2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben kıtabını almadım canım ama internet sitesını begendım faceden sureklı bılgıler gelıyo gercekten cok guzel şeyler var boş kaldıgımda bakyıorum

bildiğim kadarıyla hormon değerlerinden kesin bir sonuç çıkaramıyorsun.
bence kalp atışlarını görmeyi bekle

Hayırlısı olsun saglıklı sıhatli olsun diye de bol bol dua et

sağol canım. iki kese gördük ama kan değerine göre de tek gibi. doktorum iki kez bakılması yeterli dedi ama tüp bebek olduğu için ben 4 kez kan verdim:)

ayyy bana bısey demedıler bı kere verdım ben randevu alayıom doktordan osaman
folık asıte baslıycam yarın daha onu bıle yenı alıcam offfffffff cok mu gerıden gelıyorum ben yaaaaaaaa:26::26::26::26:

folık asıte baslıycam yarın daha onu bıle yenı alıcam offfffffff cok mu gerıden gelıyorum ben yaaaaaaaa:26::26::26::26:

bi sakin ol istersen

benimki tüp bebek olmasına rağmen adet olmam gereken günde bir verdim 3 gün sonra bir verdim.

kan tahlili bir kere yeterli ama tüp bebek tedavilerinde düşük olma riskide olduğu için takip istiyorlar.

neyse folik asit içinde bol bol semiz otu ye

doktorum ilacı verince de baslarsın

panik yapma unutma ki bebek ne kadar küçük olursa olsun seni hissediyor. offff anne germe beni diyodur eminim :)

ben kıtabını almadım canım ama internet sitesını begendım faceden sureklı bılgıler gelıyo gercekten cok guzel şeyler var boş kaldıgımda bakyıorum

Evet canım ben de face den takipteyim. Eskiden programı vardı bebek düşünmediğim zamanlardı ama yine de oturup izlerdim. Muhteşem bir kadın ve çok çok rahatlatıcı bilgiler veriyo. Kendine güveni geliyor insanın. Kitabını da almanı tavsiye ederim canım

bende düzenli katlanmasına rağmen 4 kere kan verdim.tedaviyle hamile kaldım.belki onun için 4 kere istemişlerdir.

2 gün arayla yapılan sonuçlar şöyleydi.

125.50

280.50

1.200

3.050

gercekten cok guzel şeyler anlatıyo canım tavsıyende uyacagım emınım kıtabıda cok guzeldır

bildiğim kadarıyla hormon değerlerinden kesin bir sonuç çıkaramıyorsun.
bence kalp atışlarını görmeyi bekle

Hayırlısı olsun saglıklı sıhatli olsun diye de bol bol dua et

sağol canım. doktorum da kan değerlerini çok dikkate almadı zaten. şu an 5+3 üç. kalp atışları için iki hafta sonraya randevu verdi.

canım bence de boş yere telaşlanıyorsun. benim tüp bebek olmasına ve daha önce düşüğüm olmasına rağmen doktorum iki kez istedi. normal yolla hamile kaldıysan ve kan sonucun 50 nin üzeri çıktıysa bir kez verilmesi yeterli:)

ayyy ne guzelll maşallah başta saglık olmak uzere bırı kız bırı erkek oldumu süper olur
benım degerımde 3 katı katlıyordu ıkız olma olasılıgı cok yuksektı ama tek kese gozuktü

Önemli konuları hep kaçırmışım geçmişi okudum da...
Çatlak olmaması için şimdiden yağlara başlamamız mı lazımmış, johnsons baby oil almayı düşüyorum ben, kaşınmaya başladı

tşk ederım kıslarrrr heyecan yaptımmmmmm bı annn bugun esım aldı folık asıtı baslıycammm ne bılyım kendımı bı an kotu hıssettım yaaa ama içime su serptınız vallaaaa ben cıkıyorum yarın gorusurzu optummmmmmmm cokkkkkkk

ayyy ne guzelll maşallah başta saglık olmak uzere bırı kız bırı erkek oldumu süper olur
benım degerımde 3 katı katlıyordu ıkız olma olasılıgı cok yuksektı ama tek kese gozuktü

sağol canım. demek ki kan sonucuna çok güvenmemek gerek. 3 e katlayınce kız bebek derler ama:) rabbim sağlıkla gönlünüzdekini nasip etsin.

dur hemen heycan yapma daha emin değiliz önce araştırıcaz bir zararı varmıdır eğer yoksa acı badem yağı bebek yağı ve kakao yağıyla başlıcaz bşey kaçırmış değilsin.

sağol canım. demek ki kan sonucuna çok güvenmemek gerek. 3 e katlayınce kız bebek derler ama:) rabbim sağlıkla gönlünüzdekini nasip etsin.

hadi yaaaaa bak bunu bılmıyordummm aynen canım benım hep degerım 3 katladı asılamada oldugum ıcın dr ıkız gebelık olasılıgı yuksek demıstı ama 1 kese gozuktu onada sukur
%99 erkek olucak dıye hıssedıyorum tedavıyle hamıs kalanlarda genelde hep erkek gordum cok nadır kız ama bılmıyorum bende pko vardı bızım topıkte cogunun erkekdi :)) saglıklı olsunda hıc farketmez zaten mucıze

dur hemen heycan yapma daha emin değiliz önce araştırıcaz bir zararı varmıdır eğer yoksa acı badem yağı bebek yağı ve kakao yağıyla başlıcaz bşey kaçırmış değilsin.

lierac-phylolastyl gel diyolar birde çatlaklar için süper dye bilgisi olan var mııı?

lutfen lınk atabılırmısıniz? :))

ortada hala yemek yok çok tembelleştım yaaaaaaa offf allahtan kocam 9 da gelıyor

Hoşgeldin inşallah bebeişini allah hayırlısıya kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Allahım cümlemizin dualarını kabul etsin. kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

sağol canım. doktorum da kan değerlerini çok dikkate almadı zaten. şu an 5+3 üç. kalp atışları için iki hafta sonraya randevu verdi.

o iki hafta gecmez şimdi. sakin ol hayırlısı dıye dua et.

hakkımızda en ıyı en hayırlıyı bilen odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…