2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben şahsen büyüklerin ismini koymayı düşünmüyorum ne eşimin nede ailesinin aklından bile geçemez :) çok istiyorlarsa bir tane daha kendileri yapıp ona istedikleri ismi versinler :)

bızım kayınvalıdenın ılk torunu olucak ama hıc karısmz ısım konusunda ben ve esımın cocugu tamamen bıze bırakır dıye dusunuyorum sımdılık zaten hos ıstesede onun ıstedıgı ısmı koyamam okadar tedavi gör acıyı cek pskolojım bozulsun ısımıde kaynanam koysun bana göre deıl

Eşim daha ortada çocuk yokken illa babamın ismi olsun dedi. Şimdi hamileyim ve çok şükür ki o niyetinden vazgeçmiş, konusu hiç açılmadı. Kayınvalide dile getirmiyo ama her an ağzından çıkabilir koysam yok demez yani. Kayınpederin ismi de son zamanlarda salak bi türkücü varya seda sayanın eski kırığı hani işte ondan hayatta koymammmm

canım benim arkdaşım asel koydu ikisi de güzel ama şunu bildireyim bildiğim kadarıyla;
asel; ırmak
asal; bal ırmağı
yinede anlami guzel canim cennetteki irmaklardan.bal irmagi diye okumustum.aman asal koymam cocugu eglenirler artik sen hangi asal sayisin diye gozumde canlandi da

ilk 4 haftalıkken gittiğimizde keseye bakarak erkek dedi. hatta eşimle çok güldük.soranlara cinsiyeti bile belli diyorum şok oluyolar saçmalamış diyolar. :44: dün bir daha erkek dedi.bu sefer kalbi 171 çok hızlı atıyor oğlan çocukları hızlı atar dedi bilemiyorum.
bu arada annemde kayınvalimdemde mide bulantısından yatak döşek yatmışlar.ben kime çektiysem artık değişiğim.ama senin gibide kafama takmıyor değilim filizcim.bizde varsın böyle olalım.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.

biz kızımda ortak beğendiğimiz bi isim olsun diye onca isim bulmuştuk hepimiz bi isimde karar kıldık ama eşim beğenmedi kendi beğendiğini koydu ama bu sefer ona bırakmıcam büyüklerde karışmıyo sağolsunlar ..

Çok güzelmiş bunu değerlendireyim bi ben :)

bana bitane yetiyo aynı evde:)
benimkide çok heveslendide noluyo halifelikmi devrediyosun dedim vazgeçti
birde tanıdıklar var mesela onlaın çok güzel..
dedeleri var adı hasan ölen babasının adı osmanmış,oda oğluna bırakmış,onunda oğlu olmuş hasan koymuş ,böyle hasan osman devam ediyolar çok hoş:)

benim annemle kayınvalidemde 9 ay çekmişler hatta annem bulantıdan hep hastanede yatmış ama benim bulantı yok senin gibi canım:)bende diyordum değişiğim diye yalnız değilmişim:)))pıtpıtları dün mü daha< önce mi duydunuz ilk?

Aynı kafafanız bebeğim :)
AYNEN hayatım
ılk defa duydum kız 4 haftalıkken tahmın yapanı anammm allah alah bazıları az atan erkek cok atan kız dıo nebılımm amann saglıklı olsunda ben suan okadar takmıyorum cınsıyete.
takma kuzum kafana yaa ben takmıyorum artık dr guven yeter bosver oyle dıyenlerı görme ve duyma cevrende
canım benm rabbım bılır herseyi ona tevekkul etmekten başka care varmı ki..

evet bende bu konuda yanlız değilim diye çok seviniyorum
kalp atışını 6+3 iken gördük.her tahlil sonucunu göstermeye gitttiğimde ultrasonla bebeği göstermeden yollamıyor sağolsun.

kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…