2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
eee ne yalan söliyimm,nadirende olsa kankalıktan çıktık) tabi bu bir elin parmaklarını geçmez:) zaten ben hayatımda hiç bukadar kendimi bırakmamıştım.aynaya bile bakasım yok acımmm zaten:)

ben de öyleydm bu sabah baktım eşim traş olmuş saçlar falan taranmış süslenmiş püslenmiş ben paspal gibi... hemen kalktım güzel kıyafetlerimi giydim makyaj yaptım süslendim eşim baktı noluyo hayırdır dedi bişey yok işe gidiyorum dedim onu sormuyorum bu ne hazırlık böle dedi. ben de sen süslen ben paspal gezeyim olduuu dedim :) Allah akıl fikir versin dedi :) ya ben sevgiliyken de süslüydüm hatırlatırım dedim :) güldü ama sanırım kıskandı

bizimki doktora sordu :) doktorda yasak dedi. şimdi bisde öyleyiz. şimdide ne zaman serbest sölermiki acaba diyo bende dedim sen sorarsın yine sormam artık adamda beni sapık sancak dio

bizimki de sor diye baskı yapıyo bana sen sor dedim yok ya ben nasıl sorayım diyo

doktor bıze yassakkk dedıhatta belkı 9 ay bıle ızın cıkmayabılır dedı.ayyy adam duz duvara tırmanıyo

tırmansınlar :) ben eşime demiştim hamile kalırsam elini süremezsin diye olsun yeterki bebeğimiz olsun ben katlanırım dedi şimdi bu velet doğmadan aramıza girdi diyo

ohh iyi yapmışsın:)ben buara işe gitmediğim için iyice boşverdim.o eski halimden eser yok artık:)) ben saçlarıma çok önem veren biriyim ama son haftalarda hem uğrasmamak için hemde radyasyon açısından düzleştirmiyorum.eşimi sabahları yataktan seyrediyorum ,aynanın karşısında saclarıyla uğrasıyor süsleniyor gidiyor.neyse yarın dr.a gidicem bir makyaj yapayım süsleneyim bende.

aynen öyle tatlım eşime güvenim sonsuz ama sonuçta ben bile kendimi öyle dağınık görmekten hoşlanmıyorum... Biraz kendime bakmanın zamanı geldi. :)

tabiki en önemli şey insanın kendini iyi hissetmesi,sevmesi.ben önce kendim için süslenirim kendimi iyi hissetmek için sonra eşim için:)

günaydın tatlı hamişler, veeeee tatlı bıdıkları nasılsınız bugün?, bugünün gündemi sanırım eşlerimiz
benim eşimde bu sabah diyor ne zamana kadar yasak aslında biliyor ki 9 ay yasak daha önce bir düşüğüm var benim, bu sefer doktor yasak demişti, ama yine de bir umut deyip sorup duruyor işte
bizde 2 hafta oldu kardeş kardeş yatıyoruz,

canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii

canım güzün aydın keseciğinizi görmüşsünüz, :))

canım gözün aydın pıtpıtları duymuşsun ne güzel , darısı bizlere inşallah

netten araştırdım biraz yan etkisi çokmuş sanırım baş dönmesi uyku mide bulantısı vajinden alındıpında bu etkiler olmuyormuş ama buseferde aşırı bir koku yapıyormuş :44::44:

tatlım ben vajinden kullanıorum ama hiç bir kokusu yok, ağızdan aldığında başdönmesi , mide bulantısı yapıyor ...

benım esımde bu kadın bana dusman dıyor

gunaydın guzel anneler ve mınık bebeklerfılızcım moralını bozmak yok canım.ne guzel bebegını gormussun.
gordum cANIMcımm ama ıste kızamık cıkarmamak kotu keske cıkarsaydım :)
bende erkek hıssedıyorum kı kız seylerıne dahı bakmıyorummm ısım bıle erkek tamam ama kız hıcc dusunmedım tedavı ıle oldugu ıcın %80 erkek oluıyormusss hayırlısı dıyorum ama buyuk ıhtımalle erkek
bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba

bende ilk zamanlar acunu görmüştüm
kızlar cok guldum yaaaaaaaaaa ne guzel unlu gormussunuz bende hep kara kara seyler goruyorummmmm

dün drdan cıktıktan sonra esımle dedık AVM gıdelım neyse gıttık bır kac magazaya gırdık ayy aman allahım bebiş kıyafetlerıne öldüm eşimm başta kız ıstıyordu sımdı döndüü erkek olsun dıyor zaten erkek olucak bence dıyorum cok guzel seyler var yaaaaaaaa
hepsını alasım geldı ama almadım esımde al al dıyor

bende dayanamıyorum ama dayanmaya çalışcam 6. aydan sonra almak istiyorum bakalım ne kadar dayanabilcem

bu arada ny babies die bi siteden 2.99 a panduf almıştım ya kızlar onlar çorap gibi çıktı. ya da benim gözüme küçük geldi bilmiyorum. kaliteside orta seviyede. beklentiye bağlı gerçi ben resimlerine bakarak aldım. resimlerinde daha dolgun gözüküodu sanki ama yenidoğan olduğundan sanırım minicik minicikler. yani aldığıma pişman oldummu? olmadım fiyatına göre güzel geldiler.

bende dayanamıyorum ama dayanmaya çalışcam 6. aydan sonra almak istiyorum bakalım ne kadar dayanabilcem

ben hıc bısey almadım daha ama abımın eşii ve kaynım almıss bır dunya seyyyy ablamda almıss
ben dayanamıyorummmmmmmmmm alasım gelıyr ama bende 6 aydan sonra dusunuyorum
hersey allahtan cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…