- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kizlar bana akil verin esim babasinin ismini koymak istiyor erkek olursa ben istemiyorum.bizim ailede kimsede dedi babnne ismi yok ve sevdigim bir isim koymak istiyorum cocuguma.hatta daha kayinvalidemlere soylemedim hamile oldugumu hemen kendi isimlerini soyleyip faikle hatice mi geliyo dicekler bende orda sinirden napicam bilmiyorum.onlarida kirmadan ne soyleyebilirim bana akil verin
Kizlar bana akil verin esim babasinin ismini koymak istiyor erkek olursa ben istemiyorum.bizim ailede kimsede dedi babnne ismi yok ve sevdigim bir isim koymak istiyorum cocuguma.hatta daha kayinvalidemlere soylemedim hamile oldugumu hemen kendi isimlerini soyleyip faikle hatice mi geliyo dicekler bende orda sinirden napicam bilmiyorum.onlarida kirmadan ne soyleyebilirim bana akil verin
ben soylemedım.. banada hoca soledı yazımdada belırtım benm koyacagım ısımde gecmıyor dedim cnm..ok
asiye;isyan eden,itaatsiz,baş kaldıran serkeş.Allahın emirlerini yerine getirmeyen günahkar.haydut,şaki.
bu isim Resulallah tarfından yasaklanmıştır.
bade;şarap,içki
sanem;put,heykel.
cenk;savaş,harp,kavga
aleyna;üzerine
çolpan;aciz,beceriksiz,zavallı-çoban yıldızı.
aleyna ;üzerine
samet:tek başına konmaz anlamı hiçbir şeye ihtiyacı olmayan!
Elif, yasin,furkan(bu isilerin manası belirsizdir manası Sadace Allah tarafından bilindiğiiçin konulmaz.
Alara,arya,maya,melissa(bunlar yabancı dinlerde olan müslümanların çocuklarına koyması caiz olmaz.
Savaş,ateş,kaya,bekir (anlamları hoş olmayan isimlerdir)
Naçizade bulduğum bilgiler bu mantık çerçevesinde düşünmek lazım tabi ki herkezin kendi kararıdır.
belkı yoktur canım makınelerle alakalı yaa benım sagda yazıyr bazıların yazmayabılır bnm orda 158 umb hr bpm dıye bırseyde yazıo:)))baktim canim goremedim bakar kormuyum acababi ismi cismi var mi oyle bir rakamda bulamadim
Bizler kullanıyoruz naturpy milk tea içerik olarak çok zengin çocuklarımızda rahat incelemenizi kullanmanızı öneririm
Karin agrisi ceken varmi cok siddetli degil ama var bnde
magnesyum iciyorum bide airi gaz var
1-rüyamda aksakallı dede evladın olacak kız olursa şu erkek olursa şu ismi koy dedi die bi hikaye uydurabilirsin
2- gençliğimden beri evladım olursu şu ismi koyarım diye bi hayalim vardı çok yaratıcı olmadı ama aklıma bunlar geldi
canım şu şöyle bu boyle dersek isim kalmaz ama elif tek demek alfabenin ilk harfi anlamı sadece allah tarafından biliniyorsada güzel bi anlamı vardır die düşünüyorum melisa maya vs içinde bizzat hocanın ağzından dinledim onlara özenmek için koyuyorsanız olmaz diyor
baktim canim goremedim bakar kormuyum acababi ismi cismi var mi oyle bir rakamda bulamadim
1-rüyamda aksakallı dede evladın olacak kız olursa şu erkek olursa şu ismi koy dedi die bi hikaye uydurabilirsin
2- gençliğimden beri evladım olursu şu ismi koyarım diye bi hayalim vardı çok yaratıcı olmadı ama aklıma bunlar geldi
ebbisss sorma bnde doktor yönünden çok muzdaribim yaa bence insanın doktoruna çok güvenmesi gerekiyor, ve bnde maalesef dha bulamadmbakalım tekrar değiştiriyorum ama iyi değil tabi özellikle hamilelik döneminde bu kdar değiştirmek.. ama kalp atış için kaç atıyo flan genelde doktorlar söylemiyo zaten anca sen sorarsan söyluyolar..
zuzu canım resım ekledıysen sen keseyı ordan bakım kagıda ama bazen olmayabılıyor kagıtta ayrıntılar
ebbisss sorma bnde doktor yönünden çok muzdaribim yaa bence insanın doktoruna çok güvenmesi gerekiyor, ve bnde maalesef dha bulamadmbakalım tekrar değiştiriyorum ama iyi değil tabi özellikle hamilelik döneminde bu kdar değiştirmek.. ama kalp atış için kaç atıyo flan genelde doktorlar söylemiyo zaten anca sen sorarsan söyluyolar..
Ben de Ayaz koymak istiyorum oğlum olursa ama eşim yanaşmıyo pek...
canım telle cekmeye calısıyorum oolmuyor ultr.kagidi okadar minikki ben bile zor goruyorum baktim oyle bir rakam yok canim
Elif ismini bende çok seviyordum ama elifin anlamı tek demek deiıl yazılşı bır çizgi olduğu içn sonradan uydurulmaş Allah tarafından biliniyor ya peki anlamı kötüyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?