selam kızlar
ne zaman actınız bu topiği bu ne hız
şubat tüp bebek tedavisi topiğinden buraya transfer oldum.
hos geldınnnnnnnnnnnnnnn
bende anadolu yakasındayımmmmmm hepıcığınıze bırden cvp vereyımmmm
hoşbuldukkkkkkkk
ben diyarbakırdayım. 3 yıllık bebek çalışmalrının ardından çok şükür bu ay öğrendik hamiş olduğumu.
bizim de bugün kontolümüz vardı. kan değerine göre tek bekliyorduk ama iki minik kese karşıladı bizi. kan değerim 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 1291 çıkmıştı. beta hcg normal seyrettiği için tek olduğuna şartlandırmıştım kendimi. doktorum bazen biri gelişmeyebiliyor dedi. sizce kan değerine göre iki bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı?
Şimdi ben 8 haftalık resme bakıyorum ama sağda duruyor ama bu resim mantığında bakarsak tam tersi mi olası lazım
yarın kalp atışlarını görücez
ben hala inanamıyorum biliyormusunuz hamiş olduğuma.
kendi doktorum bana haftaya gun vermıstı ama ben catlamıyım dıye kocişle yarın baska doktora gıdıcez
aksam uyumam herhalde
bende anadolu yakası pendik'teyim.sen nerdesin canım ?
inş. duyarsın canım ya kkese cıftmıydı kan testın tek gıbı duruyo
hakkariye göre burası çok güzel kısmetse 5 seneye gircez artık buraı gibi olduk bide lıjman tantanaları olmasa...
ne meraklılar ya burunlarını sokmaya. sanki para ceplerinden çıkıyodaha ne özeniosanız alın diceklerine ayyy birden hepsinin canı cehenneme diyesim geldi
canım bende kan değerine göre tek olduğunu düşünmüştüm ama bugün çift kese gördük ultrasonda. doktorum biri gelişmemiş olabilir deyince korktum biraz.
anladım canım inş. duyarsın kalp atışlarını ikiside iyidir içini ferahh tut canım
bizim de bugün kontolümüz vardı. kan değerine göre tek bekliyorduk ama iki minik kese karşıladı bizi. kan değerim 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 1291 çıkmıştı. beta hcg normal seyrettiği için tek olduğuna şartlandırmıştım kendimi. doktorum bazen biri gelişmeyebiliyor dedi. sizce kan değerine göre iki bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı?
Yasemin'cigim ben 44 yasindayim ama tam 8 gun sonra 45 olacagim , senden bir yas küçük oglum var :)))
Teyzende fenaymis , bende titizim ama cok evham yapmamaya calisiyorum , kafam cok bir seylere taklidimi hemen dağıtıyorum kafayı. Sonucta hakkimizda hayirlisi neysen olacak , soyle teyzene rahat olsun ici Allah yardim eder...
Hayirli olsun canim , Allah kalp atisini hayirlisiyla duymayı nasip etsin
Canim annenden de buyugum ben ve hicte kızmıyorum rahat olun , yasimdanda , hamileligimdende gurur duyuyorum.
Dünya tatlısı bir esim var genclestiriyor seni bebek diye takılıyor , oda artik kendini genc hissediyormuş , ikinci baharım diye şeviyor karnımı , zaten ufak tefek biriyim cokta zayıfım , genetik olanakta ailenin kadınları genc gosteriyor, yırtıyorum yani.
Gurbetçigim aklım sende , bugun soracaktım zaten sen yazmissin , guzel haberler ver bize , ailene ve kızına
Allah'a emanet ol...
hımmm ıkızmı canımmmmm hadı hayırlısı ben bı kan verdım yanlıs mı yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?