2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar çok üzgünüm dün tekrar doktora gitik adet tarihim 18 şubattı 28 marrta gitik tekrar doktora kese yine gözükmedi rahim kalınlığı çok ince dedi ve kan testimde de değerim 5 günde sadece 80 artmış.692 den 771 olmuş dış gebelik dedi.cumartesi gel tekrar kan testi yapalım olmuzsa dış gebelik tedavisi için iğne yapalım dedi.moralim çok bozuk

benımde var canım aynen ıgnelerden dıye dusunuyorum.haftaya doktor kontrolum var gıdınce soracagım.kan pıhtılasması mı var sende de

hayırlı cumalar :) hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM herkese :))

ılk gebelıgın mıydı?allah yardımcın olsun.ınan buradakı cogu ınsanın kaybı olmustur.bende 17 agustos ta kurtaj olmustum.rabbım hakkınızda hayırlısını versın.ınsallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın.

canım bnim allah inş diğerinde gönlünüze göre nasip etsin üzülme arkadaşın da dediği gibi illa ilk düşük oluyo vs olabiliyo byle şeyler allah sağlıklı sıhatli nasip etsin..

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
forumu hep takip ederdm ama yeni üye oldum. sebebi de malum kasım annesi olmam:)
Tabiki rabbim nasip ederse daha çok küçük çünkü.
Salı günü kesesini gördüler sadece 5mm ..

Sizlere bir sorum olacak benim kasığımda ara ara ki bu 15 dklık aralar bir saplantı griyor normal midir sizce? Küçük küçük elektrik veriliyor hissi yasadıgım da oluyor.

İlk hamileliğim o yzdn biraz cahillik var elbet.

İnş Rabbim hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

amin canım.onlar normal bildiğim kadarıyla :) benim de ilk bebek karıncalanma falan oluyor arada.

amin canım.onlar normal bildiğim kadarıyla :) benim de ilk bebek karıncalanma falan oluyor arada.

Saolasın canım.Birde özel bir beslenme uyguluyor musunuz onu sorayım..Ben süt içmeye calısıyorum ama bir haftada gına geldi :)

folik asiti de yeni başladım ve sık sık unutuyorum

Saolasın canım.Birde özel bir beslenme uyguluyor musunuz onu sorayım..Ben süt içmeye calısıyorum ama bir haftada gına geldi :)

Dr bana hergün 2 ceviz 4 5 badem fındık 1 hurma 1 incir ve 2 3 kayısı ve kırmızı kuru erik önerdi bunları ara öğün olarak yiyorum. Sebze ve meyve ağırlıkla beslenmemi. Her gün muhakkak 1 yumurta yememi önerdi. Folîk asit verdi :))

Olsun canım şimdi olmasa da eninde sonunda bebeğin olacak ya yani inşallah.. Allah başka dert vermesin

bende bgun basladım canım folık asıte bend ekahvaltı yapamıyorum calısyorum ve sabah erken kalkınca kahvaltı ıstemıyor canım nası alıscaz bılemıyorum

bende bgun basladım canım folık asıte bend ekahvaltı yapamıyorum calısyorum ve sabah erken kalkınca kahvaltı ıstemıyor canım nası alıscaz bılemıyorum

Aynen benim de canım. İşe gelirken peynir zeytin alıyorum yanıma. bir de arada fındık badem flian atıştırmaya çalısıyorum ama yeterli ve düzenli beslendiiğimi düşünmüyorum. yılların kahvaltı yapamama alışkanlığı devam ediyor uykuyu daha cok sevince

benımde var canım aynen ıgnelerden dıye dusunuyorum.haftaya doktor kontrolum var gıdınce soracagım.kan pıhtılasması mı var sende de
Kan pıhtılaşması için herhangi tahlil yapmadılar.Bu zamana kadar olsaydı çıkardı dediler.Ama ben yumurta toplandıktan sonra progestan iğne ve fitilini,estrfom diye bi ilaç ve folikasit kullanıyorum bir de hafta da bir kere proton diye düşük olmasın diye bi iğne vuruluyorum.45 e yakın kalçadan iğne vuruluyorum 20.haftaya kadar da kullancakmışım.O yüzden kalçalarım kaşınıyor herhalde.Bende bugun doktora gitcem

ayyy aynennnn uykucu şirin oldum resmennnnn msıl mısl uyuyorum hemde nasıl derın gusel bı uyku

günaydınn canımm.. benim de dun goruldu kese ilk defa 6mm dedi.. ay bizim seninle beklenen dogumtarihimiz aynıı.. Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş..

aynı saplantılar bende de oluyo. doktorlar normal diyor canım..

benım kan pıhtılasmam var ıgnelerım gunde 2 tane ve karından.belkı ondan kasıntım coktur dıye dusunuyorum.bende progestan gunde 2 kere ve gunde 3 defa folık asıt alıyorum.ıgnelerım doguma kadar surecek.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…