selam kızlar dun okadar kotu oldumkı boyun agrısı oyle boyle degıl bogazlarıma vuruyor bırde ben dun haplarımı ıcmeyı unuttum ac karnına b12 vıtamını aldım almaz olaydımmm mıgde bulantısından geberdim oyle korktum kı aglamaktan sabaha gozlerımı acamadım eşim cok yalvardı dr gıdelım dıye boynum ıcın ama ne yapıcakkii ya film ıstıcekk yada jel yazıp yollıcakk bende ılac zaten cok alıyorum ıstemıyorum ılac kullanmak dıye gıtmedım aglaya aglaya sabahladımsıcak su koydum onu yaptım bunu yaptım yok geçmıyor
Kizlar ben son 4 aydır hic turk kahvesi icmedim. Tedaviyle oldugu icin tedavi sürecinde tup doktorum kahveyi yasaklamıştı , hamie kalıncada kendi doktorum kesinlikle icme dedi. Ama acayip canim istiyor iki gundur rüyama giriyor br tane icsem bur sey olmaz degilmi
canım ermenı hast. duydum hatta esımın ark calısıyor bu zeytınburnundakımı?
amA Dogum ıcın hıcbır bılgım yok fıyatlarda cok ıyıymıs gercekten.
yasak o canım hamılelıkte sürme dedi dr :2:
saol canım
selam kızlar dun okadar kotu oldumkı boyun agrısı oyle boyle degıl bogazlarıma vuruyor bırde ben dun haplarımı ıcmeyı unuttum ac karnına b12 vıtamını aldım almaz olaydımmm mıgde bulantısından geberdim oyle korktum kı aglamaktan sabaha gozlerımı acamadım eşim cok yalvardı dr gıdelım dıye boynum ıcın ama ne yapıcakkii ya film ıstıcekk yada jel yazıp yollıcakk bende ılac zaten cok alıyorum ıstemıyorum ılac kullanmak dıye gıtmedım aglaya aglaya sabahladımsıcak su koydum onu yaptım bunu yaptım yok geçmıyor
demekki doktorun tahmini doğru.başından beri erkek diyor.şimdi ultrasn kağıdına baktım bebek sola yerleşmiş
canım iç ya bırsey olmaz 1 taneden bende ona bakarsan asılama oldum bana dr ıcebılırsın gunde 15 tane ıcıcek deılsın dedii
benım dr rahat ne makyaj ne oje hıcbırseyı yasaklamadı
cola bıle ıcebılırsın dedi kalkıpta 1 lıtre ıccek deılsın dedi yarım bardak cok canın cektıgınde iç dedi
ben varyaaaaaaa kahvenın hastasyım hergun mutlaka 1 tane ıcerız annem ben yengem aynı bınadayız ya
ben kabız yaptıgı ıcın bıraktım ama burnumda tutuyorrrrrrr
kizlar ben son 4 aydır hic turk kahvesi icmedim. Tedaviyle oldugu icin tedavi sürecinde tup doktorum kahveyi yasaklamıştı , hamie kalıncada kendi doktorum kesinlikle icme dedi. Ama acayip canim istiyor iki gundur rüyama giriyor br tane icsem bur sey olmaz degilmi
benım bebek sagda tarafıma tutunmus ama kesede nerde ona hıc dıkkat etmedım
aman hayırlsıı olsun kuzum benım ıcıme %99 erkek doguyor %1 kız
geçmiş olsun canım.bende birşeye çok sinirlenirsem boyun boğaz damarlarım çok tutulur.ılık bir duş al boynuna suyun altında masaj yap baya açılıyor
erkekkkkkkkkk baktım cnm
ya bnimde sağımda bebekk ama dediğin gibi fotosuna bakıyorum :) ortadaa :):) bekliiyim ozman bakalım salı gnu randevumuz belki dha yaklasır saga yda sola :)
herkese merhaba, bulantilari agrilari gecen arkadas var miiiii?
benım bebek sagda tarafıma tutunmus ama kesede nerde ona hıc dıkkat etmedım
aman hayırlsıı olsun kuzum benım ıcıme %99 erkek doguyor %1 kız
allah hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin düşündükçe çok heycanlanıyorum çok değişik geliyo bizim ilk çocuğumuz belki ondan ama ne biliyim herkes aynı duyguları yaşamıştır herhalde ama byle zman geçmicekmiş gbi geliyo çok uzun gbii :):)
birde diyolarki bebek sağ tarafındaysa erkek sol tarafında hissediyosan kız diyolar ne biliyim bna çok inandırıcı gelmiyo bunlar ama tabi tahmin muhabbeti için eğlenceli olabilir :)
demekki doktorun tahmini doğru.başından beri erkek diyor.şimdi ultrasn kağıdına baktım bebek sola yerleşmiş
amin canım inşallahh.... ben her dakika bebeğimle konuşuyorum... öyle heyecanlı bir bekleyiş bir taraftan geride bıraktığımız 8 hafta diğer taraftan geçecek olan 30 hafta...:) ayyy bu duyguları rabbim herkese nasip etsin... :)
saol canımm ozon yaglarını hıc duymadım tatlım ya bıtkısell brseyy bulsam hemen yapıcammm eşim dıo koca karı ılacı yokmuymus sor arkadaslarına manyak ya dun hem agladım hem guldumGeçmiş olsun canım. Ozon kremleri var doğal oluyolar.Ondan kullansan bi zararı olur mu ki:44:
Canım, benim çok yakın arkadaşım hamileydi ve kahve delisiydi birlikte doktora gitmiştik doktoru ona günde 1 fincanın zararı olmaz dedi. internete de bak 1 fincan diyo zaten
aynen benım okudugum kıtaptada yazıyor beslenme bolumunde serbestmişbnde kahve hastasıyım doktor dyoki haftada 4-5 tne turk kahvesi içebilirsin, hatta bazı doktorlar çay içmezsen 1 kahveyi veriyolar gunde dengelersen sanırım sorun olmaz
mart ve sonrasında doganlar +1 koyuluyor ona dıkkat ettınmı
eğlence zaten cnm. kesedeki konumu önemliymiş...
doktorlarda bunlara göre tahmin yapıyorlar demkki.
benim 6+3 teki fotoda sağda bebek. hemde bayağı sağda. ama 7,8 haftalıkta yer değiştirebilir diyorlar. cumartesi 8+1 olacağız. onada bakıcam bakalım. çin takvimindede erkek çıkıyor.
çin takvimindede önce çin yaşımızı bulmamız gerekiyor.
abartmamak kaydıyla bısey olacagını sanmıyomm
hah benımde canımı cektırdın haaaa sıncıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?