2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

AAAA evet almıstınn iimi kii acaba alsammı bende

merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktumburda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)

geçmiş olsun tatlımm...

geçmiş olsun Esila, sen Dr.da dediği gibi bol bol dinlen su iç.Birsey olmaz Allah ın izniyle byle kanamalar olabilir.ne güzel bebekte problem yokmuş.böyle durumlarda çok sıcak suyla duş almal duşta fazla kalmakta iyi değildir.10 gün sonra kalp atışını bebeğinin ilk sesini duyunca unutacaksın bu anlarını inşallah.

2 haftaya verdı randevumu kızlar buarada her hafta gıdıyordum ıyıydı bole dedim ama sımdılık problem yok 2 hafta sonrasına gel dedı drcummm 10 haftalık olucam ozamanda

inşallah canım ya çok korkmuştum o an gidecek sandım ömrümden ömür gitti.ağrım yoktu Allahtan.bugün duş alayım diyordum almayım mı sencee??inşallah canım ya kalp atışlarını da duysam rahatlıycam şükür kan yok.kalp atışları ne zaman duyulur ki tam 7+0da yine başka bir doktora gideceğim de

arkadaşlar sıcak suyla duş almak iyi değil mi hamilelikte? vlla bnde çok sıcak suyla duş alıyorum hep..

CENTRUM TÜP BEBEK MERKEZİNDE hamile kaldım ve ALLAH nasip ederse kasımda doğum olacak.Keseyi 22 mart da gördü doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını ALLAH nasip kısmet ederse duycaz.Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor.Ben de şöye bi durum var Kesem sağ tarfta bebişim de 8 mm ve 3-4 haftalık.Bu durumda olanlar var mı?ya da çevrenizde böyle olanlar var mı?Doktorum herşey normal dedi ama tedirginlikleimde yok değil...

tamam işte merak etme herşey yolundadır 3-4 haftalıkken 8 mm normal zaten allah kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsun canım..

rüyamdaki ses efe koymayın sakın çok ağlar çok sinirli olur diyordu rüyamda eşimde vardı böle ikimizde buz kesmiştik. hatta yeni hatırladım rüyayı ondan sonrada bi garip oldum
Tatlım bi öğretmen olarak 3 tane efe isimli öğrencim oldu şiddetle koymamanı tavsiye ederim çok vahşi ve yaramazlar. Bende efe koymak istiyordum gençliğimde onları görünce asla koymam diyorum. Tabi özdeşleştirmenek lazım ama ben özdeşleştiriyorum elimde olmadan

tamam işte merak etme herşey yolundadır 3-4 haftalıkken 8 mm normal zaten allah kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsun canım..

4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.

Esila ,tam durumunu Dr.un iyi bilir ama canım ama ;düşük öyküsü olanar,düşük tehlikesi olanlar,kanaması olanlarda çok sıcak suyla duş almak iyi değil der uzmanlar.
düşük tehliken var diye demedim orda anlaşalım,kanaman olduğu için haliyle sıcak suyla damarlar genişler kanama artabilir.buda düz mantığıdır senin durumun için.
benim ilk gebeliğim düşük çok şükür bunda ağrı kanama vb şeyler olmasa bile maşallah dr.um fazla duşta kalmayı çok sık duş almayı heleki fazla sıcak suyla dus almayı yasakladı.ılık suyla donmayacak kadar bele çok tutma sıhcak suyu dedi.

bende bırara takmıstım efeye daha bekarken esımle esımın bas harfiii E ile baslıyor benım baş harfım F efenınde E si dıyorduk ama
sımdı vazgectım cok var efe koyan:)) akrabalardanda var cok ama begenıyorum ısmı

arkadaşlar sıcak suyla duş almak iyi değil mi hamilelikte? vlla bnde çok sıcak suyla duş alıyorum hep..

çook sıcak suyla alma derim ben.ben ılık suyla dus alıyorum hep.yinede dr.na sor.sıcak suyun damarlarda vazodilatasyon yapma özelliğinden dolayı bir nevi önlem almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…