Tatlım bizimki de uzakta. Benim eşim de çok yardımcıdır bana elinden her iş gelir ama asker ve küçük bi karakoldayız şimdi sürekli nöbet ve devriye olduğu için artık adamcağız yetişemedi, annemi çağırsam mı dedi ben de kıyamadım tamam dedim, demez olaydım.
Çağırcam canım okul bitsin haziran gibi, bi de doğumdan önce çağırcam zaten dip köşetatlım boşver kafana takma herşey olur temizlikte olur işde olur bırak oda ne yaparsa yapsın evde ne olursa olsun isterse pislik götürsün yeterki bebişinin sağlığı yerinde olsun. bilmiyorum imkanın varmıdır yada etrafında birileri varmıdır ama olmadı kayınvaliden gidince bi abla çağrırısın dip köşe temizletirsin. yeterki sen ve bebişin iyi olsun.
hangi ildesiniz canım
selam kızlar dun okadar kotu oldumkı boyun agrısı oyle boyle degıl bogazlarıma vuruyor bırde ben dun haplarımı ıcmeyı unuttum ac karnına b12 vıtamını aldım almaz olaydımmm mıgde bulantısından geberdim oyle korktum kı aglamaktan sabaha gozlerımı acamadım eşim cok yalvardı dr gıdelım dıye boynum ıcın ama ne yapıcakkii ya film ıstıcekk yada jel yazıp yollıcakk bende ılac zaten cok alıyorum ıstemıyorum ılac kullanmak dıye gıtmedım aglaya aglaya sabahladımsıcak su koydum onu yaptım bunu yaptım yok geçmıyor
Çağırcam canım okul bitsin haziran gibi, bi de doğumdan önce çağırcam zaten dip köşe
antalyadayız canım
bizde mardindeyiz. benim eşimde çk yoğun çalıyor. dün serum elimde kızımın isteklerine koşturdum o halde bırakmak zorunda kaldı beni
Ahh canım benim yaa kıyamam sana.Biz de 7 ay önce Hakkari'den geldik. Hayat bizim için gerçekten zor. Her mesleğin zorluğu var ama Rabbim asker ve polis ailelerinin yardımcısı olsun, bizi bizden başkası anlayamaz
kızlar şimdi bu konunuzun üstüne alakasız bişi sorucam kusura bakmayın.Ben 2 gündür tuvalete gittiğimde idrarımda sanki böle tortular var gibi .Araştırdım kum dökmekle ilgili şeyler yazıyor ama ole bişi olsa ağrısından durulmazmış.birde hamileliktede normalde idrarda bu şekilde olurmuş ama ben 2 gündür dikkat ettim ya..
kızlar şimdi bu konunuzun üstüne alakasız bişi sorucam kusura bakmayın.Ben 2 gündür tuvalete gittiğimde idrarımda sanki böle tortular var gibi .Araştırdım kum dökmekle ilgili şeyler yazıyor ama ole bişi olsa ağrısından durulmazmış.birde hamileliktede normalde idrarda bu şekilde olurmuş ama ben 2 gündür dikkat ettim ya..
bizde mardindeyiz. benim eşimde çk yoğun çalıyor. dün serum elimde kızımın isteklerine koşturdum o halde bırakmak zorunda kaldı beni
ıstanbulda olan yokmu hıcccc:26::26::26::26:
ıstanbulda olan yokmu hıcccc:26::26::26::26:
benist avrupa yakasındayım cnm sen?
Kızlar kaynanam biz de bana bakmak için geldi ya. Dün eşimle bebek arabalarına bakıyoruz. Ne dedi biliyo musunuz: "Bebek arabasını hemen kullanmazsınız, 1 yaşında alın acelesi yok, bi de Antalya gibi bi yerde ne yapacaksınızzaten gerek yok?" Ben ve eşim aha böyleKalkıp uçak tekme atasım geldi ama karnımdaki bebeye yazık.
Len 1 yaşında napayım ben bebek arabasını bi de Antalya diyo sanki doğunun ücra bi kasabasıYa bu kadın kafadan bi kaç tahta eksik ya da ben de bi tuhaflık var
benim yengemde çöp gibiydi çok zayıfdı mercekle arasan bi çatlak bulamazsın karıda ama iç karnı genişmiş doktor öle söylemişti ben azcık bişey yesem göbiş hemen çıkar demek benimki okadar geniş değil:26:
ne meraklılar ya burunlarını sokmaya. sanki para ceplerinden çıkıyodaha ne özeniosanız alın diceklerine ayyy birden hepsinin canı cehenneme diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?