2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın hanımlar bende inşallah kasım annesi olacağım..daha doktora gitmedim kese baktırmak için ama geç kalmışım galba aynı tarihte olanlar baktırmış sabırsızlanmaya başladım...birazda korku kaplamaya başladı beni doktora gitmediğim için hayırlısı olsun bakalım...

ALLAH yardımcımız olsun bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinde biz iğnede vuruluruz.Amin canım amin

Hayırlı cumalar herkeze , doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlar ben bır kutu folık asidi bitırdım yane yaklaşık bir ay kullanmış oldum. Daha da almıyacağım bir sorun olmaz herhalde.

Merhaba kızlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım,içimde minik bir dondurma var yani mide bulantım şimdilik yok çok şükür,tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen hamilelikte nefret ettim.Hep ekşi yiyorum vede kırmızı et Benim tek sorunum uykusuzluk,çok huzursuz ve yarımyamalak uyuyorum dolayısıyla hep yorgunum.pazartesi kontrolumuz var bakalım.

canım ben bugun doktor arkadasıma sordum 3 aylık olana kadar kullanmak gerekıyormus

canım benim doktorum hiç vermedi folik asit. onu hamilelikten önce kullanman lazımdı dedi. elevit verdi onun içinde az miktarda folik asit var. ve ben burda arkadaşların bahsettiği cevizmiş fındıkmış çok sevmeme rağmen yiyemiyorum. hatta hiçbişey yiyemiyorum ne yersem geri çıkıo herşeyden tiksindim. yiyememek deilde su içemediğim için huzursuzum. su içmesemde acı su çıkartıyorum çok garip. artık öğürmekten karın kaslarım acıyo bulantım yok diye üzülen arkadaşlarda hiç üzülmesin gerçekten çok çok kötü bende 3 aydan sonra geçer diye ümit ediyorum ama 9 ay boyunca böyle olanlarda varmış inşallah öyle olmayız çok korkuyorum yoksa bitmez heralde bu hamilelik :18:

aminn canım inşallah.San bu tarihi doktorlar mı verdi canım. Ben hamilelik takviminden hesapladım günüme göre:)
tekrar ne zaman gideceksin doktora?

bende aynı şekildeyim canım. ama sadece tatlıdan değil herşeyden nefret ettim ve geceleri sürekli uyanıyorum. dalgın uyuyamıyorum bazen karın ağrım bile oluyor. uyuyamadığım içinde dinlenemiyorum. zaten bişeyde yemediğim için iyce zayıf düşüyo bünyem çok halsizim zor çalışıyorum. evde olsam en azından uyumasamda yatarım ama böyle çok zor geçiyo inşallah düzelir. yaklaşık 5 haftadır böyleyim artık bayılcak gibi hissediyorum kendimi

Seninle de aynı gün doğum tarihlerimiz:)
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun canım.Gitmemekle çok şey kaybetmiş değilsin. kese üsten görülür olunca git bence. Ben gittim ama pişman oldum diyebilrim. Asistan sebepsiz yere korku yasattı bana uzman gelene kadar. ex olma durumu var filan dedi hemşireye. tabi ben beklerden yazdım bir sürü sey kafamda. Meğer dış gebelik mi diye bakacak demek istemiş. Henüz doktora karar veremediğim için devlet hastanesine gitmiştim.İsteyerek baktırmadım yani ben..

doktor demişken ankarada olup doktorundan memnun olanlar var mı?

canım ben ankaradayım bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum şimdilik memnunum. 2 arkadaşım onunla doğum yaptı. hamile olan bir arkadaşımda yine ona gidiyor. bugün tahlillerim çıkıcak. beni ara ona göre tahlil sonuçlarına bakıp randevu vereyim gelmene gerek yok dedi. çok ta cool bi doktor. kafana takılan hurafelere falan acaip kızıo. ben doktorum beni dinliceksin diyor. bişey yiyemiyorum diyorum olsun bişey olmaz diyo. zaten piknik yapar gibi beslen demişti. öle fındık ceviz falanda önermedi. folik asitte vermedi özellikle sordum elevitte herşey var dedi. günlük bütün ihtiyacını o hapla karşılıosun zaten dedi. yani benim eşim çok beeniyor doktoru tabi ben biraz hurafelere itibar ettiğim için bana kızıyor ama şu an anlaşıo gibiyiz :) inşallah hep böle gider

Allah yardımcın olsun canım ya.İşyerinden izin alma gibi bir durum olamazmı? En azından bir hafta yatar dinlenmeye çalışırsın evde.Ben normalde öğretmenim ama atamam olmadı çok üzülmüştüm.Şimdiyse seviniyorum,akşama kadar uzanıyorum valla

Son düzenleme:
canım benim bulantı olmuyor hamile olmadan önce de kulanıyordum yine olmuyordu galiba senin hamişlikten

oda vardır tabikide ben daha önce demir hapı kullandığımdada dengem bozulmuştu. şimdi ikisi üst üste daha çok etkilio sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…