yaa sorma benım de kasıntılarım var.haftaya kadar nasıl sabretcem bılmıyorum.ne yapsam kı
aaaaa pkolumusun sendeallaha sukur olsun asılama dusunmuyordum dr bana %10 15 sans dedi 2 dr hemde esım cok ısrar ettı asılama deneyelım oyle gecelım tüpe diye ıılk asılama tuttu alllaha sukur olsun..
canım ılac olarak ne kullanıyorsun pkolularda genelde glifor seker ılacı alıyorlar ya alıomusun?
canımcım daha erken olabilir biz de 6+1 de duyamamıştık, 8.-9. haftada duyan var üzme kendini
kuzum egzersiz yapma aman haaa, 4. aydan sonra başlayacaz. az ve sık yersen bişeycik olmaz. veririz o kiloları merak etme. benim de karnım su ve meyve yüzünden davul gibi oldu
evet canım. şanslı gruptansınben 6 aşılama denedim sonrasında 2.tüp denemesinde geldi bebişim(ya da bebişlerim:) glukofen kullanıyorum bende. kullanmaya başladıktan sonra ilk denememde tuttu çok şükür.
ben hamilelikten sonra bikere evlenmeden önce bikere evlendkten sonra bi kere gördüm hepsinden erkek ben kız istiyorum eşim erkek bakalımkızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya
nerden anlıypruzzzyaa kız mı erkek mi diye ben hiç göremedim ki
Ben hcg artış oranını baz alınca erkeğe uyuyor kesenin içinde yerleşmesi sağ da duruyor bu durumda da kıza uyuyor yaa ben çok merak ediyorum bu haftaya kadar hep erkek hissettım çok da merak etmiyorum ama bazı şeylerde kıza uyunca kafam karıştı.
ben hamilelikten sonra bikere evlenmeden önce bikere evlendkten sonra bi kere gördüm hepsinden erkek ben kız istiyorum eşim erkek bakalım
ben 1 sene kullandım nerdeyse 1000 mg 2 ye cıkardıgım zaman bebısım geldı maşallah canımm yılmadan denemıssın sonunda kavustuk ya allaha hamd olsun..bende ıcıyorum ama korkuyorumda yaa kımısı kalp atısından sora bırak dedii kımısıde devam 12 haftaya kadar dedi napcamı sasırdım
zaten pko = insılun dırencı sekere yatkınlık demek
bence egzersizler için bekleyelim allahım korusun riskli aylardayız sonuçta hele bi 3 ayımızı tamamlayalım sonra yaparız allah ne verdiyese
ozaman rahatsın yanii ne yıosunnnnntemızlık yapım ama yemek yapmıyımmmm
kızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya
evet canım. şanslı gruptansınben 6 aşılama denedim sonrasında 2.tüp denemesinde geldi bebişim(ya da bebişlerim:) glukofen kullanıyorum bende. kullanmaya başladıktan sonra ilk denememde tuttu çok şükür.
canım faydası olmuştur mutlaka. bende 2 ay 1000 mg günde 2 kez kullandım sonra ilk tüp denememde oldu. doktor benden insülin istememişti bile kendim baktırdım iyi ki de baktırmışım. doktorun ne dedi canım kaçıncı haftaya kadar kullanacağın konusunda?
selam kızlarr.. ben bugun ilk kez doktora gittiimm.. cok sukur kesemizi gordukkminicikmiş dahaa... gec dollenme oldugunu zaten biliyordum. 10 gun sonra tekrar gel bakalım dedii.. nasipse bebişimle tekrar 7 nisanda buluscaz
kızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya
oooo maşallah.bende pkoluyum ama ben ömrü hayatımda kendiliğimden 1 kere adet bile olmadım.çok zordu hamile kalmam.her gittiğim doktor direkt tüp bebek merkezi tavsiyesi veriyordu çok üzülüyordum.
en son geçen ramazanda gittiğim doktor yumurtalıkların çalışmıyor dedi gözüm kararmış arabanın önünde buldum kendimi
normal olsun diye direttim allaha şükür normal yoldan FEMARA+ÇATLATMA İĞNESİYLE hamileyim.
canım beni,m önce üstten baktı algılamadı alttan baktı onda da algılamadı 7.hafta bakalım olabilir dedicanım 7 haftadA duyabılırsın belkı panık olma dedım ya bende ılk zaman keseyı goremedık vajınal baktı
kalp atısı ıcın vajınal bakmadı dımı?
ben 6+3 de duydum ama gec dollenme ıse gec duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?