2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım aynı şeyleri yaşıyoruz hep...hamile kaldık diye sevinirken kese görünecek mi kese göründü kalp atışıbende 6+3üm bugün doktor göremedi.haftaya 7+4 olunca gidicem dua edin duyabileyim

kızlar ben doktora gittiğimde bebek 4 hafta ciVARI DEDİ gebeliğimde 5+3 idi ve keseyi üstten gördü bebeği bile ççook ufaktı nokta kadar bendemi var bi anormallik

Gebeliğimin 4.haftasındayım ve göbek çevremde kabarmalar oldu kaşınıyor.Ayrıca kalçalarımda da kaşınma var gerçi o vurulduğum iğnelerden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Sizlerde öyle bi sıkıntı var mı?

kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı

kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
Bende haftaya cuma ALLAH nasip ederse kalp atışlarını duymaya gitçez.Bende de aynı his var adet olacakmışım gibi ya da kanama olacakmışım gibi.bende ani kramplar var kasıklarımda bıçak sokuyormuş gibi.Bende dört gözle kalp atışlarını duymayı bekliyorum.Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

canım benim de kollarımda kaşıntı var hatta elimin üstünde de var bi şeyler alrji mi yaptı acaba yarın doktoruma kontrola gidicem sorucam canımm yazarım buraya

hadi hayırlı haberlerle gel canım dualarım seninle bende cumartesi sabah gidicem benim gittiğimde 6+6 gün olucak inş duyarım...

gözün aydın canım bebek hafta olarakmı küçük tam anlayamadım ..

canım kasık ağrısı bendede var ama ben üzülmüyorum bebişim kendini hatırlatıyo diye teselli oluyorum sende öyle düşün bende bi kalp atışlarını duysam derin bi oh cekicem inş sende bende duyarız pıt pıtları

Cnm aynı kasık ağrıları bende de oluyor gün içinde sık sık hemde...O kadar korkuyorum ki....Ama normal herhalde çoğumuz yaşıyoruz bunları...İnş. yarın güzel haberlerle gelirsin ben de cumartesi gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…