2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
mrb arkadaşlar,kısmetse bende kasıma doğum bekleyenlerdenim, benimki çoğul gebelik ikizlerimiz olcak inşallah, sizlere birşey sorcam fikri olan varsa lütfen paylaşsın, bende çok şiddetli bulantı yok ama iştahsızlık var ona rağmen zorla yiyorum ancak şekerim çok çabuk düşüyor, daha sofradan kalkmadan midemin kazındığını elimin ayağımın kesildiğini biliyorum. gün içinde de böyle ne yersem yiyeyim olmuyor bi anda halim dermanım bitiyor ve yemek çare olmuyor.benzer sıkıntı yaşayanınız var mı ben en çok bundan çekiyorum...

canım miden alırsa sabah kahvaltıda haşlanmış patates ye..
gün içinde kan şekerini dengede tutar..

selam kızlar, bugün kadın doğum doktoruna gittik, vajinal ultrason ile baktı idrar kesen çok dolu göremiyorum sanki iki şey var ama ne olsuklarını göremiyorum idrarını boşalt tekrar gel dedi birde cuma günü aile hekimliğinde beta hcg 42,45 çıkmıştı doktora bu değer düşük geldi tekrar tahlil istedi, neyse tahlili yaptırdık idrarımızı boşalttık tekrar ultrasonla baktı. idrar kesen hala dolu tam boşaltmamışsın görünmüyor dedi, ama bakarkende çok canım acıdı. Bu seferde hiçbirşey görünmüyor rahmin duvarı kalınlaşmış dedi, iç mi dış mı anlayamadım dedi, kan sonucunu bekledik sonuç 515 çıktı bu sefer, cuma günü tekrar gel kan tahlilini yaptıralım çıkan değere göre gebelik olup olmadığını söyleyebilirim ama bu değerlerin çok düşük buna göre hamileyim deme hiç dedi ;( eşimin de benim de moraller sıfır oldu tabiki, benim son adet tarihim 20 şubat, 22 marttaki beta hcg değerim 42,45 bugünkü yani 27.03 tarihli değerim ise 515,06. Konu hakkında bilginize ihtiyacım var dış gebelik mi yaşıyorum yoksa hamile mi değilim anlayamadık cumaya kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum

canım doktor ne demek istemiş anlamadım gittiğin doktorun iyi olduğunu düşünüyorsan bi şey diyemem ama ben olsam bi doktora daha giderdim

canım bozma moralini bir doktora daha gözükmende yarar var mutlaka bir arkadaşıma gittiği dr. boş gebelik almamız lazım demişti arkadaşım başka bir dr.a gidince bebeğin olduğunu gördüler yani ilk dr.u dinleseydi şimdi aldırmış olacaktı bebişini.bazen dr.ların yanılması güzel oluyor :)

cnm olurmu öle sey bence ya hastaneni ya doktorunu degiştir son degerın dusuk ama okadarda degıl yanı hamilesin kesin .. ve kese ıcınde bıraz beklemelisin gec yumurtlama gec döllenme geç yerleşme yada ultrason kalitsi artık hangısıyse 1 haftaya hersey belli olur cnm

Moralini hiç bozma ve doktorunu değiştir bence canım nasıld doktor o hamileyim deme falan sıkma canını değerin kötü bir değerde degil ayrıca ben 3 gün gexikince 445 di değerim seninki geç döllenmedir

Herkese günaydın:)
Cumartesi gününü iple çekiyorum Ben kalp atışlarını duymadım daha....Geçen perşembe yoğun bir kanamam oldu demiştim sizlere çok şükür sadece o gün sürdü bir daha gelmedi....

Kızlar Selam ;
İstanbulda olup doktor belirleyen var mı ? Geçmişi çok okuyamadım bayağı yazışmışsınız.
Ben Surp Pırgıç Ermeni Hastanesi düşünüyorum,normal doğum 1400,mecburi sezeryan 1700,isteğe bağlı sezeryan da 2500 tl.Bana fiyatlar ideal geldi,hastane için de yorumlar çok iyi..Siz bulabildiniz mi ??

canım degerlerın cok kotu degıl.bence baska bır doktora daha gıt bugun

Günaydııııınnnn pıtırcık anneleriii Bugün 4 saat dersim boş ben de pc'yi getirdim okuldan bağlanıyorum size

ya herkeste kalp ler var nicklerinin altında bnde yok :) tabi siz dha eskisiniz forumda neye göre oluşuyo onlar yardım edermisiniz bnde kalp istiyorummm :):)

Günaydııııınnnn pıtırcık anneleriii Bugün 4 saat dersim boş ben de pc'yi getirdim okuldan bağlanıyorum size

ohhh en guzel öğretmenlik vllaa yeniden okuma sanşım olsaydı öğretmenlik isterdim yazları tatill kar larda tatill haftasonları tatil her zaman dersin yok süper bnce tam bayan için ideal meslek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…