bulantın felan varmı?
günaydınlar
yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden
[sıze=3]2 gündür hafiften başladı, öyle ağır değil, yemem içmem güzel, sadece az az dönüyo, inşallah artmaz[/sıze]
dün yine saçma bi sebepten yıktım ortalığı sonra oturdum ağladım eşim gitti koltukta uyumayaçok üzüldü bilyorum sonra gittim yanına gelmezsen bende burda yatarım dedim geldi sarıldı ağladı neden böyle yapıyosun üzüyosun bizi dedi sanırım anlamıyo beni
Canım eşini tebrik ederim, ne de güzel düşünmüş:123:
günaydınlar
yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden
canım burdaki hamilelik takvimini gün gün eşime gönderiyorum ben. hem takip etsin diye hem psikolojimi anlasın diye. en başındada konuştum sonuçta hormonlarımız değişiyor. alıngan sinirli olabilirim dedim. o da şu anda farkında bence sende sakinken eşinle konuş eminim anlıyacaktır. hatta benim eşim takılıyo bana 9 ay sonra göstercem ben sana diye. yok diyorum bu seferde lohusalık var o daha kötü diyorum diyor 2-3 ay da onu beklerim sonra ne yapcan diye
canım burdaki hamilelik takvimini gün gün eşime gönderiyorum ben. hem takip etsin diye hem psikolojimi anlasın diye. en başındada konuştum sonuçta hormonlarımız değişiyor. alıngan sinirli olabilirim dedim. o da şu anda farkında bence sende sakinken eşinle konuş eminim anlıyacaktır. hatta benim eşim takılıyo bana 9 ay sonra göstercem ben sana diye. yok diyorum bu seferde lohusalık var o daha kötü diyorum diyor 2-3 ay da onu beklerim sonra ne yapcan diye
oy maşallah ne guzel ıkız olması herkez cok cabuk acıkıyor genelde canım halsızlık bende cok fazla yerımden kalkamıyorum .mrb arkadaşlar,kısmetse bende kasıma doğum bekleyenlerdenim, benimki çoğul gebelik ikizlerimiz olcak inşallah, sizlere birşey sorcam fikri olan varsa lütfen paylaşsın, bende çok şiddetli bulantı yok ama iştahsızlık var ona rağmen zorla yiyorum ancak şekerim çok çabuk düşüyor, daha sofradan kalkmadan midemin kazındığını elimin ayağımın kesildiğini biliyorum. gün içinde de böyle ne yersem yiyeyim olmuyor bi anda halim dermanım bitiyor ve yemek çare olmuyor.benzer sıkıntı yaşayanınız var mı ben en çok bundan çekiyorum...
ohhhhhh miss aynen grıbe karsı bırebır acı acıBen de biliyorum canım eşiminden dolayı kayınvalidem çok güzel yapar kışın gribe karşı bence süper :))) ah olsada yutsak hamurları
oyy hemserıyız yanı bende ıst yasıyorum dogma buyume .Arkadaslar ben de konyalıyım her ne kadar uzaklarda olsam da arabası demişiniz içim ısındı duyunca hamurunu sevmm ama sabh corbasını yapmaya kara verdım :)
selam kızlar dun okadar kotu oldumkı boyun agrısı oyle boyle degıl bogazlarıma vuruyor bırde ben dun haplarımı ıcmeyı unuttum ac karnına b12 vıtamını aldım almaz olaydımmm mıgde bulantısından geberdim oyle korktum kı aglamaktan sabaha gozlerımı acamadım eşim cok yalvardı dr gıdelım dıye boynum ıcın ama ne yapıcakkii ya film ıstıcekk yada jel yazıp yollıcakk bende ılac zaten cok alıyorum ıstemıyorum ılac kullanmak dıye gıtmedım aglaya aglaya sabahladımsıcak su koydum onu yaptım bunu yaptım yok geçmıyor
kızlar isimler bile konuşulmuş. ben çalıştığım için sizi devamlı okuyorum ancak yazamıyorum.
benimde hiç mide bulantım yok çok şükür oldukça rahat bir hamilelik geçiriyorum.
doktora bunu söylediğimde baan güldü ve ne güzel işte şanslı kesimdesin dedi.
cumartesi pıtırcığımızı göremye gideceğiz yine. 7, 8 haftalık ultrason resminden de cinsiyet tahmini yapıyorlar.
resmi elinize aldığınızda bebek kesenin sağında yerleşmişse kız, solunda yerleşmiş ise erkek olurmuş.
7,8 haftalık olanlar bakıversinler bakalım. bu cumertesi resmi alıp bende bakacağım.
kız olursa bizim ismimiz hazır gibi nefes yaren istiyoruz çok uzun zamandır.
erkek tam net değil. iki isim istiyoruz ama ne olur bilemem. kaya,kaan,arda,derin,çağan beğendiğim erkek isimler.
selam kızlar dun okadar kotu oldumkı boyun agrısı oyle boyle degıl bogazlarıma vuruyor bırde ben dun haplarımı ıcmeyı unuttum ac karnına b12 vıtamını aldım almaz olaydımmm mıgde bulantısından geberdim oyle korktum kı aglamaktan sabaha gozlerımı acamadım eşim cok yalvardı dr gıdelım dıye boynum ıcın ama ne yapıcakkii ya film ıstıcekk yada jel yazıp yollıcakk bende ılac zaten cok alıyorum ıstemıyorum ılac kullanmak dıye gıtmedım aglaya aglaya sabahladımSıcak su koydum onu yaptım bunu yaptım yok geçmıyor
canım ermenı hast. duydum hatta esımın ark calısıyor bu zeytınburnundakımı?Kızlar Selam ;
İstanbulda olup doktor belirleyen var mı ? Geçmişi çok okuyamadım bayağı yazışmışsınız.
Ben Surp Pırgıç Ermeni Hastanesi düşünüyorum,normal doğum 1400,mecburi sezeryan 1700,isteğe bağlı sezeryan da 2500 tl.Bana fiyatlar ideal geldi,hastane için de yorumlar çok iyi..Siz bulabildiniz mi ??
yasak o canım hamılelıkte sürme dedi dr :2:canım voltren diye bir krem var benimde aynı şekilde tutulmuşdu fenalardaydım kımıldayamıyordum. 2 kere sürmemde bişeyim kalmadı kendine işgence etme.
gecmiş olsun canımmmm
kızlar isimler bile konuşulmuş. ben çalıştığım için sizi devamlı okuyorum ancak yazamıyorum.
benimde hiç mide bulantım yok çok şükür oldukça rahat bir hamilelik geçiriyorum.
doktora bunu söylediğimde baan güldü ve ne güzel işte şanslı kesimdesin dedi.
cumartesi pıtırcığımızı göremye gideceğiz yine. 7, 8 haftalık ultrason resminden de cinsiyet tahmini yapıyorlar.
resmi elinize aldığınızda bebek kesenin sağında yerleşmişse kız, solunda yerleşmiş ise erkek olurmuş.
7,8 haftalık olanlar bakıversinler bakalım. bu cumertesi resmi alıp bende bakacağım.
kız olursa bizim ismimiz hazır gibi nefes yaren istiyoruz çok uzun zamandır.
erkek tam net değil. iki isim istiyoruz ama ne olur bilemem. kaya,kaan,arda,derin,çağan beğendiğim erkek isimler.
Kizlar ben son 4 aydır hic turk kahvesi icmedim. Tedaviyle oldugu icin tedavi sürecinde tup doktorum kahveyi yasaklamıştı , hamie kalıncada kendi doktorum kesinlikle icme dedi. Ama acayip canim istiyor iki gundur rüyama giriyor br tane icsem bur sey olmaz degilmi
kızlar hiç çin takvimidinden cinsiyete baktınızmı ne gibi gözüküyor. inanmıyorum ama benimki erkek gibi gözüküyor bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?