yaptım bebegım ya 2 ayda bır tutuluyor bogazımdakı damarlarla bırlıkte agrıyor yattıgım yerden 15 dk kalkamıyorum
sıcak su koydumm yok gecmedı dün bıde ac karnına hap aldım hemde b12 mıgde bulantısından öldüm dun hıcbırsey yemedım
allahım mıgde bulantısı vermesın bana ıns bu saaate kadar olmadı sımdıde olmasın aminnn
nasıl agladım dün kusamıyorumda gene gıdıcektım hastaneye
fobım var yaa vallahi bak ölücem sanıyorum ne garıp dimi
bnimde gecen hafta 5 gün hiç durmadan bulantım olmuştu hiç geçmicek sandım ama doktor ilaç verdi artk dayanamadm çok kotu oldugumda kullanmıştım bu hafta dha ıyıyım bulantım yok sbahları bi kaç sanıye kotu oluyo geciyo gidiyo şükür yani gecebiliyo bulantılar merak etme snde varsa korkma..
aminnnnnn aynennninanmıyorum ama benimki çin takvimine göre kız görünüyor
hayırlısı olsun yaa hiç farketmez
Madem suc ortağımız sende iç bir kahve
ozman ben bu haftakı konumuna bakıcam :) çin takviminde erkek çıkıyo hayırlısı olsn inş aslnda erkek olsun kız olsun farketmez allah saglıklı sıhatlı nasip etsn ama insan merak edıyo yanı çok merak edıyorum vllaa :) inşş hepimizin gönlüne göre olurr
eğlence zaten cnm. kesedeki konumu önemliymiş...
doktorlarda bunlara göre tahmin yapıyorlar demkki.
benim 6+3 teki fotoda sağda bebek. hemde bayağı sağda. ama 7,8 haftalıkta yer değiştirebilir diyorlar. cumartesi 8+1 olacağız. onada bakıcam bakalım. çin takvimindede erkek çıkıyor.
çin takvimindede önce çin yaşımızı bulmamız gerekiyor.
madem suc ortağımız sende iç bir kahve
bende geçende aç karnına folik asit aldım mahvoldum.aç karnına ilaç almamaya dikkat edelim.
aynı bensin filiz.sende kendimi görüyorum
sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil. birde benim ilk bebeğim. o yüzden önemli değil. ama merak işte insanoğlu.
hehe aynen bizimde ilk bebeğimizz dediğin gbi merak ediliyoo :):) bide diyolarki 11 12 haftalıkken ultrason goruntusunde bebeğin cinsiyet için organı oluşmuş oluyormuş bir çıkıntı olurmuş erkeklerde o çıkıntı yukarı doğru olurmuş kızlarda ıse yere paralel , birde bnu duydum :)
içecem canım karnımı doyurayım
günde 1 tane doğal maden suyu içiyorum bir zararı olurmu ki acaba ? :26:
bacım peki nasıl bulcaz biz elin çin takvinde yaşımızı
hehe aynen bizimde ilk bebeğimizz dediğin gbi merak ediliyoo :):) bide diyolarki 11 12 haftalıkken ultrason goruntusunde bebeğin cinsiyet için organı oluşmuş oluyormuş bir çıkıntı olurmuş erkeklerde o çıkıntı yukarı doğru olurmuş kızlarda ıse yere paralel , birde bnu duydum :)
günde 1 tane doğal maden suyu içiyorum bir zararı olurmu ki acaba ? :26:
cinsiyeti ultrasonda ne zaman belli olur ki?
google amcaya yaz hemen söylüyor
o haftalarda onu yaparız ozaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?