benım kan pıhtılasmam var ıgnelerım gunde 2 tane ve karından.belkı ondan kasıntım coktur dıye dusunuyorum.bende progestan gunde 2 kere ve gunde 3 defa folık asıt alıyorum.ıgnelerım doguma kadar surecek.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız
Hayırlı cumalar herkeze , doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlar ben bır kutu folık asidi bitırdım yane yaklaşık bir ay kullanmış oldum. Daha da almıyacağım bir sorun olmaz herhalde.
Hayırlı cumalar herkeze , doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlar ben bır kutu folık asidi bitırdım yane yaklaşık bir ay kullanmış oldum. Daha da almıyacağım bir sorun olmaz herhalde.
günaydınn canımm.. benim de dun goruldu kese ilk defa 6mm dedi.. ay bizim seninle beklenen dogumtarihimiz aynıı..Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş..
aynı saplantılar bende de oluyo. doktorlar normal diyor canım..
Merhaba kızlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım,içimde minik bir dondurma var yanimide bulantım şimdilik yok çok şükür,tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen hamilelikte nefret ettim.Hep ekşi yiyorum vede kırmızı et Benim tek sorunum uykusuzluk,çok huzursuz ve yarımyamalak uyuyorum dolayısıyla hep yorgunum.pazartesi kontrolumuz var bakalım.
günaydın kızlar..hayırlı cumalar... elevit kullanan var mı
günaydın hanımlar bende inşallah kasım annesi olacağım..daha doktora gitmedim kese baktırmak için ama geç kalmışım galba aynı tarihte olanlar baktırmış sabırsızlanmaya başladım...birazda korku kaplamaya başladı beni doktora gitmediğim için hayırlısı olsun bakalım...
günaydın kızlar..hayırlı cumalar... elevit kullanan var mı
ben kullanıyorum canım. içinde demir olduğu için acaip bulantım oluyor
bende aynı şekildeyim canım. ama sadece tatlıdan değil herşeyden nefret ettimve geceleri sürekli uyanıyorum. dalgın uyuyamıyorum bazen karın ağrım bile oluyor. uyuyamadığım içinde dinlenemiyorum. zaten bişeyde yemediğim için iyce zayıf düşüyo bünyem çok halsizim zor çalışıyorum. evde olsam en azından uyumasamda yatarım ama böyle çok zor geçiyo inşallah düzelir. yaklaşık 5 haftadır böyleyim artık bayılcak gibi hissediyorum kendimi [/QUOT
arkadasım bnde 9 haftalık olmusum doktora gittim dün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım olduğu için gittim senn ki demi öle adet olacakmış gibi hissediorum telaşlanıorum inş. senn de halsizlik ve ağrıların geçer bir an önce
Seninle de aynı gün doğum tarihlerimiz:)
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun canım.Gitmemekle çok şey kaybetmiş değilsin. kese üsten görülür olunca git bence. Ben gittim ama pişman oldum diyebilrim. Asistan sebepsiz yere korku yasattı bana uzman gelene kadar. ex olma durumu var filan dedi hemşireye. tabi ben beklerden yazdım bir sürü sey kafamda. Meğer dış gebelik mi diye bakacak demek istemiş. Henüz doktora karar veremediğim için devlet hastanesine gitmiştim.İsteyerek baktırmadım yani ben..
doktor demişken ankarada olup doktorundan memnun olanlar var mı?
bende aynı şekildeyim canım. ama sadece tatlıdan değil herşeyden nefret ettimve geceleri sürekli uyanıyorum. dalgın uyuyamıyorum bazen karın ağrım bile oluyor. uyuyamadığım içinde dinlenemiyorum. zaten bişeyde yemediğim için iyce zayıf düşüyo bünyem çok halsizim zor çalışıyorum. evde olsam en azından uyumasamda yatarım ama böyle çok zor geçiyo inşallah düzelir. yaklaşık 5 haftadır böyleyim artık bayılcak gibi hissediyorum kendimi
canım benim bulantı olmuyor hamile olmadan önce de kulanıyordum yine olmuyordu galiba senin hamişlikten
elifatay arkadasım bnde 9 haftalık olmusum doktora gittim dün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım olduğu için gittim senn ki demi öle adet olacakmış gibi hissediorum telaşlanıorum inş. senn de halsizlik ve ağrıların geçer bir an önce[/QUOTE .!.:canım benim normalde adet sancım olmazdı o yüzden tam kestiremiyorum ama bu günler tam adet günlerim ondan olabilir sanırım özellikle geceleri baya ağrı oluyor. normal diyorlar o yüzden çok takılmamaya çalışıyorum. sende öyle yaphatta diyorumki annesine orda olduğunu hissettiriyor :) napalım bizimkiler yaramz olcaklar heralde
aaaaa sen nezman hamıs kaldınnn yawrum tebrık ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?