günaydın annecikler... bizim bugün öğleden sonra kontrolümüz var çok heyecanlıyım :)))
canım benim doktorum hiç vermedi folik asit. onu hamilelikten önce kullanman lazımdı dedi. elevit verdi onun içinde az miktarda folik asit var. ve ben burda arkadaşların bahsettiği cevizmiş fındıkmış çok sevmeme rağmen yiyemiyorum. hatta hiçbişey yiyemiyorum ne yersem geri çıkıo herşeyden tiksindim. yiyememek deilde su içemediğim için huzursuzum. su içmesemde acı su çıkartıyorum çok garip. artık öğürmekten karın kaslarım acıyobulantım yok diye üzülen arkadaşlarda hiç üzülmesin gerçekten çok çok kötü bende 3 aydan sonra geçer diye ümit ediyorum ama 9 ay boyunca böyle olanlarda varmış inşallah öyle olmayız çok korkuyorum yoksa bitmez heralde bu hamilelik :18:
canım ben ankaradayım bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum şimdilik memnunum. 2 arkadaşım onunla doğum yaptı. hamile olan bir arkadaşımda yine ona gidiyor. bugün tahlillerim çıkıcak. beni ara ona göre tahlil sonuçlarına bakıp randevu vereyim gelmene gerek yok dedi. çok ta cool bi doktor. kafana takılan hurafelere falan acaip kızıo. ben doktorum beni dinliceksin diyor. bişey yiyemiyorum diyorum olsun bişey olmaz diyo. zaten piknik yapar gibi beslen demişti. öle fındık ceviz falanda önermedi. folik asitte vermedi özellikle sordum elevitte herşey var dedi. günlük bütün ihtiyacını o hapla karşılıosun zaten dedi. yani benim eşim çok beeniyor doktoru tabi ben biraz hurafelere itibar ettiğim için bana kızıyor ama şu an anlaşıo gibiyiz :) inşallah hep böle gider
Allah yardımcın olsun canım ya.İşyerinden izin alma gibi bir durum olamazmı? En azından bir hafta yatar dinlenmeye çalışırsın evde.Ben normalde öğretmenim ama atamam olmadı çok üzülmüştüm.Şimdiyse seviniyorum,akşama kadar uzanıyorum valla
Teşekkür ederim canım. Selçuk beyi not ediyorum. Bir kaç isim daha var kafamda . Bülent alp aydın akropol, tdv den hülya ve linadan sükran hanım.. Hastane ve doğum fiyatları da kararımda etkili olur sanırm. Hayırlısı bakalım..
Hayırlı cumalar herkeze , doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle... Bu mide bulantıları ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlar ben bır kutu folık asidi bitırdım yane yaklaşık bir ay kullanmış oldum. Daha da almıyacağım bir sorun olmaz herhalde.
12 hafta bitene kadar folbiol devam ama şimdi elevite başlıcakmışım ikisi birlikte nasıl olur bilemedim ilaç kullanmayı istemiyorum yararı kadar zararıda vardır sentetik sonuçta acaba folbiol kessem sadece elevit mi kullansam bilmiyorum elevittede folik var deniyor aklım karıştı şimdi ..
bi de zaten kilolu başladım daha da iştah acarsa neeeeederim. form korumak için ödem atmak için gebelikte zarar vermeyecek bi tavsiyeniz var mı bacılar yardım
BENDE COK MERAK EDIYORUMMMMMMMMMMGurbetgüzelinden haber var mı ben mi kaçırdım yoksa ?
CANIM BENMDE arkadasım kılolu dıye dr vermemıstı elevıt kılo aldırıyormus ıcınde butun vıtamınler varmıs ama bence kılo alıcam dıyede kesme bende ıstıyorum elevıt ıcmeyı ıcındede az mıktarda folıkasıt var12 hafta bitene kadar folbiol devam ama şimdi elevite başlıcakmışım ikisi birlikte nasıl olur bilemedim ilaç kullanmayı istemiyorum yararı kadar zararıda vardır sentetik sonuçta acaba folbiol kessem sadece elevit mi kullansam bilmiyorum elevittede folik var deniyor aklım karıştı şimdi ..
bi de zaten kilolu başladım daha da iştah acarsa neeeeederim. form korumak için ödem atmak için gebelikte zarar vermeyecek bi tavsiyeniz var mı bacılar yardım
Seninle de aynı gün doğum tarihlerimiz:)
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun canım.Gitmemekle çok şey kaybetmiş değilsin. kese üsten görülür olunca git bence. Ben gittim ama pişman oldum diyebilrim. Asistan sebepsiz yere korku yasattı bana uzman gelene kadar. ex olma durumu var filan dedi hemşireye. tabi ben beklerden yazdım bir sürü sey kafamda. Meğer dış gebelik mi diye bakacak demek istemiş. Henüz doktora karar veremediğim için devlet hastanesine gitmiştim.İsteyerek baktırmadım yani ben..
doktor demişken ankarada olup doktorundan memnun olanlar var mı?
sendedemı pcos var canımsağol cnm tşk ederim ..ben zaten tedavi görüyordum 3 aydır..bende pcos varmış...o yüzden sürekli gittiğim doktorum var onu aramıştım 10 gün sonra gel dedi işte pazartesiye denk geliyo..seni çok korkutmuşlar cnm zor bişey bende bu araladar korkmaya başladım işte dış gebelik falan degildir inşallah yoksa çok yıkılırım o yüzden birazda merak ediyorum bakalım hayırlısı ile doğarlar inşallah..devlete gitmeye korkuyorum bende düzgün bakmıyolar gibi me geliyo hep..
nergisyasemin doktora bu durumundan bahsettinmi peki ben geçen hafta cuma günü serum yedim 2 tane bide bulantım için zofran zydis
die bir ilaç verdi sabah aksam beni biraz rahatlatıyo
sağol cnm tşk ederim ..ben zaten tedavi görüyordum 3 aydır..bende pcos varmış...o yüzden sürekli gittiğim doktorum var onu aramıştım 10 gün sonra gel dedi işte pazartesiye denk geliyo..seni çok korkutmuşlar cnm zor bişey bende bu araladar korkmaya başladım işte dış gebelik falan degildir inşallah yoksa çok yıkılırım o yüzden birazda merak ediyorum bakalım hayırlısı ile doğarlar inşallah..devlete gitmeye korkuyorum bende düzgün bakmıyolar gibi me geliyo hep..
bilgi o konuda en hesaplısı sanırım. ben çok araştırmadım ama açıkçası bilgi uygun geldi o yüzden öyle düşünüyorum. 20 tl muayene bide 2 kere hormon testi için 20 tl verdim o kadar. onun dışında sanırım doğumda 1000 tl henüz sormadım ama öyle bir duyumum olmuştu bu sanırım sezeryan fiyatı normal doğumda 800 tl olabilir
Çok teşekkürler cidden cok uygunmuş fiyatları .Peki hastane nasıl daha önce doğum yapanlar memnun kalmışlar mı?
söledim canım. zofranı banada verdi bende yutuyorum ilk zamanlar iyi geliodu ama artık o da fayda etmiyorbakalım bugğn sonuçlarım çıkıcak ona göre randevu vericek. o zaman tekrar sölicem toplamda 3 kilo verdim. normal şartlarda bu kadar uzun sürede en az 8-9 kilo vermem lazımdı ama bebeişten dolayı heralde vücut drenio
BENDE COK MERAK EDIYORUMMMMMMMMMM
CANIM BENMDE arkadasım kılolu dıye dr vermemıstı elevıt kılo aldırıyormus ıcınde butun vıtamınler varmıs ama bence kılo alıcam dıyede kesme bende ıstıyorum elevıt ıcmeyı ıcındede az mıktarda folıkasıt var
ben folıkasıt ve b12 vıtamını alıyorum [/QUOTE folbiol ü aralıktan beri kullanıyorum 9 haftalığız şu anda acaba folic asiti kessem de elevite mi başlasam yoksa folicasit 12 ye kadar devam edilmeli mi bilmiyorum dr 2 sinide kullan dedi ama içim rahat değil
canım bende baya ılac alıyorum b12 folıkasıt corasprın glıfor crıone jel :) almamız gerekıyorsa ıcıcez mecbur dr guvenıyorsan dedıgını yap ama elevıtın ıcındede ıcerıgını oku az mıktarda folıkasıt varmışfolbiol ü aralıktan beri kullanıyorum 9 haftalığız şu anda acaba folic asiti kessem de elevite mi başlasam yoksa folicasit 12 ye kadar devam edilmeli mi bilmiyorum dr 2 sinide kullan dedi ama içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?