aynen bende ole cnm hamuru sevmem.kış yemegı zaten neysekı cogu bılmez kızların canı cekmesin :))
ayy eşim cıdden cok komedi yesene dıyorum ee bırak buyusun ole yiyelım dıo
ben birazdan arabaşı yiyicem kızlar:))buyrun gelin çok severim ben
çok normal birçok kişinin 7de görünüyo...karındanmı bakıldı vajinalmi..
yok tatlım henüz bişeyyy..sadece yemek istemiyorum pekk.acıkırsam yiyorum taniiicanım sende bulantı yokmuu
ben dee avrupa yakasından anadolu yakasına..ehh işte istanbulda yaşamanın sonuçlarıııGünaydın kızlarr:)
Bugunkü halet-i ruhimden bahsedim sizlere.İşe geldim hemde Anadolu yakasından Avrupa yakasına:) ama 3 gundur sabahları baş ağrım ve hiç halim olmuyo mide bulantım felan hiçbişi yok yani hamile olduğumu bile unutuyorumönceden kasıklarım ağrırdı şimdi oda yok cuma gunu doktora gidicem nasıl geçiçek 2 gun bilmiyorum.
amakuzum yaa evde olup yatsam diyorummm..şimdilik şükür zorlamıyor da ilerde nolcak bilmemmmm:26:Sanada günaydın canım kalp atışını bile duydum ama gün içersinde unuttuğum oluyor hamile olduğumu midem bulanınca hatırlıyorum hemen :))
Amin inşallah rahat bir gün olsun herkese
Günaydınnnnnn :))) çalışan anneler kendizi şimdi ev hanımlarının yerinde olmak istiyorsunuz ama aslında çok şamslısınız çalıştığınızın kıymetini bilin
o listeyi bize de yazsana tatlımmm..ama 3 bardak süt içemem bennnnnOhh ohhh yarasındr bana örnek bi beslenme listesi verdi orda günde 3 bardak süt için yazıyor. Benim süt içme alışkanlığım yok dün içtim sancıdan duramadım acayip gaz yapıyor, acaba sütün yerine yoğurt yesek olurmuki onuda pek yemem normalde ama gaz yapmaz en azından.
aramızda 1 saat var dimigündüz uyumayınca 11 e zor dayanıyorum,eminim hepimiz öyledir
canım sen dr.una söyle en iyisi,
raporluyum evdeyim, işe 6 da gidiyordum ama inan sorsan şimdi işe gitmek isterdim tembellikten sıkıldım öğrencilerimi özledim
anammmmmmm gelıyorum ben sen neresınden cnm konyanın?ben birazdan arabaşı yiyicem kızlar:))buyrun gelin çok severim ben
filizzzz sen kesin termiyeyide bilirsin ya da annen bilirdir oda tuzla yenir sari kabuklu birsey
bana da öyle dedi canım da yine de duyanlar varmış ya endişelendim.ne güzel aynı zaman doğurcaz o zaman:)))
hayırlı aksamlar kızlar.. nasılsınız?? baya gecmiş birikmiş hepsini okuyamadımm. bazılarını da bilerek yarım yamalak okudumm. arabasını okuduktan sonra Allaaahh dedim sımdı canımın cekecegi olmadık bisi olursa yanarım die..ben yarın ilk kez doktora gidebilirim ama gidiyimmi yoksa kalp atısını mı bekliyim bilemedim?? siz ne dersiniz?
hayırlı aksamlar kızlar.. nasılsınız?? baya gecmiş birikmiş hepsini okuyamadımm. bazılarını da bilerek yarım yamalak okudumm. arabasını okuduktan sonra Allaaahh dedim sımdı canımın cekecegi olmadık bisi olursa yanarım die..ben yarın ilk kez doktora gidebilirim ama gidiyimmi yoksa kalp atısını mı bekliyim bilemedim?? siz ne dersiniz?
cnm sendemı bılıosun arabasını :))
canım bence git..insan rahatlıyor hem..kalp atışı taaa 7. hafta görki keseni için rahat etsin cnmmm
evet cok severim oyle yoresel seyleri.. birkac kere yemişligim de var... sifa olsunn yiyenlere
degil mi yaa?? dogru soyluyorsun yaa. boyle bekle bekle nereye kadarcatlıycamm [/I]
:) sendemi biliosun maşallh ne çok bilen varmışkızlar acılı bi tavuk corbasıyla ne yutulur ya :)))
Canim hangi hastane bu testlere 250 tl çıkaran , ben testlerin tamamına ozel bir hastanede 875 tl verdim , esim kafayı sıyrıldı :))))
evet cok severim oyle yoresel seyleri.. birkac kere yemişligim de var... sifa olsunn yiyenlere
degil mi yaa?? dogru soyluyorsun yaa. boyle bekle bekle nereye kadarcatlıycamm [/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?