2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende geçende aç karnına folik asit aldım mahvoldum.aç karnına ilaç almamaya dikkat edelim.
aynı bensin filiz.sende kendimi görüyorum

evet yaaaaa nolllur gecsin artik. benim birde burun tikanikligi ve bas agrisi eklendi ölecem sandim 3 gün... ilac almak zorunda kaldim, vicdan rahatsizliig bir yerde, agri baska yerden...(

inanmıyorum ama benimki çin takvimine göre kız görünüyor
hayırlısı olsun yaa hiç farketmez
aminnnnnn aynennn
Madem suc ortağımız sende iç bir kahve

canım kahve cekenler bıze gelın kızlar boynum agrıyor gercı ama yaparım sıze bır kahveeeeeee enıstem sırf benım kahveyı ıcmeye gelır kahveyı kendım cekıyorum bıde okadar hastasıyım iştee
bıde yunanıstandan getırtıyor annem bazen gercı onlar hafıf oluyor pek sevmıyorum kesmıyor beni

sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil. birde benim ilk bebeğim. o yüzden önemli değil. ama merak işte insanoğlu.

bacım peki nasıl bulcaz biz elin çin takvinde yaşımızı

bende geçende aç karnına folik asit aldım mahvoldum.aç karnına ilaç almamaya dikkat edelim.
aynı bensin filiz.sende kendimi görüyorum

kız unutmusum ıcmeyı hapları dedım sımdı ust uste almıyım esım gelmeden ıcıyım 1 tane yemegı beklemıyım dedım dr ozellıkle b12 alma demıstı ama unuttum zaten normalde kokusundan ıgrenıyorum. aman allahmmmm mıgde bulantısından cok korkuyorum ya bunun ıcın dr gıdıcem bır doguruyumda bukadar tırsan hayatımda kendımden baska gormedım anneme dıyorum ölüyordum dünnn gene
annem dıo valla dua edıyorum bulantın olmasın dıye rabbım vermesın sana dıo
valla cnmm benzıyormuyuz ne

sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil. birde benim ilk bebeğim. o yüzden önemli değil. ama merak işte insanoğlu.

hehe aynen bizimde ilk bebeğimizz dediğin gbi merak ediliyoo :):) bide diyolarki 11 12 haftalıkken ultrason goruntusunde bebeğin cinsiyet için organı oluşmuş oluyormuş bir çıkıntı olurmuş erkeklerde o çıkıntı yukarı doğru olurmuş kızlarda ıse yere paralel , birde bnu duydum :)

heyecan dorukta cumartesi 10:40da doktor teyzemizde randevumuz var kalp atışlarını duyacağım inşallah süpriz yumurtamı

benim çin takvimine göre erkek gözüküyo ama ben bebişimi hep sol tarafta hissediyorum kızımdada hep solda hissesiyordum acaba bu bebişimde kızmı olacak demekten kendimi alamıyorum ama erkek istiyorum rabbimde izin verirse bir kızım var birde erkek olsa ne güzel olur dimi kızlar..

Canim hala geçmediği boynun , cok cok gecmis olsun . Vicsk ve havluyu denedinmi en azından sicak havlu koy , ama tenini yakacak kadar sicak olsun.
Birazdan bir kahve yapacagim varya 4 ay sonra ilac gibi olacak.
Bende biraz tedbirli davranıyorlar yasımdan dolayi , tüpe gittigimde %5 hamilelik ihtimali verdiler , yumurtalarimin yasımdan dolayi kalitesi dusukmus tedaviden once bu yuzden ozel beslendim , ozel vitamnler kullandım, kahve , asitli icecekler, çay yasaklandi ve surekli acik hava sporu yaptim.bunlar yumurtakalitesini arttırıyormuş.
Simdide yasımdan dolayi yediğime içtiğimde dikkat ediyor doktor ozellikle seker ve tansiyondan korkuyor , Allahtan dusuk tansiyonluyum ve 50 kilo ile tedaviye basladim , bu buyuk avantaj. Bu yuzden rahat davranmıyorum buradaki bir cok arkadas benim kızım yasinda buyuk ihtimalle :)))))

bende duymustum onu canımmmm

bacım peki nasıl bulcaz biz elin çin takvinde yaşımızı

google amcaya yaz hemen söylüyor

o haftalarda onu yaparız ozaman cnm

kızlar baksanıza okudugum kıtapta yazıyor..
baba adayı anneyle bırlıkte yer ve kılo alırsa bebek erkek olurmus
iştahınız acıksa erkek yemek yıyemıosanız kızınız olurmus
anne adayı gebelıkte guzellesırse erkek cırkınlesırse kız cunku kız cocukları anneden alırmıs guzellıgını
gebelıkte tuzlu seyler cekerse canı erkek tatlı cekerse kız
anne adayının gebelık boyunca ayakları usuyorsa bebek erkek
anne adayının bacaklarındakı kıllar hızla buyurse bebek erkek
gebelıkte sıvılce cıkarsa kızınız olurmus
erken gebelık donemınde bulantı ve kusma cok fazla ıse bebek kız
anne adayının burnu buyurse erkek
tabi bunların hepsı batıl ınanclarmıss gunumuzdekı kadınların soylentılerıymıs :))
daha bır suru sey varda uzun yazmadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…