2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok kız sen dıyınce cnm ıstedii anneme dıyımde yapsın onlarda cok sık yapar daha gecen gun yaptı ama tuzlu deıldı
aa sendemı bılıosun yesılını cogu ınsan bılmezde nerelısın :))

nasil bilmem canim ya cocuklugum hep bunlarla gecti kon-ya canim ben hahaha tam gobeginden cok yetisir bizim oralarda
sen sey bilir misin hani kavunun minik olmamis hali var ya cirtlak-hirtlak deniliyor birde ona bayilirim sizde de var mi

olsun canım ilerlesin de geç olsun güç olmasın ..evet canım antalyadayım bende dr düşünüp duruyorum ilk medstar gökbay beye gittim yarınkontrol var gidicem galiba.dün baya bi kan geldi çk korektum şimdi iğne isterahat filan geçti şükür.bende karar verebilmiş değilim inan ve normal doğuu savunan dr istiyorum bende ama biraz zor gğibi.mehmet şimşek öneriyorlar

gecen benmde ıstedı eksı seyler zaten hıc tatlı ıstemıyor cANmm bayılırdım tatlıya halbukii eşim bulamadı annem babam gıtmıs almıs cok sukur ne varsa ana babada var

çok teşekkür edrim canım inşallah öyledir ben görmedim de ultrason kağıdına baktım senin civarında rakam var mı diye inan bişey anlamadım

bak ultrason kağıdının genelde sağ alt köşesinde yazıyor.bende yeni öğrendim
CRL (bebek boyu)
G.A (bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğu)
LDD (beklenen doğum tarihi )

nasil bilmem canim ya cocuklugum hep bunlarla gecti kon-ya canim ben hahaha tam gobeginden cok yetisir bizim oralarda
sen sey bilir misin hani kavunun minik olmamis hali var ya cirtlak-hirtlak deniliyor birde ona bayilirim sizde de var mi

ohoo sen bızdensın yaa bende konya
olmazmı o hersene babam 10 kılo alır 1 haftada bıter o
eşim cok guluyor one ya ole dıo
arabası var bılıomusun bunuda kımse bılmez gercı pek yemem ben acı yasak

gecen benmde ıstedı eksı seyler zaten hıc tatlı ıstemıyor cANmm bayılırdım tatlıya halbukii eşim bulamadı annem babam gıtmıs almıs cok sukur ne varsa ana babada var

bende hiç tatlı yiyemezdim şimdi istedim nasıl olduysa:44:
getirsin bakalım yiyebilecekmiyim

ohoo sen bızdensın yaa bende konya
olmazmı o hersene babam 10 kılo alır 1 haftada bıter o
eşim cok guluyor one ya ole dıo
arabası var bılıomusun bunuda kımse bılmez gercı pek yemem ben acı yasak

ayy filiz cok guldum esim bakiyor dedin ya bizde kardesimle saldiririz ne yapiyorsunuz siz ya der nedir o oyle der arabasini annem kisin cok yapar corbasina bayilirim hamurunu pek yemem

helal sana iyi söylemişsin

isimler konuşulmuş son sayfalara bakmadım ama
isim konusuda benim ilk bebişimden çok önce daha eşimle çıkarken eşim rüyasında görmüştü bir oğlumuz olmuş sarışın kıvırcık saçlı adıda alperenmiş
isim hazırdı erkek olursa alperen kız olursa birsen dedik
birsende eşimin bana bestelediği şarkının ismiydi
erkek oldu alpereni koyduk doğduğunda esmerdi ama saçını bir kestik altın sarısı çıktı ve kıvır kıvır şimdi tam eşimin gördüğü yaşta
bu seferde rüyasında kız gördü ama ismini görememiş herhalde birsen olacağı için

bu arada isimlerde çok inandığım birşey var eğer akrabalardan birinin ismini koyarsan çocuğun karakteri bire bir ona çekiyor deneyle sabittir ve naz nazlı gibi isminin anlamınıda birebir yaşıyor
bu arada beimkide sevinç hiç ağzım kapanmaz henüz hiçbir resmim olmamıştırki tebessüm edeyim 32si birden ortada hatta bazen özellikle kapatmaya çalışıyorum büs bütün açılıyo

bak ultrason kağıdının genelde sağ alt köşesinde yazıyor.bende yeni öğrendim
CRL (bebek boyu)
G.A (bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğu)
LDD (beklenen doğum tarihi )
canım bunlardan bi g.a var 06w1d 6hafta 1 günlük diyo g.s1.09cm(heralde kese 11 mm demişti bu o)

ayy filiz cok guldum esim bakiyor dedin ya bizde kardesimle saldiririz ne yapiyorsunuz siz ya der nedir o oyle der arabasini annem kisin cok yapar corbasina bayilirim hamurunu pek yemem

aynen bende ole cnm hamuru sevmem.kış yemegı zaten neysekı cogu bılmez kızların canı cekmesin :))
ayy eşim cıdden cok komedi yesene dıyorum ee bırak buyusun ole yiyelım dıo

Son düzenleme:
bende yeşil nohutu çok severim, birde onun hafif kurumuşunu üst üste koyup yakarız kuruyan dallar yanarken içindeki dohutlar pişer enfes olur adıda ütmek, nohut üttüm deriz aynı şeyi buğdayada yapardık oda kavrulmuş buğday olurdu çerez gibi
hey gidi günlerrrr heyyyy bak bebiş istedei yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…