Canim hala geçmediği boynun , cok cok gecmis olsun . Vicsk ve havluyu denedinmi en azından sicak havlu koy , ama tenini yakacak kadar sicak olsun.
Birazdan bir kahve yapacagim varya 4 ay sonra ilac gibi olacak.
Bende biraz tedbirli davranıyorlar yasımdan dolayi , tüpe gittigimde %5 hamilelik ihtimali verdiler , yumurtalarimin yasımdan dolayi kalitesi dusukmus tedaviden once bu yuzden ozel beslendim , ozel vitamnler kullandım, kahve , asitli icecekler, çay yasaklandi ve surekli acik hava sporu yaptim.bunlar yumurtakalitesini arttırıyormuş.
Simdide yasımdan dolayi yediğime içtiğimde dikkat ediyor doktor ozellikle seker ve tansiyondan korkuyor , Allahtan dusuk tansiyonluyum ve 50 kilo ile tedaviye basladim , bu buyuk avantaj. Bu yuzden rahat davranmıyorum buradaki bir cok arkadas benim kızım yasinda buyuk ihtimalle :)))))
walla ben litrelerce iciyorum. midem normal suyu almiyorrr
denemezmıyım dun herseyı denedım yok gecmedı 4 gundur agrıyı cekıyorum
koydum ustunede sıcak su torbasını koydum yok gecmedii.
dogru yasından dolayı daha tıtız olmanız cok normal
bende oleyım aslında dıkkat edıyorum ama dr cok kasma kendını dedii
bende yaa dusuk tansıyon hep 10/6 sabıt kucugum dusuyor halsızlık dız boyu valla.
bencede ben 27 yasındayım of seker ılacı alıyorum ben:2:
pkolu oldugum ıcın yumurtlama kalıtesıyle alakalı oda ınsılunı etkılıyormus 12 haftaya kadar devam
günde 1 tane doğal maden suyu içiyorum bir zararı olurmu ki acaba ? :26:
aaaa fazlasıda zarar olur canım mideni delersin mazallah
ben doktora sordum içim yanıyor dedim.doğal içecekler iç dedi.portakal sık içine buz at dedidenedim ama kesmiyor
canım voltaren surulmuyormus gebelıkte vermedı saglık ocagıcanim boyun agrin icin volteren krem yada muscoflex krem . sürdükten sonra sicak su torbasi gibi bisiler koy. ertesi güne mutlaka gecer ama sicak tut hepp
Canim hala geçmediği boynun , cok cok gecmis olsun . Vicsk ve havluyu denedinmi en azından sicak havlu koy , ama tenini yakacak kadar sicak olsun.
Birazdan bir kahve yapacagim varya 4 ay sonra ilac gibi olacak.
Bende biraz tedbirli davranıyorlar yasımdan dolayi , tüpe gittigimde %5 hamilelik ihtimali verdiler , yumurtalarimin yasımdan dolayi kalitesi dusukmus tedaviden once bu yuzden ozel beslendim , ozel vitamnler kullandım, kahve , asitli icecekler, çay yasaklandi ve surekli acik hava sporu yaptim.bunlar yumurtakalitesini arttırıyormuş.
Simdide yasımdan dolayi yediğime içtiğimde dikkat ediyor doktor ozellikle seker ve tansiyondan korkuyor , Allahtan dusuk tansiyonluyum ve 50 kilo ile tedaviye basladim , bu buyuk avantaj. Bu yuzden rahat davranmıyorum buradaki bir cok arkadas benim kızım yasinda buyuk ihtimalle :)))))
canım voltaren surulmuyormus gebelıkte vermedı saglık ocagı
sıcak tuttum hep devamlı boynumda eşarpla gezıyorum ama hıc fayda olmadı sıcak su torbasını koydum dun sıcak havlu vıks fayda etmedı delırıcem valla beynıme vuruyor agrısı resmen 3 gune daha gecmesse dayanamıcam gtıdıcemm zaten dr'a
canım sodaya hasretım ben prolaktınım yuksektı bırara yasakdı bana. bıraz daha ılerkı zamanlrrda hergun 1 tane soda anne sutunu arttıryormus ablam cok ıcmıstı gercektende öle oldu.
[/QUOTE
prolaktini yüksek olanlar soda yasakmı :44: bak bunu bilmiyordum.demekki benimki ondan kontrol altına alınmıyordu.hamile kalmadan 1 ay önce 33 tü.
aaaaaaaaaa ciddenmi bugunde onu denıyım ınsallah gecer yaaa cok fenA AGRI bogazımdakı damarlarla bırlıkte agrıyor cok ılgınc bır agrıo zaman zeytinyagi dene. annem hep yapar..
prolaktini yüksek olanlar soda yasakmı :44: bak bunu bilmiyordum.demekki benimki ondan kontrol altına alınmıyordu.hamile kalmadan 1 ay önce 33 tü.
Puffy ablaaaaa kızmazsın umarım, ben 25 yaşındayım annem de 43Ne güzel yaaa valla helal olsun sanaaaa
canlarim cumleeten selamlar.
Oglen molasi kacamagi yapiyorum.
Aman canlarim aklinizda bulunsun icemesdihimiz hicbir ilacin krem yada jelini de kullanamiyoruz.bunu hamile oldugumu ogrenndigim sabah netten okudum.elim agriyorde bende voltaren sureyim demistim.ama derideen vucuda geciyormus allah korusun.optum.sizleri
selam kizlar.bulantilar olduruyor beni. sannki surekli tokum. canim hicbisey yemek istemiyor.azicik bise yesem sanki deli gibi yemisim gibi(
Bugün kafamı kaldıramıyorum kızlar sabah eşimi yolladıktan sonra bir yattım öğlen yemeğine zor kaltım eşim şimdi gitti tekrar yatmayı düşünüyorum ne olacak bu halim benim uyu uyu nereye kadar(
kızlar hiç çin takvimidinden cinsiyete baktınızmı ne gibi gözüküyor. inanmıyorum ama benimki erkek gibi gözüküyor bakalım artık
Bizim gunlerimiZ ayniydi doktor bana kesenin boyutu hakkinda bisey soylemedi.kalp atisi icin ne zaman gidiceksiniz tekrar.yazdiginiz msji bulamadim da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?