2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
mrb kızlar nasılsınız?
çok fazla giremiyorum topiğe :) bebişlerimiz nasıl ?
bizde büyüdük 8+4 olduk.geçenlerde midem bulanıyor diye dert yanmıştım.meğersem midemi üşütmüşüm yine bulantım falan yok:))
doktora neden diye sordum?gebeliğe istekli olduğun için bulanmıyor cevabını aldım hemde daha erken dedi :44:

Guzel bir gun olsun.bulantisiz ve enerjik.biz de yavyumla yoldayiz ise gidiyoruz.ev hanimlari tadin cikartin hamileligin.bi yatma istegi varki bendee.benim icin de uyuyun
Aksama gorusuruzz

bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba

Slm kizlar nerlerdesiniz bebisler nasil bizde 8+4 olduk 2 hafta sonra kontrol var bakalim doktor umuz neler dicek

canım hosgeldın nerdesın gozukmuosun benmde yok hala aman bosver olmasın dr guvenıyorsan sorun yok ben guvenıyorum cok dedıkelrınede guvenıyorum erken deıl aslında bulanması ıcın ama sanırım bulanmıcak bızım

hmmm bende bi an panikledim 1 haftada 2 katı farkedermi diye o zaman normal. ama burdaki takvimdede 11 mm olması lazım diodu o gün. acaba benim erken mi oldu ki

canım benimde dün 6+1 idim kese 11mm dedi dr.hergün 1mm arttığına göre 1haftada benim de 18mm gibi bişey olucak galiba

aman bulanmasın midenizz valla bnimde süper geçiyodu geçen hafta bi bulanmaya başladı 5 gün aralıksız yattım allahımmm hiç geçmicek sandımm ama bulantı hapı verdi dr onu kullandm bulanınca, geçti şükür şimdi ara sıra bulanıyoo halinize şükredin vlla maşşalhh inş sonuna kadar byle rahat sorunsuz geçirirsiniz :)

hoşbuldum filizcim.
pc başında fazla kalamıyorum gözlerim sulanıyor arada okuyup çıkıyorum.takipteyim yani
doktorumda sevinmelisin işte ne güzel diyor.doktora dedimki mide bulantısı olursa bebek sağlıklıymış öyle diye duydum nasıl gülüyor anlatamam.
birde cinsiyet konusunda çok saçma olabilir ama doktorum erkek diyor :44::44:
kese yerleşimine göre ve kalp atışına göre tahminde bulunmuş
hayırlısı olsun.kızımızda yok oğlumuzda.hangisi olursa kabulümüz.

haklısın canımm da kafama takılıyo işte..inşallah duyarım dr da erken daha dedi o yolk sacını bende gördüm sence mm iyi mi kesenin?11mmdi dün

aaaa kesedeki konumuna göre mi yorum yaptı dr ? bebek snde nasıl duruyor ki? bnde çook merak ediyorum ya allah hayırlısnı nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsnda, ama yinede insan merak ediyo işteee :)

aynenn yaa eşimde herkese daha cok kucuk dıyor 2 aylık olduk işte nesı kucuk ay ne cabuk gectı zaman
2 hafta sonraya verdı randevumu
sen cıkardınmı cnm kızamık?

Küçükken geçirmişim canım ama testlerde sorun yok dedi doktorum içini rahatlatacak mı bilmiyorum ama senin gibi aynı durumda olan arkadaşım vardı kasım 2012 annesi oldu oda maşallah turp gibi kızı oldu hiç telaş etme sadece çocuklardan uzak duracaksın dikkat edeceksin canım

aaaa kesedeki konumuna göre mi yorum yaptı dr ? bebek snde nasıl duruyor ki? bnde çook merak ediyorum ya allah hayırlısnı nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsnda, ama yinede insan merak ediyo işteee :)

evet kesedeki yerleşime göre yorum yaptı.keseyi ilk gördüğümüzden beri erkek diyor bilemiyorum.
birde bebekimin kalbi 171 atıyormuş.erkek çocuğunun kalbi hızlı atarmış.ne kadar doğru bilemiyorum :44:
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.allahım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin

kızlar bügün felaket kötüyüm sabah sadece pağaca yiyebildim hiç bir şekilde su içemiyorum eşimde serum takdıralım diyor sizce gitsemmmi?,

Allahın izniyle bende 08.11.2013 annelerinden olucam arkadaşım allah yardımcın olsun aynı problem bendede var ve her sabah mide bulantı hapı içiyorum doğru düzün hiç bişi yiyemiorum herşey kokuo bebeğin gelişimi için bende korkuorum inş. Bişe olmaz bana doktor demişti kendini halsiz istersen gel takalım die ama gitmedim yemeğe çalısıorum

bide kızım var ilk defa annem karnım açıktı dedi ççuğum benim yüzümden aç kalıyo çk üzülüyrum.

kızlar bügün felaket kötüyüm sabah sadece pağaca yiyebildim hiç bir şekilde su içemiyorum eşimde serum takdıralım diyor sizce gitsemmmi?,

ben geçen serum aldım..
bulantıya filan kar etmedi
halsizliğimide geçimedi
ama bebek için vitamin varmış içinde faydası olur

Bu doktorlar kafamı iyice karıştırır oldu , ben doktoruma midem cok bulaniyor diye sizlaninca daha ne istiyorsun saglikli gebeliğin tum belirtilerini yasıyorsun demisti , vallah hepsi br araya gelip bir karar verseler iyi olacak hangisi dogru.
Bu arada cok istiyorsun ondan miden bulanmıyor yorumunda guldum , garip bir soz olmus ben 44 yasinda tup bebek yapacak kadar istiyordum ama midem bulaniyor , simdi istiyorum istemiyormuşum karıştırdım :)))

Canim keseyi bilmiyorum ama sunu kesin biliyorum erkek bebegin kalp atislari kiz bebekten dusuk olurmus.
İlk kalp ölçümünde fat 140 altıysa erkek , 140 ustuyse kiz diyorlar

aaaaaaaaa erkekmı dedii anammm benm dr hıcbısey demedı ama keseme cok yakın yerde duruyor bebısım
banada her gıtmemde soruyor bulantın varmı dıye kıllanıyorum aslında ama nebılım neguzel bulanmıyor sanslıssın dıo
bende sordum o soruyu :) kalbı kac atıyor kı?
benım ılk 134 dü dun 158 olmus
buarada ırsi olabılıomus annene sor ıstersen bulandımı bulanmadımı benım annemın bulanmamıs pek 4 kardeşiz:)

Son düzenleme:
yok canım hiçbişey gitmiyor boğazımdan
dün üzelce yemek yedim eşimde sevindi filan..iki dak. sonra hepsi ziyan
böğürmekten kasıklarım,belim ağrıyor:26:

Sık sık yemek yersen mide bulantına fırsat vermeden ama bebek besin alamaz diye korkma zaten depolarımızda yeterince besin mevcut daha çok küçükler

Test sonucun çıktı mııııı :)) merak ediyorum

Çok ilginç nasıl anlıyolar acaba:26: ultrasonda 13-14. haftada belli oluyomuş

Evt siz bizden bir saat ondesiniz
Sut icemiyosanz
Yogut
Peynir
Ayran
Dondurma yiyebilirsiniz kizlar

Teşekkürler

Çok iyi bilirim o duyguyu Allah birdaha yaşatmasın

Birdaha olmaz inşallah da olursa bu kadar korkmazsın Allahın izniyle bişeycik olmaz 9 ay boyunca kanamalı olup sağlıklıca doğuranlar var

arkadaşlar sıcak suyla duş almak iyi değil mi hamilelikte? vlla bnde çok sıcak suyla duş alıyorum hep..

Sıcak suyla duş almayın ,mümkün oldugunca kısa az ve ılık su ile yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…