Merhaba canlar..
dün doktordaydık ve nihayetinde gördü bebişi ve kalbini...karnımdan yine anlayamadı yüzde seksen dedi ama alttan bakınca yüzde yüz dedi...
ama kese yedi haftalık olmasına rağmen bebek küçükmüş ( sizce bu normal mi)
Çok yorulma üzücüşeyler izleme seni üzecek şeylerden uzak dur dedi... Doktor bana ben size tavsiye edeyim :)
canım ben 5+6 da gıttıgımde keseyı gormustum doktor 2 hafta sonra gel dedı gıttım 7+4 de duyduk pıt pıtları gumm gum gumm :)) 8+5 olduk hemen
bende tam o günde 7+4 olduğumda drda olucam inşallahhhh:))))
bende tam o günde 7+4 olduğumda drda olucam inşallahhhh:))))
Kuzu ben de yarın 7+4 olucam inşAllah duyarım da sana umut olurum
kızlar ben doktora gittiğimde bebek 4 hafta ciVARI DEDİ gebeliğimde 5+3 idi ve keseyi üstten gördü bebeği bile ççook ufaktı nokta kadar bendemi var bi anormallik
ayyy insallah 7+4 sizlerede ugur getirir
zuzucum sende mi 7+4 te duydunnnnnayy hadi sen de bana umut ol
Bende haftaya cuma ALLAH nasip ederse kalp atışlarını duymaya gitçez.Bende de aynı his var adet olacakmışım gibi ya da kanama olacakmışım gibi.bende ani kramplar var kasıklarımda bıçak sokuyormuş gibi.Bende dört gözle kalp atışlarını duymayı bekliyorum.Yarın güzel haberlerini bekliyoruzkızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
Gebeliğimin 4.haftasındayım ve göbek çevremde kabarmalar oldu kaşınıyor.Ayrıca kalçalarımda da kaşınma var gerçi o vurulduğum iğnelerden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Sizlerde öyle bi sıkıntı var mı?
canım benim de kollarımda kaşıntı var hatta elimin üstünde de var bi şeyler alrji mi yaptı acaba yarın doktoruma kontrola gidicem sorucam canımm yazarım buraya
ALLAH yardımcın olsun yaaa vallaiyi geceler kızlar bulantım cok var her sabah ıstıfra edıyorum ve akıntım var
Canlarımmmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok çok çok ihtiyacım var. İnşAllah bebeğin yanındaki kanama durmuştur ve inşAllaaahhh kalp atışlarını duyarım. Eşim de ben de stresten ölcez nerdeyse.
gözün aydın canım bebek hafta olarakmı küçük tam anlayamadım ..Merhaba canlar..
dün doktordaydık ve nihayetinde gördü bebişi ve kalbini...karnımdan yine anlayamadı yüzde seksen dedi ama alttan bakınca yüzde yüz dedi...
ama kese yedi haftalık olmasına rağmen bebek küçükmüş ( sizce bu normal mi)
Çok yorulma üzücüşeyler izleme seni üzecek şeylerden uzak dur dedi... Doktor bana ben size tavsiye edeyim :)
kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?