peki ilk dün mü duydun canım yada sat kaç iken duyuldu?
kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?
evet bende bu konuda yanlız değilim diye çok seviniyorum
kalp atışını 6+3 iken gördük.her tahlil sonucunu göstermeye gitttiğimde ultrasonla bebeği göstermeden yollamıyor sağolsun.
evet bende bu konuda yanlız değilim diye çok seviniyorum
kalp atışını 6+3 iken gördük.her tahlil sonucunu göstermeye gitttiğimde ultrasonla bebeği göstermeden yollamıyor sağolsun.
AYNEN hayatım
ılk defa duydum kız 4 haftalıkken tahmın yapanı anammm allah alah bazıları az atan erkek cok atan kız dıo nebılımm amann saglıklı olsunda ben suan okadar takmıyorum cınsıyete.
takma kuzum kafana yaa ben takmıyorum artık dr guven yeter bosver oyle dıyenlerı görme ve duyma cevrende
canım benm rabbım bılır herseyi ona tevekkul etmekten başka care varmı ki..
benim sat 8 şubat..6 haftalıkken duyduk..tüp bebek olduğundan erken geç döllenme yok ..nolduki:44:
Bnm adimda elif elif arap alfabesinin ilk harfi bu yuzden bile cok iyi bence
kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?
canım benimde dün 6+1idi ve duyulmadı ondan çok endişeliyim bizim de öyle
sağol canım ben dün 6+1iken duyamadım kesen kaç mm di hatırlıyo musun
Bende sizdenim daş gibiyim maşşallah ne mide bulantısı ne baş dönmesi :)
sağol canım ben dün 6+1iken duyamadım kesen kaç mm di hatırlıyo musun
Bademmmm mmmmmmm gördüm seni hamilesin
Çok sevindim canım insallah sağlıkla kucağına alırsın evladını
Çooooook mutlu oldum senin adına
bosver herkezı hayatım sen kendın ıcın yaşaaaherkes öyle diyor filizcim
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez bizler çok zor bulduk cinsiyet takıntımız yok vallahi
artık bende kafama takmayacağım diyorum daha biraz önce amcamın kızı miden bulanıyormu diye faceden msj atmış yok artıkkk
milleti zoru aldı
ayni ayni bende sizdenim:) bi guruldama var baskada birsey yok nohut yemegi pisiriyordum hasladigim nohutlardan 1 tabak yedim tuzla :9m: ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?