2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok((

dur hemen heycan yapma daha emin değiliz önce araştırıcaz bir zararı varmıdır eğer yoksa acı badem yağı bebek yağı ve kakao yağıyla başlıcaz bşey kaçırmış değilsin.

Kaçırmadım mı iyi bari. Ama kaşınmaya başladı hafiften şişmeye başladı başlasak iyi olur. Kakao yağı sürersek göbeğimiz kararcakmış gibime geliyo onu süremem.Bir de deri elastikiyeti için bol bol sıvı tüketmek lazım.

Düşündüğüm konulardan biri de; çok hareketsiziz düşük olcak diye , bebek güzel gelişsin diye çeşit çeşit de besinler alıyoruz kilo alcaz bu gidişle , acaba şöyle çok da yorulmadan yapabileceğimiz egzersizlere başlasak mı, yoga falan gibi yavaş olan egzersizler mesela:126:

bu topiklerden birinde okumuştum bende. çevremde başta hcg si hızla artan çok arkadaşımın da kızı oldu. bende de pco var ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.

öyle canım gerçekten. dua etmekten başka çaremiz yok. rabbime emanet minikler.

ayy merhaba kızlar ben 2 gündür fenayım bişeyim yok deyip duruyodum mide bulantım çok kötü, yalnız hala yemek yiyebiliyorum yemek yerken bişey yok, ama uzanırken falan fena dün gece uykumdan uyandım mide bulantısına, uyandım canım elma cekti ki normalde hic sevmem neyse eşim işteydi gece vardiyesi yattım uyudum rüyamda elma kesip yiyodum sabah kalktım kendime güldüm

merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok((

daha erken degıl mı canım ben gecen hafta gıttım 5+4gunluktu keseyı gorduk doktorum 2 hafta sonra cagırdı haftaya cuma gıtmyı duşunuyorum inş. duyarız

acele etme canım daha cok kucukmus kı.muhakkak gorursun.bol su ıc cevız badem fındık ye ve ıstırahat et.

mrb canım.neden hemen kendini üzüyorsun.daha erken 8.haftaya kadar yolu var.bende 6+4 gördüm ama sesini 7+4de duydum yıpratma kendini bebeğinide etkileme

Canım dr.dan dr.a ultrason cihazından falan da fark ediyor .Bak ben bir dr.a gittim 10 gün sonra canlanırmı bilmem dedi ancak o zaman duyulur kalp atışı dedi, ertesi gün başka doktora gittim kalp atışlarını dinletti bize çok şaşırdım.Ayrıca 6+3 sün daha birçoğu 7 haftanın içinde duyuyor. Panik yapıp da üzme bebişini

ortada hala yemek yok çok tembelleştım yaaaaaaa offf allahtan kocam 9 da gelıyor

Yemek derdim yok iyice hareketsiz kaldım yahu

yaa sorma benım de kasıntılarım var.haftaya kadar nasıl sabretcem bılmıyorum.ne yapsam kı

bu topiklerden birinde okumuştum bende. çevremde başta hcg si hızla artan çok arkadaşımın da kızı oldu. bende de pco var ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.

aaaaa pkolumusun sende allaha sukur olsun asılama dusunmuyordum dr bana %10 15 sans dedi 2 dr hemde esım cok ısrar ettı asılama deneyelım oyle gecelım tüpe diye ıılk asılama tuttu alllaha sukur olsun..
canım ılac olarak ne kullanıyorsun pkolularda genelde glifor seker ılacı alıyorlar ya alıomusun?

Ben hcg artış oranını baz alınca erkeğe uyuyor kesenin içinde yerleşmesi sağ da duruyor bu durumda da kıza uyuyor yaa ben çok merak ediyorum bu haftaya kadar hep erkek hissettım çok da merak etmiyorum ama bazı şeylerde kıza uyunca kafam karıştı.

canımcım daha erken olabilir biz de 6+1 de duyamamıştık, 8.-9. haftada duyan var üzme kendini

kuzum egzersiz yapma aman haaa, 4. aydan sonra başlayacaz. az ve sık yersen bişeycik olmaz. veririz o kiloları merak etme. benim de karnım su ve meyve yüzünden davul gibi oldu

Son düzenleme:

canım kalp atışı için daha erken değil mi? bizi 7+3 de çağırdı. kalbi daha yeni atmaya başladı annesi. biraz zaman ver bebişine. boş yere endişeleniyorsun.

canım 7 haftadA duyabılırsın belkı panık olma dedım ya bende ılk zaman keseyı goremedık vajınal baktı
kalp atısı ıcın vajınal bakmadı dımı?
ben 6+3 de duydum ama gec dollenme ıse gec duyarsın

bence egzersizler için bekleyelim allahım korusun riskli aylardayız sonuçta hele bi 3 ayımızı tamamlayalım sonra yaparız allah ne verdiyese

Kızlar ben de pkoluyum ve tüm yazılanlara göre benimkinde erkek olcak gibi. Kız istiyoduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…