2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

katılıyorum canım :) benim de midem aşırı bulanmıyo ama çok da iyi sayılmam. kimse bu sağlıklı yada sağlıksız diyip de diğerlerini üzmesin. Zaten her an korku içindeyiz...

Son düzenleme:

aynen canım bende sana katılıyorum. streste gırmıyorum bende bazı ark yazık uzulen var yani bellı baksana mıgdem bulansın dıye dua edıyorum dıyorlar:)) bense bulanmasın dıye edıyorum cunku hastanelık oluyorum kusmaktan cok korkan bırıyım yanı olucem zannedıyorum buarada melodı sankı ben senı bır yerde hatırlıyorum bır topıkte karsılastıkmı

kızla ben bır daha kı kontrolumde 10+4 olucam sanırım 2 lı test ıcın erken olur daha yapmaz dımı

evet arkadaşlar burda doktorun bu yaptırdığı taramalardan filan bahsedelim olur mu bnde doktorumdan memnun olmadığımdan doktor değiştirdim yeni içime sinmiyo en azndan belli zamanlarda bellidir o yapılan testler vs.. burdan birlikte kontrol etme şansı buluruz..?

katılıyorum canım :) benim de midem aşırı bulanmıyo ama çok da iyi sayılmam. kimse bu sağlıklı yada sağlıksız diyip de diğerlerini üzmesin. Zaten her an korku içindeyiz...

ınsan tedvi ıle kalınca zATEN Dahada panık oluyor ben sahsen oleyım. heran kotu bırsey duyucam dıye korkuyorum dr gıtmekten..
benımde cok az bulanıyor yemek yedıgım zaman oda benım uyku ve basdonmesı cok fazla gun ıcınde.
rabbım herkeze saglıkla versın bebeklerını kım ısterkı saglıksız ..

Sizin Adiniza Sevinddim Cunku Gordugum Tum Efeler Fena Yaramaz Cok Akillilar ama Cok Yaramazlar Ben Hem Okulda Hem Evde Ayaramaz Cocuga Tahammul Edemem Herhalde Ondan Vazgectim Erkek Olursa Toprak Ruzgar Kiz Olursa Ada Su Nil Bunlardan Birini Istiyoz Gibi Tabi Daha 8 Ay Var Hersey Ddgisebilir

Herkes kalp atmi ne kadar biliyo bi ben sormamisim doktorda soylemedi gerci kesindegistiriyorum doktorumu

mide bulantisiyla gebeligin saglikli yada sagliksiz olmasinin ne alakasi var yapmayin allah askina.. biri bi sey yazsa hemen ona mi inanicaz gecnde de 2 yil yaninda yatirmis cocgunu onu savunan vardi sadece susup dinliyoruz iste naapalim.. benim ablamin ne midesi bulandi ne as erdi.. doktor bole kisilere sansli kesimsiniz ne mutlu rahat gecio hamileliginiz diyo.. ben de daha hic istifra etmedim ama burdakiler ediyo die acaba benim bebegim sagliksiz mi dige de dusunmedim.. ama su bi gercek ki bu donemde her kadin duygusal ve alingan oluyo bu da bunun gostergesi sanirim.. 9 ayin sonunda bunlarin hepsini unutucaz

evet yaramaz oluyor benımde etrafımda 2 tane var :)
hayırlısı olsunda ısım konulur benım yıgenımın adı ömer annem ruyasında gördüü hz ömer cok ıstedı ablamda koydu
acayıp yaramaz:)) ama yaramazlıklarıda cok sevımlii
ben erkek olursa çagan dusundum soyadımla uyumlu cunku ama kız hıc dusunmedım cunku erkek olucak dıye hısedıyorum
ama kuranda gecıyormu bılmıyorum bakmadım daha

O zaman kız geliyor bana kalp atışları 150-160 arası dedi :)))

Zaten ilk kalp atisi baz alınıyormuş benimkide 142 , ama hayirlisi saglikli olsun gerisi onemli degil :)))

İlk kalp atisi baz alınıyormuş tahminde sonra zaten esitleniyomus ( doktor arkadsim anlatti ama bu kesin degil )
Bence diger konudada germe kendini kapat konuyu , stres yapma bebege , doktorlar bir sey söylüyor bizi baslarından savmak icin konu oluyor , sen guzel hamilelik geçirmeye bak , midesi bulunmayanlarda şükretsin haline endise yapacaklarina oyle Pespaye geziyorumki gunlerdir sacımı taramayali gunler oldu , su uc ay bitse bulantılar bitse diye surekli dua ediyorum, varsa isteyen satayım su bulantisi hemen

kızla ben bır daha kı kontrolumde 10+4 olucam sanırım 2 lı test ıcın erken olur daha yapmaz dımı

Canim bildigim kadarıyla ikili test icin erken ama ense plesini olcebilir bu kontrolde sonra ikili teste yollar

oğlum olursa Osman Gazi olacak adı:) Osmanlı torunu erkek paşası olacak inşallah.erkek ismi eşimin patentinde.kız isminin patenti bende.sen seç kız ismini diyor sonrada şu nasıl bu nasıl aklımı celiyor. Gökçen olabilir Aybüke olabilir.aslında zeynep çok istiyordum bütün kuzenlerim zeynep koydu pes ettim.bu arada tatlı bebeğimin ilk kalp atışı 160 dı bakalım ne olacak.bana göre o bir erkek öyle hissediyorum rüyamda da erkek görmüştüm.sağlıklı olsunda hiç önemli değil.

ebbisss sorma bnde doktor yönünden çok muzdaribim yaa bence insanın doktoruna çok güvenmesi gerekiyor, ve bnde maalesef dha bulamadm bakalım tekrar değiştiriyorum ama iyi değil tabi özellikle hamilelik döneminde bu kdar değiştirmek.. ama kalp atış için kaç atıyo flan genelde doktorlar söylemiyo zaten anca sen sorarsan söyluyolar..

saol canım benimde efe isminde tanıdığım hiç çocuk yok ama niyeyse rüyamdan sonra bi itici geldi. bak varmış demek bi hayır. inşallah eşim vazgeçer inatçıdırda biras. hangi isimleri önerirsin

:)) ay Tatlim Inan benimde Onerebilecegim Isim Yok Ki Internetten Baktim 15 20 taneye Indirip Kagida Yazdim Esimle Sectik 2 3 Tane Erkek Olursa Ruzgar Toprak Ege Istiyoruz Kiz Olursa Ada Su Nil Istiyoruz. Ama Ne Biliyim Kotu tecrubeli Oldugum Ogrencilerimin Isimlerini Koymak Istemiyorum Ama Sorunca Gelmedi Aklima

canım dıyorum ya ben 3 dr sordum. bırı ortaya oyle bır konu atıyor sonra bulanmayan ınsanlar uzuluyor basta bende uzuldum acaba acaba dıyee esıme dahı dedım ne alaka dedii kızdı dr gıtım sordum aldım cevabımı dahada takılmadım ama uzulenler var bır ark msj dahı attı bana yani senın bulanmaya basladımı dıye sorunlumukı acaba dıye:))
yani uzuluyorum bole burdakı arkadaslara banada dr %20 kısılerden brıısın sanlısın ıste daha ne ıstıyorsn dedı konu kapandı o gunden beri rahatladım ama genede yazan arklar var yanı sımdı rabbım korusun bulanmayanların saglıksızmı ben buna karsıyım yani
burda neguzel guzel guzel payasımlar yapalım bsver saglıksız muhabbetleri.
ben hıc alıngan deılım cnm yaa aksıne hıc alınmam bırseye :) keseyı kalp atısını duymasam hamıle degılım mı acaba dıcem
[/B]

Bende doktora sağımda hissediyorum demiştim doktor kızdı bana ne sağı , solu bu nerden çokıyor ortada duruyor işte diye cvp verdi bana

Ben de Ayaz koymak istiyorum oğlum olursa ama eşim yanaşmıyo pek...

Caganda Cok Guzelmis :) kuranda Gecmesinin Hikmeti Nedir tatlim Aciklar Misin

bılmıyorum cnm bana dr suan kalp atısı ıyı 135 mıydı neydı sonra dedı artıcakk dedıgıde oldu 158 aman hıc ayırt etmıyorum kız erkek hıc farketmez yok canım ya strest yapmıyorum sadece bole kotuu dusuncelere kızıyorum işte..
aman ben almıyım ben hep dua edıyorum olmasın dıyee
eşim bıle dıyor her namazda sana dua edıyordum mıgdesı bulanmasın dıye ya oyle bole deıl ben aglıyordum öluyorum dıye bagrınıyordum 1 hafta agzıma bır damla bısey almıyordum serum yıyordum eşim cok kokuyordu hep tedavı zamanlarında oldu bunlar stresten mıgdeyı etkılemısım cocuk olmuyor dıye ahh ahh bıde gASTrıt reflu vardı aman aman ödüm kopuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…