2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet bende bu konuda yanlız değilim diye çok seviniyorum
kalp atışını 6+3 iken gördük.her tahlil sonucunu göstermeye gitttiğimde ultrasonla bebeği göstermeden yollamıyor sağolsun.

sağol canım ben dün 6+1iken duyamadım kesen kaç mm di hatırlıyo musun

evet bende bu konuda yanlız değilim diye çok seviniyorum
kalp atışını 6+3 iken gördük.her tahlil sonucunu göstermeye gitttiğimde ultrasonla bebeği göstermeden yollamıyor sağolsun.

Bende sizdenim daş gibiyim maşşallah ne mide bulantısı ne baş dönmesi :)

herkes öyle diyor filizcim
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez bizler çok zor bulduk cinsiyet takıntımız yok vallahi
artık bende kafama takmayacağım diyorum daha biraz önce amcamın kızı miden bulanıyormu diye faceden msj atmış yok artıkkk
milleti zoru aldı

Bnm adimda elif elif arap alfabesinin ilk harfi bu yuzden bile cok iyi bence

Ona bakarsak kuranın ilk ayetı ve en uzun surenin adı da bakara suresi bakaranın anlamı inek demek.Ben naçizane bildiğimi söyledim herkezin kendi tercihi anlamını ne olduğu belli olmayan bır isim ben koymam koyana da saygı duyarım

kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?

satlarımız senle aynı haftasonu cumartesi 5hafta+6 da gittiğimde sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için erken dedi

Bademmmm mmmmmmm gördüm seni hamilesin
Çok sevindim canım insallah sağlıkla kucağına alırsın evladını
Çooooook mutlu oldum senin adına

arkadaslar biz eşimle erkekte karar vardık ama kızda dahah karara varamadık ben kız hissediyorum ama yınede erkegede isim dusunduk furkan :
Îmânı küfürden, ihlası riyadan, tevhîdi şirkten, hakkı bâtıldan, doğruyu eğriden, hayrı şerden, iyiyi kötüden, helalı haramdan, tayyîbi habîsten. ayıran ve gerçekleri açıklayan demektir.

sağol canım ben dün 6+1iken duyamadım kesen kaç mm di hatırlıyo musun

canım daha erken merak etme.ben 6+3 iken kalp atışını gördüm fakat duymamıştım.7+3 ikende sesini duyduk. ama kese mm kaçtı hiç hatırlamıyorum canım.ultrason kağıdına baktım şimdi.0.47 cm yazıyor

esila şöyle düşün benim sat 8 şubat..adet bitiminde yani atıyorum 17sinde hamile kaldım diyelim..sat 8 şubat 7 haftalığım...
başka birininde sat 8 şubat ama 28inde hamile kalıyo..sat 8 şubat oda 7 haftalık sayılıyo..
ama bakarsan benim bebeğim erken döllenme ve daha büyük..aynı görünsede tarihler,kalp atışı erken görünür ,bebek daha büyük olur..o yüzden canını hiç sıkma.
ayrıca benim vajinal bakıldı klp atışı görüldü..başka dr.karından baktı zorla bebeği gördü..biraz sabret canım inş. 7 olsun görürsün pıt pıtları

bosver herkezı hayatım sen kendın ıcın yaşaaa
aynen öle zor buldum hıc farketmez ha erkek ha kız ne farkederkı bızım ıcın
banada teyzem dedı bulantın varmı dıye yok dedim onunda olmadı suan son 8 ayında
ılk kızında olmus bulantısı cok bunda olmamıs

ayni ayni bende sizdenim:) bi guruldama var baskada birsey yok nohut yemegi pisiriyordum hasladigim nohutlardan 1 tabak yedim tuzla :9m: ohh

ayy senındemı bulanmıoo ayy nohutu cok severım offf vallaa 2 gundur yapıcam yapıcam dıyorum ama fırsat olmadı evde durmadık :2: nasıl yedın kız ole haslayıp anamm tuzla bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…