Gebeliğimin 4.haftasındayım ve göbek çevremde kabarmalar oldu kaşınıyor.Ayrıca kalçalarımda da kaşınma var gerçi o vurulduğum iğnelerden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Sizlerde öyle bi sıkıntı var mı?
dün gece başlayan bel ağrım sabah geçmişti ama biraz dolaşıp eve gelice akşama doğru yine başladı beliimin sağ tarafı bel tutulması tarzında.karnımda yada kasımğımda ağrı yok.ani hareket yapınca batıyor.sabah kalktığımda omuzlarımda tutulmuştu.böyle bieşey yasayan varmı?
kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
kızlar ben de yarın gidiyorum doktoruma inşallah kalp atışını da duyarım da içim rahatlar ama hala adet olacakmışım gi,bi arada kasık ağrılarım oluyor korkuyorum böyle ağrısı olan var mı
cnm evet bugun bende ilk defa oldu sag omzumla boynum arası ama hamıleliktenmi yastıktanmı bilemedim
bende anlaamadım canım:)) ben çok yatıyorum çok yatmaktan oldu heralde benimki.
bende anlaamadım canım:)) ben çok yatıyorum çok yatmaktan oldu heralde benimki.
kız senle aynı dogurcazo degılde bende 1 yıl 8, 9 alık evlıyım
bizde bugün saat 10:00 da pıt pıt larımızı duymak için dr.umuza gideceğiz.umarım vajinal bakmaz diye ümit ediyorum.ilk kızımda kalp atışlarına gittiğimde vajinal muayenede görebilmişti. bu sefer bol su içip öyle gitmeyi planlıyorum böylece karından baktığında daha rahat görebiliyor keseyi ve bebeği :) dua edin kızlar bizim için de :)
ben 7 sinde doğuracağım tatlımm,ay söylemesi çok hoşuma gitti:) sat:31 ocak senin. buarada 2011 -10 temmuzda evlendim:)
2011.07.07 bnmkide cnm :)
benım gögüslerimde damarlarım cıkmaya belli olmaya basladı yesşil yeşil böyle ve cok acıyor gögüslerim göceginizdeki gaz kızlar o şişkinlik ondandır buna uzmanlar acıklık getirdi bebek daha 2 3 santim bile olmamıstır yani bebegın göbegi olamaz ve hamılelıkte gaz şişkişkinlik kabızlık hep cekcez adet olamıyoruzya onunda şişkinligi var bndede var suan :))
benim de goguslerim masallah damarlardan yol haritasi gibi oldu. gobek de masallah! yarin dogumgunu yemegim var bir elbisem var sigabielcegim bu gobekle sigmazsam esofmanla kendi dogumgunume gidecegim
birazdan kalp atışlarını duymaya gideceğim.
zaman geçmiyor. Allahım hakkımızda hayırlısını ver
sağlıklı, sıhatli,eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah korkusu olan, hayırlı, anne baba sevgisi olan, kısmetli, merhametli, mutlu çocuklar ver yarabbim.
cuma günü yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme yarabbim.
bebek isteyen her kulunun yüzüne bak dualrını kabul et haklarında hayırlısını ver yarabbim.
amin.
cumanız mübarek olsun cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?