2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Geçmiş olsun canım. Ozon kremleri var doğal oluyolar.Ondan kullansan bi zararı olur mu ki:44:

Canım, benim çok yakın arkadaşım hamileydi ve kahve delisiydi birlikte doktora gitmiştik doktoru ona günde 1 fincanın zararı olmaz dedi. internete de bak 1 fincan diyo zaten

hımmm ben ilk duyduğum zamanlardaydı bilmiyodum dayanamamıştım kullanmıştım valla napımm

geçmiş olsun canım.bende birşeye çok sinirlenirsem boyun boğaz damarlarım çok tutulur.ılık bir duş al boynuna suyun altında masaj yap baya açılıyor

demekki doktorun tahmini doğru.başından beri erkek diyor.şimdi ultrasn kağıdına baktım bebek sola yerleşmiş

benım bebek sagda tarafıma tutunmus ama kesede nerde ona hıc dıkkat etmedım
aman hayırlsıı olsun kuzum benım ıcıme %99 erkek doguyor %1 kız

bnde kahve hastasıyım doktor dyoki haftada 4-5 tne turk kahvesi içebilirsin, hatta bazı doktorlar çay içmezsen 1 kahveyi veriyolar gunde dengelersen sanırım sorun olmaz

abartmamak kaydıyla bısey olacagını sanmıyomm
hah benımde canımı cektırdın haaaa sıncıkkk

benım bebek sagda tarafıma tutunmus ama kesede nerde ona hıc dıkkat etmedım
aman hayırlsıı olsun kuzum benım ıcıme %99 erkek doguyor %1 kız

ya bnimde sağımda bebekk ama dediğin gibi fotosuna bakıyorum :) ortadaa :):) bekliiyim ozman bakalım salı gnu randevumuz belki dha yaklasır saga yda sola :)

geçmiş olsun canım.bende birşeye çok sinirlenirsem boyun boğaz damarlarım çok tutulur.ılık bir duş al boynuna suyun altında masaj yap baya açılıyor

yaptım bebegım ya 2 ayda bır tutuluyor bogazımdakı damarlarla bırlıkte agrıyor yattıgım yerden 15 dk kalkamıyorum
sıcak su koydumm yok gecmedı dün bıde ac karnına hap aldım hemde b12 mıgde bulantısından öldüm dun hıcbırsey yemedım
allahım mıgde bulantısı vermesın bana ıns bu saaate kadar olmadı sımdıde olmasın aminnn
nasıl agladım dün kusamıyorumda gene gıdıcektım hastaneye
fobım var yaa vallahi bak ölücem sanıyorum ne garıp dimi

selam kizlar.bulantilar olduruyor beni. sannki surekli tokum. canim hicbisey yemek istemiyor.azicik bise yesem sanki deli gibi yemisim gibi (

ya bnimde sağımda bebekk ama dediğin gibi fotosuna bakıyorum :) ortadaa :):) bekliiyim ozman bakalım salı gnu randevumuz belki dha yaklasır saga yda sola :)

suan yataktayımmm dur kalkabılırsem fotosuna bakım bebegın nerede benım keseye cok yakınmıs dr dedii o yuzden suan ölcum yapamadı 2 hafta beklıcemm gıtmek ıcın off off her hafta gıdıyrodum ne guzel

herkese merhaba, bulantilari agrilari gecen arkadas var miiiii?

bnimde gecen hafta 5 gün hiç durmadan bulantım olmuştu hiç geçmicek sandım ama doktor ilaç verdi artk dayanamadm çok kotu oldugumda kullanmıştım bu hafta dha ıyıyım bulantım yok sbahları bi kaç sanıye kotu oluyo geciyo gidiyo şükür yani gecebiliyo bulantılar merak etme snde varsa korkma..

amin canım inşallahh.... ben her dakika bebeğimle konuşuyorum... öyle heyecanlı bir bekleyiş bir taraftan geride bıraktığımız 8 hafta diğer taraftan geçecek olan 30 hafta...:) ayyy bu duyguları rabbim herkese nasip etsin... :)

birde diyolarki bebek sağ tarafındaysa erkek sol tarafında hissediyosan kız diyolar ne biliyim bna çok inandırıcı gelmiyo bunlar ama tabi tahmin muhabbeti için eğlenceli olabilir :)

eğlence zaten cnm. kesedeki konumu önemliymiş...

demekki doktorun tahmini doğru.başından beri erkek diyor.şimdi ultrasn kağıdına baktım bebek sola yerleşmiş

doktorlarda bunlara göre tahmin yapıyorlar demkki.
benim 6+3 teki fotoda sağda bebek. hemde bayağı sağda. ama 7,8 haftalıkta yer değiştirebilir diyorlar. cumartesi 8+1 olacağız. onada bakıcam bakalım. çin takvimindede erkek çıkıyor.
çin takvimindede önce çin yaşımızı bulmamız gerekiyor.

amin canım aminnn allah kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin..

saol canımm ozon yaglarını hıc duymadım tatlım ya bıtkısell brseyy bulsam hemen yapıcammm eşim dıo koca karı ılacı yokmuymus sor arkadaslarına manyak ya dun hem agladım hem guldum
bnde kahve hastasıyım doktor dyoki haftada 4-5 tne turk kahvesi içebilirsin, hatta bazı doktorlar çay içmezsen 1 kahveyi veriyolar gunde dengelersen sanırım sorun olmaz
aynen benım okudugum kıtaptada yazıyor beslenme bolumunde serbestmiş
mart ve sonrasında doganlar +1 koyuluyor ona dıkkat ettınmı

eettım cnm

ozman ben bu haftakı konumuna bakıcam :) çin takviminde erkek çıkıyo hayırlısı olsn inş aslnda erkek olsun kız olsun farketmez allah saglıklı sıhatlı nasip etsn ama insan merak edıyo yanı çok merak edıyorum vllaa :) inşş hepimizin gönlüne göre olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…