dur hemen heycan yapma daha emin değiliz önce araştırıcaz bir zararı varmıdır eğer yoksa acı badem yağı bebek yağı ve kakao yağıyla başlıcaz bşey kaçırmış değilsin.
hadi yaaaaa bak bunu bılmıyordummm aynen canım benım hep degerım 3 katladı asılamada oldugum ıcın dr ıkız gebelık olasılıgı yuksek demıstı ama 1 kese gozuktu onada sukur
%99 erkek olucak dıye hıssedıyorum tedavıyle hamıs kalanlarda genelde hep erkek gordum cok nadır kız ama bılmıyorum bende pko vardı bızım topıkte cogunun erkekdi :)) saglıklı olsunda hıc farketmez zaten mucıze
Allahım cümlemizin dualarını kabul etsin. kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
o iki hafta gecmez şimdi. sakin ol hayırlısı dıye dua et.
hakkımızda en ıyı en hayırlıyı bilen odur.
merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok ((
merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok ((
ortada hala yemek yokçok tembelleştım yaaaaaaa offf allahtan kocam 9 da gelıyor
Kaçırmadım mıiyi bari. Ama kaşınmaya başladı hafiften şişmeye başladı başlasak iyi olur. Kakao yağı sürersek göbeğimiz kararcakmış gibime geliyo onu süremem.Bir de deri elastikiyeti için bol bol sıvı tüketmek lazım.
Düşündüğüm konulardan biri de; çok hareketsiziz düşük olcak diye , bebek güzel gelişsin diye çeşit çeşit de besinler alıyoruz kilo alcaz bu gidişle , acaba şöyle çok da yorulmadan yapabileceğimiz egzersizlere başlasak mı, yoga falan gibi yavaş olan egzersizler mesela:126:
bu topiklerden birinde okumuştum bende. çevremde başta hcg si hızla artan çok arkadaşımın da kızı oldu. bende de pco var ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.
bu topiklerden birinde okumuştum bende. çevremde başta hcg si hızla artan çok arkadaşımın da kızı oldu. bende de pco var ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.
Kaçırmadım mıiyi bari. Ama kaşınmaya başladı hafiften şişmeye başladı başlasak iyi olur. Kakao yağı sürersek göbeğimiz kararcakmış gibime geliyo onu süremem.Bir de deri elastikiyeti için bol bol sıvı tüketmek lazım.
Düşündüğüm konulardan biri de; çok hareketsiziz düşük olcak diye , bebek güzel gelişsin diye çeşit çeşit de besinler alıyoruz kilo alcaz bu gidişle , acaba şöyle çok da yorulmadan yapabileceğimiz egzersizlere başlasak mı, yoga falan gibi yavaş olan egzersizler mesela:126:
yaa sorma benım de kasıntılarım var.haftaya kadar nasıl sabretcem bılmıyorum.ne yapsam kı
Yemek derdim yokiyice hareketsiz kaldım yahu
Kızlar ben de pkoluyum ve tüm yazılanlar benimkinde erkek olcak gibi. Kız istiyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?