slm kizlarrrr saat 4 de randevum var insAllah gecer
Canım aslına bakarsan benim de kaşınıyo anlamadım gitti, dediğin gibi daha da erken halbuki:44: Acaba çok su içiyorum ondan şişip çatlamaya başladı mı kiDoktor ve eczacı bana 4. aydan sonra başla dedi ama ben şimdiden başlayacam
hayır yawrum ne 4. ayı delirmiş olmalı onlar boşver sen şimdiden başla tedbiri elden bırakmamak lazım bende badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor diye duymuştum ama badem yağının da tüylenme yaptığını söylediler bizim işyerinde bi abi eşine acı badem yağı almıştı tüylenme yapmasın diye ama bilemiyorm tabi olay sadece göbek bölgemizden ibaret de değil belimiz kalçalarımız bacak arkalarımız göğüslerimiz ve kollarımızın üst iç tarafı aman allahımmm ne çok şey saydım yağlı güreşe çıkar gibi yağlanın kısacası
Okulla evin arası 5 dk canım geliyor haftada 3 gün saolsun eşim yardım ediyor hamile kaldığımdan beri evi silip süpürmedim tek yaptığım yemek yapmak :))) yemek de ayır etmez yumurta kır ko önüne neden demez allahdan anlayışlı bendede yemek yok akşam gelince beraber hazırlarız yorma kendi dedi canım ya
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içintam olarak bilemiyorum ama önceki hamileliğimde aratırmıştım 4 aydan önce hiç bişey sürülmeyeceği yazıyodu.
hayır yawrum ne 4. ayı delirmiş olmalı onlar boşver sen şimdiden başla tedbiri elden bırakmamak lazım bende badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor diye duymuştum ama badem yağının da tüylenme yaptığını söylediler bizim işyerinde bi abi eşine acı badem yağı almıştı tüylenme yapmasın diye ama bilemiyorm tabi olay sadece göbek bölgemizden ibaret de değil belimiz kalçalarımız bacak arkalarımız göğüslerimiz ve kollarımızın üst iç tarafı aman allahımmm ne çok şey saydım yağlı güreşe çıkar gibi yağlanın kısacası
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinDoktoruma da bi danışayım belki senin okudukların şu kimyasal kremler için felandır hoş bebe yağı da kimyasal da belki badem yağıyla felan olabilir:44:
Kız bence en iyisi 5 litrelik sıvı ayçiçek yağı alak pehlivan gibi her gece süreriz anca keser
Kızlar çok uykum var, az önce ders anlatırken bi ara dalıyodum
kaç yaşındasın ablacım merak ettim.ben 23 üm
teyzem 41 yaşında 3 aylık hamile aklı çıkıyor birşey olcak diye.her gördüğünden teselli alıyor
Bu gun gittim kesemi gordum.boyutunu soylemedi.5+2 gunluk hamileymisim.10gun sonra kalp atisi icin cagardi.insallah onuda duyarim hayirlisiula .cok mutluyum :))
Puffy ablaaaaa kızmazsın umarım, ben 25 yaşındayım annem de 43Ne güzel yaaa valla helal olsun sanaaaa
Okulla evin arası 5 dk canım geliyor haftada 3 gün saolsun eşim yardım ediyor hamile kaldığımdan beri evi silip süpürmedim tek yaptığım yemek yapmak :))) yemek de ayır etmez yumurta kır ko önüne neden demez allahdan anlayışlı bendede yemek yok akşam gelince beraber hazırlarız yorma kendi dedi canım ya
kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.
slm kizlarrrr saat 4 de randevum var insAllah gecer
Kızlar çok uykum var, az önce ders anlatırken bi ara dalıyodum
dün gece ben annemlerde sandalyenin üzerinde sayıklıyodum eşim videomu çekmişyanlız gece değidiğim aksam saat 9 :)
kız hazır yağlamışken kocişleride yağlayak halimizi anlasınlar vıcık vıcıkama ay çiçek yağı değilde zeytin yağı olabilir biraz masraflı olcak ama napalım
hımmm ogretmenmı cnm eşin? ay benımkıde yardım edıyor kı asla bu zamana kadar yapmazdı
bende yemek yapıcam bugun of hıcte yapasım yok hep yatasım gelıyor boynum gecse rahatlıcamda
kızlarr bişey sorcam size şuan günlük gibi bişey tutan var mı aranızda? bi arkadaşım hamile olduğunun haberini aldıktan soora günlük gibi bişey tuttu cocuğu için bütün duygularını eşiyle birlikte onu nasıl beklediklerini neler yaşadıklarını vs.. herşeyi yazıyor oraya bncede çok değişik güzel bir hatıra ilerde çocuğa verilebilcek bnce çok güzel bişey sizinle de paylaşmak istedim yapmak isteyen varsa vakit kaybetmesin dyee
Kızlar kaynanam biz de bana bakmak için geldi ya. Dün eşimle bebek arabalarına bakıyoruz. Ne dedi biliyo musunuz: "Bebek arabasını hemen kullanmazsınız, 1 yaşında alın acelesi yok, bi de Antalya gibi bi yerde ne yapacaksınızzaten gerek yok?" Ben ve eşim aha böyleKalkıp uçak tekme atasım geldi ama karnımdaki bebeye yazık.
Len 1 yaşında napayım ben bebek arabasını bi de Antalya diyo sanki doğunun ücra bi kasabasıYa bu kadın kafadan bi kaç tahta eksik ya da ben de bi tuhaflık var
Sen de amma masraflı çıktın haaaBebeler geliyor para lazım, masraf çok, sıvı yağ iyidir iyi accık idareli ol
Kızlar kaynanam biz de bana bakmak için geldi ya. Dün eşimle bebek arabalarına bakıyoruz. Ne dedi biliyo musunuz: "Bebek arabasını hemen kullanmazsınız, 1 yaşında alın acelesi yok, bi de Antalya gibi bi yerde ne yapacaksınızzaten gerek yok?" Ben ve eşim aha böyleKalkıp uçak tekme atasım geldi ama karnımdaki bebeye yazık.
Len 1 yaşında napayım ben bebek arabasını bi de Antalya diyo sanki doğunun ücra bi kasabasıYa bu kadın kafadan bi kaç tahta eksik ya da ben de bi tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?