2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar benim bademciklerim yok ve şuan tükürük bezlerim öyle şişki bir yandan başım ağrıyor havada inadına çok güzel ne yapıcam bilmiyorum (

Kızlar benim bademciklerim yok ve şuan tükürük bezlerim öyle şişki bir yandan başım ağrıyor havada inadına çok güzel ne yapıcam bilmiyorum (

nane yagin varsa eger sakaklarina ensene sür. uzan biraz hemen geciyor bas agrin. bogazin icinde ilik balli su ic..

hamileleik reflüsü dimi. bende de oldu 4. hafta basladi hala sürüyor...ama ben cok dikkat etmiyorum artik yediklerime, cünkü dikkat etsemde etmesemde yaniyor her dakka.

yok canım benım 2 sene once vardı endoskopı falan yapıldı gectı sukur sımdı bır sorun yok allaha sukur

hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bebeğin inşallah...bende bebeği öğrencim 6. haftanın sonuna kadar aynı sorunları yaşadım uykusuzluk huzursuzluk falan..ya hormon değişimi ya da heyecandan böyle oluyor insan bilmiyorum...

kizlar her doktora gittiginizde idrar ve kan tahlili aliyor mu? ve bir dahaki gittiginizde bu tahlilleri acikliyor mu?

hayır hatta hiç idrar tahlili istemedi, yurtdışında bu işler daha sıkı sanırsam. benim konrtollerim bile ayda bir....

burada siki da ne, bisey söylemiyorlar ki... gerci benim doktorum iyi ama ben unutuyorum sormayi. ayrica seks hala yasak mi ?

yok canım benım 2 sene once vardı endoskopı falan yapıldı gectı sukur sımdı bır sorun yok allaha sukur

aman cok sükür bitmissss, mide cok zor yaa. hamile kaldiktan sonra anladim, tüm hayatin degisiyor. ne menem biseymis..... neyse cok sükür halimize

off ben kafama kızamık cıkarmadıgımı taktım yaa kacgundurr evden cıkmıyorum gercı ama yazın napıcamm ınsallah cıkarmam yaaa
bazen test yaptırmamak ıyı kızlarrr yaa cıddenn bole olumsuzluk cıktımı dahada uzuluyor ınsan

merhaba canlarrr,

ya bende doktor ıcın medıcana sıbel hanımı dusunuyorum randevu ıcın talepte buundum bakalım nezaman doncekler

2 haftada bir kontrol var burada ama miamorenin dedigi gibi bisey solemiolar anca sorucaksin surekli ole...dusun kalp atisini bile daha duyamadim bebegimin tr de olsam dinletirdi.. kucuk kucuk diyip duruo drum(( kafana gore dr a gidemiosun yanii ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…