2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya ben anlamıyorum bu zihniyeti. isim hakkı annenindir. sen istersen koyarsın hele bide hayattayken istemiyorlarmı bende deli oluyorum. babası küçük yaşta ölmüştür falan anlarım da ki o bile mantıklı değil. ama malesef toplumumuzda çoğu kesimde var bu zihniyet. eminim bizimkilerde koymak istiyorlardır kv ve kp dile getirmiyorlar ama ben anlıyorum. eşim istemez die söyleyemiyorlar

bence sıkı bir tartışmaya eşine karşı durmaya hazırla kendini.neden dersen benim çok sorunlarım oldu eşimin ailesiyle,istemediler aldır bu çocuğu dediler hatta.sonra eşim çocuk doğunca tutturmaz mı babamın ismi olacak diye.ben de zaten annemlerin yanındaydım doğum yaptığımda,babam da ben adımı koydurmam ayıp olur(eşimin babasına karşı) dedi,sonunda ben büyükbabamın adını da kp adını da koydum(ayhan muhsin )ama hala kızıyorum kendime niye karşı çıkmadım diye.sonra da eşim ne demesin,belki adını koyarsak severler diye düşündüm diye.ama tabi en iyi kararı birlikte verirsiniz canım.

canım şu şöyle bu boyle dersek isim kalmaz ama elif tek demek alfabenin ilk harfi anlamı sadece allah tarafından biliniyorsada güzel bi anlamı vardır die düşünüyorum melisa maya vs içinde bizzat hocanın ağzından dinledim onlara özenmek için koyuyorsanız olmaz diyor

baktim canim goremedim bakar kormuyum acaba bi ismi cismi var mi oyle bir rakamda bulamadim
belkı yoktur canım makınelerle alakalı yaa benım sagda yazıyr bazıların yazmayabılır bnm orda 158 umb hr bpm dıye bırseyde yazıo:)))

Bizler kullanıyoruz naturpy milk tea içerik olarak çok zengin çocuklarımızda rahat incelemenizi kullanmanızı öneririm

teşekkürler,oğluşumda doğru dürüst sütüm olmamıştı,mam takviyeli ancak ay emzirebildim.bunda çok olsun istiyorum allah nasib ederse bakalım.önce bakıcam sütüm olmazsa alıcam bu ürünü.

zuzu canım resım ekledıysen sen keseyı ordan bakım kagıda ama bazen olmayabılıyor kagıtta ayrıntılar

Superrrrmis :)
saolun kizlar bakalim yakinda gamike oldugumu soyliyecegim.Allah gonlumu biliyor umarim cok sorun strees yasamam.yazarim buraya neler oldugunu (

Elif ismini bende çok seviyordum ama elifin anlamı tek demek deiıl yazılşı bır çizgi olduğu içn sonradan uydurulmaş Allah tarafından biliniyor ya peki anlamı kötüyse...

ben bu sefer hazırlıklıyım,eşime ağzını açma fırsatı bile vermeyeceğim.geçenlerde bi konusu geçti.ben koyacağım dedi.oooooooooppp dedim orda dur.sen de taşı dokuz ay,al benim gibi kiloları bir de normal doğum yap,üstüne gözünden yaş gelene kadar çocuk emerken acıyor diye emzirmekten vazgeçme.işte o zaman sen koyarsın adını karışmam.bir daha bu konuyu düşünme bile,önceki acemiliğime geldi ama bu sefer oyle olacak sanma dedim. SUSTU...

Ben erkek olursa ömer kız olursa hayat diye düşünüyorum hayat aklımda vardı ömerin anlamına bakıyım dedim o da yaşam , hayat demekmiş çok sevindim.

baktim canim goremedim bakar kormuyum acaba bi ismi cismi var mi oyle bir rakamda bulamadim

Canim benim ultrasonlardada yazmıyor , genelde FTA veya FKA diye geciyor kısaltmasi , demekki senin ultrasondada yazmıyor doktora sorarsın artik

Bir numarayı cok beğendim , favori bahane bir numara olmalı

Iste bnm hatamda o zaten her gidisimde diyorum sunu sorcam bunu sorcam die gidiyorum unutuyorum liste yapicam artik neyseki bi doktor buldum iyi diyolar mutsuz mutluda duymus sanirim ona gidicem bakalim

Ben de Ayaz koymak istiyorum oğlum olursa ama eşim yanaşmıyo pek...

Bende erkek olursa alaz istiyorum ama bakalim

canım telle cekmeye calısıyorum oolmuyor ultr.kagidi okadar minikki ben bile zor goruyorum baktim oyle bir rakam yok canim

tamamen ultrasyon makınesıyle alakalı bazılarında yazmıo bazılarında yazıo cnm sor ıcın rahat etsın .
benımde bır dunya sey yazıo kac hafta kac gunluk oldugu yazıo

kızlar boynum cok agrıyor yaa eşime dedım yastık getır dukkandan dıye evdekıde ortapedıkti ama yastıktanda deıl sımdı baska yastık aldım gene agrıyor 3 gundur gecmedı ne yapabılırım
sıcak su torbasımı koysam resmen bogazıma vuruyor

Elif ismini bende çok seviyordum ama elifin anlamı tek demek deiıl yazılşı bır çizgi olduğu içn sonradan uydurulmaş Allah tarafından biliniyor ya peki anlamı kötüyse...

kötüyse dünyadayken anlamını bilmiodum derim :)) kızımda babama sorun o koymuş adımı der vebali olmaz zannımca iyi düşünelimde ismi koymayada hoca geliyor kulağına okumak için bi sakınca olsa uyarırdı cnm hatta ben sordum ağır gelirmi elif ismi die yanına alya olurmu die hiç sakınca görmedi

isim konuşulmuş...
isimlerin karakteri etkilediğini kendimden biliyorum..
manası güzel bir sahabe ismim var..ama gelin görün ki onun isminden olan birçok kişi gibi çileli bir hayatım oldu..
ben genel bakarım..çocuğum olduğunda ilk isimlerini peyagamber efendimiz,ve en sevdiği eşinin ismi olarak bırakıcam..
onların hürmetine rabbim hayırlı evlat eder inş.
2. isimleride hazır..2.isimleri kullanılacak zaten..yeterki sağlıkla gelsin kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…