bu arada ny babies die bi siteden 2.99 a panduf almıştım ya kızlar onlar çorap gibi çıktı. ya da benim gözüme küçük geldi bilmiyorum. kaliteside orta seviyede. beklentiye bağlı gerçi ben resimlerine bakarak aldım. resimlerinde daha dolgun gözüküodu sanki ama yenidoğan olduğundan sanırım minicik minicikler. yani aldığıma pişman oldummu? olmadım fiyatına göre güzel geldiler.
herkeze merhabalar bebişler nasıl bakalım :)
benım esımde bu kadın bana dusman dıyor
merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktum burda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktum burda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
geçmiş olsun Esila, sen Dr.da dediği gibi bol bol dinlen su iç.Birsey olmaz Allah ın izniyle byle kanamalar olabilir.ne güzel bebekte problem yokmuş.böyle durumlarda çok sıcak suyla duş almal duşta fazla kalmakta iyi değildir.10 gün sonra kalp atışını bebeğinin ilk sesini duyunca unutacaksın bu anlarını inşallah.
geçmiş olsun tatlımm...
çoksağol cnm sen duydun mu pıtpıtları?
geçmiş olsun Esila, sen Dr.da dediği gibi bol bol dinlen su iç.Birsey olmaz Allah ın izniyle byle kanamalar olabilir.ne güzel bebekte problem yokmuş.böyle durumlarda çok sıcak suyla duş almal duşta fazla kalmakta iyi değildir.10 gün sonra kalp atışını bebeğinin ilk sesini duyunca unutacaksın bu anlarını inşallah.
CENTRUM TÜP BEBEK MERKEZİNDE hamile kaldım ve ALLAH nasip ederse kasımda doğum olacak.Keseyi 22 mart da gördü doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını ALLAH nasip kısmet ederse duycaz.Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor.Ben de şöye bi durum var Kesem sağ tarfta bebişim de 8 mm ve 3-4 haftalık.Bu durumda olanlar var mı?ya da çevrenizde böyle olanlar var mı?Doktorum herşey normal dedi ama tedirginlikleimde yok değil...
Tatlım bi öğretmen olarak 3 tane efe isimli öğrencim oldu şiddetle koymamanı tavsiye ederim çok vahşi ve yaramazlar. Bende efe koymak istiyordum gençliğimde onları görünce asla koymam diyorum. Tabi özdeşleştirmenek lazım ama ben özdeşleştiriyorum elimde olmadanrüyamdaki ses efe koymayın sakın çok ağlar çok sinirli olur diyordurüyamda eşimde vardı böle ikimizde buz kesmiştik. hatta yeni hatırladım rüyayı ondan sonrada bi garip oldum
tamam işte merak etme herşey yolundadır 3-4 haftalıkken 8 mm normal zaten allah kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsun canım..
Tatlım bi öğretmen olarak 3 tane efe isimli öğrencim oldu şiddetle koymamanı tavsiye ederim çok vahşi ve yaramazlar. Bende efe koymak istiyordum gençliğimde onları görünce asla koymam diyorum. Tabi özdeşleştirmenek lazım ama ben özdeşleştiriyorum elimde olmadan
arkadaşlar sıcak suyla duş almak iyi değil mi hamilelikte? vlla bnde çok sıcak suyla duş alıyorum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?