oy canm eşin evemı gelıyor oglen yemegınee ne kadar zor oluyordur yemek kalmıyordu benımde bıara gelıyorduda
bende suan yatıyorum valla ama yemek yok evde
ilk hamileliğimde tutmamıştı çin takvimi , karnımda basket topu gibiydi gören erkek bu diodu, kız oldu başlarda sol kasığımın acıdığını hatırlıyorum ve hep ekşi yedim drlar aslında 12 haftadan önce görebiliyorlarmış cinsiyetini ama prensip meselesi olarak kürtaj olmasın die 12 haftayı bekliolarmış soylemek için öncesinde görsede görmedim diolarmış
Selam kızlar
canımmm sen de hamile misinn? çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.
Anammm nekaaa genc annen masallah neharimm
Allah bilir ananen de benim annemden kucukturrr
Ben 32 annem 65..kuzum dogunca ben 33 annem 66 olucaz.bizde genetik anacim gec doguruyoz
kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.
yok anneannem 70 yaşında
canım ben bebe yağıyla başlayacam, öyle kremlere çok para vermem. kuzenim sade bebe yağı sürdü bir tane çatlak yok. arkadaşım da tonla para saydı kremlere ama karnı harita gibi. çatlayacağı varsa çatlıyo yani
Kızlar karnınızın çatlamasını istemiyorsanız, kaşınınca sakın tırnakla kaşımayın elinizle ovalayarak kaşıyın
benım cok kasınıyor.catlayacak dıye mı kasınıyor yoksa hııııı daha erken degıl mı yaw
Canım aslına bakarsan benim de kaşınıyo anlamadım gitti, dediğin gibi daha da erken halbuki:44: Acaba çok su içiyorum ondan şişip çatlamaya başladı mı kiDoktor ve eczacı bana 4. aydan sonra başla dedi ama ben şimdiden başlayacam
Canım aslına bakarsan benim de kaşınıyo anlamadım gitti, dediğin gibi daha da erken halbuki:44: Acaba çok su içiyorum ondan şişip çatlamaya başladı mı kiDoktor ve eczacı bana 4. aydan sonra başla dedi ama ben şimdiden başlayacam
4 aydan önce başlamamın bebk için iyi olmadığını duymuştum bence doktorunu dinle..
Kızlar bi de çatlayacak yer sadece karnımız değil, bel, basen ve kolları da yağlamayı unutmayın
Bu arada sanki ben de daha önce 8 tane doğurmuş gibi yazıyom
Ama napayım bldiğim duyduğum her şeyi paylaşayım istiyorum,zaten onun için burda değil miyiz
Ama nedeeeeenn:44: Bebe yağının ne zararı olacak ki doğunca ona da sürcez sonuçta:44:
göğüslerde çatlıyor kızlar. unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?