evet canım normalde bende öle bılıyorum eltımde hamıleyken hep kız görmuş sımdı kızı var bazen dogru olmayabılıyo
ayyy düşünüyoruz çok ya ondan heralde ama süper bi duygu dimi emzirmek
Allah gönlüne göre versin canımm
gercekten cok guzel canım ya inş. salıklı kucaklarımıza alıpta emzırebılırz ya aslında sutumun olmamasından da korkuyorum yanı emzırememekten
8 haftalık hamileyim 3 gündür mesanemde bi yanma var idrarımı yaparken sonuna doğru yanıo 6. haftada idrar testinde 0-1 lökosit vardı dr önmli bişe değil dedi bi kere daha olmuştu ürüsinn die bi ilaç içtim hmn geçti ama zararı olur die bidaha yapmak istemiorum ne yapmam lazım doğal yolla
şşşşşşşş beynine güzel olumlu sinyaller göderrrrrrrbebişe stres yoooooooookkkk
one sallandırıo
ayyy düşünüyoruz çok ya ondan heralde ama süper bi duygu dimi emzirmek
Hahahabunun bide don versiyonu var Bunu görünce aklıma geldi sadece göbeğe değil yağları çatlamasın diye göğüslere de sürmek lazım aslında
evet aynen surmek lasım
amcakızı geldı az once 8 ayında başlamıs meme ucu yara olmasın dıye bırsey kullanıyormuss
ilk hamileliğimde tutmamıştı çin takvimi , karnımda basket topu gibiydi gören erkek bu diodu, kız oldu başlarda sol kasığımın acıdığını hatırlıyorum ve hep ekşi yedim drlar aslında 12 haftadan önce görebiliyorlarmış cinsiyetini ama prensip meselesi olarak kürtaj olmasın die 12 haftayı bekliolarmış soylemek için öncesinde görsede görmedim diolarmış
kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.
ıstanbulda olan yokmu hıcccc:26::26::26::26:
selam kızlar
ne zaman actınız bu topiği bu ne hız
şubat tüp bebek tedavisi topiğinden buraya transfer oldum.
canım telaş yapma kalp atışı 7. haftada bazen 8.haftada duyulabiliyo korkmanı gerektirecek bi durum yok..merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok ((
gercekten cok guzel canım ya inş. salıklı kucaklarımıza alıpta emzırebılırz ya aslında sutumun olmamasından da korkuyorum yanı emzırememekten
Neymiş sorsana iyi geldiyse biz de kullanalım, benim şimdiden kaşınmaya hassaslaşmaya başladı göbeğim falan offf yarın hemen alıp sürcem inş.
8 ayda suuruluomuss yara ıcın bu canım meme ucu yara olmasın dıye
kızın catlagı yokmus hıc surmemıs bırsey catlamamıs 2 cı cocugu bu gene catlak yok:84:
Hahaha çoğunlukla yapısal tabi ama yine de nolur nolmaz biz kullanalım belki çatlamaz, su tüketimi çok önemli bence cildin elastikiyeti için. Bazıları hiçbirşey yapmadan da çatlamıyor bizim ilk bebek çatlar mı çatlamaz mı:44: görcez
Kizlar ben son 4 aydır hic turk kahvesi icmedim. Tedaviyle oldugu icin tedavi sürecinde tup doktorum kahveyi yasaklamıştı , hamie kalıncada kendi doktorum kesinlikle icme dedi. Ama acayip canim istiyor iki gundur rüyama giriyor br tane icsem bur sey olmaz degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?