aynen ablamda bırsuru sey yaptı ama gör harıta gıbı annem 4 cocuk dogurdu eskıden kremmı varmıs dıyor kadın taş gıbı hıc catlagı yok benım bıle var bacagımdakızlar bazen ne surersen sur catlayacak oldumu catlıyo bı kac tanıdıgım var kımısı bışey surmedı hiç çatlamadı kımısınınde surmedıgı şey kalmadı ama çatladı
benim eşim sabah kızı doyuruyor gece kıza kalkıyor öğlen geliyor doyuruyor. akşam geliyor ev işi yemek hepsini yapıyor. isyan etmesine az kaldı diye bende kayınvalidemi çağırdım
kızlar bazen ne surersen sur catlayacak oldumu catlıyo bı kac tanıdıgım var kımısı bışey surmedı hiç çatlamadı kımısınınde surmedıgı şey kalmadı ama çatladı
Güzel haberlerini bekliyoruz canımslm kizlarrrr saat 4 de randevum var insAllah gecer
hımmm ogretmenmı cnm eşin? ay benımkıde yardım edıyor kı asla bu zamana kadar yapmazdı
bende yemek yapıcam bugun of hıcte yapasım yok hep yatasım gelıyor boynum gecse rahatlıcamda
çok normal canım bu dusunce adı ne kaynana hepsı aynı bızdede aynı dert var bızdede daha oda derdı var arabaya gelemedık
napim yawrum bebişe kıyamıyorum ayçiçek yağıyla zeytin yağı iyidir diye şeyettim
korkutma beni benimkide geliyo yarın işalllah bi sorun çıkmaz bir keresinde pahaı ıslak mendil alıyorum diye surat yapmıştı bende açıkladım sonra uzatmadı.
aynen ablamda bırsuru sey yaptı ama gör harıta gıbı annem 4 cocuk dogurdu eskıden kremmı varmıs dıyor kadın taş gıbı hıc catlagı yok benım bıle var bacagımdakılo verdım dıye bole oldu
oh ne guzell yaa senın eşin benım eş okadar yapmaz.tv onunden zor alıyorum adamı anca pazar gunu haftada 1 temızlıyoruz hafta ıcıde ben supuruyorum bıde benım evdekı parkeler bembeyaz ne akla hızmet yaptırdıysam
ıyı ne guzel kaynanan yardım edıosa benımkı burnumun dıbınde ama pek gelmez öle
benim yengemde çöp gibiydi çok zayıfdı mercekle arasan bi çatlak bulamazsın karıda ama iç karnı genişmiş doktor öle söylemişti ben azcık bişey yesem göbiş hemen çıkar demek benimki okadar geniş değil:26:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Evet canım öğretmen 6 yıl yalnız yaşamış o yüzden her türlü iş gelir elinden. Dün gece canım kek istiyor diye kek yaptı bana gece 11 de :)))) boyun ağrısını nende zaman zaman çekerim canım allah yardımcın olsun kendi geçmeyince geçmez gibi gelir bana :))))
Valla bunların azzzına kürekle vuracan. Mal mal konuşuyolar. Şimdi büyüğüm felan ama valla artık burnuma kadar geldi yani. Offf neler diyo. Yarın doktor kötü bişe dahi söylese ona demiyecem ki gitsin artık. Güya bana yardım ediyo. Yemekten başka bişe yaptığı yok. Evin içine etmiş. Bi süpürge açıyo bi görün kapıların arkası koltuk altları leşşşş görünen yerleri alıyo, çekmecelerin içi maydanos baharat ekmek kırıntısı offff delircem. Gelmeyeydi daha az işim olurdu
kızlar isimler bile konuşulmuş. ben çalıştığım için sizi devamlı okuyorum ancak yazamıyorum.
benimde hiç mide bulantım yok çok şükür oldukça rahat bir hamilelik geçiriyorum.
doktora bunu söylediğimde baan güldü ve ne güzel işte şanslı kesimdesin dedi.
cumartesi pıtırcığımızı göremye gideceğiz yine. 7, 8 haftalık ultrason resminden de cinsiyet tahmini yapıyorlar.
resmi elinize aldığınızda bebek kesenin sağında yerleşmişse kız, solunda yerleşmiş ise erkek olurmuş.
7,8 haftalık olanlar bakıversinler bakalım. bu cumertesi resmi alıp bende bakacağım.
kız olursa bizim ismimiz hazır gibi nefes yaren istiyoruz çok uzun zamandır.
erkek tam net değil. iki isim istiyoruz ama ne olur bilemem. kaya,kaan,arda,derin,çağan beğendiğim erkek isimler.
selam kasim anneeleri
bende 2012 kasim annesiyim
suan bebgimle emisip duruyoruz coook tatli bir kizim oldu 4. ayimizi doldurduk
insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginiza
25 kasimda dogum yaptim :)
gecensene bu vakitler kusmaktan bir hal olmustum simdi ise dunyalara deger
dilerim sizde saglikli bir gebelik gecirirsiniz.....
herşey düzelir boşver. iyi tarafından bakmaya çalış biraz sende şu dönemlerde hassasındır. benim kayınvaidemde aynı şekilde apartman temiliğinden pek anlmaz ama kıza baksın ben başka hiç bişey istemiyum. çok zor durumdayım. unutma bunun daha doğumu var. şimdiden germe kendini insan doğum anne veya kayınvalideye mutlaka ihdiyat duyuyor yanlız doğum yapmış biri olarak rahatıkla söyliyebilirim öksüzler gibi olıuyosun eşin sersem sen ne yapacağını bilmiyorun gelen giden. boşver su zamanın tadını çkar.
Rabbim bize gösteriri o günleri inşallah yavrunla sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim size
selam kasim anneeleri
oh ne guzell valla sanslısın benmkı cok beceremezohh süper kek mek yapmıss valla
valla bılmıyorum cnm ah gecse rahatlıcamda off korkuyorum vallaa cok sık yasıyorum buaralar
Valla bunların azzzına kürekle vuracan. Mal mal konuşuyolar. Şimdi büyüğüm felan ama valla artık burnuma kadar geldi yani. Offf neler diyo. Yarın doktor kötü bişe dahi söylese ona demiyecem ki gitsin artık. Güya bana yardım ediyo. Yemekten başka bişe yaptığı yok. Evin içine etmiş. Bi süpürge açıyo bi görün kapıların arkası koltuk altları leşşşş görünen yerleri alıyo, çekmecelerin içi maydanos baharat ekmek kırıntısı offff delircem. Gelmeyeydi daha az işim olurdu
selam kasim anneeleri
Canım çok haklısın, benim annem yurt dışında ve doğumda muhtemelen gelemeyecek ve kaynana mecbur gelcek. Ama hiç anne gibi değil ben en çok buna deli oluyorum, bana bişeler öğretse akıl verse anne gibi olsa ne isterim. Sürekli laf sokuyo, salak gibi oturuyo. Yani artık hakarete gircek ama valla mal mal boş boş bakıyo, ben bişe dersem yapıyo. Eeee büyük ben nasıl söyleyeyim. Günde 3 paket sigara içer, balkonda içiyo ama salona girince kokusundan kusacak gibi oluyorum nerdeyse. Ben bebeğimi onun kollarına nasıl emanet edeyim. Çooookk cahil çoookkk, kafadan da biraz gidik zaten
Canım çok haklısın, benim annem yurt dışında ve doğumda muhtemelen gelemeyecek ve kaynana mecbur gelcek. Ama hiç anne gibi değil ben en çok buna deli oluyorum, bana bişeler öğretse akıl verse anne gibi olsa ne isterim. Sürekli laf sokuyo, salak gibi oturuyo. Yani artık hakarete gircek ama valla mal mal boş boş bakıyo, ben bişe dersem yapıyo. Eeee büyük ben nasıl söyleyeyim. Günde 3 paket sigara içer, balkonda içiyo ama salona girince kokusundan kusacak gibi oluyorum nerdeyse. Ben bebeğimi onun kollarına nasıl emanet edeyim. Çooookk cahil çoookkk, kafadan da biraz gidik zaten
allahdan benim kaynanam uzaktagerçi yakında olsa pek karışacağını zannetmiyorum ama bellide olmaz hani eşim sağolsun akşamları şöle bi etrafı topluyor yemek işinide ya dışardan söylüyoruz ya eşim bişey yapıyo ben mutfağa hiç giremiyorum
oyyyy bebegım sen daralmısın gerılmıssın ıycene bıras sakınlesss once haklısın tabıkı kızmakta endıselenmekte ama bak karnında bebısın var kımseyebahane verme ALLAH korusun canım
Tatlım bizimki de uzakta. Benim eşim de çok yardımcıdır bana elinden her iş gelir ama asker ve küçük bi karakoldayız şimdi sürekli nöbet ve devriye olduğu için artık adamcağız yetişemedi, annemi çağırsam mı dedi ben de kıyamadım tamam dedim, demez olaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?