bence şu saçma sapan konuyu kapatalım yok saglıksız bebek saglıklı bebek ......
mıgdesı bulanmayan ınsanlar ıcın tehlıkelı bunlar anlatabılıyormuyum ıcınde bende varım..
benm annemın bulanmamıs mıgdesı saglıksızmıyız bız? hayır
teyzemın bulanmadı cocugu dogdu saglıksızmı hayır...
ablamların bulanmadı 2 şer cocukları var saglıksızmı hayırr..
yanı yok saglıklı bebeklerın annelerının mıgdesı bulanır dıye bırsey yok mıgdesı cok bulananlara soylenen bırsey olabılır bu ama asıl kanıtı yok .... ben burda sııtede tüp bebek bolumunde calısan dr sordum alakası yok dıyor. kendı dr sordum asılamayı yapan prof. dr sordum yani ıllakı bulanıcak dıye bır kaide yok
burda onca ınsan var bulanmayan onlar ve ıcınde bende streste grıyoruz bence ...
arkadaşım haklısın illaki bulanacak diye brişey yok bulantının şiddeti olup yada olamamsı o kişinin hormonlara verdiği tepkiyle alakalı tamamen bütün hamilelik belirtileri kişiye özgüdür zaten tüm bunları düşünüp strese girmeye gerçekten gerek yok ..bir kadının birinci hamileliğinde olan şey 2.de olmayada biliyor .tamamen o hamileliğe özgü şeyler bunlar ..güzel şeyler düşünelim herşey güzel olsun:)
kızla ben bır daha kı kontrolumde 10+4 olucam sanırım 2 lı test ıcın erken olur daha yapmaz dımı
katılıyorum canım :) benim de midem aşırı bulanmıyo ama çok da iyi sayılmam. kimse bu sağlıklı yada sağlıksız diyip de diğerlerini üzmesin. Zaten her an korku içindeyiz...
bende bırara takmıstım efeye daha bekarken esımle esımın bas harfiii E ile baslıyor benım baş harfım F efenınde E si dıyorduk ama
sımdı vazgectım cok var efe koyan:)) akrabalardanda var cokama begenıyorum ısmı
Allahın izniyle bende 08.11.2013 annelerinden olucam arkadaşım allah yardımcın olsun aynı problem bendede var ve her sabah mide bulantı hapı içiyorum doğru düzün hiç bişi yiyemiorum herşey kokuo bebeğin gelişimi için bende korkuorum inş. Bişe olmaz bana doktor demişti kendini halsiz istersen gel takalım die ama gitmedim yemeğe çalısıorum
yaaa canım ılkı kucuk zamanda gıttıgımde 134 dü suan 158 kalp atısı saglıklı olsunda erkek kız hıc farketmez benım ıcın zaten bu bebek mucize....
ıyıde canım streste sokuyorlar ınsanı zorla yanı mıgdem bulanmıyor dıye benım sımdı bebegım saglıksızmı yada burda mıgdesı bulanmayan ınsanların saglıksızmı bebeklerı
ıster ıstemez ınsanların beyniini karıstırıyor bazı arkadaslar.. yoooo saglıklı ınsanların mıgdesı bulanır dıye cok yorum okudum cnm
ınsanlarda devamlı dr soruyor bana msj atan bıle var :))
senın mıgden bulanmaya basladımı acaba saglıksızmı dıye yanı okadar etkılenmiş arkadas.
hayır rahatsız olmuyorum sadece yok saglıklı annelerın mıgdesı bulanır dıye yorumlar benımle bırlıkte mıgdesı bulanmayan ınsanların canını sıkıyordur emınım..
tabıykıde bulantılarınız olucak
vucud dırencıyle alakalı metabolizmayla alakalı ama bak senınde oglunda bulanmamıs demekklı saglıksız gebelık deılmıs yani
bunu anlatmaya calısıyorum ben. [/B]
evet yaramaz oluyor benımde etrafımda 2 tane var :)Sizin Adiniza Sevinddim Cunku Gordugum Tum Efeler Fena Yaramaz Cok Akillilar ama Cok Yaramazlar Ben Hem Okulda Hem Evde Ayaramaz Cocuga Tahammul Edemem Herhalde Ondan Vazgectim Erkek Olursa Toprak Ruzgar Kiz Olursa Ada Su Nil Bunlardan Birini Istiyoz Gibi Tabi Daha 8 Ay Var Hersey Ddgisebilir
O zaman kız geliyor bana kalp atışları 150-160 arası dedi :)))
yaaa canım ılkı kucuk zamanda gıttıgımde 134 dü suan 158 kalp atısı saglıklı olsunda erkek kız hıc farketmez benım ıcın zaten bu bebek mucize....
ıyıde canım streste sokuyorlar ınsanı zorla yanı mıgdem bulanmıyor dıye benım sımdı bebegım saglıksızmı yada burda mıgdesı bulanmayan ınsanların saglıksızmı bebeklerı
ıster ıstemez ınsanların beyniini karıstırıyor bazı arkadaslar.. yoooo saglıklı ınsanların mıgdesı bulanır dıye cok yorum okudum cnm
ınsanlarda devamlı dr soruyor bana msj atan bıle var :))
senın mıgden bulanmaya basladımı acaba saglıksızmı dıye yanı okadar etkılenmiş arkadas.
hayır rahatsız olmuyorum sadece yok saglıklı annelerın mıgdesı bulanır dıye yorumlar benımle bırlıkte mıgdesı bulanmayan ınsanların canını sıkıyordur emınım..
tabıykıde bulantılarınız olucak
vucud dırencıyle alakalı metabolizmayla alakalı ama bak senınde oglunda bulanmamıs demekklı saglıksız gebelık deılmıs yani
bunu anlatmaya calısıyorum ben. [/B]
kızla ben bır daha kı kontrolumde 10+4 olucam sanırım 2 lı test ıcın erken olur daha yapmaz dımı
saol canım benimde efe isminde tanıdığım hiç çocuk yok ama niyeyse rüyamdan sonra bi itici geldi. bak varmış demek bi hayır. inşallah eşim vazgeçerinatçıdırda biras. hangi isimleri önerirsin
mide bulantisiyla gebeligin saglikli yada sagliksiz olmasinin ne alakasi var yapmayin allah askina.. biri bi sey yazsa hemen ona mi inanicaz gecnde de 2 yil yaninda yatirmis cocgunu onu savunan vardi sadece susup dinliyoruz iste naapalim.. benim ablamin ne midesi bulandi ne as erdi.. doktor bole kisilere sansli kesimsiniz ne mutlu rahat gecio hamileliginiz diyo.. ben de daha hic istifra etmedim ama burdakiler ediyo die acaba benim bebegim sagliksiz mi dige de dusunmedim.. ama su bi gercek ki bu donemde her kadin duygusal ve alingan oluyo bu da bunun gostergesi sanirim.. 9 ayin sonunda bunlarin hepsini unutucaz
ne gıbı canım goguslerım benım balon gıbı sıstıler
ne farkedıyorkı sag yada solda olması bebısınn onemlı olan suan ıyı olması deılmıkı cnm bak merak ettım bu konuyu sag olunca ne oluyor sol olunca ne oluyor:))
ben hıc dıkkat etmedım nerede oldugunao heycandan gozum hep ekrandaydı
:)) ay Tatlim Inan benimde Onerebilecegim Isim Yok Ki Internetten Baktim 15 20 taneye Indirip Kagida Yazdim Esimle Sectik 2 3 Tane Erkek Olursa Ruzgar Toprak Ege Istiyoruz Kiz Olursa Ada Su Nil Istiyoruz. Ama Ne Biliyim Kotu tecrubeli Oldugum Ogrencilerimin Isimlerini Koymak Istemiyorum Ama Sorunca Gelmedi Aklima
evet yaramaz oluyor benımde etrafımda 2 tane var :)
hayırlısı olsunda ısım konulur benım yıgenımın adı ömer annem ruyasında gördüü hz ömer cok ıstedı ablamda koydu
acayıp yaramaz:)) ama yaramazlıklarıda cok sevımlii
ben erkek olursa çagan dusundum soyadımla uyumlu cunku ama kız hıc dusunmedım cunku erkek olucak dıye hısedıyorum
ama kuranda gecıyormu bılmıyorum bakmadım daha
Ben de Ayaz koymak istiyorum oğlum olursa ama eşim yanaşmıyo pek...
bılmıyorum cnm bana dr suan kalp atısı ıyı 135 mıydı neydı sonra dedı artıcakk dedıgıde oldu 158 aman hıc ayırt etmıyorum kız erkek hıc farketmez yok canım ya strest yapmıyorum sadece bole kotuu dusuncelere kızıyorum işte..İlk kalp atisi baz alınıyormuş tahminde sonra zaten esitleniyomus ( doktor arkadsim anlatti ama bu kesin degil )
Bence diger konudada germe kendini kapat konuyu , stres yapma bebege , doktorlar bir sey söylüyor bizi baslarından savmak icin konu oluyor , sen guzel hamilelik geçirmeye bak , midesi bulunmayanlarda şükretsin haline endise yapacaklarina oyle Pespaye geziyorumki gunlerdir sacımı taramayali gunler oldu , su uc ay bitse bulantılar bitse diye surekli dua ediyorum, varsa isteyen satayım su bulantisi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?