2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım bende seninle aynı durumu paylaşıyorum bide çalışıyorum evde olsam çıkarsamda mutfaktan bişeyler yerim yine ama işte olunca çok daha zor

Teşekkür ederim canım. Selçuk beyi not ediyorum. Bir kaç isim daha var kafamda . Bülent alp aydın akropol, tdv den hülya ve linadan sükran hanım.. Hastane ve doğum fiyatları da kararımda etkili olur sanırm. Hayırlısı bakalım..

her şerde bi hayır vardır diye boşa denmiyo sanırım :) ne güzel. aslında izin alabilirim ama şimdiden kullanmak istemiyorum. bide işlerim biraz yoğun ve ben gidersem yapabilecek kimse yok. sıkıntı çıkar sürekli beni ararlar o yüzden izin almamak daha mantıklı geliyor şu an. ara sıra revire inip yatıyorum. öyle öyle idare etmeye çalışıyorum.

12 hafta bitene kadar folbiol devam ama şimdi elevite başlıcakmışım ikisi birlikte nasıl olur bilemedim ilaç kullanmayı istemiyorum yararı kadar zararıda vardır sentetik sonuçta acaba folbiol kessem sadece elevit mi kullansam bilmiyorum elevittede folik var deniyor aklım karıştı şimdi ..
bi de zaten kilolu başladım daha da iştah acarsa neeeeederim. form korumak için ödem atmak için gebelikte zarar vermeyecek bi tavsiyeniz var mı bacılar yardım

bilgi o konuda en hesaplısı sanırım. ben çok araştırmadım ama açıkçası bilgi uygun geldi o yüzden öyle düşünüyorum. 20 tl muayene bide 2 kere hormon testi için 20 tl verdim o kadar. onun dışında sanırım doğumda 1000 tl henüz sormadım ama öyle bir duyumum olmuştu bu sanırım sezeryan fiyatı normal doğumda 800 tl olabilir

nergisyasemin doktora bu durumundan bahsettinmi peki ben geçen hafta cuma günü serum yedim 2 tane bide bulantım için zofran zydis
die bir ilaç verdi sabah aksam beni biraz rahatlatıyo

cnm olurmu bu folık asit hamılelegı dusundugunden ıtıbaren yaklasık hamile kalmadan 2 3 ay oncelerı bıle kullanman gerekıor ve 3 aylık hamıle olasıya kadar bazı engell rısklerını en aza ındırıyor devam et

canım benim doktorum folik ait vermedi özellikle sordum o hamilelikten önce kullanılmalı dedi ve elevittede var zaten dedi. onunda fazlası zararmış. hatta benim kanamam olmuştu acile gitmiştim orda progestan verdiler. ona bile dedi keşke başlamasaydın diye. benim doktorum biraz ilaca karşı gibi yani. şimdi bırakırsan ona bağlı kanama olabilir dedi. biraz daha devam et dedi. şimdi mecburen devam ediyorum. o ilaçta bana bi sürü yan etki yapıo

Gurbetgüzelinden haber var mı ben mi kaçırdım yoksa ?
BENDE COK MERAK EDIYORUMMMMMMMMMM
CANIM BENMDE arkadasım kılolu dıye dr vermemıstı elevıt kılo aldırıyormus ıcınde butun vıtamınler varmıs ama bence kılo alıcam dıyede kesme bende ıstıyorum elevıt ıcmeyı ıcındede az mıktarda folıkasıt var
ben folıkasıt ve b12 vıtamını alıyorum

sağol cnm tşk ederim ..ben zaten tedavi görüyordum 3 aydır..bende pcos varmış...o yüzden sürekli gittiğim doktorum var onu aramıştım 10 gün sonra gel dedi işte pazartesiye denk geliyo..seni çok korkutmuşlar cnm zor bişey bende bu araladar korkmaya başladım işte dış gebelik falan degildir inşallah yoksa çok yıkılırım o yüzden birazda merak ediyorum bakalım hayırlısı ile doğarlar inşallah..devlete gitmeye korkuyorum bende düzgün bakmıyolar gibi me geliyo hep..

sendedemı pcos var canım
pekı bısey sorucam glıfor alıyormusun? genelde pkolulara verılıyorda merak ettım bende ıcıp ıcmeme konusunda kararsızımda:)
hangı ılacları alıyorsun bırde :))

nergisyasemin doktora bu durumundan bahsettinmi peki ben geçen hafta cuma günü serum yedim 2 tane bide bulantım için zofran zydis
die bir ilaç verdi sabah aksam beni biraz rahatlatıyo

söledim canım. zofranı banada verdi bende yutuyorum ilk zamanlar iyi geliodu ama artık o da fayda etmiyor bakalım bugğn sonuçlarım çıkıcak ona göre randevu vericek. o zaman tekrar sölicem toplamda 3 kilo verdim. normal şartlarda bu kadar uzun sürede en az 8-9 kilo vermem lazımdı ama bebeişten dolayı heralde vücut drenio

Servet hayırlı olsun bebğin seni diğer topikten hatırlıyorum eylül gelinlerinden.3ay nasıl bir tedavi gördün bende de pcos var.senin bukadar kısa sürede tedaviye yanıt vermene sevindim inş.benmde bu şekilde olur

buarada cumamız mubarek olsun kızlar rabbım bu guzel gunde saglıkla sıhhatle aşkla sevgıyle guzel guzel dogumlar nasıp etsın bize aminnnnn bebıslerımızı korusunn rabbımmmmmm

Çok teşekkürler cidden cok uygunmuş fiyatları .Peki hastane nasıl daha önce doğum yapanlar memnun kalmışlar mı?

Çok teşekkürler cidden cok uygunmuş fiyatları .Peki hastane nasıl daha önce doğum yapanlar memnun kalmışlar mı?

bişi diil canım. benim arkadaşlarım gayet memnunlar. hiçbir sıkıntıları olmadı. zaten onların önerisiyle gittim. bide hrs yi önerdiler ama o baya pahalıymış. başkada araştırmadım direk selçuk beye gittim. çünkü hiçbi özel hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş. hepsinde Allah göstermesin bir sıkıntı olduğunda büyük doğuma gönderiyorlarmış. yenimahalle devlet hastanesindede bir doktor önermişlerdi. sanırım emre bey yanlış hatırlamıyorsam. orasıda kalabalık oluyor diye gitmedim. gerçi bilgide kalabalık ama güzel.

olurmu canım yaa benim doktorum 2 kilo bile çok dedi bence sen randevunu bekleme git belki serum takar en azından kendini toplarsın

folbiol ü aralıktan beri kullanıyorum 9 haftalığız şu anda acaba folic asiti kessem de elevite mi başlasam yoksa folicasit 12 ye kadar devam edilmeli mi bilmiyorum dr 2 sinide kullan dedi ama içim rahat değil
canım bende baya ılac alıyorum b12 folıkasıt corasprın glıfor crıone jel :) almamız gerekıyorsa ıcıcez mecbur dr guvenıyorsan dedıgını yap ama elevıtın ıcındede ıcerıgını oku az mıktarda folıkasıt varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…