sendemı bılıosun cogu ınsan bılmez ve yemesde:) nerelısın cnm sen
evet bılıyorum canım hemde cok severım manısalıyım sen nerelısın
hım amcam manısada :))
benım babam karaman annem konya eşim orduama ıst yasıyorum dogma buyume ıst
yok kız sen dıyınce cnm ıstediianneme dıyımde yapsın onlarda cok sık yapar daha gecen gun yaptı ama tuzlu deıldı
aa sendemı bılıosun yesılını cogu ınsan bılmezde nerelısın :))
maşallah canım size biz 1 hafta 10 gün kadar geriden geliyoruz canım. sen antalyadaydın dimi? cuma günü gitcez medical park doç. dr. murat inal'a. eğer düşük riskimiz ortdan kalkmışsa akdeniz şifada ertuğrul akdaş'da devam etcem. Normal doğumu savunan biriymiş hastene fiyatları da uygun. sen nereye gidiyosun
yok ben yazmıyorum hiçbişey..şimdi başka bişey koktu burnuma yolladım eşimi
deli gibi bekliyorumAllahtan yavrum kolay bişey istedi
ablam yazın hamile kalınca kışlık şeyler aşerirdi,kışın kalsa yazlık:)
eniştem bana işkence yapıyo diyodu
çok teşekkür edrim canım inşallah öyledir ben görmedim de ultrason kağıdına baktım senin civarında rakam var mı diye inan bişey anlamadım
kiz sende hemserilik oldugu belliydikanimizda var boyle seyler demekki
anladım canım olsada yesek valla sımdı
nasil bilmem canim ya cocuklugum hep bunlarla gecti kon-ya canim ben hahaha tam gobeginden cok yetisir bizim oralarda
sen sey bilir misin hani kavunun minik olmamis hali var ya cirtlak-hirtlak deniliyor birde ona bayilirim sizde de var mi
nasil bilmem canim ya cocuklugum hep bunlarla gecti kon-ya canim ben hahaha tam gobeginden cok yetisir bizim oralarda
sen sey bilir misin hani kavunun minik olmamis hali var ya cirtlak-hirtlak deniliyor birde ona bayilirim sizde de var mi
gecen benmde ıstedı eksı seyler zaten hıc tatlı ıstemıyor cANmm bayılırdım tatlıya halbukii eşim bulamadı annem babam gıtmıs almıs cok sukur ne varsa ana babada var
ohoo sen bızdensın yaabende konya
olmazmı o hersene babam 10 kılo alır 1 haftada bıter o
eşim cok guluyor one ya ole dıo
arabası var bılıomusun bunuda kımse bılmez gercı pek yemem ben acı yasak
ben bu sefer hazırlıklıyım,eşime ağzını açma fırsatı bile vermeyeceğim.geçenlerde bi konusu geçti.ben koyacağım dedi.oooooooooppp dedim orda dur.sen de taşı dokuz ay,al benim gibi kiloları bir de normal doğum yap,üstüne gözünden yaş gelene kadar çocuk emerken acıyor diye emzirmekten vazgeçme.işte o zaman sen koyarsın adını karışmam.bir daha bu konuyu düşünme bile,önceki acemiliğime geldi ama bu sefer oyle olacak sanma dedim. SUSTU...
kiz sende hemserilik oldugu belliydikanimizda var boyle seyler demekki valla yaaa
bende hiç tatlı yiyemezdim şimdi istedim nasıl olduysa:44:
getirsin bakalım yiyebilecekmiyim
ohhh ne guzel yarasın önce bebege sonra sana
canım bunlardan bi g.a var 06w1d 6hafta 1 günlük diyo g.s1.09cm(heralde kese 11 mm demişti bu o)bak ultrason kağıdının genelde sağ alt köşesinde yazıyor.bende yeni öğrendim
CRL (bebek boyu)
G.A (bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğu)
LDD (beklenen doğum tarihi )
ayy filiz cok guldum esim bakiyor dedin ya bizde kardesimle saldiririz ne yapiyorsunuz siz ya der nedir o oyle derarabasini annem kisin cok yapar corbasina bayilirim hamurunu pek yemem
slm hemserimmmmm orda mi yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?