haklısın canım mm büyüdükçe görürüz inşallah çok sağoıl inşallah sende duyarsın .ne zmn gideceksin doktora?
Merhaba kızlar herkez umarım iyidir daha yeni bakabiliyorum. Bugün çok kötüyüm sabah bir tost iki zeytin yiyebildim çok midem bulanıyor bide öğürürkeb burnum kanıyor normal herhalde. Bir şey sormak istiyorum; doktora en son geçen hafta gittim 7+2 haftalıktım bir daha 5 hafta sonra istedi yani 12+2 haftalık gidicem 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var 2 li tarama için bazıları geç diyor bir de cinsiyet belli olur mu acaba?
evet kesedeki yerleşime göre yorum yaptı.keseyi ilk gördüğümüzden beri erkek diyor bilemiyorum.
birde bebekimin kalbi 171 atıyormuş.erkek çocuğunun kalbi hızlı atarmış.ne kadar doğru bilemiyorum :44:
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.allahım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin
Merhaba kızlar herkez umarım iyidir daha yeni bakabiliyorum. Bugün çok kötüyüm sabah bir tost iki zeytin yiyebildim çok midem bulanıyor bide öğürürkeb burnum kanıyor normal herhalde. Bir şey sormak istiyorum; doktora en son geçen hafta gittim 7+2 haftalıktım bir daha 5 hafta sonra istedi yani 12+2 haftalık gidicem 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var 2 li tarama için bazıları geç diyor bir de cinsiyet belli olur mu acaba?
canım bana dr 12 yada 13 haftada yapıldıgını soyledı ama ondan once bebegın olcumlerı yapılıyormus ben dun gıttım 2 hafta sonraya verdı randevu 10 haftalık olucam ozamandaMerhaba kızlar herkez umarım iyidir daha yeni bakabiliyorum. Bugün çok kötüyüm sabah bir tost iki zeytin yiyebildim çok midem bulanıyor bide öğürürkeb burnum kanıyor normal herhalde. Bir şey sormak istiyorum; doktora en son geçen hafta gittim 7+2 haftalıktım bir daha 5 hafta sonra istedi yani 12+2 haftalık gidicem 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var 2 li tarama için bazıları geç diyor bir de cinsiyet belli olur mu acaba?
bilmiyorum ki..olabilir belki adetten sonra hemen kalmışsındır
bence şu saçma sapan konuyu kapatalım yok saglıksız bebek saglıklı bebek ......
mıgdesı bulanmayan ınsanlar ıcın tehlıkelı bunlar anlatabılıyormuyum ıcınde bende varım..
benm annemın bulanmamıs mıgdesı saglıksızmıyız bız? hayır
teyzemın bulanmadı cocugu dogdu saglıksızmı hayır...
ablamların bulanmadı 2 şer cocukları var saglıksızmı hayırr..
yanı yok saglıklı bebeklerın annelerının mıgdesı bulanır dıye bırsey yok mıgdesı cok bulananlara soylenen bırsey olabılır bu ama asıl kanıtı yok .... ben burda sııtede tüp bebek bolumunde calısan dr sordum alakası yok dıyor. kendı dr sordum asılamayı yapan prof. dr sordum yani ıllakı bulanıcak dıye bır kaide yok
burda onca ınsan var bulanmayan onlar ve ıcınde bende streste grıyoruz bence ...
mıgdesı bulanmayan ınsanlar ıcın tehlıkelı bunlar anlatabılıyormuyum ıcınde bende varım..
yanı yok saglıklı bebeklerın annelerının mıgdesı bulanır dıye bırsey yok mıgdesı cok bulananlara soylenen bırsey olabılır bu ama asıl kanıtı yok .... ben burda sııtede tüp bebek bolumunde calısan dr sordum alakası yok dıyor. kendı dr sordum asılamayı yapan prof. dr sordum yani ıllakı bulanıcak dıye bır kaide yok
burda onca ınsan var bulanmayan onlar ve ıcınde bende streste grıyoruz bence ...
Küçükken geçirmişim canım ama testlerde sorun yok dedi doktorum içini rahatlatacak mı bilmiyorum ama senin gibi aynı durumda olan arkadaşım vardı kasım 2012 annesi oldu oda maşallah turp gibi kızı oldu hiç telaş etme sadece çocuklardan uzak duracaksın dikkat edeceksin canım
biz ik kardeşiz annem karnımda oynaya kadar kmseye diyemezdim diyor hiç bilmezdim diyor. bense ölüyorum onla aakası yk pek bencede abim üstün zekalı diyebilcek seviyede. kimse canını sıkmasın...
aaaaaaaaa erkekmı dedii anammm benm dr hıcbısey demedı ama keseme cok yakın yerde duruyor bebısım
banada her gıtmemde soruyor bulantın varmı dıye kıllanıyorum aslında ama nebılım neguzel bulanmıyor sanslıssın dıo
bende sordum o soruyu :) kalbı kac atıyor kı?
benım ılk 134 dü dun 158 olmus
buarada ırsi olabılıomus annene sor ıstersen bulandımı bulanmadımı benım annemın bulanmamıs pek 4 kardeşiz:)
Bu doktorlar kafamı iyice karıştırır oldu , ben doktoruma midem cok bulaniyor diye sizlaninca daha ne istiyorsun saglikli gebeliğin tum belirtilerini yasıyorsun demisti , vallah hepsi br araya gelip bir karar verseler iyi olacak hangisi dogru.
Bu arada cok istiyorsun ondan miden bulanmıyor yorumunda guldum , garip bir soz olmus ben 44 yasinda tup bebek yapacak kadar istiyordum ama midem bulaniyor , simdi istiyorum istemiyormuşum karıştırdım :)))
Canim keseyi bilmiyorum ama sunu kesin biliyorum erkek bebegin kalp atislari kiz bebekten dusuk olurmus.
İlk kalp ölçümünde fat 140 altıysa erkek , 140 ustuyse kiz diyorlar
benimde bulanmıyorr midem yok ya bence alakası yok ben kızlarımda yatak döşek yatardım lokma yişyemezdim her gebelik farklıdır bence bunun sağlıkla alakası banada çok saçma geldisık yemek yiyorum yalnız en ufak bi açlık hissettiğimde başım felaket dönüyor belkide tansiyonum falan düşüyordur bilmiyorum ama bence midenizi boş bırakmamaya çalışın gebelikte boşmide çok bulantı yapar yememeye devam edildiğindede daha ileri gider sık ve az yemek öneriyorum hamişlerimize 3.gebeliğini yaşayan biranne olarak sevgilerrr
benim midem çok bulanmaya başladı ama yediklerimi çıkartmıyorum.bi sıkıntı bi sıkıntı sürekli yatasım geliyor.
ben başka bir konuda okumuş olabilirimhatırlayamadım ama 7-8 hafta dediğine eminim. yuvarlaklığına göre karar veriliyo sanırım. zaten doktorlarda genelde 12. haftada sölüolarmış. bende rüyamdan dolayı tedirgin oldum bilimum koca karı testlerinde erkek çıkıo :) çin takvimide erkek :) bende erkek hissediorum :) ama eşim isim de karar verdik artık diyince belki resimden kız diyen çıkar diye bir umut yükledim
yaaa canım ılkı kucuk zamanda gıttıgımde 134 dü suan 158 kalp atısı saglıklı olsunda erkek kız hıc farketmez benım ıcın zaten bu bebek mucize....Filiz canim ilki 134 mü galiba erkek geliyor ama tabi bizimki tahmin Allah bilir artik ama hayirlisini versin :)))
Canim niye bu kadar stres yapıyorsun ki , herkesin bünyesi farkli benim oğlanda hic midem bulanmadı deli gibi yedim ama her sey normaldi simdi Aslan gibi 21 yasida genc adam , ama bunda deli gibi bulaniyor endişelenmem yok cunku hamilelik bu her sey normal.
Bana doktorum midem cok bulaniyor dediğimde daha ne istiyorsun saglikli hamilesin dedi ya bulanmasaydı deim herkesin farkli olur bünyesine gore dedi.
Herkeste burada durumunu anlatıyor kimse saglikli sağlıksız yorumu yapmıyor doktor ne derse onu söylüyor, bu kadar üzülecek bir sey yok canını sıkma , bebeği uzme , ama sen rahatsiz ölüyorsan ben şahsen kendi adıma bir daha asla mide bulantisi yazmam
Allah'a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?