2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
8 haftalık hamileyim 3 gündür mesanemde bi yanma var idrarımı yaparken sonuna doğru yanıo 6. haftada idrar testinde 0-1 lökosit vardı dr önmli bişe değil dedi bi kere daha olmuştu ürüsinn die bi ilaç içtim hmn geçti ama zararı olur die bidaha yapmak istemiorum ne yapmam lazım doğal yolla

gercekten cok guzel canım ya inş. salıklı kucaklarımıza alıpta emzırebılırz ya aslında sutumun olmamasından da korkuyorum yanı emzırememekten

şşşşşşşş beynine güzel olumlu sinyaller göderrrrrrr bebişe stres yoooooooookkkk

1 lıtre sıcak suya 1 tatlı kasıgı karbonat at ph sevıyesı yuksek oldugundan bununla taaret al canım devamlı bununla yıka gecıcektır emin ol ahh ah ben ne cektım sistit ıltıhap ne ararsan vardı

gurbetguzeliiii neredesınnnnnnnnnn hadii guzell seyler soyle bizeeeeeeeeeeee beklıyoruzzzzzz

one sallandırıo

Hahaha bunun bide don versiyonu var Bunu görünce aklıma geldi sadece göbeğe değil yağları çatlamasın diye göğüslere de sürmek lazım aslında

ayyy düşünüyoruz çok ya ondan heralde ama süper bi duygu dimi emzirmek

Çoğu kişi ilk haftalar emzirmekte çok zorlanıyor yara oluyor falan , aklınızda bulunsun öyle olursa yarım ceviz kabugunun içine bal mumu koyup acıyan yerlere konulcak

Hahaha bunun bide don versiyonu var Bunu görünce aklıma geldi sadece göbeğe değil yağları çatlamasın diye göğüslere de sürmek lazım aslında

evet aynen surmek lasım
amcakızı geldı az once 8 ayında başlamıs meme ucu yara olmasın dıye bırsey kullanıyormuss

evet aynen surmek lasım
amcakızı geldı az once 8 ayında başlamıs meme ucu yara olmasın dıye bırsey kullanıyormuss

Neymiş sorsana iyi geldiyse biz de kullanalım, benim şimdiden kaşınmaya hassaslaşmaya başladı göbeğim falan offf yarın hemen alıp sürcem inş.

benimde kızımda karnım top gibiydi her gören erkek diyodu göbeğimde öyle çok büyümedi zaten topu topu 4 kilo aldım kızım 2 kilo doğdu biraz sıkıntılı bi dönem geçirdim kızımda hep ekşi yedim ve hep solumda hissediyodum 12 haftada doktorum tahmini kız dedi ama hiç acıp kuşunu göstermedi 7. ayımda netleşti kız olduğu çin takvimindede kızdı..

kızlar peki çatlaklar için neler yapmayı planlıyorsunuz 2. aydan sonra bişeyler kullanmaya başlamak lazım aslında bi de böyle bi mücadelemiz var bu konuyuda konuşmadan geçmeyelim.

ben ilk gebeliğimde çatlağım hiç olmadı krem kullandım ama düzenli kullanmadım inş bu gebeliğimdede çatlamam ama pek bi umudum yok çatlıcam gibime geliyo olsun bebeğim için değer..

ıstanbulda olan yokmu hıcccc:26::26::26::26:

ben anadolu yakasındayım ümraniyede oturuyorum..

selam kızlar

ne zaman actınız bu topiği bu ne hız

şubat tüp bebek tedavisi topiğinden buraya transfer oldum.

hoşgeldn canım hayırlı olsun bebişin..

merhaba kızlar bugün 6+3olduk ama hala kalp atışımız gözlenmedi((nasıl ağladım anlatamam çıldırcam herşey yolunda kese düzgün yolk saç var ama pıtpıt yok((
canım telaş yapma kalp atışı 7. haftada bazen 8.haftada duyulabiliyo korkmanı gerektirecek bi durum yok..

gercekten cok guzel canım ya inş. salıklı kucaklarımıza alıpta emzırebılırz ya aslında sutumun olmamasından da korkuyorum yanı emzırememekten

ah ah kızımı emziremedim almadı mememi bi türlü ama inşallah bu defa bebeğim emer içimde ukte kaldı valla..

Neymiş sorsana iyi geldiyse biz de kullanalım, benim şimdiden kaşınmaya hassaslaşmaya başladı göbeğim falan offf yarın hemen alıp sürcem inş.

8 ayda suuruluomuss yara ıcın bu canım meme ucu yara olmasın dıye
kızın catlagı yokmus hıc surmemıs bırsey catlamamıs 2 cı cocugu bu gene catlak yok:84:

8 ayda suuruluomuss yara ıcın bu canım meme ucu yara olmasın dıye
kızın catlagı yokmus hıc surmemıs bırsey catlamamıs 2 cı cocugu bu gene catlak yok:84:

Hahaha çoğunlukla yapısal tabi ama yine de nolur nolmaz biz kullanalım belki çatlamaz, su tüketimi çok önemli bence cildin elastikiyeti için. Bazıları hiçbirşey yapmadan da çatlamıyor bizim ilk bebek çatlar mı çatlamaz mı:44: görcez

kızlaaarrr. . Napıonuuuzzz? Gıremıom ben yaaa. . . Telden zor olaayoooo :)

AYNEN öle yapıyla alakalı ablamın cok catladı aman aman kız bıkını gıyemıyor
ben su gunde 2 lıtre ıcmeye calısıyorum bazn 1 bucuk ıcım almıoo bazenn ya benım catlıcagı kesın
kılo verdım dıye bacaklarımın yanları catladı hep basenımde catladı

ayy ya canim benim de canim cekiyor da korkudan tum kahvemi cayimi kestim ki tam bir kafeinkoliktim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…