AYNEN öle yapıyla alakalı ablamın cok catladı aman aman kız bıkını gıyemıyor
ben su gunde 2 lıtre ıcmeye calısıyorum bazn 1 bucuk ıcım almıoo bazenn yabenım catlıcagı kesın
kılo verdım dıye bacaklarımın yanları catladı hep basenımde catladı
kızlaaarrr. . Napıonuuuzzz? Gıremıom ben yaaa. . . Telden zor olaayoooo :)
Merhaba canım hoşgeldin
oooşbulduk beaaa :)
oooşbulduk beaaa :)
Sirineeee ne haberler gorusemiyoruz , bebis nasil
Trakyalısın galibaüj bej kelimenden anlayıverdim
pufffyyyyymmmmmm. . . Osledım senııı :) bebıs ıyıı cok sukurrr. . . Bu aralar lekelenmelrm oldu korkuttu yaramasss. . .progstn ıgne vuruluym gecer ınsss. . .ama ıyıymıs bebegm rahım genıslıyo dedı doktor amcamızz
8 haftalık hamileyim 3 gündür mesanemde bi yanma var idrarımı yaparken sonuna doğru yanıo 6. haftada idrar testinde 0-1 lökosit vardı dr önmli bişe değil dedi bi kere daha olmuştu ürüsinn die bi ilaç içtim hmn geçti ama zararı olur die bidaha yapmak istemiorum ne yapmam lazım doğal yolla
Canlarımmmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok çok çok ihtiyacım var. İnşAllah bebeğin yanındaki kanama durmuştur ve inşAllaaahhh kalp atışlarını duyarım. Eşim de ben de stresten ölcez nerdeyse.
Canlarımmmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok çok çok ihtiyacım var. İnşAllah bebeğin yanındaki kanama durmuştur ve inşAllaaahhh kalp atışlarını duyarım. Eşim de ben de stresten ölcez nerdeyse.
ınsallah canım guzel haberlerle donersın ah ahh bende kalp atıslarında soguk terlerde kalmıstım bı 10 yıl gıttı omrumden neysekı guzel haberler aldık guzel dusun guzel olsun bebısınıde goreceksın hem
canım sen ne zmn almıştın kalp atışlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?