2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese merabe:

Sanırım bende kasım annesi olacağım..Dün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum aranıza katılmak isterim::::::::::::::::...:)))

kizlar her doktora gittiginizde idrar ve kan tahlili aliyor mu? ve bir dahaki gittiginizde bu tahlilleri acikliyor mu?

arkadasim Centrum materna dha plus diye bir vitamin var. bunu bir arastir kilo yapmiyor diye biliyorum...

canim ben dun yaptirdim bgn cikmis sonuclar idrar da kan tahlilide istedi.. bakalim bgn gostericem doktora

daha önce istememismiydi? ben iki kere gittim daha doktora, doktorum tatildeydi. her ikisinde de aldi kan ve idrar. doktor ne siklikla istiyor sizden? her seferinde mi?

daha önce istememismiydi? ben iki kere gittim daha doktora, doktorum tatildeydi. her ikisinde de aldi kan ve idrar. doktor ne siklikla istiyor sizden? her seferinde mi?

bana doktorum sadece 1 kere dedi.. zaten kanda da hormanlarina falan bakiyo 2. kez istemesinin bi anlami yok.. ama tabi 12.haftada gene kan vericez bebekle ilgili.. sasirdim tekrar istmesine.. belki de doktorun tarzi boledir her doktor farkli neticede

her iki haftada bir kontrol her seferinde kan ve idrar tahlili istiyor. merak ettim herkesin doktoru istiyormu diye. birde hic tahlille aciklama falan yapmadi benimde aklima gelip sormadim....

yaa karismak istemezdim ama o Gökbay beye bence bir daha gitme... kanamam var diye gittim, düsecekse düser bekle ve gör dediii... geri zekali sasi herif. iki gün üzdü beni....nedeni de sadece bir defaligina gitmistim ona, bunu söyleyince ilgilenmedi bile...

her iki haftada bir kontrol her seferinde kan ve idrar tahlili istiyor. merak ettim herkesin doktoru istiyormu diye. birde hic tahlille aciklama falan yapmadi benimde aklima gelip sormadim....

canim ilk gittiginde hemen tahlil sonuclarini iste ve sonra baska bi doktora gene goster.. riske atilicak bindurum degil neticede.. ayrica o tahlillerin zaten senin elinde olmasi gerekiyo.. :26:

selam hanimlar herkeze gunaydin..nasilsiniz yavrulariniz nasil:))) cumaniz mubarek olsun..hayirli gunler

ohoo sen bızdensın yaa bende konya
olmazmı o hersene babam 10 kılo alır 1 haftada bıter o
eşim cok guluyor one ya ole dıo
arabası var bılıomusun bunuda kımse bılmez gercı pek yemem ben acı yasak

ayyyy arabasi olsada icsek. hatta hamuru ile olsun yaa... aci olmazsa icilmez ki... hem neden aci yasak ki?

canim ilk gittiginde hemen tahlil sonuclarini iste ve sonra baska bi doktora gene goster.. riske atilicak bindurum degil neticede.. ayrica o tahlillerin zaten senin elinde olmasi gerekiyo.. :26:

hayir tahlil sonuclari bende degil. ben hic görmedim. doktor kanimi ve idrarimi aliyor o kadar....

bana yasak cnm benım mıgdemde sorun vardı reflu o yuzden yasaktı suan gectı gercı sukur

hamileleik reflüsü dimi. bende de oldu 4. hafta basladi hala sürüyor...ama ben cok dikkat etmiyorum artik yediklerime, cünkü dikkat etsemde etmesemde yaniyor her dakka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…