aaa kullanabılıyormuyuz cok sevındım cok severım vıks'isıcak havluyla koyuyum bare
kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?
ayy senındemı bulanmıooayy nohutu cok severım offf vallaa 2 gundur yapıcam yapıcam dıyorum ama fırsat olmadı evde durmadık :2: nasıl yedın kız ole haslayıp anamm tuzla bıde
yok hic bulanti birsey :) cok guzel oluyor tavsiye ederim aslinda kucuklugumde sobamiz vardi boyle uzerinde nohutlari tuzlar pisirirdik ordan kalma aliskanlik mis gibi oluyor tavada yapiyorum artik
canım benım yazıyor sag ust kosede bak ıncele ıstersen
aaaaaaaaaa evet aynen bızde ole yapardık hatta yaş nohut var bız onuda eker yerdık bahceye onceden
soba ustunde ama daha guzel oluyor sertlesıyor oh misss ayy cnm ıstedı
canım ben de geçen hafta salı günü 6+1 de gitmiştik duyamadım. cuma tekrar gitcez. kese 5.65 mm, bebek de 1.34 mm'ydi. seninki kaç
kiz as mi eriyoruz nedir nohutlar tuzlarayy bayilirim yesil nohuta bi ciksin 1-2 cuval yerim kesin hahaha
satlarımız senle aynı haftasonu cumartesi 5hafta+6 da gittiğimde sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için erken dedi
canım bizimde 6+1 dün kese 11 mm dedi ama bebeği söylemedi ultrason kağıdında yazar mı ki??doktor kararı verdin mi?
bende cok severım yas nohutu ya canım cektı valla ya
neyseki bebisler tam zamaninda geldiler herseyi yiyebilecegiz. onumuzde birsuru ay varmisirlar nohutlar acur(salatalik) ohh
cnm bazılarında yazmıyor ultrasyon makınesıyle alakalıayyyy ben de yazmiyocok merak ettim
kiz as mi eriyoruz nedir nohutlar tuzlarayy bayilirim yesil nohuta bi ciksin 1-2 cuval yerim kesin hahaha
neyseki bebisler tam zamaninda geldiler herseyi yiyebilecegiz. onumuzde birsuru ay varmisirlar nohutlar acur(salatalik) ohh
sendemı bılıosun cogu ınsan bılmez ve yemesde:) nerelısın cnm senbende cok severım yas nohutu ya canım cektı valla ya
bidaha burda yiyecek bişey yazmayın..bulunur bulunmaz ortada kalırız
canım daha erken merak etme.ben 6+3 iken kalp atışını gördüm fakat duymamıştım.7+3 ikende sesini duyduk. ama kese mm kaçtı hiç hatırlamıyorum canım.ultrason kağıdına baktım şimdi.0.47 cm yazıyor
sendemı bılıosun cogu ınsan bılmez ve yemesde:) nerelısın cnm sen
evet bılıyorum canım hemde cok severım manısalıyım sen nerelısın
sendemı bılıosun cogu ınsan bılmez ve yemesde:) nerelısın cnm sen
bulunmıcak seylerı yazmayın valla delı edıyorum kocamı sora bulamadımı kafasına tabagı fırlatasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?