2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yarın kalp atışlarını görücez

ben hala inanamıyorum biliyormusunuz hamiş olduğuma.

kendi doktorum bana haftaya gun vermıstı ama ben catlamıyım dıye kocişle yarın baska doktora gıdıcez

aksam uyumam herhalde

bizim de bugün kontolümüz vardı. kan değerine göre tek bekliyorduk ama iki minik kese karşıladı bizi. kan değerim 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 1291 çıkmıştı. beta hcg normal seyrettiği için tek olduğuna şartlandırmıştım kendimi. doktorum bazen biri gelişmeyebiliyor dedi. sizce kan değerine göre iki bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı?

inş. duyarsın canım ya kkese cıftmıydı kan testın tek gıbı duruyo

bende halen hamile olduğuma inanamıyorum canım ilk zamanlar öyle olması normaldir heralde
kalp atışını gördükten sonra olayın farkına varıyorsun ama
sorununuz neydi ? bende çok uzun uğraşlar sonucu mucize gibi doğal yoldan hamile kaldım .

hakkariye göre burası çok güzel kısmetse 5 seneye gircez artık buraı gibi olduk bide lıjman tantanaları olmasa...

canımm o her zaman olur, çok şükür burda lojman yok zaten tek evli personel de benim eşim, Antalya'nın bi tatil beldesi köy gibi yani küçük sizin de az kalmıştır heralde

ne meraklılar ya burunlarını sokmaya. sanki para ceplerinden çıkıyo daha ne özeniosanız alın diceklerine ayyy birden hepsinin canı cehenneme diyesim geldi

Ayyynnneeeennn öyle hepsinin canı cehenneme, şimdi eve geldim suratına bakasım yok yaaa

Kızlar sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. Büyük tavsiyeler üzerine aldım, A'dan Z'ye pek çok bilgi var, iyi bir yardımcı kitap olacak bizler için.Hem hamilelik hem doğum hem de bebişlerin bakımı için. Şöyle bir inceledim de süper bilgiler var tavsiye ederim

hımmm ıkızmı canımmmmm hadı hayırlısı ben bı kan verdım yanlıs mı yaptım acaba

maşallah size ablacım.annemde 67 doğumlu.cesaretinizden dolayı seni kutluyorum inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza almakta nasip olur
teyzem bütün testlerini herşeyini yaptırdı yinede çok evhamlı.kazara oldu 1 kere deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…