- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
bugünün konusu isim galiba ben daha hiç düşünmedim ne isim koyarım bilmiyorum ama kuranda olan ve anlamı güzel bir isim koymayı düşünüyorum kızımda babası koydu ismini bu çocuğumunda ismini ben vermek istiyorum ..
r
isim konusunda büyükleriniz ne diyor peki kızlar özellikle ilk torunu olacaklar
bızım kayınvalıdenın ılk torunu olucak ama hıc karısmz ısım konusundabugünün konusu isim galiba ben daha hiç düşünmedim ne isim koyarım bilmiyorum ama kuranda olan ve anlamı güzel bir isim koymayı düşünüyorum kızımda babası koydu ismini bu çocuğumunda ismini ben vermek istiyorum ..
r
isim konusunda büyükleriniz ne diyor peki kızlar özellikle ilk torunu olacaklar
Ben şahsen büyüklerin ismini koymayı düşünmüyorum ne eşimin nede ailesinin aklından bile geçemez :) çok istiyorlarsa bir tane daha kendileri yapıp ona istedikleri ismi versinler :)
benim eşimin arkadaşı oğluna kendi ismini koydu
adam megaloman çıktı resmen
yinede anlami guzel canim cennetteki irmaklardan.bal irmagi diye okumustum.aman asal koymam cocugu eglenirler artik sen hangi asal sayisin diyecanım benim arkdaşım asel koydu ikisi de güzel ama şunu bildireyim bildiğim kadarıyla;
asel; ırmak
asal; bal ırmağı
Aynı kafafanız bebeğim :)hahahahahhahahahabencedeeeeeeeeee
aaaaaaaaa erkekmı dedii anammm benm dr hıcbısey demedı ama keseme cok yakın yerde duruyor bebısım
banada her gıtmemde soruyor bulantın varmı dıye kıllanıyorum aslında ama nebılım neguzel bulanmıyor sanslıssın dıo
bende sordum o soruyu :) kalbı kac atıyor kı?
benım ılk 134 dü dun 158 olmus
buarada ırsi olabılıomus annene sor ıstersen bulandımı bulanmadımı benım annemın bulanmamıs pek 4 kardeşiz:)
ben duydum canım kalp atısını 2 hafta sonra gıdıcem bıdaha dun dr daydım daha
Ben şahsen büyüklerin ismini koymayı düşünmüyorum ne eşimin nede ailesinin aklından bile geçemez :) çok istiyorlarsa bir tane daha kendileri yapıp ona istedikleri ismi versinler :)
Çok güzelmiş bunu değerlendireyim bi ben :)
ilk 4 haftalıkken gittiğimizde keseye bakarak erkek dedi. hatta eşimle çok güldük.soranlara cinsiyeti bile belli diyorum şok oluyolar saçmalamış diyolar. :44: dün bir daha erkek dedi.bu sefer kalbi 171 çok hızlı atıyor oğlan çocukları hızlı atar dedi bilemiyorum.
bu arada annemde kayınvalimdemde mide bulantısından yatak döşek yatmışlar.ben kime çektiysem artık değişiğim.ama senin gibide kafama takmıyor değilim filizcim.bizde varsın böyle olalım.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.
yinede anlami guzel canim cennetteki irmaklardan.bal irmagi diye okumustum.aman asal koymam cocugu eglenirler artik sen hangi asal sayisin diyegozumde canlandi da
AYNEN hayatımAynı kafafanız bebeğim :)
ılk defa duydum kız 4 haftalıkken tahmın yapanı anammm allah alah bazıları az atan erkek cok atan kız dıo nebılımm amann saglıklı olsunda ben suan okadar takmıyorum cınsıyete.ilk 4 haftalıkken gittiğimizde keseye bakarak erkek dedi. hatta eşimle çok güldük.soranlara cinsiyeti bile belli diyorum şok oluyolar saçmalamış diyolar. :44: dün bir daha erkek dedi.bu sefer kalbi 171 çok hızlı atıyor oğlan çocukları hızlı atar dedi bilemiyorum.
bu arada annemde kayınvalimdemde mide bulantısından yatak döşek yatmışlar.ben kime çektiysem artık değişiğim.ama senin gibide kafama takmıyor değilim filizcim.bizde varsın böyle olalım.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.
ayyyyy öldüm gülmekten bebişe bişe olcak hala gülüyom
benim annemle kayınvalidemde 9 ay çekmişler hatta annem bulantıdan hep hastanede yatmış ama benim bulantı yok senin gibi canım:)bende diyordum değişiğim diye yalnız değilmişim:)))pıtpıtları dün mü daha< önce mi duydunuz ilk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?