2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben de yemek yapmayı seçerim, o zaman biz aynı evde kalırsak görev paylaşımı tamam sen temizlik ben yemek ne yediğimi söylemeyim canın isteyebilir
olur canım valla yemek yapmıyımda yemegın adı olsa yapılıyor hemde ne yapım ne yapımmm derdı benı geriyor allahtan eşim hıc secmez yemek ben cok secerım ..
hergun yemek dusunmek çile

canım beni,m önce üstten baktı algılamadı alttan baktı onda da algılamadı 7.hafta bakalım olabilir dedi

duyarsın ınsallah canımmmmm benım bekle bıraz ama gercekten sabretmek cok zor
7 haftana ne zaman gırıceksın?
bide degerlerın nasılsı beta

evet aşılamanın doğaldan farkı yok filizcim.femara-çatlatma iğnesi işe yaramasaydı bende aşılama denicektim.zaten eşiminde toplamda 6 milyon spermi vardı normal imkansızdı.
nasıl pkolusun öyle canım :26: ben bütün belirtilerini yaşıyorum.kıllanma hat safhada.özellikle bacak aralarım dehşet eşimden daha kıllıyım bende tedavilere başlamadan önce 52 kiloydum 1.70 boy.sonra 70 e kadar çıktım.
aynen 2.ye ara vermicem zaten olmuyor.

Size bir sorum var; transferden sonra karnınızda şişlik oldu mu, dr un biri karın boşluğunda sıvı var bir sürü de yumurta var dedi , tüp bebek uzmanı da normal olabilir dedi, nerde ? nasıl ? nolcak ? diye hiç sormadım, kafam iyice karışmasın, bide o sorun çıkmasın diye
Sizin de karnınızda şişlik oldu mu

bende çekmeköydeyim

Ayyyyyy bende çekmekoydeyim

bildiğim kadarıyla hormon değerlerinden kesin bir sonuç çıkaramıyorsun.
bence kalp atışlarını görmeyi bekle

Hayırlısı olsun saglıklı sıhatli olsun diye de bol bol dua et

Bilge selam , biz buradaydik bayagidir sende hosgeldin , bizim oradan baska kızlarda var burada ....

ayyy bana bısey demedıler bı kere verdım ben randevu alayıom doktordan osaman
folık asıte baslıycam yarın daha onu bıle yenı alıcam offfffffff cok mu gerıden gelıyorum ben yaaaaaaaa:26::26::26::26:

Cok geriden gelmiyorsun canim genelde tedaviyle olanlar br kac kez ust üste baktiriyor kana , ama yinede sen doktor icin cok gec kalma al bir an once randevunu , folik asiti ihaleme sakin bir an once basla

merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok((

Canim bu kadar uzme kendini , bazi hamilelerde gec duyuluyor kalp atisi icini ferah tut bir aksilik olsa coktan doktorun söylerdi , uzme kendini bebeği üzeceksiniz ...

tüp bebekte sıvı birikmesi çok sık görülen bişey.arkadaşımdada su tutulumu olmuştu.doktor günde 3 litre su içip atacaksın demişti.dediği gibi oldu.
bendede çatlatma iğnesinden sonra sıvı birikti.inanılmaz ağrı yapıyordu.banada aynı şekilde 3 litre su iç idrarla atacaksın demişti.

Oldu canim ve gayet normal bununda bir suru sebebi var , progestron kullanıyoruz gaz yapiyor , opu ve transfer asamalari rahimde bir tramvaya sebep oluyor sonucta işlem bunlar sislik yapiyor , kalan folikuller yuzunden kist ve sıvı birikmesi oluşuyor buda sislik yapiyor.
Ama bunlar ilk uc ay sonrasi hepsi bitiyor bendede buna benzer bir durum var ama doktorum sorun olmaz dedi

kızlar hiç ruyalarınız bebegınızı goruyomusunuz ben sureklı kız bebek göruyorum dun gece yıne gördum emzırıyodum o da kızdı dusunerekte yatmıyorum neden böle oluyo anlamadım ya

Rüyada kız bebek erkek bebeğin olacağına,erkek bebek de kız ile tabir olunurmuş canım

olur canım valla yemek yapmıyımda yemegın adı olsa yapılıyor hemde ne yapım ne yapımmm derdı benı geriyor allahtan eşim hıc secmez yemek ben cok secerım ..
hergun yemek dusunmek çile

Aaaa yemek seçiyosun demek:26: ben tekrar düşündüm de evli evinde köylü köyünde kalsın dediğin gibi yemeğin adını bulmak zor zaten , biz kendimizce şöyle bir yöntem geliştirdik annem teyzem ben birkaç da arkadaşım var , telefonda ne pişirdin bugün diye soruyoruz dönüşümlü birbirimizin yemeklerinden yapıyoruz

ayy kasımam ınsallah gece uyurken fılan

Hahaa şey yap , hani bebekler yüzlerini tırnaklamasın diye eldiven gibi bişey geçirirler ya ondan tak ellerine

bana dr da sasırıyordu yumurtalıklarımda vardı ıste goruntusu bır tek bıde bırınde daha azdı pko.
esımın degerlerı cok ıyıydı 150 mılyon sperm morfolojısı %6 hareketlısı falan ıyıydı 6 ay once asılama olucamz zaman spermler 48 mılyon morfolojı %1 dusun yani yıkama sonrası 12 mılyon sperm %1 morfolojı ılerı hareketlısı cok ıyyıdı bır tek %95 ben gorunce şok oldum dr bagrındım dedım nasıl yaparsınız 12 mılyon spermle bana asılama morfolojı %1 dusun yaa cokk cok kotuydu asılama sonrası eve geldım agladım ve yattım uyudum ama hep dua ettımmm herkeze dua ettırdım ozellıkle babama babanın duası kabul olurmus ya :))
sımdı umreye gıdıyor allahım ızın verırse gene dua ettırcemm

vakti zamanı gelmiş rabbimde ol demiş olmuş şükürler olsun
allah şimdiden kabul etsin.güle güle gidip gelmek nasip olsun

bende yengeme soruyorum aynı bınadayım anneme soruyorum

Evet ilk zamanlar ağrı yapıyordu.Hmmm inş geçer ya.

Sağol canım içimi rahatlattın bol bol su içeyim o zaman muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…