2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

BENımde cagan olucak kesın :)) soyadıma cok yakın ısım dusunme gıbı bır derdım olmıcak tabı erkek olursa

Anladım canım çok sağol bu güzel bilgi için ama ne biliyim bana garip geldi çünkü Kuran'ı Kerim yeryüzüne inmeden önce doğan insanların adı Kuran'ı Kerim'de yok diye hani çağrılmayacaklar mı. Kesinlikle bende dine uygun olsun isterim ama ne biliyim

Herkese merhaba bende inşallahhh kasım annesi olacağım
rabbım dualarımı kabul etti çok şükür
allah hepimizinkini sağ salim tamamına erdırsın inşallah olmayanlarada nasıp etsin inşallah

:-D:-D:-D:-D:-D:-D aman da aman kimler gelmiş. Hayirli uğurlu oldun canim cok sevindim gözün aydin saglikli sıhhatli kucağına al inşallah. Diğer topige hergün bakiyordum seni ve bir iki arkadaş daha var sizlerden hayirli haber alirmiyim diye. Valla cok sevindim tekrar gözün aydin olsun canim

saol bıtanemmm kıs ısımını hatırlıyom avatarı degısmıssın sanırım AMİN CANIM AMİN

2013 Ocak'ta bebiş sahibi olmak isteyenler topiğindeydim 1 ay denemiştik sonra vazgeçemiştik yurt dışına çıkmaya karar vermiştik :) Rabbim nasip etti sürpriz yumurtadan çıktı bebişim. Seni burada gördüğüme çok sevindim satın kaç muhtemel doğum tarihin ne :))

bende bılmıyorum kı hayatım bana kurana gıttıgım zaman hoca solemıstı ona bakarsan bende cagan koyucM kuranda gecmıyor sanırım gobek adını koyarm kulagına okuturken

Benim kalp atışı 140 neye uyuyor şaşırdım.

ewet tımammm suprıs yumurta haaaa :)
27 kasım dıyor takvımm ama bakalım

SAĞ OL CANIM BENIMMMM DUA EDEN DILLERINIZE SAĞLIKKKK

doktor bana hıc bahsetmedı bende soramadım ultras.kagidinda filan yazar mi acaba :26:

Yok yazmaz sen bir daha gittiginde sor ilk kalp atisi kaçtı diye çaktırmadan , merak ettim de
Zaten bu tespit Sistemi'de tahmini , en dogru sonuc doktorun söylediği gerci o bie yanıltıcı olabiliyor benim oğlan kendini gizlemis doguma kadar kiz sanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…