4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.
sende yenisin galiba hosgeldin cnmmm aksama kadar oluyor agrilar magnesyum insAllah fayda eder yarin da progestana basliycamUykumdan uyandiricqk kadar cok agrim oluyo gaz agrisi sanirim.bazende adet agrisi gibi oluyor.ne bulanti ne bas donmesi var.ama bu agrilar cok fena
cnm gemis olsun dikkat et bol bol yat ve dinlenmerhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktum burda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
CENTRUM TÜP BEBEK MERKEZİNDE hamile kaldım ve ALLAH nasip ederse kasımda doğum olacak.Keseyi 22 mart da gördü doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını ALLAH nasip kısmet ederse duycaz.Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor.Ben de şöye bi durum var Kesem sağ tarfta bebişim de 8 mm ve 3-4 haftalık.Bu durumda olanlar var mı?ya da çevrenizde böyle olanlar var mı?Doktorum herşey normal dedi ama tedirginlikleimde yok değil...
bence herşey yolundadır sonuçta kesenin içinde bebeğin var ve o büyüdükçe kesenin boyutu büyüyor, inş kalp atışlarını duyduğun zaman daha rahatlıycaksn bizde 10 gün önce duyduk şükür, o yüzden tedirgin olma iyi düşün hep inş herşey yolunda gider korkma sen doktorun dedikleri vardır onlara dikkat et kendini koru yeter endişelenme
benim sorun yok ki çok şükür:)
kalp atışlarını duyduk, büyümesi normal..
o arkadaş yazmıştı 3 4 haftalık bebeğim 8 mm diye.
4 haftada anca kese görünür dedim..bebeği ölçmek imkansız gibi bişey..
5.haftada nokta gibi yolk sacla birlikte görünüyo..6 haftada kalp atışı ve yuvarlak bi nokta olarak ölçüm yapılıyo...
ne gıbı canım goguslerım benım balon gıbı sıstılerkkızlar benım gögüslerimde hala tık yok varmı böyle olan ya
cnm sagdan yumurtlamassindir sorun degil sagda olmasi bende yarin sorarim dra neren yumurtladiimi sanrim sagimda bnm deee
tamam işte merak etme herşey yolundadır 3-4 haftalıkken 8 mm normal zaten allah kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsun canım..
bn yazarken sende anlatmışsın çokk güzel Allah o günleride yaşamayı nasip ederi inşaAllahh
Pardon Evet kesenin uzunluğu4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.
ne gıbı canım goguslerım benım balon gıbı sıstıler
ne farkedıyorkı sag yada solda olması bebısınn onemlı olan suan ıyı olması deılmıkı cnm bak merak ettım bu konuyu sag olunca ne oluyor sol olunca ne oluyor:))
ben hıc dıkkat etmedım nerede oldugunao heycandan gozum hep ekrandaydı
Pardon Evet kesenin uzunluğu
merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktum burda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
Çok şükür ALLAH ım herkese bebeğini 9 ay sonra sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Çok tedirginliklerim var rüyalarıma giriyor bişey olacak gibi.Bi kalp atışlarını duysam da rahatlasambence herşey yolundadır sonuçta kesenin içinde bebeğin var ve o büyüdükçe kesenin boyutu büyüyor, inş kalp atışlarını duyduğun zaman daha rahatlıycaksn bizde 10 gün önce duyduk şükür, o yüzden tedirgin olma iyi düşün hep inş herşey yolunda gider korkma sen doktorun dedikleri vardır onlara dikkat et kendini koru yeter endişelenme
Amin canım cümlemizingayet normal canım endişe etme..tüp bebek olunca yerleştiği yer sağda solda olabiliyor..
Allah tamamına erdirsin inş.
ben hıc bısey almadım daha ama abımın eşii ve kaynım almıss bır dunya seyyyy ablamda almıss
ben dayanamıyorummmmmmmmmm alasım gelıyr ama bende 6 aydan sonra dusunuyorum
hersey allahtan cunku..
AAAA evet almıstınn iimi kii acaba alsammı bende
badezuzum snin yazın üzerinden yazınca sana yazar gibi oldu kusura bakmaa :) daha yeni girdim bnde forum a yeni yeni öğreniyorum bu arada sninkide hayrlıı olsunnnn allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn sağlıkla inşşşş.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?