2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim doktoruna gittiginde iste tum bilgilerini , ozellikle doktor değiştirdiginde eski doktorda kayıtlidir bilgilerini versinler sana.
Mutlaka onlarda dosyaların vardır bilgilerini kayıtlı tutuyorlardir.Yeni doktorunada vermis olursun ve bundan sonra hepsini is'te mutlaka.
Benim doktorum bir gunluk tutuyor her gittigimde kilo, tansiyon , kalp atisi , büyüklük , resim koyuyor icine ve bana veriyor her kontrolde götürüyorum sormamda gerek kalmıyor.

esimle benim icime de erkek doguyor hayirlisi bakalim artik isim konusunda da kitlendim kaldim ya soyadiyla uyumlu isimler guzel oluyor bi cinsetini ogrenelimde bizde dokta gidince 12.haftaya yakin olacagiz bakalim gorur mu doktor birseyler :)

Arkadaşlar durumunuzu çok iyi anlıyorum benım 5. Haftadan beri mide bulantısı çekiyorum size tavsiem lütfen hap kullanmayın ne oursa olasun bu ilaç ve kimyasal dayanın bence ama hap kullanmayın.

Caganda Cok Guzelmis :) kuranda Gecmesinin Hikmeti Nedir tatlim Aciklar Misin

canım kuranda gecen ısım koyarsak obur tarafta o sekılde cagrılıyormus eger kurandA GEcmıyorsa anne adın gecıyorsa onun adıyla cagrılıyormus bana bunu kuran hocam demıstı ama cagan gecmıyor sanırım baktım sımdı :))
nebılım ama cok begenıyorummmm ısmii gobek adı koyarım ozaman oda kuranda gecen olur bu sekılde oluyormus

Ben Kiz Istiyorum Hemde Cok Istiyorum Soyle Kokos Suslu Kizim Olsun Cicili Bicili Giydireyim

Saglikli olsun diye dua ediyorum ama ben cok kiz istiyorummmmmm
Her yerim erkek , evde her yerden erkek cikiyor , esim , benim oğlan , esimin oğlan tam 3 erkekle yasiyorum.
Bir kanka istiyorum destek kuvvet.

evet aslnda ama inan ben doktorumu bu yüzden değiştiricem telefonla arıyorum mesela bna adımı soyadımı flan sormuyo ilgimi çekti yani aslnda onlerinde pc var öncelkile benim kim olduğumu bilmeli ki benim bilgilerime göre bnim ona sorduğum herhangi bir sorum için ona göre cvp versin diye dusunuyorum açıkçası garibime gitti yani bu durum.. işte içine sinmesi lazım doktorunun insanın..

Bende duydum ırsı diye ama anneye değil kayınvalideye sormak lazım çünkü bebek babadan daha baskın genleri alıyormuş.

Selam annişkolar ve mercimekolaaarrr Ben bugün 2 defa öğürdüm afedersiniz, öğretmenler odasından lavaboya zor attım kendimi Çok şükür bu günlerime

Herkese merhaba bende inşallahhh kasım annesi olacağım
rabbım dualarımı kabul etti çok şükür
allah hepimizinkini sağ salim tamamına erdırsın inşallah olmayanlarada nasıp etsin inşallah

Haklisin doktora güven duyduğun zaman daha iyi hissediyor kendini , benim doktorum cok yakın bir arkadaşımın doktor (arkadasımda doktor ve cok secici br insan ) 4 cocuk babası , gayet insancıl , ilk yaptıgı is cep telefonumu caldirip numarasini kaydettirmek oldu. İstedigin saatte ara dedi bu yetti
İnsallah bu sefer icine sinen birini bulursun ama mutlaka iyice araştır oyle git ....

bencede dr cok onemlı guven vermelı kesınlıkle canım ıns gonlune gore dr bulursun
Bende duydum ırsı diye ama anneye değil kayınvalideye sormak lazım çünkü bebek babadan daha baskın genleri alıyormuş.
ayy esım genlerını babadanmı aldı aman kız deme sus allah korusun kaynpederi pek sevmem dekaynanamda 3 erkek var garıbım hıc kzıı yok soruyum bakalım onada

allah hepimizinkini sağ salim tamamına erdırsın inşallah olmayanlarada nasıp etsin inşallah

hosgeldın canım aramıza

ayni sey bende de var.. daha hic istifra etmedim ama gunun degisik saatlerinde acayip midm bulaniyo.. hep uyumak yatmak istiyorum.. allahtan 2 gundur kayinvalideme geldim o bakiyo bana :)) hep kafamda bi yastik

Aaaa ne tesadüf benim de kayınvalidem geldi o bakıyo bana sağolsun

Bende bu yuvarlak durumunu duydum bazısında daha bir yuvarlak duruyor yuvarlak olanlara ekek daha böyle çizgi gibi olanlara kız diyolar ben pek inanmıyorum ama...

Kesenin mi yuvarlak ya da çizgi gibi oluşuna bakıyolar? benim kese yusyuvarlak resim de koymuştum hatta

Caganda Cok Guzelmis :) kuranda Gecmesinin Hikmeti Nedir tatlim Aciklar Misin

benim kızımın adı ''elif alya'' elifi babası alyayı ben koydum bu sefer kız olursa 2.ismi arya olsun diorum bana gülüolar oyle isimmi olur diye isim konusu çok zor değişik olsun az olsun kibar olsun soyismine uysun falan filen diyosunuz sonra hiçbişeye karar veremiyosunuz :18: erkek olursa bende çağan kaan isimlerini beğeniyorum

Burcuuu beni hatırladın mı ? Ayy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına Almanı nasip etsin Ayy çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…