2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayır yawrum ne 4. ayı delirmiş olmalı onlar boşver sen şimdiden başla tedbiri elden bırakmamak lazım bende badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor diye duymuştum ama badem yağının da tüylenme yaptığını söylediler bizim işyerinde bi abi eşine acı badem yağı almıştı tüylenme yapmasın diye ama bilemiyorm tabi olay sadece göbek bölgemizden ibaret de değil belimiz kalçalarımız bacak arkalarımız göğüslerimiz ve kollarımızın üst iç tarafı aman allahımmm ne çok şey saydım yağlı güreşe çıkar gibi yağlanın kısacası

hahahha aynennnnn

hımmm ogretmenmı cnm eşin? ay benımkıde yardım edıyor kı asla bu zamana kadar yapmazdı
bende yemek yapıcam bugun of hıcte yapasım yok hep yatasım gelıyor boynum gecse rahatlıcamda

tam olarak bilemiyorum ama önceki hamileliğimde aratırmıştım 4 aydan önce hiç bişey sürülmeyeceği yazıyodu.
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Doktoruma da bi danışayım belki senin okudukların şu kimyasal kremler için felandır hoş bebe yağı da kimyasal da belki badem yağıyla felan olabilir:44:

Kız bence en iyisi 5 litrelik sıvı ayçiçek yağı alak pehlivan gibi her gece süreriz anca keser

ama gerçekten bir sakıncası varmıdırki bak kafama takıldı şimdi aslında ne alaka 4. ayda bişey olmayana 2 ayda neden bişey olsunki anlamadım gitti :44:

kız hazır yağlamışken kocişleride yağlayak halimizi anlasınlar vıcık vıcık ama ay çiçek yağı değilde zeytin yağı olabilir biraz masraflı olcak ama napalım

kaç yaşındasın ablacım merak ettim.ben 23 üm
teyzem 41 yaşında 3 aylık hamile aklı çıkıyor birşey olcak diye.her gördüğünden teselli alıyor

Yasemin'cigim ben 44 yasindayim ama tam 8 gun sonra 45 olacagim , senden bir yas küçük oglum var :)))
Teyzende fenaymis , bende titizim ama cok evham yapmamaya calisiyorum , kafam cok bir seylere taklidimi hemen dağıtıyorum kafayı. Sonucta hakkimizda hayirlisi neysen olacak , soyle teyzene rahat olsun ici Allah yardim eder...

Bu gun gittim kesemi gordum.boyutunu soylemedi.5+2 gunluk hamileymisim.10gun sonra kalp atisi icin cagardi.insallah onuda duyarim hayirlisiula .cok mutluyum :))

Hayirli olsun canim , Allah kalp atisini hayirlisiyla duymayı nasip etsin

Puffy ablaaaaa kızmazsın umarım, ben 25 yaşındayım annem de 43 Ne güzel yaaa valla helal olsun sanaaaa

Canim annenden de buyugum ben ve hicte kızmıyorum rahat olun , yasimdanda , hamileligimdende gurur duyuyorum.
Dünya tatlısı bir esim var genclestiriyor seni bebek diye takılıyor , oda artik kendini genc hissediyormuş , ikinci baharım diye şeviyor karnımı , zaten ufak tefek biriyim cokta zayıfım , genetik olanakta ailenin kadınları genc gosteriyor, yırtıyorum yani.

kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.

slm kizlarrrr saat 4 de randevum var insAllah gecer

Gurbetçigim aklım sende , bugun soracaktım zaten sen yazmissin , guzel haberler ver bize , ailene ve kızına
Allah'a emanet ol...

kızlar bazen ne surersen sur catlayacak oldumu catlıyo bı kac tanıdıgım var kımısı bışey surmedı hiç çatlamadı kımısınınde surmedıgı şey kalmadı ama çatladı

kız hazır yağlamışken kocişleride yağlayak halimizi anlasınlar vıcık vıcık ama ay çiçek yağı değilde zeytin yağı olabilir biraz masraflı olcak ama napalım

Sen de amma masraflı çıktın haaa Bebeler geliyor para lazım, masraf çok, sıvı yağ iyidir iyi accık idareli ol

hımmm ogretmenmı cnm eşin? ay benımkıde yardım edıyor kı asla bu zamana kadar yapmazdı
bende yemek yapıcam bugun of hıcte yapasım yok hep yatasım gelıyor boynum gecse rahatlıcamda

benim eşim sabah kızı doyuruyor gece kıza kalkıyor öğlen geliyor doyuruyor. akşam geliyor ev işi yemek hepsini yapıyor. isyan etmesine az kaldı diye bende kayınvalidemi çağırdım

Kızlar kaynanam biz de bana bakmak için geldi ya. Dün eşimle bebek arabalarına bakıyoruz. Ne dedi biliyo musunuz: "Bebek arabasını hemen kullanmazsınız, 1 yaşında alın acelesi yok, bi de Antalya gibi bi yerde ne yapacaksınızzaten gerek yok?" Ben ve eşim aha böyle Kalkıp uçak tekme atasım geldi ama karnımdaki bebeye yazık.

Len 1 yaşında napayım ben bebek arabasını bi de Antalya diyo sanki doğunun ücra bi kasabası Ya bu kadın kafadan bi kaç tahta eksik ya da ben de bi tuhaflık var

Ben öğrendiğim günden itibaren yazıyorum şimdi güzel bir defter aldım ultrason resimlerinide günlere göre koyuy bebeğime duygularımı yazıyorum Allah kısmet ederse büyüdüğünde ona vericem bence sizde yapın zaten insanın duygularını yazması çok güzel tavsiye ederim.

çok normal canım bu dusunce adı ne kaynana hepsı aynı bızdede aynı dert var bızdede daha oda derdı var arabaya gelemedık

korkutma beni benimkide geliyo yarın işalllah bi sorun çıkmaz bir keresinde pahaı ıslak mendil alıyorum diye surat yapmıştı bende açıkladım sonra uzatmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…