2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aaa kullanabılıyormuyuz cok sevındım cok severım vıks'i sıcak havluyla koyuyum bare

Az kullan ama doktorum az ve seyret kullan dedi. :)))

kızlar ben kafayı yiyecem ne olur Allah rızası için cevaplayın sata göre ne kadarken pıtpıtları duydunuz?

Canim kendine endise yapma bunun erken veya gec döllenmeye alakası oluyor
Benim sat 29.01. ama ben 27.02 keseyi karindan gordum , 11.03 kalp atisini duyduk daha 6. Hafta dolmadan
Doktora sordum ben tup yaptim tedavim kisa sürmüştü transferinde cok erken yapılmıştı , ani erken dollenme
İcine ferah tut sadece bebegini dusun boyle evham yapıp uzme onu

ayy senındemı bulanmıoo ayy nohutu cok severım offf vallaa 2 gundur yapıcam yapıcam dıyorum ama fırsat olmadı evde durmadık :2: nasıl yedın kız ole haslayıp anamm tuzla bıde

yok hic bulanti birsey :) cok guzel oluyor tavsiye ederim aslinda kucuklugumde sobamiz vardi boyle uzerinde nohutlari tuzlar pisirirdik ordan kalma aliskanlik mis gibi oluyor tavada yapiyorum artik

yok hic bulanti birsey :) cok guzel oluyor tavsiye ederim aslinda kucuklugumde sobamiz vardi boyle uzerinde nohutlari tuzlar pisirirdik ordan kalma aliskanlik mis gibi oluyor tavada yapiyorum artik

aaaaaaaaaa evet aynen bızde ole yapardık hatta yaş nohut var bız onuda eker yerdık bahceye onceden
soba ustunde ama daha guzel oluyor sertlesıyor oh misss ayy cnm ıstedı

aaaaaaaaaa evet aynen bızde ole yapardık hatta yaş nohut var bız onuda eker yerdık bahceye onceden
soba ustunde ama daha guzel oluyor sertlesıyor oh misss ayy cnm ıstedı

kiz as mi eriyoruz nedir nohutlar tuzlar ayy bayilirim yesil nohuta bi ciksin 1-2 cuval yerim kesin hahaha

canım ben de geçen hafta salı günü 6+1 de gitmiştik duyamadım. cuma tekrar gitcez. kese 5.65 mm, bebek de 1.34 mm'ydi. seninki kaç

canım bizimde 6+1 dün kese 11 mm dedi ama bebeği söylemedi ultrason kağıdında yazar mı ki??doktor kararı verdin mi?

satlarımız senle aynı haftasonu cumartesi 5hafta+6 da gittiğimde sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için erken dedi

bana da öyle dedi canım da yine de duyanlar varmış ya endişelendim.ne güzel aynı zaman doğurcaz o zaman:)))

canım bizimde 6+1 dün kese 11 mm dedi ama bebeği söylemedi ultrason kağıdında yazar mı ki??doktor kararı verdin mi?

maşallah canım size biz 1 hafta 10 gün kadar geriden geliyoruz canım. sen antalyadaydın dimi? cuma günü gitcez medical park doç. dr. murat inal'a. eğer düşük riskimiz ortdan kalkmışsa akdeniz şifada ertuğrul akdaş'da devam etcem. Normal doğumu savunan biriymiş hastene fiyatları da uygun. sen nereye gidiyosun

ayyyy ben de yazmiyo cok merak ettim
cnm bazılarında yazmıyor ultrasyon makınesıyle alakalı
kiz as mi eriyoruz nedir nohutlar tuzlar ayy bayilirim yesil nohuta bi ciksin 1-2 cuval yerim kesin hahaha

yok kız sen dıyınce cnm ıstedii anneme dıyımde yapsın onlarda cok sık yapar daha gecen gun yaptı ama tuzlu deıldı
aa sendemı bılıosun yesılını cogu ınsan bılmezde nerelısın :))

çok teşekkür edrim canım inşallah öyledir ben görmedim de ultrason kağıdına baktım senin civarında rakam var mı diye inan bişey anlamadım

sendemı bılıosun cogu ınsan bılmez ve yemesde:) nerelısın cnm sen

bulunmıcak seylerı yazmayın valla delı edıyorum kocamı sora bulamadımı kafasına tabagı fırlatasım gelıyor

yok ben yazmıyorum hiçbişey..şimdi başka bişey koktu burnuma yolladım eşimi
deli gibi bekliyorumAllahtan yavrum kolay bişey istedi
ablam yazın hamile kalınca kışlık şeyler aşerirdi,kışın kalsa yazlık:)
eniştem bana işkence yapıyo diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…