Kızlar sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. Büyük tavsiyeler üzerine aldım, A'dan Z'ye pek çok bilgi var, iyi bir yardımcı kitap olacak bizler için.Hem hamilelik hem doğum hem de bebişlerin bakımı için. Şöyle bir inceledim de süper bilgiler var tavsiye ederim
Eki Görüntüle 670925
bizim de bugün kontolümüz vardı. kan değerine göre tek bekliyorduk ama iki minik kese karşıladı bizi. kan değerim 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 1291 çıkmıştı. beta hcg normal seyrettiği için tek olduğuna şartlandırmıştım kendimi. doktorum bazen biri gelişmeyebiliyor dedi. sizce kan değerine göre iki bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı?
sağol canım. iki kese gördük ama kan değerine göre de tek gibi. doktorum iki kez bakılması yeterli dedi ama tüp bebek olduğu için ben 4 kez kan verdim:)
ayyy bana bısey demedıler bı kere verdım ben randevu alayıom doktordan osaman
folık asıte baslıycam yarın daha onu bıle yenı alıcam offfffffff cok mu gerıden gelıyorum ben yaaaaaaaa:26::26::26::26:
ben kıtabını almadım canım ama internet sitesını begendım faceden sureklı bılgıler gelıyo gercekten cok guzel şeyler var boş kaldıgımda bakyıorum
folık asıte baslıycam yarın daha onu bıle yenı alıcam offfffffff cok mu gerıden gelıyorum ben yaaaaaaaa:26::26::26::26:
Evet canım ben de face den takipteyim. Eskiden programı vardı bebek düşünmediğim zamanlardı ama yine de oturup izlerdim. Muhteşem bir kadın ve çok çok rahatlatıcı bilgiler veriyo. Kendine güveni geliyor insanın. Kitabını da almanı tavsiye ederim canım
selam kızlar
ne zaman actınız bu topiği bu ne hız
şubat tüp bebek tedavisi topiğinden buraya transfer oldum.
bildiğim kadarıyla hormon değerlerinden kesin bir sonuç çıkaramıyorsun.
bence kalp atışlarını görmeyi bekle
Hayırlısı olsun saglıklı sıhatli olsun diye de bol bol dua et
bizim de bugün kontolümüz vardı. kan değerine göre tek bekliyorduk ama iki minik kese karşıladı bizi. kan değerim 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 1291 çıkmıştı. beta hcg normal seyrettiği için tek olduğuna şartlandırmıştım kendimi. doktorum bazen biri gelişmeyebiliyor dedi. sizce kan değerine göre iki bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı?
ayyy ne guzelll maşallah başta saglık olmak uzere bırı kız bırı erkek oldumu süper olur
benım degerımde 3 katı katlıyordu ıkız olma olasılıgı cok yuksektı ama tek kese gozuktü
Önemli konuları hep kaçırmışım geçmişi okudum da...
Çatlak olmaması için şimdiden yağlara başlamamız mı lazımmış, johnsons baby oil almayı düşüyorum ben, kaşınmaya başladı
sağol canım. demek ki kan sonucuna çok güvenmemek gerek. 3 e katlayınce kız bebek derler ama:) rabbim sağlıkla gönlünüzdekini nasip etsin.
dur hemen heycan yapma daha emin değiliz önce araştırıcaz bir zararı varmıdır eğer yoksa acı badem yağı bebek yağı ve kakao yağıyla başlıcaz bşey kaçırmış değilsin.
Evet canım ben de face den takipteyim. Eskiden programı vardı bebek düşünmediğim zamanlardı ama yine de oturup izlerdim. Muhteşem bir kadın ve çok çok rahatlatıcı bilgiler veriyo. Kendine güveni geliyor insanın. Kitabını da almanı tavsiye ederim canım
Hoşgeldin inşallah bebeişini allah hayırlısıya kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
sağol canım. doktorum da kan değerlerini çok dikkate almadı zaten. şu an 5+3 üç. kalp atışları için iki hafta sonraya randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?