benimde yarın kontrolüm var kızlar doktorum erkek çok utanıyorumhem alttan bakıcak hemde meme muayenesi yapcek :26:
benimde yarın kontrolüm var kızlar doktorum erkek çok utanıyorumhem alttan bakıcak hemde meme muayenesi yapcek :26:
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bebeğin inşallah...bende bebeği öğrencim 6. haftanın sonuna kadar aynı sorunları yaşadım uykusuzluk huzursuzluk falan..ya hormon değişimi ya da heyecandan böyle oluyor insan bilmiyorum.
Hamileliğimi tıp merkezinde yaptırdığım beta hcg ile öğrendim.Benim hala bir doktorum yok
anenmmmmmmm utanma dıcem ama ben cok utanırım:18::18::18::18::18:
canım benim doktorumla doğum yapan arkadaşım doktorun alttan hiç bakmadığını söyledi hatta pıtışını hiç görmemiş. sen neden alttan muayene olcaksın anlayamadım.
canım benim doktorumla doğum yapan arkadaşım doktorun alttan hiç bakmadığını söyledi hatta pıtışını hiç görmemiş. sen neden alttan muayene olcaksın anlayamadım.
geçen sefer gittiğimde bakıcaktı. bebeği emzirceksin bakmamız lasım dedi. alttanda bakalım bi problem varmı yokmu dedi ben bidahaki sefere bakalım dedim peki ozaman dedianamm nerdeyse tamamen soyuncam yaa hem meme hem aşağıdan nasıl olcek bilmiyorum
evneeli 4 ay oldu hiç jinekolojik muayene olmak nasip olmadı doktorda hiç muayene olmadığım için bir sorunum varmıdır ona bakıcakmış öle dedi.
canım benim doktorum hiç vermedi folik asit. onu hamilelikten önce kullanman lazımdı dedi. elevit verdi onun içinde az miktarda folik asit var. ve ben burda arkadaşların bahsettiği cevizmiş fındıkmış çok sevmeme rağmen yiyemiyorum. hatta hiçbişey yiyemiyorum ne yersem geri çıkıo herşeyden tiksindim. yiyememek deilde su içemediğim için huzursuzum. su içmesemde acı su çıkartıyorum çok garip. artık öğürmekten karın kaslarım acıyobulantım yok diye üzülen arkadaşlarda hiç üzülmesin gerçekten çok çok kötü bende 3 aydan sonra geçer diye ümit ediyorum ama 9 ay boyunca böyle olanlarda varmış inşallah öyle olmayız çok korkuyorum yoksa bitmez heralde bu hamilelik :18:
ben evde test yaptım sonrada arkadasımın calıştığı sağlık ocagında kan verdım simdide doktor ıcın randevuda bulundum bakalım
Elevıt de kullanmıyorum doktor vermedi mide bulantısını artırır diye ama az da osa ceviz fındık bi de bi tane hurma yiyırum , yoğurt yıyebiliyorum. Su bende içemiyordum bir hafdtadır içebiliyorum ama soğuk olucak .
Kızlar moralim çok bozuk yaadoktora gittim 7+5 olması gerekirken 6+4 gibi gözüküyo dedi kalp atışını da gördük ama duyamadık (( moralim çok bozuldu duyabilmem gerkiyordu hem karından hem de vajinal ultrason ile baktı ama yok duyamadı haftaya gel duyarız dedi (( ya moralim bozulmasın diye çok uğraştı ama 6+4 te kalp atışının duyulması gerkirdi
yaa karismak istemezdim ama o Gökbay beye bence bir daha gitme... kanamam var diye gittim, düsecekse düser bekle ve gör dediii... geri zekali sasi herif. iki gün üzdü beni....nedeni de sadece bir defaligina gitmistim ona, bunu söyleyince ilgilenmedi bile...
oyy canımm, sende biliyorsun burda da herkes söylüyor geç döllenmedir muhtemelen.1 hafta sonra insallah hemen duyarsın.çünkü bebeğide görmüş dr.kalp atışınıda görmüş eğer görmeseydi tamam problem, ama sende öyle birsey yok mercimeğin geriden geliyor.bende kalp sesini 7+4 te duydum.sakın üzülme takma kafana bebeğinde üzülmsin.
oyy canımm, sende biliyorsun burda da herkes söylüyor geç döllenmedir muhtemelen.1 hafta sonra insallah hemen duyarsın.çünkü bebeğide görmüş dr.kalp atışınıda görmüş eğer görmeseydi tamam problem, ama sende öyle birsey yok mercimeğin geriden geliyor.bende kalp sesini 7+4 te duydum.sakın üzülme takma kafana bebeğinde üzülmsin.
ya benden önce giren bi annenin de bebeği karnında ölmüş onu alıcaklardı ona da çok üzüldümtutamadım kendimi kadın ağlayınca ben de ağladım ya moralim aşırı bozuldu ya anlatamam şimdi 1 hafta nasıl geçecek
evneeli 4 ay oldu hiç jinekolojik muayene olmak nasip olmadı doktorda hiç muayene olmadığım için bir sorunum varmıdır ona bakıcakmış öle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?