ebbisss sorma bnde doktor yönünden çok muzdaribim yaa bence insanın doktoruna çok güvenmesi gerekiyor, ve bnde maalesef dha bulamadmbakalım tekrar değiştiriyorum ama iyi değil tabi özellikle hamilelik döneminde bu kdar değiştirmek.. ama kalp atış için kaç atıyo flan genelde doktorlar söylemiyo zaten anca sen sorarsan söyluyolar..
nekadarda çok erkek isteyenler var topikte
aman bulanmasın midenizz valla bnimde süper geçiyodu geçen hafta bi bulanmaya başladı 5 gün aralıksız yattım allahımmm hiç geçmicek sandımm ama bulantı hapı verdi dr onu kullandm bulanınca, geçti şükür şimdi ara sıra bulanıyoo halinize şükredin vlla maşşalhh inş sonuna kadar byle rahat sorunsuz geçirirsiniz :)
Caganda Cok Guzelmis :) kuranda Gecmesinin Hikmeti Nedir tatlim Aciklar Misin
Ben Kiz Istiyorum Hemde Cok Istiyorum Soyle Kokos Suslu Kizim Olsun Cicili Bicili Giydireyim
Canim doktoruna gittiginde iste tum bilgilerini , ozellikle doktor değiştirdiginde eski doktorda kayıtlidir bilgilerini versinler sana.
Mutlaka onlarda dosyaların vardır bilgilerini kayıtlı tutuyorlardir.Yeni doktorunada vermis olursun ve bundan sonra hepsini is'te mutlaka.
Benim doktorum bir gunluk tutuyor her gittigimde kilo, tansiyon , kalp atisi , büyüklük , resim koyuyor icine ve bana veriyor her kontrolde götürüyorum sormamda gerek kalmıyor.
Ayazda Cok Guzelmis Cok Begendim Ikna Et Bence kocusunu :)
Ben Kiz Istiyorum Hemde Cok Istiyorum Soyle Kokos Suslu Kizim Olsun Cicili Bicili Giydireyim
aaaaaaaaa erkekmı dedii anammm benm dr hıcbısey demedı ama keseme cok yakın yerde duruyor bebısım
banada her gıtmemde soruyor bulantın varmı dıye kıllanıyorum aslında ama nebılım neguzel bulanmıyor sanslıssın dıo
bende sordum o soruyu :) kalbı kac atıyor kı?
benım ılk 134 dü dun 158 olmus
buarada ırsi olabılıomus annene sor ıstersen bulandımı bulanmadımı benım annemın bulanmamıs pek 4 kardeşiz:)
Selam annişkolar ve mercimekolaaarrrBen bugün 2 defa öğürdüm afedersiniz, öğretmenler odasından lavaboya zor attım kendimi Çok şükür bu günlerime
Bende doktora sağımda hissediyorum demiştim doktor kızdı bana ne sağı , solu bu nerden çokıyor ortada duruyor işte diye cvp verdi bana
Herkese merhaba bende inşallahhh kasım annesi olacağım
rabbım dualarımı kabul etti çok şükür
allah hepimizinkini sağ salim tamamına erdırsın inşallah olmayanlarada nasıp etsin inşallah
evet aslnda ama inan ben doktorumu bu yüzden değiştiricem telefonla arıyorum mesela bna adımı soyadımı flan sormuyo ilgimi çekti yani aslnda onlerinde pc var öncelkile benim kim olduğumu bilmeli ki benim bilgilerime göre bnim ona sorduğum herhangi bir sorum için ona göre cvp versin diye dusunuyorum açıkçası garibime gitti yani bu durum.. işte içine sinmesi lazım doktorunun insanın..
hoşgeldin aramıza .hayırlı olsun bebişin.
bencede dr cok onemlı guven vermelı kesınlıkle canım ıns gonlune gore dr bulursunevet aslnda ama inan ben doktorumu bu yüzden değiştiricem telefonla arıyorum mesela bna adımı soyadımı flan sormuyo ilgimi çekti yani aslnda onlerinde pc var öncelkile benim kim olduğumu bilmeli ki benim bilgilerime göre bnim ona sorduğum herhangi bir sorum için ona göre cvp versin diye dusunuyorum açıkçası garibime gitti yani bu durum.. işte içine sinmesi lazım doktorunun insanın..
ayy esım genlerını babadanmı aldı aman kız deme sus allah korusunBende duydum ırsı diye ama anneye değil kayınvalideye sormak lazım çünkü bebek babadan daha baskın genleri alıyormuş.
allah hepimizinkini sağ salim tamamına erdırsın inşallah olmayanlarada nasıp etsin inşallah
ayni sey bende de var.. daha hic istifra etmedim ama gunun degisik saatlerinde acayip midm bulaniyo.. hep uyumak yatmak istiyorum.. allahtan 2 gundur kayinvalideme geldim o bakiyo bana :))hep kafamda bi yastik
Bende bu yuvarlak durumunu duydum bazısında daha bir yuvarlak duruyor yuvarlak olanlara ekek daha böyle çizgi gibi olanlara kız diyolar ben pek inanmıyorum ama...
Caganda Cok Guzelmis :) kuranda Gecmesinin Hikmeti Nedir tatlim Aciklar Misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?