2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynen bende ole cnm hamuru sevmem.kış yemegı zaten neysekı cogu bılmez kızların canı cekmesin :))
ayy eşim cıdden cok komedi yesene dıyorum ee bırak buyusun ole yiyelım dıo

iyiki bostanimiz olmamis ekildigi an kavun filan olmazdi neyse yaza az kaldi yeriz bol bol kocislerin karsisinda hartt hart

ben dee avrupa yakasından anadolu yakasına..ehh işte istanbulda yaşamanın sonuçlarııı

amakuzum yaa evde olup yatsam diyorummm..şimdilik şükür zorlamıyor da ilerde nolcak bilmemmmm:26:
o listeyi bize de yazsana tatlımmm..ama 3 bardak süt içemem bennnnn

bana da öyle dedi canım da yine de duyanlar varmış ya endişelendim.ne güzel aynı zaman doğurcaz o zaman:)))

bende evhamlıyımdır kesemde 5gen gibiydi bozulmuşmu acaba dedim yok dedi ,içide boş kesemin belki usg cihazının eski olmasından dolayı görülmemiştir , merak etme yolc sac da var dedi önemli olan bi önceki muayeneye göre kesenin büyümüş olmasıymış

hayırlı aksamlar kızlar.. nasılsınız?? baya gecmiş birikmiş hepsini okuyamadımm. bazılarını da bilerek yarım yamalak okudumm. arabasını okuduktan sonra Allaaahh dedim sımdı canımın cekecegi olmadık bisi olursa yanarım die.. ben yarın ilk kez doktora gidebilirim ama gidiyimmi yoksa kalp atısını mı bekliyim bilemedim?? siz ne dersiniz?

cnm sendemı bılıosun arabasını :))

canım bence git..insan rahatlıyor hem..kalp atışı taaa 7. hafta görki keseni için rahat etsin cnmmm

cnm sendemı bılıosun arabasını :))

evet cok severim oyle yoresel seyleri.. birkac kere yemişligim de var... sifa olsunn yiyenlere

canım bence git..insan rahatlıyor hem..kalp atışı taaa 7. hafta görki keseni için rahat etsin cnmmm

degil mi yaa?? dogru soyluyorsun yaa. boyle bekle bekle nereye kadar catlıycamm[/I]

evet cok severim oyle yoresel seyleri.. birkac kere yemişligim de var... sifa olsunn yiyenlere

degil mi yaa?? dogru soyluyorsun yaa. boyle bekle bekle nereye kadar catlıycamm[/I]

valla ben zor bekldim kesenin görüneceği günüüü..:26:
bu arada arabaşını bende bilirimm...kayınvaldemler yapar..egeli onlar

Canim hangi hastane bu testlere 250 tl çıkaran , ben testlerin tamamına ozel bir hastanede 875 tl verdim , esim kafayı sıyrıldı :))))

tatlım içime kurt düştü bugün gidip tam hesaplattım..450 çıktıı fiyatt
ve bendeki TORCH testlerinin sadece T ve R siymiş..neden diğerlerini yazmadı acaba..salı sskya randevu aldım bi gideyim de yazarlar inşallah..hem de sorarım gerekiyorsa tüm testleri yapsınlar aklımda kalmasın..

bende 5 hafta 2günlükken karından ultrasonla görmüştüm kesemizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…