2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba kızlar herkez umarım iyidir daha yeni bakabiliyorum. Bugün çok kötüyüm sabah bir tost iki zeytin yiyebildim çok midem bulanıyor bide öğürürkeb burnum kanıyor normal herhalde. Bir şey sormak istiyorum; doktora en son geçen hafta gittim 7+2 haftalıktım bir daha 5 hafta sonra istedi yani 12+2 haftalık gidicem 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var 2 li tarama için bazıları geç diyor bir de cinsiyet belli olur mu acaba?

Bazı dr.lar anlıyormuş 12 haftalıkken ama daha temkinli olanlar 13-14. haftada söylüyormuş. Ben de dr olsam garanti olmadan söylemezdim
benim dr.um 11 haftalıkken gel 2'li test yapcaz dedi

bizde görebilirmiyiz keseyi yollayabilirmisin foto varsa

çok geç değil bence ben ilk kızımda 11+5 gitmiştim. cinsiyetinide söyledi ama kesin değil demişti. kız dedi kızım ldu doktrum iyiydi. şimdi devlete gidiyorum 16 hafta olmadan söylemez sanırım gerçi aramız iyi ama benlki bir kıyak geçer. bende 8+1 deyim mide bulantım hat saffada birazdan gidip serum yiycem

bence şu saçma sapan konuyu kapatalım yok saglıksız bebek saglıklı bebek ......
mıgdesı bulanmayan ınsanlar ıcın tehlıkelı bunlar anlatabılıyormuyum ıcınde bende varım..
benm annemın bulanmamıs mıgdesı saglıksızmıyız bız? hayır
teyzemın bulanmadı cocugu dogdu saglıksızmı hayır...
ablamların bulanmadı 2 şer cocukları var saglıksızmı hayırr..
yanı yok saglıklı bebeklerın annelerının mıgdesı bulanır dıye bırsey yok mıgdesı cok bulananlara soylenen bırsey olabılır bu ama asıl kanıtı yok .... ben burda sııtede tüp bebek bolumunde calısan dr sordum alakası yok dıyor. kendı dr sordum asılamayı yapan prof. dr sordum yani ıllakı bulanıcak dıye bır kaide yok
burda onca ınsan var bulanmayan onlar ve ıcınde bende streste grıyoruz bence ...

Son düzenleme:
canım bana dr 12 yada 13 haftada yapıldıgını soyledı ama ondan once bebegın olcumlerı yapılıyormus ben dun gıttım 2 hafta sonraya verdı randevu 10 haftalık olucam ozamanda

selam kızlar :)

hepimizin ortak derdi bulantılar sanırım benim 6.ve 7.haftalarda daha yoğundu çıkartmalarım ..şimdi ise daha iyi sadece sabahları oluyor ama gün boyu devam bulantı allahtan çıkartmıyorum ..en yakın arkadaşım leblebi oldu yaa:)ve birde makarna yediklerim bunlar sürekli midem kazınıyor durumda bebişler iyi olsunda biz herşeye katlanırız..bu arada sanırım 12.haftada 2 li test yapıyor doktorlar benimde doktorum öyle dedi inşallah hepimizin sorunsuz geçer hamişliği bbeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ..

benimde bulanmıyorr midem yok ya bence alakası yok ben kızlarımda yatak döşek yatardım lokma yişyemezdim her gebelik farklıdır bence bunun sağlıkla alakası banada çok saçma geldisık yemek yiyorum yalnız en ufak bi açlık hissettiğimde başım felaket dönüyor belkide tansiyonum falan düşüyordur bilmiyorum ama bence midenizi boş bırakmamaya çalışın gebelikte boşmide çok bulantı yapar yememeye devam edildiğindede daha ileri gider sık ve az yemek öneriyorum hamişlerimize 3.gebeliğini yaşayan biranne olarak sevgilerrr

biz ik kardeşiz annem karnımda oynaya kadar kmseye diyemezdim diyor hiç bilmezdim diyor. bense ölüyorum onla aakası yk pek bencede abim üstün zekalı diyebilcek seviyede. kimse canını sıkmasın...

yok canım yaa takmıyorum artık olucagın onune gecemeyız kızamık cıkarmadım ası olmusum ama kucukken dıerlerının hepsını cıkarmısım:) zaten 3 . ayına kadar sorunmus 1 ay daha evde dururum napalım
uzak duruyorum sımdılık cocukalrdan

biz ik kardeşiz annem karnımda oynaya kadar kmseye diyemezdim diyor hiç bilmezdim diyor. bense ölüyorum onla aakası yk pek bencede abim üstün zekalı diyebilcek seviyede. kimse canını sıkmasın...

saglıklı saglıksız alakası yok bence kesınlıkle.. onu kımse bılemez rabbımden baska.
bazen genetık olabılıyormus.okudugum kıtaptada boyle yazıyor bılemıycem neyse...

arkadaşım haklısın illaki bulanacak diye brişey yok bulantının şiddeti olup yada olamamsı o kişinin hormonlara verdiği tepkiyle alakalı tamamen bütün hamilelik belirtileri kişiye özgüdür zaten tüm bunları düşünüp strese girmeye gerçekten gerek yok ..bir kadının birinci hamileliğinde olan şey 2.de olmayada biliyor .tamamen o hamileliğe özgü şeyler bunlar ..güzel şeyler düşünelim herşey güzel olsun:)

Filiz canim ilki 134 mü galiba erkek geliyor ama tabi bizimki tahmin Allah bilir artik ama hayirlisini versin :)))

Beni 11 haftalikken cagirdi 2 li test icin ama bildigim kadarıyla 12 de normal gec degil insallah hayirli haberler alırız...

Canim niye bu kadar stres yapıyorsun ki , herkesin bünyesi farkli benim oğlanda hic midem bulanmadı deli gibi yedim ama her sey normaldi simdi Aslan gibi 21 yasida genc adam , ama bunda deli gibi bulaniyor endişelenmem yok cunku hamilelik bu her sey normal.
Bana doktorum midem cok bulaniyor dediğimde daha ne istiyorsun saglikli hamilesin dedi ya bulanmasaydı deim herkesin farkli olur bünyesine gore dedi.
Herkeste burada durumunu anlatıyor kimse saglikli sağlıksız yorumu yapmıyor doktor ne derse onu söylüyor, bu kadar üzülecek bir sey yok canını sıkma , bebeği uzme , ama sen rahatsiz ölüyorsan ben şahsen kendi adıma bir daha asla mide bulantisi yazmam
Allah'a emanet ol

O zaman kız geliyor bana kalp atışları 150-160 arası dedi :)))

Son düzenleme:

benımde bulanmıyor ınsallahda bulanmaz dua edıyorm hep korkuyorum bulantıdann cunku ..
bencede alakası yok ama ıycene gerılıyor ınsan katılıyorum sana
yok saglıklı bebeklerın annelerının mıgdesı bulanırmıss vs vs
eeee burda 6 7 kısı varız mıgdesı bulanmayan ozaman biz aglayalımmı
ınsan gerılıyor ıster ıstemez.. bence konu kapansın cok hoşş olur....
benımde bas donmem acayıp fazla ayagı kalkıcagım zaman yavas yavas kalk brıden kalma canım tansıyonun dusuyordur bosver yuksek olmasında dussun benım devamlı 10/6 dusuktur

benim midem çok bulanmaya başladı ama yediklerimi çıkartmıyorum.bi sıkıntı bi sıkıntı sürekli yatasım geliyor.

ayni sey bende de var.. daha hic istifra etmedim ama gunun degisik saatlerinde acayip midm bulaniyo.. hep uyumak yatmak istiyorum.. allahtan 2 gundur kayinvalideme geldim o bakiyo bana :)) hep kafamda bi yastik

Bende bu yuvarlak durumunu duydum bazısında daha bir yuvarlak duruyor yuvarlak olanlara ekek daha böyle çizgi gibi olanlara kız diyolar ben pek inanmıyorum ama...

yaaa canım ılkı kucuk zamanda gıttıgımde 134 dü suan 158 kalp atısı saglıklı olsunda erkek kız hıc farketmez benım ıcın zaten bu bebek mucize....
ıyıde canım streste sokuyorlar ınsanı zorla yanı mıgdem bulanmıyor dıye benım sımdı bebegım saglıksızmı yada burda mıgdesı bulanmayan ınsanların saglıksızmı bebeklerı
ıster ıstemez ınsanların beyniini karıstırıyor bazı arkadaslar.. yoooo saglıklı ınsanların mıgdesı bulanır dıye cok yorum okudum cnm
ınsanlarda devamlı dr soruyor bana msj atan bıle var :))
senın mıgden bulanmaya basladımı acaba saglıksızmı dıye yanı okadar etkılenmiş arkadas.
hayır rahatsız olmuyorum sadece yok saglıklı annelerın mıgdesı bulanır dıye yorumlar benımle bırlıkte mıgdesı bulanmayan ınsanların canını sıkıyordur emınım..
tabıykıde bulantılarınız olucak
vucud dırencıyle alakalı metabolizmayla alakalı ama bak senınde oglunda bulanmamıs demekklı saglıksız gebelık deılmıs yani
bunu anlatmaya calısıyorum ben.
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…