2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet canım. şanslı gruptansın ben 6 aşılama denedim sonrasında 2.tüp denemesinde geldi bebişim(ya da bebişlerim:) glukofen kullanıyorum bende. kullanmaya başladıktan sonra ilk denememde tuttu çok şükür.

Zaten kahverengi lekeler yeni bitti, yatıyordum yeni yeni oturmaya başladım:44: biraz kendime geleyim öyle başlarım.Hmm 4. ay mı sanki geç gibi geldi bana evet sürekli süt , meyve suyu, su,hoşaf göbek şişti iyice şimdiden 4 aylık gibi zaten

kızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya

ben 1 sene kullandım nerdeyse 1000 mg 2 ye cıkardıgım zaman bebısım geldı maşallah canımm yılmadan denemıssın sonunda kavustuk ya allaha hamd olsun..bende ıcıyorum ama korkuyorumda yaa kımısı kalp atısından sora bırak dedii kımısıde devam 12 haftaya kadar dedi napcamı sasırdım
zaten pko = insılun dırencı sekere yatkınlık demek

kızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya
ben hamilelikten sonra bikere evlenmeden önce bikere evlendkten sonra bi kere gördüm hepsinden erkek ben kız istiyorum eşim erkek bakalım

evet kese sağda olunca kız bebek derler ama hcg ydi keseydi çok da takılmamak lazım. maşallah kocaman olmuş senin bebik. yakında öğrenirsiniz nasılsa annesi:)

selam kızlarr.. ben bugun ilk kez doktora gittiimm.. cok sukur kesemizi gordukk minicikmiş dahaa... gec dollenme oldugunu zaten biliyordum. 10 gun sonra tekrar gel bakalım dedii.. nasipse bebişimle tekrar 7 nisanda buluscaz

ben hamilelikten sonra bikere evlenmeden önce bikere evlendkten sonra bi kere gördüm hepsinden erkek ben kız istiyorum eşim erkek bakalım

valla canım neden böle oluyo anlamadım ruyalar tersıne cıkar derler ama yoksa malum mu oluyo anlamdım

canım faydası olmuştur mutlaka. bende 2 ay 1000 mg günde 2 kez kullandım sonra ilk tüp denememde oldu. doktor benden insülin istememişti bile kendim baktırdım iyi ki de baktırmışım. doktorun ne dedi canım kaçıncı haftaya kadar kullanacağın konusunda?

bence egzersizler için bekleyelim allahım korusun riskli aylardayız sonuçta hele bi 3 ayımızı tamamlayalım sonra yaparız allah ne verdiyese

Hulahup mu çevircen kız valla ben de öyle düşünüyorum zaten yerimden bile kaldırmıyolar beni bırak egzersizi

ozaman rahatsın yanii ne yıosunnnnn temızlık yapım ama yemek yapmıyımmmm

Ben de yemek yapmayı seçerim, o zaman biz aynı evde kalırsak görev paylaşımı tamam sen temizlik ben yemek ne yediğimi söylemeyim canın isteyebilir

Ben de ara ara görüyorum bazen kız bazen erkek, ama genelde erkek

oooo maşallah.bende pkoluyum ama ben ömrü hayatımda kendiliğimden 1 kere adet bile olmadım.çok zordu hamile kalmam.her gittiğim doktor direkt tüp bebek merkezi tavsiyesi veriyordu çok üzülüyordum.
en son geçen ramazanda gittiğim doktor yumurtalıkların çalışmıyor dedi gözüm kararmış arabanın önünde buldum kendimi
normal olsun diye direttim allaha şükür normal yoldan FEMARA+ÇATLATMA İĞNESİYLE hamileyim.

bana devammmm dıyor ılaclara nebılım ama korkuyorumda pkolusun ıcmek zorundasınız dıyor ılerde seker cıkmaması ıcın
sanırım 12 haftaya kadar devam ettırcek ama ben almıyorum 1 haftadır dr bılmıyor baslıcam bugun esımde kızdı al dıyorsa al dıo :2:

Ben bebişi görmedim hiç hamile kaldıktan sonra ama 3-4 gece önce bi arkadaşım rüyamda "bebeğin kız" dedi bana

aşılamada dogala en yakın yontem sadece kalıtelı sperm secılıyor ve yumurtalıga yakın yere bırakılıyor ahh keske kalabılsek normall
ben 2 cıyede ara vermıcmm
sana bısey dıyım mı allaha sukur pko hıcbır belırtısını tasımıyorum tedavıye baslamadan 58 kılo 165 boy zayıfsın dıyrlardı
kıl tuy cok az var her ay 28 gunde bır adet olan ınsandım..
sıvılce vs yok yanı pkonun hıcbır belırtısı yoktu ama yumurtalıklar ole demıyordu tedavı sonrasıda 61 kılo oldum

canım beni,m önce üstten baktı algılamadı alttan baktı onda da algılamadı 7.hafta bakalım olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…