2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hangi ildesiniz canım

Çağırcam canım okul bitsin haziran gibi, bi de doğumdan önce çağırcam zaten dip köşe

hangi ildesiniz canım

antalyadayız canım

Buna şükür edin bence kızlar beterin beteri var :/

Çağırcam canım okul bitsin haziran gibi, bi de doğumdan önce çağırcam zaten dip köşe

antalyadayız canım

bizde mardindeyiz. benim eşimde çk yoğun çalıyor. dün serum elimde kızımın isteklerine koşturdum o halde bırakmak zorunda kaldı beni

kızlar şimdi bu konunuzun üstüne alakasız bişi sorucam kusura bakmayın.Ben 2 gündür tuvalete gittiğimde idrarımda sanki böle tortular var gibi .Araştırdım kum dökmekle ilgili şeyler yazıyor ama ole bişi olsa ağrısından durulmazmış.birde hamileliktede normalde idrarda bu şekilde olurmuş ama ben 2 gündür dikkat ettim ya..

bizde mardindeyiz. benim eşimde çk yoğun çalıyor. dün serum elimde kızımın isteklerine koşturdum o halde bırakmak zorunda kaldı beni

Ahh canım benim yaa kıyamam sana.Biz de 7 ay önce Hakkari'den geldik. Hayat bizim için gerçekten zor. Her mesleğin zorluğu var ama Rabbim asker ve polis ailelerinin yardımcısı olsun, bizi bizden başkası anlayamaz

Ahh canım benim yaa kıyamam sana.Biz de 7 ay önce Hakkari'den geldik. Hayat bizim için gerçekten zor. Her mesleğin zorluğu var ama Rabbim asker ve polis ailelerinin yardımcısı olsun, bizi bizden başkası anlayamaz

hakkariye göre burası çok güzel kısmetse 5 seneye gircez artık buraı gibi olduk bide lıjman tantanaları olmasa...

bthcge ile alakalı ouyormuş. benimde idrarım köpük köpük klozet olmasa fark etmeyiz bile biz abartıyruz.

canım benimde idrarımda aynı şekilde var hatta geçen cuma doktora gittiğimde doktorum tam idrar tahlili istemişti. onda da yine aynı şekilde çıkmıştı vede idrarımda kanda çıkmıştı. c.tesi günü tekrardan gidicem hem doktor meme muayenesi hemde jinekolojik muayene yapıcak çok önemli bişey olsaydı mutlaka bişey söylerdi belki korkutmamak için bişey söylemeiştir. ama gitiğimde tekrardan sorucam benimde aklıma kum geliyor. benim yiğenimin idrarından gelmişti yine böle ağrısı falan da yoktu doktor kum olduğunu söylemişti.

ne meraklılar ya burunlarını sokmaya. sanki para ceplerinden çıkıyo daha ne özeniosanız alın diceklerine ayyy birden hepsinin canı cehenneme diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…