2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

O zaman büyük ihtimalle çatlıycaksın en aza indirmeye çalış yağı sür üstüne de streç film cildin iyice emsin.

Sirineeee ne haberler gorusemiyoruz , bebis nasil

pufffyyyyymmmmmm. . . Osledım senııı :) bebıs ıyıı cok sukurrr. . . Bu aralar lekelenmelrm oldu korkuttu yaramasss. . .progstn ıgne vuruluym gecer ınsss. . .ama ıyıymıs bebegm rahım genıslıyo dedı doktor amcamızz

kızlarr gecen sene aynı heyecanı bızler yasadık her dakıkası farklı bır heyecan anne olma yolunda.hepınızı tebrıkedıyorum allah saglıkla kucagınıza almayı nasıpetsın bebeklerınızı

guzel paylaşımlarr

Bende özledim seni , buyuk gecmis olsun aman dikkat et yorma kendini , bol bol istrahat et , bebegin iyi olmasına sevindim bir an once büyüsünler , insan cok sabirsizlaniyor
Malesef bende bir kanama atlattım , biraz yogundu ama kanamam ignelerle ayni gun durdu , cuma kontrolum vardi tamamen gecmis , ama ben hep istirahat durumundayim , sadece ev icinde dolasabiliyorum sokak yasak , pruloton Depot vuruluyorum ben
Allah hepimizin , bebeklerimizin yardımcısı olsun , bebekler Rabb'ime emanet

yaban mersininin idrar yollarına iyi geldiğini bi drun yazısından okumuştum sende araştır istersen druna danış hamilelikte kullanmak sakıncalımı değilmi sormak lazım

Canlarımmmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok çok çok ihtiyacım var. İnşAllah bebeğin yanındaki kanama durmuştur ve inşAllaaahhh kalp atışlarını duyarım. Eşim de ben de stresten ölcez nerdeyse.

Merhaba canlar..
dün doktordaydık ve nihayetinde gördü bebişi ve kalbini...karnımdan yine anlayamadı yüzde seksen dedi ama alttan bakınca yüzde yüz dedi...
ama kese yedi haftalık olmasına rağmen bebek küçükmüş ( sizce bu normal mi)

Çok yorulma üzücüşeyler izleme seni üzecek şeylerden uzak dur dedi... Doktor bana ben size tavsiye edeyim :)

Duyarsın insallah canısı... Herşey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun

ınsallah canım guzel haberlerle donersın ah ahh bende kalp atıslarında soguk terlerde kalmıstım bı 10 yıl gıttı omrumden neysekı guzel haberler aldık guzel dusun guzel olsun bebısınıde goreceksın hem

inşallah canımmmmmmmmmmmmmm gelir gelmez yaz benimde aklım sende olacakk:13:inşallah duyarsın sende bende hepimizde pıtpıtlarımızıbizim de haftaya cumaya randevumuz.Rabbim yardımcımız olsun inşallah yavrucukları bizlere bağışlasın

ınsallah canım guzel haberlerle donersın ah ahh bende kalp atıslarında soguk terlerde kalmıstım bı 10 yıl gıttı omrumden neysekı guzel haberler aldık guzel dusun guzel olsun bebısınıde goreceksın hem

canım sen ne zmn almıştın kalp atışlarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…