kızlar boynum cok agrıyor yaa eşime dedım yastık getır dukkandan dıye evdekıde ortapedıkti ama yastıktanda deıl sımdı baska yastık aldım gene agrıyor 3 gundur gecmedı ne yapabılırım
sıcak su torbasımı koysam resmen bogazıma vuruyor
1-rüyamda aksakallı dede evladın olacak kız olursa şu erkek olursa şu ismi koy dedi die bi hikaye uydurabilirsin
2- gençliğimden beri evladım olursu şu ismi koyarım diye bi hayalim vardı çok yaratıcı olmadı ama aklıma bunlar geldi
evet kesedeki yerleşime göre yorum yaptı.keseyi ilk gördüğümüzden beri erkek diyor bilemiyorum.
birde bebekimin kalbi 171 atıyormuş.erkek çocuğunun kalbi hızlı atarmış.ne kadar doğru bilemiyorum :44:
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.allahım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin
bide son yıllarda elif ve Zeynep ismini kullanmayan kalmadı..ben ikisinide hiç düşünmüyorum
ben bu sefer hazırlıklıyım,eşime ağzını açma fırsatı bile vermeyeceğim.geçenlerde bi konusu geçti.ben koyacağım dedi.oooooooooppp dedim orda dur.sen de taşı dokuz ay,al benim gibi kiloları bir de normal doğum yap,üstüne gözünden yaş gelene kadar çocuk emerken acıyor diye emzirmekten vazgeçme.işte o zaman sen koyarsın adını karışmam.bir daha bu konuyu düşünme bile,önceki acemiliğime geldi ama bu sefer oyle olacak sanma dedim. SUSTU...
Viks kullanabiliyoruz sakıncası yokmus , cok az viks sür havluyu iyice isit ütüyle sicak sicak koy , arada isit yine koy , bir kac kez tekrarla iti geliyor genelde
Zeynep ismini bekarlığımdan beri çok severim yıllardır başka isim söylemedim. Az önce kızımın ismini zeynep ırmak koymak istiyorum yazdım ve sen üstüne bunu yaazdın içim bi tuhaf oldu
Arkadaşlar lütfen ama lütfen kimse kimsenin isim kararını eleştirmesin. Şahsen ben acayip soğuyorum. Evlat bizim evladımız olacak. Sen koymazsın ben beğenirim kime ne. Çok rica ederim anlayış...
1-rüyamda aksakallı dede evladın olacak kız olursa şu erkek olursa şu ismi koy dedi die bi hikaye uydurabilirsin
2- gençliğimden beri evladım olursu şu ismi koyarım diye bi hayalim vardı çok yaratıcı olmadı ama aklıma bunlar geldi
canım şu şöyle bu boyle dersek isim kalmaz ama elif tek demek alfabenin ilk harfi anlamı sadece allah tarafından biliniyorsada güzel bi anlamı vardır die düşünüyorum melisa maya vs içinde bizzat hocanın ağzından dinledim onlara özenmek için koyuyorsanız olmaz diyor
kötüyse dünyadayken anlamını bilmiodum derim :)) kızımda babama sorun o koymuş adımı der vebali olmaz zannımca iyi düşünelimde ismi koymayada hoca geliyor kulağına okumak için bi sakınca olsa uyarırdı cnm hatta ben sordum ağır gelirmi elif ismi die yanına alya olurmu die hiç sakınca görmedi
kıyamam inan görmedim yeni girdim siteye.. senin heves ettiğin isimse koy boşver herkeste olsun..
bende çook severim ama işte herkes Zeynep ,elif koymaya başladı..
geçen yıl görümcemin oğlunun okula gittik..öğretmen Zeynep diye bağırdı abartısız aynı sınıftan 4 kız döndü:)
o yüzden söyledim..ama benim koyacağım isimde hatice mesela herkes eski isim diyo..ama ben seviyorum:)
kusura bakma nolur hevesini kaçırmadım inş..
asel ile asya nasil kizlar bende isimlerde i harfi ve g ler olmasin istiyorum nedense noktali bir harf olmasin kolay yazilsin soylesin istiyorumdegisigim galiba biraz
asel: cenneteki 4 irmaktan biri(bal irmagi) anlamida cok guzel
erkek ismi ayaz dusunuyordum vazgectim galiba sert geliyor kulaga
bugünün konusu isim galiba ben daha hiç düşünmedim ne isim koyarım bilmiyorum ama kuranda olan ve anlamı güzel bir isim koymayı düşünüyorum kızımda babası koydu ismini bu çocuğumunda ismini ben vermek istiyorum ..
r
isim konusunda büyükleriniz ne diyor peki kızlar özellikle ilk torunu olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?