Gebeliğimin 4.haftasındayım ve göbek çevremde kabarmalar oldu kaşınıyor.Ayrıca kalçalarımda da kaşınma var gerçi o vurulduğum iğnelerden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Sizlerde öyle bi sıkıntı var mı?
kızlar çok üzgünüm dün tekrar doktora gitik adet tarihim 18 şubattı 28 marrta gitik tekrar doktora kese yine gözükmedi rahim kalınlığı çok ince dedi ve kan testimde de değerim 5 günde sadece 80 artmış.692 den 771 olmuş dış gebelik dedi.cumartesi gel tekrar kan testi yapalım olmuzsa dış gebelik tedavisi için iğne yapalım dedi.moralim çok bozuk
kızlar çok üzgünüm dün tekrar doktora gitik adet tarihim 18 şubattı 28 marrta gitik tekrar doktora kese yine gözükmedi rahim kalınlığı çok ince dedi ve kan testimde de değerim 5 günde sadece 80 artmış.692 den 771 olmuş dış gebelik dedi.cumartesi gel tekrar kan testi yapalım olmuzsa dış gebelik tedavisi için iğne yapalım dedi.moralim çok bozuk
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
forumu hep takip ederdm ama yeni üye oldum. sebebi de malum kasım annesi olmam:)
Tabiki rabbim nasip ederse daha çok küçük çünkü.
Salı günü kesesini gördüler sadece 5mm ..
Sizlere bir sorum olacak benim kasığımda ara ara ki bu 15 dklık aralar bir saplantı griyor normal midir sizce? Küçük küçük elektrik veriliyor hissi yasadıgım da oluyor.
İlk hamileliğim o yzdn biraz cahillik var elbet.
İnş Rabbim hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
amin canım.onlar normal bildiğim kadarıyla :) benim de ilk bebek karıncalanma falan oluyor arada.
Saolasın canım.Birde özel bir beslenme uyguluyor musunuz onu sorayım..Ben süt içmeye calısıyorum ama bir haftada gına geldi :)
folik asiti de yeni başladım ve sık sık unutuyorum
Saolasın canım.Birde özel bir beslenme uyguluyor musunuz onu sorayım..Ben süt içmeye calısıyorum ama bir haftada gına geldi :)
folik asiti de yeni başladım ve sık sık unutuyorum
bende bgun basladım canım folık asıte bend ekahvaltı yapamıyorum calısyorum ve sabah erken kalkınca kahvaltı ıstemıyor canım nası alıscaz bılemıyorum
Kan pıhtılaşması için herhangi tahlil yapmadılar.Bu zamana kadar olsaydı çıkardı dediler.Ama ben yumurta toplandıktan sonra progestan iğne ve fitilini,estrfom diye bi ilaç ve folikasit kullanıyorum bir de hafta da bir kere proton diye düşük olmasın diye bi iğne vuruluyorum.45 e yakın kalçadan iğne vuruluyorum 20.haftaya kadar da kullancakmışım.O yüzden kalçalarım kaşınıyor herhalde.Bende bugun doktora gitcembenımde var canım aynen ıgnelerden dıye dusunuyorum.haftaya doktor kontrolum var gıdınce soracagım.kan pıhtılasması mı var sende de
Aynen benim de canım. İşe gelirken peynir zeytin alıyorum yanıma. bir de arada fındık badem flian atıştırmaya çalısıyorum ama yeterli ve düzenli beslendiiğimi düşünmüyorum. yılların kahvaltı yapamama alışkanlığı devam ediyor uykuyu daha cok sevince
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
forumu hep takip ederdm ama yeni üye oldum. sebebi de malum kasım annesi olmam:)
Tabiki rabbim nasip ederse daha çok küçük çünkü.
Salı günü kesesini gördüler sadece 5mm ..
Sizlere bir sorum olacak benim kasığımda ara ara ki bu 15 dklık aralar bir saplantı griyor normal midir sizce? Küçük küçük elektrik veriliyor hissi yasadıgım da oluyor.
İlk hamileliğim o yzdn biraz cahillik var elbet.
İnş Rabbim hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Kan pıhtılaşması için herhangi tahlil yapmadılar.Bu zamana kadar olsaydı çıkardı dediler.Ama ben yumurta toplandıktan sonra progestan iğne ve fitilini,estrfom diye bi ilaç ve folikasit kullanıyorum bir de hafta da bir kere proton diye düşük olmasın diye bi iğne vuruluyorum.45 e yakın kalçadan iğne vuruluyorum 20.haftaya kadar da kullancakmışım.O yüzden kalçalarım kaşınıyor herhalde.Bende bugun doktora gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?