- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Tatlım bi öğretmen olarak 3 tane efe isimli öğrencim oldu şiddetle koymamanı tavsiye ederim çok vahşi ve yaramazlar. Bende efe koymak istiyordum gençliğimde onları görünce asla koymam diyorum. Tabi özdeşleştirmenek lazım ama ben özdeşleştiriyorum elimde olmadan
Sanirim ayni birçoğumuz gibi ayni dertten muzdaribiz mide bulantisi ve bir sey yiyememe
Ben o kadar astım ki kendimi kullandigim çamaşır yumusaticisinin kokusu bile rahatsiz etti , değiştirdim birde son yikananlari tekrar yıkadım
Son gunlerde şunları yapıyorum biraz yemege basladim , yoğurtlu basit çorbalar iciyorum yada eksi çorbalar , patates haslamasi , makarna sade veya yoğurtla, eksi elma , birde sabahlari yulaf ezmesi sut ile yiyorum , yedikten sonra 15 dk uzanıyorum derin derin nefer alıyorum , midem bulansa bile çıkartmıyorum en azından.
Hem cok acım hemde midem bulaniyor cok berbat
yok canım benımde acımıyor sadece şiş duruyor ustune yatınca acıyor sadecehiç acı faln yok canım ya sadece bıraz sıs o kadar normal mı acaba illakı acımasımı gerekıyo
aynen cnm yaa ama 6 aydan sonra bızı kımse tutamaz ıns goruruz o gunlerınıdeevet bide büyüklerin bi tabiri var ya doğmadık çocuğa don biçilmez diye hayırlısı ama 6. aydan sonrada dayanamam heralde :)
yok canım benımde acımıyor sadece şiş duruyor ustune yatınca acıyor sadece
aynen cnm yaa ama 6 aydan sonra bızı kımse tutamaz ıns goruruz o gunlerınıde
4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.
anladım canım benım hiç acımıyo
acımasın bosver bır sorun oldugunu dusunmuyorum dolgunsa bosver:)
son zamanlara dogru agrıyormus ablam oyle dıyor yanımda
benmde mıgdem bulanmıyor ama hıc takmıyorum artık
aaaa nası ya benim 7 haftalık dedi doktor bebein boyutunuda 16 mm dedi :44: nasıl oluyo o zaman. çok mu iri benimki yoksa 7 haftadan büyükmü. ama doktorum sat sölemeden haftasını söledi.
benim midem çok bulanmaya başladı ama yediklerimi çıkartmıyorum.bi sıkıntı bi sıkıntı sürekli yatasım geliyor.
Bende seninle aynı durumdayım canım midem bulanıyor ve hep yatıp uyumak istiyorum(
Bende seninle aynı durumdayım canım midem bulanıyor ve hep yatıp uyumak istiyorum(
benim 6 haftalık 8 di diyelim..7. haftaya kaddar hergün 1 mm büyüyor..15 gibi bişey olur..
normal yani..ayrıca döllenme zamanıda farkediyo..geç döllenme olmuşsa bebek küçük olabilir
hmmm bende bi an panikledim1 haftada 2 katı farkedermi diye o zaman normal. ama burdaki takvimdede 11 mm olması lazım diodu o gün. acaba benim erken mi oldu ki
anammm burcuu nearaa oldunnnn 9 haftalık maşallahh
4 gr olmus bebecık
Büyüyüp gidiyor işte teyzesi :))) eşim hala doktora ilk gittiğimiz zamanki haftasını söylüyor herkese(6 haftalık) ok diyorum 9 olduk o bile inanamıyor :)))
canım ben 6+3 de duymustum kalp atıslarını suan 7 +4 oldum
canım benim 6+1ama duyulmadı(((kese11ml dedi çok korkuyorum
canım benim 6+1ama duyulmadı(((kese11ml dedi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?