2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bide son yıllarda elif ve Zeynep ismini kullanmayan kalmadı..ben ikisinide hiç düşünmüyorum

Viks kullanabiliyoruz sakıncası yokmus , cok az viks sür havluyu iyice isit ütüyle sicak sicak koy , arada isit yine koy , bir kac kez tekrarla iti geliyor genelde

Ya supersin ya cok guldum bana derleerse ayni seyi ben bunlari dicem

annem bana hamileyken bana 8 ay erkek bu bebek demis doktor :) kalbim cok hizli atiyor diye erkek demis (simdiyse 140 ustu kiz diyorlar oysaki) 9.ay belim gelmis eline de,bunun beli cukur kiz bu demis :) hayirlisi...

bide son yıllarda elif ve Zeynep ismini kullanmayan kalmadı..ben ikisinide hiç düşünmüyorum

Zeynep ismini bekarlığımdan beri çok severim yıllardır başka isim söylemedim. Az önce kızımın ismini zeynep ırmak koymak istiyorum yazdım ve sen üstüne bunu yaazdın içim bi tuhaf oldu

Süpermiş helal olsun :)

Viks kullanabiliyoruz sakıncası yokmus , cok az viks sür havluyu iyice isit ütüyle sicak sicak koy , arada isit yine koy , bir kac kez tekrarla iti geliyor genelde

aaa kullanabılıyormuyuz cok sevındım cok severım vıks'i sıcak havluyla koyuyum bare

Arkadaşlar lütfen ama lütfen kimse kimsenin isim kararını eleştirmesin. Şahsen ben acayip soğuyorum. Evlat bizim evladımız olacak. Sen koymazsın ben beğenirim kime ne. Çok rica ederim anlayış...

Zeynep ismini bekarlığımdan beri çok severim yıllardır başka isim söylemedim. Az önce kızımın ismini zeynep ırmak koymak istiyorum yazdım ve sen üstüne bunu yaazdın içim bi tuhaf oldu

kıyamam inan görmedim yeni girdim siteye.. senin heves ettiğin isimse koy boşver herkeste olsun..
bende çook severim ama işte herkes Zeynep ,elif koymaya başladı..
geçen yıl görümcemin oğlunun okula gittik..öğretmen Zeynep diye bağırdı abartısız aynı sınıftan 4 kız döndü:)
o yüzden söyledim..ama benim koyacağım isimde hatice mesela herkes eski isim diyo..ama ben seviyorum:)
kusura bakma nolur hevesini kaçırmadım inş..

Arkadaşlar lütfen ama lütfen kimse kimsenin isim kararını eleştirmesin. Şahsen ben acayip soğuyorum. Evlat bizim evladımız olacak. Sen koymazsın ben beğenirim kime ne. Çok rica ederim anlayış...

bana yazdın sanırım bu kadar abartama bence..ben senin yazdığını inan görmedim..banada biçok kişi eski isim diyor..hiç de hevesim kaçmıyor..anlayışlıyım çok şükür..

Bnm adimda elif elif arap alfabesinin ilk harfi bu yuzden bile cok iyi bence

asel ile asya nasil kizlar bende isimlerde i harfi ve g ler olmasin istiyorum nedense noktali bir harf olmasin kolay yazilsin soylesin istiyorum degisigim galiba biraz
asel: cenneteki 4 irmaktan biri(bal irmagi) anlamida cok guzel
erkek ismi ayaz dusunuyordum vazgectim galiba sert geliyor kulaga

:))bilmiyodum derim..güzelmiş..ama insanın içine kötü bir anlamı varmış gibi gelmiyo:44:

Hepimiz çok hassas bir dönemdeyiz ve havadan nem kapıyoruz. Sözüm sana değildi canım genel konuştum. Anlayışın için teşekkür ederim. Ama hevesim accık kaçtı yani

canım benim arkdaşım asel koydu ikisi de güzel ama şunu bildireyim bildiğim kadarıyla;
asel; ırmak
asal; bal ırmağı

bugünün konusu isim galiba ben daha hiç düşünmedim ne isim koyarım bilmiyorum ama kuranda olan ve anlamı güzel bir isim koymayı düşünüyorum kızımda babası koydu ismini bu çocuğumunda ismini ben vermek istiyorum ..
r

isim konusunda büyükleriniz ne diyor peki kızlar özellikle ilk torunu olacaklar

bize karışmıyolar sağolsunlar..eşimin anne babasının ismide konmuş yeğenlere rahatım yani
hoş kimse karışmaz anlayışlılar bu konuda sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…