- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
Herkese merabe:
Sanırım bende kasım annesi olacağım..Dün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum aranıza katılmak isterim::::::::::::::::...:)))
kizlar her doktora gittiginizde idrar ve kan tahlili aliyor mu? ve bir dahaki gittiginizde bu tahlilleri acikliyor mu?
12 hafta bitene kadar folbiol devam ama şimdi elevite başlıcakmışım ikisi birlikte nasıl olur bilemedim ilaç kullanmayı istemiyorum yararı kadar zararıda vardır sentetik sonuçta acaba folbiol kessem sadece elevit mi kullansam bilmiyorum elevittede folik var deniyor aklım karıştı şimdi ..
bi de zaten kilolu başladım daha da iştah acarsa neeeeederim. form korumak için ödem atmak için gebelikte zarar vermeyecek bi tavsiyeniz var mı bacılar yardım
canim ben dun yaptirdim bgn cikmis sonuclar idrar da kan tahlilide istedi.. bakalim bgn gostericem doktora
hosgeldin canimmm... senin pitircik kac haftalik ??
daha önce istememismiydi? ben iki kere gittim daha doktora, doktorum tatildeydi. her ikisinde de aldi kan ve idrar. doktor ne siklikla istiyor sizden? her seferinde mi?
bana doktorum sadece 1 kere dedi.. zaten kanda da hormanlarina falan bakiyo 2. kez istemesinin bi anlami yok.. ama tabi 12.haftada gene kan vericez bebekle ilgili.. sasirdim tekrar istmesine.. belki de doktorun tarzi boledir her doktor farkli neticede
Herkese merabe:
Sanırım bende kasım annesi olacağım..Dün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum aranıza katılmak isterim::::::::::::::::...:)))
olsun canım ilerlesin de geç olsun güç olmasın ..evet canım antalyadayım bende dr düşünüp duruyorum ilk medstar gökbay beye gittim yarınkontrol var gidicem galiba.dün baya bi kan geldi çk korektum şimdi iğne isterahat filan geçti şükür.bende karar verebilmiş değilim inan ve normal doğuu savunan dr istiyorum bende ama biraz zor gğibi.mehmet şimşek öneriyorlar
her iki haftada bir kontrol her seferinde kan ve idrar tahlili istiyor. merak ettim herkesin doktoru istiyormu diye. birde hic tahlille aciklama falan yapmadi benimde aklima gelip sormadim....
ohoo sen bızdensın yaabende konya
olmazmı o hersene babam 10 kılo alır 1 haftada bıter o
eşim cok guluyor one ya ole dıo
arabası var bılıomusun bunuda kımse bılmez gercı pek yemem ben acı yasak
canim ilk gittiginde hemen tahlil sonuclarini iste ve sonra baska bi doktora gene goster.. riske atilicak bindurum degil neticede.. ayrica o tahlillerin zaten senin elinde olmasi gerekiyo.. :26:
selam hanimlar herkeze gunaydin..nasilsiniz yavrulariniz nasil:))) cumaniz mubarek olsun..hayirli gunler
ayyyy arabasi olsada icsek. hatta hamuru ile olsun yaa... aci olmazsa icilmez ki... hem neden aci yasak ki?
merhaba kızlar , bende hamile olduğumu dün öğrendim.Çooooook heyecanlıyım.Aranıza katıldılğım içinde çok mutluyum :)
bana yasak cnm benım mıgdemde sorun vardı reflu o yuzden yasaktı suan gectı gercı sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?