eee ne yalan söliyimm,nadirende olsa kankalıktan çıktık) tabi bu bir elin parmaklarını geçmez:) zaten ben hayatımda hiç bukadar kendimi bırakmamıştım.aynaya bile bakasım yok acımmm zaten:)
bizimki doktora sordu :) doktorda yasak dedi. şimdi bisde öyleyiz. şimdide ne zaman serbest sölermiki acaba diyobende dedim sen sorarsın yine sormam artık adamda beni sapık sancak dio
doktor bıze yassakkk dedıhatta belkı 9 ay bıle ızın cıkmayabılır dedı.ayyy adam duz duvara tırmanıyo
ben de öyleydm bu sabah baktım eşim traş olmuş saçlar falan taranmış süslenmiş püslenmiş ben paspal gibi... hemen kalktım güzel kıyafetlerimi giydim makyaj yaptım süslendim eşim baktı noluyo hayırdır dedi bişey yok işe gidiyorum dedim onu sormuyorum bu ne hazırlık böle dedi. ben de sen süslen ben paspal gezeyim olduuu dedim :) Allah akıl fikir versin dedi :) ya ben sevgiliyken de süslüydüm hatırlatırım dedim :) güldü ama sanırım kıskandı
ohh iyi yapmışsın:)ben buara işe gitmediğim için iyice boşverdim.o eski halimden eser yok artık:)) ben saçlarıma çok önem veren biriyim ama son haftalarda hem uğrasmamak için hemde radyasyon açısından düzleştirmiyorum.eşimi sabahları yataktan seyrediyorum ,aynanın karşısında saclarıyla uğrasıyor süsleniyor gidiyor.neyse yarın dr.a gidicem bir makyaj yapayım süsleneyim bende.
canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii
Kızlar selam doktordan çıktım suan dısardayız gorduk bebişi buyumuş kalp atısları dahada yukselmiş ama kızamık cıkarmamısım yani tehlikeli olabılırmiş ve cocuklardan uzk durucakmışım geçmesin diye
netten araştırdım biraz yan etkisi çokmuş sanırım baş dönmesi uyku mide bulantısı vajinden alındıpında bu etkiler olmuyormuş ama buseferde aşırı bir koku yapıyormuş :44::44:
bizde ilk zamanlar soramadık internette araştırdık bişi olmaz yazıo die normal yaşantımıza devam ettik. ama sonra kanamam olur gibi oldu progestana başladım. ama kendi doktorum vermedi hatta keşke başlamasaymışsın dedi. şimdi bırakırsan ona bağlı kanaman olur dedi. ve sanırım o yüzdende yasakladıbizimkide şimdi doktorun taklidini çıkartıo. eşim daha ilk kelimesini söledi cümleyi tamamlamadan adam yaaasssaaakkk dedi şimdi kardeş kardeş yatıyoruz. ama 3 aydan sonra sıkıntı olmaz sanırım. tabi doktora yine soramayız heralde
gordum cANIMcımm ama ıste kızamık cıkarmamak kotu keske cıkarsaydım :)gunaydın guzel anneler ve mınık bebeklerfılızcım moralını bozmak yok canım.ne guzel bebegını gormussun.
bende erkek hıssedıyorum kı kız seylerıne dahı bakmıyorummm ısım bıle erkek tamam ama kız hıcc dusunmedım tedavı ıle oldugu ıcın %80 erkek oluıyormusssben başka bir konuda okumuş olabilirimhatırlayamadım ama 7-8 hafta dediğine eminim. yuvarlaklığına göre karar veriliyo sanırım. zaten doktorlarda genelde 12. haftada sölüolarmış. bende rüyamdan dolayı tedirgin oldum bilimum koca karı testlerinde erkek çıkıo :) çin takvimide erkek :) bende erkek hissediorum :) ama eşim isim de karar verdik artık diyince belki resimden kız diyen çıkar diye bir umut yükledim
bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba
kızlar cok guldum yaaaaaaaaaabende ilk zamanlar acunu görmüştüm
bunu ben eşime göndermiştim. bakarsa birilerine falan die yani o baktıklarıda aynı duruma gelir
bende gösterdim..o adam salakmış ne diye çocuk yapıyosun habire diyo
Guzel bir gun olsun.bulantisiz ve enerjik.biz de yavyumla yoldayiz ise gidiyoruz.ev hanimlari tadin cikartin hamileligin.bi yatma istegi varki bendee.benim icin de uyuyun
Aksama gorusuruzz
dün drdan cıktıktan sonra esımle dedık AVM gıdelım neyse gıttık bır kac magazaya gırdık ayy aman allahım bebiş kıyafetlerıne öldüm eşimm başta kız ıstıyordu sımdı döndüü erkek olsun dıyorzaten erkek olucak bence dıyorum cok guzel seyler var yaaaaaaaa
hepsını alasım geldı ama almadım esımde al al dıyor
Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var
oda komik bi yaklaşım olmuş :)
bende dayanamıyorum ama dayanmaya çalışcam 6. aydan sonra almak istiyorum bakalım ne kadar dayanabilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?