2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canım benimde efe isminde tanıdığım hiç çocuk yok ama niyeyse rüyamdan sonra bi itici geldi. bak varmış demek bi hayır. inşallah eşim vazgeçer inatçıdırda biras. hangi isimleri önerirsin

aynen öyle tansiyonum düşük açlıktan..halsiz yatıyorum sürekli
ben yayla çorbası yaptım dün içemedim..makarna yerim belki yapayım bu gün..
dün yedim dediğin gibi uzandım..ama lavaboya zor kavuştum
inş. düzelir ya zormuş böyle

hiç acı faln yok canım ya sadece bıraz sıs o kadar normal mı acaba illakı acımasımı gerekıyo
yok canım benımde acımıyor sadece şiş duruyor ustune yatınca acıyor sadece
evet bide büyüklerin bi tabiri var ya doğmadık çocuğa don biçilmez diye hayırlısı ama 6. aydan sonrada dayanamam heralde :)
aynen cnm yaa ama 6 aydan sonra bızı kımse tutamaz ıns goruruz o gunlerınıde

4 haftalıkken bebek görünmezki..o kesenin uzunluğu olmasın:44:
benim 6 haftalık daha 3 gün önce 7.5 mm di.

aaaa nası ya benim 7 haftalık dedi doktor bebein boyutunuda 16 mm dedi :44: nasıl oluyo o zaman. çok mu iri benimki yoksa 7 haftadan büyükmü. ama doktorum sat sölemeden haftasını söledi.

acımasın bosver bır sorun oldugunu dusunmuyorum dolgunsa bosver:)
son zamanlara dogru agrıyormus ablam oyle dıyor yanımda
benmde mıgdem bulanmıyor ama hıc takmıyorum artık

anladım canım benımde cok hafıf bulanıyo bışey yemek istemıyorum ya iştahım çok acıktı ama bı kac gundur kapandı ya

aaaa nası ya benim 7 haftalık dedi doktor bebein boyutunuda 16 mm dedi :44: nasıl oluyo o zaman. çok mu iri benimki yoksa 7 haftadan büyükmü. ama doktorum sat sölemeden haftasını söledi.

benim 6 haftalık 8 di diyelim..7. haftaya kaddar hergün 1 mm büyüyor..15 gibi bişey olur..
normal yani..ayrıca döllenme zamanıda farkediyo..geç döllenme olmuşsa bebek küçük olabilir

benim 6 haftalık 8 di diyelim..7. haftaya kaddar hergün 1 mm büyüyor..15 gibi bişey olur..
normal yani..ayrıca döllenme zamanıda farkediyo..geç döllenme olmuşsa bebek küçük olabilir

hmmm bende bi an panikledim 1 haftada 2 katı farkedermi diye o zaman normal. ama burdaki takvimdede 11 mm olması lazım diodu o gün. acaba benim erken mi oldu ki

Büyüyüp gidiyor işte teyzesi :))) eşim hala doktora ilk gittiğimiz zamanki haftasını söylüyor herkese(6 haftalık) ok diyorum 9 olduk o bile inanamıyor :)))

aynenn yaa eşimde herkese daha cok kucuk dıyor 2 aylık olduk işte nesı kucuk ay ne cabuk gectı zaman
2 hafta sonraya verdı randevumu
sen cıkardınmı cnm kızamık?

Esila kullanıcısından alıntı

merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktumburda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
cnm bnm 6+1 -6+7 olunca sistem 7. haftanin icindeyim diyor
mesela bnm 7+1 fakat 8.haftanin icindeyim diyor

canım benim 6+1ama duyulmadı(((kese11ml dedi çok korkuyorum

yoooooooooooooooooo niye korkuyorsun kisiden kisiye degisir bu 8. haftada bile duyan var ona bakarsan ben 6+6 bile duamadim yolk saci gorduk sadece esndiselenme gec döllenme yada erkekn döllenme ile alakali bide kisiden kisiye degisir
kaybettigim bebekte 6. haftada kalb atisi göruldu
kizkardesim 7 haftalik diye gitti bebek 5 haftalikmis pitpit atis gördu sabir canm sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…