2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benimde yarın kontrolüm var kızlar doktorum erkek çok utanıyorum hem alttan bakıcak hemde meme muayenesi yapcek :26:

canım benim doktorumla doğum yapan arkadaşım doktorun alttan hiç bakmadığını söyledi hatta pıtışını hiç görmemiş . sen neden alttan muayene olcaksın anlayamadım.

amin canım hepimizin öyle olsun inşallah.Sanırım dediğin gibi hormon değişimlerinden dolayı yaşıyorum bu durumu.Birde tedavi ile olunca inan insan daha tedirgin oluyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.

KIzlar burada İzmirden kimseler yokmu burada,Medicalparka gidiyorum ben ama herkes nereye gidiyor fikir alışverişi yapsak

anenmmmmmmm utanma dıcem ama ben cok utanırım:18::18::18::18::18:

geçen sefer gittiğimde bakıcaktı. bebeği emzirceksin bakmamız lasım dedi. alttanda bakalım bi problem varmı yokmu dedi ben bidahaki sefere bakalım dedim peki ozaman dedi anamm nerdeyse tamamen soyuncam yaa hem meme hem aşağıdan nasıl olcek bilmiyorum

canım benim doktorumla doğum yapan arkadaşım doktorun alttan hiç bakmadığını söyledi hatta pıtışını hiç görmemiş . sen neden alttan muayene olcaksın anlayamadım.

anaaaaaa gormemıs ya bıldıgım kadarı ıle ulrasyon karından gorunmeyen seyler ıcın alttan muayne yapılır aslında o doktorun pıtısını hıc gormemesı tauf geldı bana

evneeli 4 ay oldu hiç jinekolojik muayene olmak nasip olmadı doktorda hiç muayene olmadığım için bir sorunum varmıdır ona bakıcakmış öle dedi.

zor ya en son bı rahatsızlıım ıcın k doguma gıttım o da ttugu gıbı catala yatırdı benı ben kactık ca gel gel deyıp durdu zordu yanı

evneeli 4 ay oldu hiç jinekolojik muayene olmak nasip olmadı doktorda hiç muayene olmadığım için bir sorunum varmıdır ona bakıcakmış öle dedi.

bakması gerekebılır canım rahım agzına duvarına tuplerıne bakacaktır.yara varmı mantar varmı ıltahap varmı onemlı seyler bunlar

Elevıt de kullanmıyorum doktor vermedi mide bulantısını artırır diye ama az da osa ceviz fındık bi de bi tane hurma yiyırum , yoğurt yıyebiliyorum. Su bende içemiyordum bir hafdtadır içebiliyorum ama soğuk olucak .

ben evde test yaptım sonrada arkadasımın calıştığı sağlık ocagında kan verdım simdide doktor ıcın randevuda bulundum bakalım

Hayırlısı olur inşallah.Benim son adet tarihim 21 şubat muhtemelen dr gitsem ne kese görücek ne bebek hatta dış gbelik olabilir falan diyerek insanı bunalıma sokacak.Daha önce böyle bir deneyimim varDr için biraz beklemeyi düşünüyorum.

Kızlar moralim çok bozuk yaa doktora gittim 7+5 olması gerekirken 6+4 gibi gözüküyo dedi kalp atışını da gördük ama duyamadık (( moralim çok bozuldu duyabilmem gerkiyordu hem karından hem de vajinal ultrason ile baktı ama yok duyamadı haftaya gel duyarız dedi (( ya moralim bozulmasın diye çok uğraştı ama 6+4 te kalp atışının duyulması gerkirdi

normalde soğuk su içemezdim şimdi soğuk olmazsa içemiyorm.oda yemek yiyebilirsem öyle.

oyy canımm, sende biliyorsun burda da herkes söylüyor geç döllenmedir muhtemelen.1 hafta sonra insallah hemen duyarsın.çünkü bebeğide görmüş dr.kalp atışınıda görmüş eğer görmeseydi tamam problem, ama sende öyle birsey yok mercimeğin geriden geliyor.bende kalp sesini 7+4 te duydum.sakın üzülme takma kafana bebeğinde üzülmsin.

bana da kalp atışı için benzer şeyler dedi canım ama güldüm vallahi dediğine:)))seni üzmesine de üzüldüm tabi.ilgilenmemesi de ayrı olay.aslında zeki salardan randevu aldım daha önce de gitmiştim yine ona gideceğim galiba canım çok sağol ne demek demen çok iyi oldu.senin şimdiki doktorun kim canım memnun musun ?

ya benden önce giren bi annenin de bebeği karnında ölmüş onu alıcaklardı ona da çok üzüldüm tutamadım kendimi kadın ağlayınca ben de ağladım ya moralim aşırı bozuldu ya anlatamam şimdi 1 hafta nasıl geçecek

görülmemesi problem miben görmedim daha ama geç döllenme galiba benim

canım sakın moralini bozma benimki görülmedi bile daha 6+3de

allah allah :44: ben hayatım boyunca hiç jinekolojik muayene olmadım. doktorumda öle bişi demedi hiç. senin öncesinden bi sıkıntın falan mı vardı canım. garip geldi bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…