2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.

bence herşey yolundadır sonuçta kesenin içinde bebeğin var ve o büyüdükçe kesenin boyutu büyüyor, inş kalp atışlarını duyduğun zaman daha rahatlıycaksn bizde 10 gün önce duyduk şükür, o yüzden tedirgin olma iyi düşün hep inş herşey yolunda gider korkma sen doktorun dedikleri vardır onlara dikkat et kendini koru yeter endişelenme

Uykumdan uyandiricqk kadar cok agrim oluyo gaz agrisi sanirim.bazende adet agrisi gibi oluyor.ne bulanti ne bas donmesi var.ama bu agrilar cok fena
sende yenisin galiba hosgeldin cnmmm aksama kadar oluyor agrilar magnesyum insAllah fayda eder yarin da progestana basliycam
cnm gemis olsun dikkat et bol bol yat ve dinlen

cnm sagdan yumurtlamassindir sorun degil sagda olmasi bende yarin sorarim dra neren yumurtladiimi sanrim sagimda bnm deee

benim sorun yok ki çok şükür:)
kalp atışlarını duyduk, büyümesi normal..
o arkadaş yazmıştı 3 4 haftalık bebeğim 8 mm diye.
4 haftada anca kese görünür dedim..bebeği ölçmek imkansız gibi bişey..
5.haftada nokta gibi yolk sacla birlikte görünüyo..6 haftada kalp atışı ve yuvarlak bi nokta olarak ölçüm yapılıyo...

kızlarr bende kasım annesi olucam Allah nasip ederse.. tüp bebek tedavisiyle oldu inşaAllah bgn 9. günüm cuma kan testi yaptrcam inşaAllah kese ne zaman görünür.. sizin kaç haftalıkken göründü. kalp atışı ne zaman duyuluyoo

bn yazarken sende anlatmışsın çokk güzel Allah o günleride yaşamayı nasip ederi inşaAllahh

kkızlar benım gögüslerimde hala tık yok varmı böyle olan ya
ne gıbı canım goguslerım benım balon gıbı sıstıler
cnm sagdan yumurtlamassindir sorun degil sagda olmasi bende yarin sorarim dra neren yumurtladiimi sanrim sagimda bnm deee

ne farkedıyorkı sag yada solda olması bebısınn onemlı olan suan ıyı olması deılmıkı cnm bak merak ettım bu konuyu sag olunca ne oluyor sol olunca ne oluyor:))
ben hıc dıkkat etmedım nerede olduguna o heycandan gozum hep ekrandaydı

hiç acı faln yok canım ya sadece bıraz sıs o kadar normal mı acaba illakı acımasımı gerekıyo

badezuzum snin yazın üzerinden yazınca sana yazar gibi oldu kusura bakmaa :) daha yeni girdim bnde forum a yeni yeni öğreniyorum bu arada sninkide hayrlıı olsunnnn allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn sağlıkla inşşşş.. :)

Canim 10 gun once bende ayni seyi yasadim doktorumun söylediklerini aynen yazayim işine yaşayanları kullan
Kesinlikle sicak suyla banyo yapılmayacak ( ben once basımı yıkıyorum sonra ilik suyla kısaca vücudumu )
Kabiz olup ikinilmayacak , kabiz olursan mutlaka ikinmadan tuvaletini yap , tuvalete oturduğunda makatini surekli açıp kapat buna makat egzersizi diyorlar , isin kolaylaşıyor ( bir pamuga bir kac damla zeytinyağı damlatip makatina sürersen daha kolay oluyor )
Bol su iç
Kesinlikle gunluk isler dahi yapma yat dinlen yanliz arada bir kalkıp evin icinde dolaş kan dolaşımı olsun

Çok şükür ALLAH ım herkese bebeğini 9 ay sonra sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Çok tedirginliklerim var rüyalarıma giriyor bişey olacak gibi.Bi kalp atışlarını duysam da rahatlasam

ben hıc bısey almadım daha ama abımın eşii ve kaynım almıss bır dunya seyyyy ablamda almıss
ben dayanamıyorummmmmmmmmm alasım gelıyr ama bende 6 aydan sonra dusunuyorum
hersey allahtan cunku..

evet bide büyüklerin bi tabiri var ya doğmadık çocuğa don biçilmez diye hayırlısı ama 6. aydan sonrada dayanamam heralde :)

sonradan farkettim canım karışıklık olmuş:)amin hepimiz için amin

Sanirim ayni birçoğumuz gibi ayni dertten muzdaribiz mide bulantisi ve bir sey yiyememe
Ben o kadar astım ki kendimi kullandigim çamaşır yumusaticisinin kokusu bile rahatsiz etti , değiştirdim birde son yikananlari tekrar yıkadım
Son gunlerde şunları yapıyorum biraz yemege basladim , yoğurtlu basit çorbalar iciyorum yada eksi çorbalar , patates haslamasi , makarna sade veya yoğurtla, eksi elma , birde sabahlari yulaf ezmesi sut ile yiyorum , yedikten sonra 15 dk uzanıyorum derin derin nefer alıyorum , midem bulansa bile çıkartmıyorum en azından.
Hem cok acım hemde midem bulaniyor cok berbat

benim midem çok bulanmaya başladı ama yediklerimi çıkartmıyorum.bi sıkıntı bi sıkıntı sürekli yatasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…