2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
oy canm eşin evemı gelıyor oglen yemegınee ne kadar zor oluyordur yemek kalmıyordu benımde bıara gelıyorduda
bende suan yatıyorum valla ama yemek yok evde

Okulla evin arası 5 dk canım geliyor haftada 3 gün saolsun eşim yardım ediyor hamile kaldığımdan beri evi silip süpürmedim tek yaptığım yemek yapmak :))) yemek de ayır etmez yumurta kır ko önüne neden demez allahdan anlayışlı bendede yemek yok akşam gelince beraber hazırlarız yorma kendi dedi canım ya

hımm anladım canım hayırlısı olsunda sğlığı sıhati yerinde olsunda gerisi önemsiz aslında bizimkide merak işte

Son düzenleme:
kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.

Son düzenleme:
Anammm nekaaa genc annen masallah neharimm
Allah bilir ananen de benim annemden kucukturrr
Ben 32 annem 65..kuzum dogunca ben 33 annem 66 olucaz.bizde genetik anacim gec doguruyoz

yok anneannem 70 yaşında

kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.

canım ben bebe yağıyla başlayacam, öyle kremlere çok para vermem. kuzenim sade bebe yağı sürdü bir tane çatlak yok. arkadaşım da tonla para saydı kremlere ama karnı harita gibi. çatlayacağı varsa çatlıyo yani

Kızlar karnınızın çatlamasını istemiyorsanız, kaşınınca sakın tırnakla kaşımayın elinizle ovalayarak kaşıyın

ilk hamileliğimde hiç bişey sürmedim karnıma resmen dünya haritası oldum ama sonrasında görümceme kahve ille imon masajı yaptırdım bir iki kez. şimdi ise belli bile deği bakalım bunda ne olacak...

benım cok kasınıyor.catlayacak dıye mı kasınıyor yoksa hııııı daha erken degıl mı yaw

Canım aslına bakarsan benim de kaşınıyo anlamadım gitti, dediğin gibi daha da erken halbuki:44: Acaba çok su içiyorum ondan şişip çatlamaya başladı mı ki Doktor ve eczacı bana 4. aydan sonra başla dedi ama ben şimdiden başlayacam

4 aydan önce başlamamın bebk için iyi olmadığını duymuştum bence doktorunu dinle..

Kızlar bi de çatlayacak yer sadece karnımız değil, bel, basen ve kolları da yağlamayı unutmayın

Bu arada sanki ben de daha önce 8 tane doğurmuş gibi yazıyom
Ama napayım bldiğim duyduğum her şeyi paylaşayım istiyorum,zaten onun için burda değil miyiz

bende haftaya gıttıgımde ısrarla ısteyım barı

göğüslerde çatlıyor kızlar. unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…