ohhh en guzel öğretmenlik vllaa yeniden okuma sanşım olsaydı öğretmenlik isterdim yazları tatill kar larda tatill haftasonları tatil her zaman dersin yok süper bnce tam bayan için ideal meslek :)
tabi ki pek çok mesleğe göre rahat canım ama öyle bal kaymak da değil yani. Bak düşük tehlikem var 1 hafta raporlu yattım ama dayanamadım yazık yavrucaklara öğretmensiz kalacaklar diye çıktım geldim. Oturarak ders anlat diyorlar ama ne mümkün, kalkmadan olur mu. İnan eve gidiyorum sırtım bacaklarım kopuyor. Az önce ders anlatıyordum afedersin 2 defa öğürdüm. bi tek bugün boş. salı çarşamba iflahım kesiliyor 8 saat durmadan ders anlatıp 25 gençle uğraşıyorum. Çok da kolay değil
günaydın güzel annelerhepinize güzel günler diliyorum. hafta sonuna az kaldı çalışan anneler eminim benim gibi iple çekiodur h.sonunu dün eşim bebişimizin ağzından 2 sayfa mektup yazmış bana okurken çok duygulandım. bide bonnyfood tan çikolata sepeti yaptırmış. akşam süpriz yaptı. dedki minik davşan annemi çok üzüyorum diye hediye göndermek istemiş bana söledi bende ona yardım ettim çok duygulandım çikolatadan ziyade mektuba çok duygulandım altınada ultrason resmini koymuş. zaten yanından ayırmıyo. hiç böle bişi beklmezdim ama nasılda uraşmış çok çok mutlu oldum ilk sizle paylaşmak istedim
kıyamam yaa evt suan ıcın zordur bak bnde bankacıydım bnımde braz dinlenmem gerekıyodu yıllık ıznımden kullandırtmadılar rapora ızın vermedıler sonuc ısten ayrıldım.. yanı evt dedıgın gbı her meslegın kendıne gore zorlugu var bide hangi yas grubuna ders verdıgınde onemlı tabı.. artık gencler daha kaba lar bence bılmıyorum ama klasık laf vardır ya bızım zmanımızda dye gerckten bızler bnce dha saygılı buyuduk yanı yenı nesıl bı degısık ıns bızım cocuklarda saygılı olur :) buyuk konusmamak lazım allah korusun :):)
günaydın güzel annelerhepinize güzel günler diliyorum. hafta sonuna az kaldı çalışan anneler eminim benim gibi iple çekiodur h.sonunu dün eşim bebişimizin ağzından 2 sayfa mektup yazmış bana okurken çok duygulandım. bide bonnyfood tan çikolata sepeti yaptırmış. akşam süpriz yaptı. dedki minik davşan annemi çok üzüyorum diye hediye göndermek istemiş bana söledi bende ona yardım ettim çok duygulandım çikolatadan ziyade mektuba çok duygulandım altınada ultrason resmini koymuş. zaten yanından ayırmıyo. hiç böle bişi beklmezdim ama nasılda uraşmış çok çok mutlu oldum ilk sizle paylaşmak istedim
Günaydın Kızlarr:)
şükür yarın cuma ve ben inşallah yarın kalp atışlarını duyacağım küçüğümün.
Herkese günaydın:)
Cumartesi gününü iple çekiyorum Ben kalp atışlarını duymadım daha....Geçen perşembe yoğun bir kanamam oldu demiştim sizlere çok şükür sadece o gün sürdü bir daha gelmedi....
kızlarr bişey sorcam size şuan günlük gibi bişey tutan var mı aranızda? bi arkadaşım hamile olduğunun haberini aldıktan soora günlük gibi bişey tuttu cocuğu için bütün duygularını eşiyle birlikte onu nasıl beklediklerini neler yaşadıklarını vs.. herşeyi yazıyor oraya bncede çok değişik güzel bir hatıra ilerde çocuğa verilebilcek bnce çok güzel bişey sizinle de paylaşmak istedim yapmak isteyen varsa vakit kaybetmesin dyee
Ayyy bizim de yarın saat 13.30 da inşAllah biz de ilk defa duycaz. Çok heyecanlıyız çoookkk. Bi de benim düşük tehlikesi vardı bebişin yanında kanama olmuş inşAllah durmuştur o valla çok stresliyim günler geçmiyo
wawww süper bi jestt vlla düşünemiyorum senii zaten insan hamileyken inanılmaz duygusallaşıyoo gerçekten çok düşünceliymiş eşin allah ağzınızın tadını bozmasın canım..
Çok güzel süpriz yapmış ah ah benimide akıl etse böyle şeyleri :))))) mektup olayı çok iyi olmuş çok güzel bir hatıra
benimde vardı canım progestan kullanıyorum.bundan once gittiğimde azalmış günde 1 kere iç demişti bakalım inşallah yarın herşey duzelmıs olur kalp atışlarınıda duyarız.Benimki saat 14.00 de sen benden once duyacaksın hadı bakalım haberlerini bekliyorum:)
Ayyy inşAllah güzel haberlerle geliriz inşAllaaaaaaaaahhhhh. Ben de progestan kullanıyorum sabah akşam, güzel umut oldu bana içimi rahatlattın kuzum benim de geçmiştir belki
Günaydın hepinize.ben her sabah aşırı halsiz,dermansız uyanıyorum artık zorlanıyorum.elimi kaldırmaya halim yok.şimdi kuru ekmek yedim biraz gcüm olsun diye.birde size birşey soracağım, dün gece şiddetli bir şekilde belimin sağ tarafı ağrıdı kıpırdayamadım sanki belim tutuldu saatlerce öyle kaldım.sabah geçmişti sadece omuzlarım komple tutulmuştu bugun rapor almak için dr.a gideceğim USG ye girsem mi? çok sık girmek istemiyorum pazartesi usg yaptırdım daha, siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?