Kızlar benim bademciklerim yok ve şuan tükürük bezlerim öyle şişki bir yandan başım ağrıyor havada inadına çok güzel ne yapıcam bilmiyorum(
hayirli ugurlu olsunnn.. Allah kucagina almayi nasip etsin insalllahhhhh....
nane yagin varsa eger sakaklarina ensene sür. uzan biraz hemen geciyor bas agrin. bogazin icinde ilik balli su ic..
Sıcak su içmekten de usandım of ya saol tavsiyelerin için
hamileleik reflüsü dimi. bende de oldu 4. hafta basladi hala sürüyor...ama ben cok dikkat etmiyorum artik yediklerime, cünkü dikkat etsemde etmesemde yaniyor her dakka.
Merhaba kızlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım,içimde minik bir dondurma var yanimide bulantım şimdilik yok çok şükür,tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen hamilelikte nefret ettim.Hep ekşi yiyorum vede kırmızı et Benim tek sorunum uykusuzluk,çok huzursuz ve yarımyamalak uyuyorum dolayısıyla hep yorgunum.pazartesi kontrolumuz var bakalım.
kizlar her doktora gittiginizde idrar ve kan tahlili aliyor mu? ve bir dahaki gittiginizde bu tahlilleri acikliyor mu?
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bebeğin inşallah...bende bebeği öğrencim 6. haftanın sonuna kadar aynı sorunları yaşadım uykusuzluk huzursuzluk falan..ya hormon değişimi ya da heyecandan böyle oluyor insan bilmiyorum...
hayır hatta hiç idrar tahlili istemedi, yurtdışında bu işler daha sıkı sanırsam. benim konrtollerim bile ayda bir....
yok canım benım 2 sene once vardı endoskopı falan yapıldı gectı sukur sımdı bır sorun yok allaha sukur
en azindan orada hava güzelmis.....burada kar varrr soguk varrr hava kapali igrenc yani:))
aman cok sükür bitmissss, mide cok zor yaa. hamile kaldiktan sonra anladim, tüm hayatin degisiyor. ne menem biseymis..... neyse cok sükür halimize
Bu sene kar görmedik günlük güneşlik bir kış geçirdik sen nerdesin peki ben esişeirde sayılırım
merhaba kızlar , bende hamile olduğumu dün öğrendim.Çooooook heyecanlıyım.Aranıza katıldılğım içinde çok mutluyum :)
uzaktayim günes ugramiyor buralaraaa... almanya
tebrık ederım canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bebeğin inşallah...bende bebeği öğrencim 6. haftanın sonuna kadar aynı sorunları yaşadım uykusuzluk huzursuzluk falan..ya hormon değişimi ya da heyecandan böyle oluyor insan bilmiyorum...
hayır hatta hiç idrar tahlili istemedi, yurtdışında bu işler daha sıkı sanırsam. benim konrtollerim bile ayda bir....
çamlıca medicanada canım benım teyzem 2011 de orda doğum yaptı ordan tanıyorum doktoru bend edaha hıc gıtmedım sadece saglık ocagında kan verdım arkadasım doktor o baktı sonuclaraçok sağol canım.sibel hanım hangi medicana'da acaba?Ben hala dr bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?