2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bnde bişey sorucam bende akdeniz anemisi var taşıyıcyım yani kansızlık var aranızda byle olan var mı? bana herhangi bi kan takviyesi için ilaç vermedi doktor ama bu durumlarda verilmeli deniyo günden güne hiç halim kalmamaya başladı rengim resmen sarı hep üşüyorum iyice halsizleeştm dloktora sordum 3 aydan once veremem dedi herhangi bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili?

arkadaşlar bu ilaç tehlike olduğunda mı kullanılıyor? sanırım bu ilaçtı bi arkadaşıma vermişti doktor onda da risk vardı şuan bebeği 6 aylık kucağında :)

Evet canım bu horman hapı, özellikle düşük tehlikesi olan ve riskli gebelikleri olanlara veriliyor.

canım degerlerın cok kotu degıl.bence baska bır doktora daha gıt bugun

bence de canım başka bir doktora git.

Tebrik ederim eşini canım :) güzel düşünmüş. Benim eşimde çok düşüncelidir ama ben çok huysuzlaştım bugünlerde. Resmen adama kan kusturuyorum evde. En ufak şeye bile bağırıp çağırıyorum çok üzülüyorum sonra da ağlıyorum napcam bilmiyorum

kızlaar boğazım çok ağrıyo sabahları şişmiş uyanıyorum sabahları da midem bulana bulana işe geliyorum

Gunaydın herkese gusel anne adayları nasılsınız

benım sancım var akşamalrıda erkenden uyuyorum tavuk gıbı bıde karnım sımdıden sıstı sızdede olyormu

Gunaydın herkese gusel anne adayları nasılsınız

benım sancım var akşamalrıda erkenden uyuyorum tavuk gıbı bıde karnım sımdıden sıstı sızdede olyormu

Canım benim de hala adet olacak gibi karnım ağrıyor, ama belim daha şiddetli. Karnım da aynen davul gibi,nerdeyse futbol topu kadar oldu, ama çok su içmekten sanırım ki gerçi zaten ayva göbeğim hep vardı ama

kasıgımda olyor benımde bende yoktu karın bı anda sıstı acaba adet dongusu yuzundenmı kı

Çiçeekk geçmiş olsun tatlım. Ballı limon iç, kivi,portakal ye bol bol. Bu dönemde ilaç kullanmayacağız bol bol vitamin almak lazım

kasıgımda olyor benımde bende yoktu karın bı anda sıstı acaba adet dongusu yuzundenmı kı

Canım çok normal şişlik, zaten hamilelik belirtisidir.

geçer canım bunlar normal ara ara bendede oluo bununda bilincindeler zaten merak etme

geçer canım bunlar normal ara ara bendede oluo bununda bilincindeler zaten merak etme

dün yine saçma bi sebepten yıktım ortalığı sonra oturdum ağladım eşim gitti koltukta uyumaya çok üzüldü bilyorum sonra gittim yanına gelmezsen bende burda yatarım dedim geldi sarıldı ağladı neden böyle yapıyosun üzüyosun bizi dedi sanırım anlamıyo beni

Çiçeekk geçmiş olsun tatlım. Ballı limon iç, kivi,portakal ye bol bol. Bu dönemde ilaç kullanmayacağız bol bol vitamin almak lazım

Canım çok normal şişlik, zaten hamilelik belirtisidir.

ole tabı nedıyeyım ama bu kadar sısmesı bı anda cok geldı gozumeee

Son düzenleme:

sıkma canını tatlım sakın olmaya calış bunlar gcıs evresı vucudn psikoljın bır gecıs yasıyor sadece hersey yoluna gırecek

hormonlarımız etkileniyoo hiç bişeye sabrımız kalmamış gibi hissediyoruz aslnda bzi biraz anlamalılar ama düşününce sürekli sürekli eşleri de anlamak lazm çok bunaltmamak gerekiyo..

günaydınlar
yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…