şimdi benim derdim başkaaa 3,5 aylık evliyim bebeşimis dogdugunda daha 1inci evlilik yıldönümüme bile 15 20 gün olcak 2+1 evim kücük odam var ama orayı cok özenle döşedik daha 1 sene olmadan da dağıtmaya kıyamıyorum hep diyorum bebeğim 5 yasına gelsin ozaman uzun vadeli kullanaçağı güzel bi oda yaparım ama internetten bakıyorum içim gidiyo çokkkkmutsuzum +1 oda istiyorumm hüüüff
ne güzel canım maşallah oğluna,
benimki alışmadı bir türlü, birkaç gündür sadece birer bardak süt koyuyorum bir sana bir kardeşine diye birlikte içiyoruz :) zorla yarısını falan içiyor ama olsun
Guzel bir gun olsun.bulantisiz ve enerjik.biz de yavyumla yoldayiz ise gidiyoruz.ev hanimlari tadin cikartin hamileligin.bi yatma istegi varki bendee.benim icin de uyuyun
Aksama gorusuruzz
bilmem ben geçen tarkanla ajdayı gördüm ..benim bilinçaltı pek bilinçli değil galiba
bendede oluo canım ara ara bide bazen birden girio. ben hep kuru beslendiğim için bağırsaklarımda sıkıntı oluyo diye düşünüyorum. bide kocam gece sarılır uyur uyuyunca kolu eğer karnımdaysa acaip acıyo uyuyunca böle ağırlaşıyo gibi. öncedende öyle uyurduk bişi olmazdı ama şimdi ağrıyo uyanıyorum çekiyorum elini. o da aklınca bebişe sarılıo heralde daha bi sıkı sıkı sarılıo. onun bilinç altıda öyle yönlendirio heralde :44:
bende öle biz ahtapot gibi dolaşıp yatardık şimdi ben dönüom arkamı o gelip sarılıo. bide eskisinden daha sıkı sarılıo heralde aklı sıra korumayamı çalışıyo bilemedim. normalde kıpır kıpır olan adam nası yatıosa öle kalkıo. arkamdan sarılıncada direk karnımı tutuo sürekli sabit olunca belli bir zamandan sonra taşıyamıom kolunu. ben çekiom az sona yine atıo
mrb kızlar nasılsınız?
çok fazla giremiyorum topiğe :) bebişlerimiz nasıl ?
bizde büyüdük 8+4 olduk.geçenlerde midem bulanıyor diye dert yanmıştım.meğersem midemi üşütmüşüm yine bulantım falan yok:))
doktora neden diye sordum?gebeliğe istekli olduğun için bulanmıyor cevabını aldım hemde daha erken dedi :44:
mrb kızlar nasılsınız?
çok fazla giremiyorum topiğe :) bebişlerimiz nasıl ?
bizde büyüdük 8+4 olduk.geçenlerde midem bulanıyor diye dert yanmıştım.meğersem midemi üşütmüşüm yine bulantım falan yok:))
doktora neden diye sordum?gebeliğe istekli olduğun için bulanmıyor cevabını aldım hemde daha erken dedi :44:
hmmm bende bi an panikledim1 haftada 2 katı farkedermi diye o zaman normal. ama burdaki takvimdede 11 mm olması lazım diodu o gün. acaba benim erken mi oldu ki
canım hosgeldın nerdesın gozukmuosun benmde yok hala aman bosver olmasın dr guvenıyorsan sorun yok ben guvenıyorum cok dedıkelrınede guvenıyorum erken deıl aslında bulanması ıcın ama sanırım bulanmıcak bızım
yoooooooooooooooooo niye korkuyorsun kisiden kisiye degisir bu 8. haftada bile duyan var ona bakarsan ben 6+6 bile duamadim yolk saci gorduk sadece esndiselenme gec döllenme yada erkekn döllenme ile alakali bide kisiden kisiye degisir
kaybettigim bebekte 6. haftada kalb atisi göruldu
kizkardesim 7 haftalik diye gitti bebek 5 haftalikmis pitpit atis gördu sabir canm sabir
çoksağol cnm sen duydun mu pıtpıtları?
hoşbuldum filizcim.
pc başında fazla kalamıyorum gözlerim sulanıyor arada okuyup çıkıyorum.takipteyim yani
doktorumda sevinmelisin işte ne güzel diyor.doktora dedimki mide bulantısı olursa bebek sağlıklıymış öyle diye duydum nasıl gülüyor anlatamam.
birde cinsiyet konusunda çok saçma olabilir ama doktorum erkek diyor :44::44:
kese yerleşimine göre ve kalp atışına göre tahminde bulunmuş
hayırlısı olsun.kızımızda yok oğlumuzda.hangisi olursa kabulümüz.
cnm duyarsın merak etmee 2 3 gunnn bıle cok farkedıyor bende keseyı goremedım ama vajınal gozuktu sukur ıns duyarsın
aynenn yaa eşimde herkese daha cok kucuk dıyor 2 aylık olduk işte nesı kucuk ay ne cabuk gectı zaman
2 hafta sonraya verdı randevumu
sen cıkardınmı cnm kızamık?
( henüz duymadım ( cuma gidicem doktora inşallah duyarımm
aaaa kesedeki konumuna göre mi yorum yaptı dr ? bebek snde nasıl duruyor ki? bnde çook merak ediyorum ya allah hayırlısnı nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsnda, ama yinede insan merak ediyo işteee :)
Allahın izniyle bende 08.11.2013 annelerinden olucam arkadaşım allah yardımcın olsun aynı problem bendede var ve her sabah mide bulantı hapı içiyorum doğru düzün hiç bişi yiyemiorum herşey kokuo bebeğin gelişimi için bende korkuorum inş. Bişe olmaz bana doktor demişti kendini halsiz istersen gel takalım die ama gitmedim yemeğe çalısıorum
kızlar bügün felaket kötüyüm sabah sadece pağaca yiyebildim hiç bir şekilde su içemiyorum eşimde serum takdıralım diyor sizce gitsemmmi?,
hoşbuldum filizcim.
pc başında fazla kalamıyorum gözlerim sulanıyor arada okuyup çıkıyorum.takipteyim yani
doktorumda sevinmelisin işte ne güzel diyor.doktora dedimki mide bulantısı olursa bebek sağlıklıymış öyle diye duydum nasıl gülüyor anlatamam.
aaaa kesedeki konumuna göre mi yorum yaptı dr ? bebek snde nasıl duruyor ki? bnde çook merak ediyorum ya allah hayırlısnı nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsnda, ama yinede insan merak ediyo işteee :)
hoşbuldum filizcim.
yok canım hiçbişey gitmiyor boğazımdan
dün üzelce yemek yedim eşimde sevindi filan..iki dak. sonra hepsi ziyan
böğürmekten kasıklarım,belim ağrıyor:26:
Günaydın arkadaşlarrrr
Bulantıları, ağrıları belirtileri olmayan arkadaşlar lütfen üzülmesin, benimde yok, belki olması için erkendir ama sonuçta herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor heralde. İçinizi ferah tutun, Allaha emanetiz hepimiz sonuçta.
bende bugün öğlen kan testimin sonucunu öğrenicem, 4 gön önce yaptırmıştım en son, bakalım yükselmişmi kaç olmuş meraktan ölücem, daha keseyide göremedim ya bütün merakım ondan
kızlar ultrason resminden cinsiyet tahmini yapan arkadaş kimdi acaba. resmi yüklüyorum tahmin bekliyorum aslında çok önemli değil ama biz ismini kız olursa ece erkek olursa efe koymak istiyoduk. rüyamda bi ses duydum sakın efe koyma diye :18: çok etkilendim eşime koymayalım diyorum yok dio bi kere karar verdik diyo öyle olunca huzursuz oldum birden kız olsun istedim tabi hayırlısı. bizim sülalede kız yok benden sonra bi 15 tane erkek var kız istiyordum ama içime hep erkek doğuyor. 7-8 haftalık ultrason resminden anlaşılıo diolar ama ben çıkartamadım :)Eki Görüntüle 669299
Evt siz bizden bir saat ondesiniz
Sut icemiyosanz
Yogut
Peynir
Ayran
Dondurma yiyebilirsiniz kizlar
merhaba kızlar..
dün aniden hiç yokken bir kan geldi ama baya çoktu ve çok korktum neyseki annem gelmişti hemen doktora gittik orda da devam etti ve ilk defa böyle oldu(neyse alttan baktı dr .bebek duruyordu şükür kalp atışları için erken dedi 10gün sonraya gün verdi iğneler filan.tabi isterahat ve bol sıvı dedi.eve geldiğimizde şükür kan kalmamıştı.rahimde bir damar çatlamış çok korktum burda takvimde bir hafta sonra yazıyor ama asıl 6+2yim(7.haftanın içinde ama asıl bu)
inşallah canım ya çok korkmuştum o an gidecek sandım ömrümden ömür gitti.ağrım yoktu Allahtan.bugün duş alayım diyordum almayım mı sencee??inşallah canım ya kalp atışlarını da duysam rahatlıycam şükür kan yok.kalp atışları ne zaman duyulur ki tam 7+0da yine başka bir doktora gideceğim de
arkadaşlar sıcak suyla duş almak iyi değil mi hamilelikte? vlla bnde çok sıcak suyla duş alıyorum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?