- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bakması gerekebılır canım rahım agzına duvarına tuplerıne bakacaktır.yara varmı mantar varmı ıltahap varmı onemlı seyler bunlar
Kızlar moralim çok bozuk yaadoktora gittim 7+5 olması gerekirken 6+4 gibi gözüküyo dedi kalp atışını da gördük ama duyamadık (( moralim çok bozuldu duyabilmem gerkiyordu hem karından hem de vajinal ultrason ile baktı ama yok duyamadı haftaya gel duyarız dedi (( ya moralim bozulmasın diye çok uğraştı ama 6+4 te kalp atışının duyulması gerkirdi
canım endişelenme geç döllenme olabilir. benim 5 haftalıkken kese bile gözükmedi. içini ferah tut. duyulmamış olabilir benimde 7 hafta dolunca duyuldu
bana hiç öle bişi diyen olmadı ama :44:
görülmemesi problem miben görmedim daha ama geç döllenme galiba benim
senin tahmini doğum tarihin çiçeek ten daha geç deyilmi canım.olabiliyor geç döllenme, bende keseyi görmeye gittiğimde 5+3 düm daha küçük dedi hatta bide üstüne vaginal usg yaptı neden bebek oluşmamış deyip moralimi altüst etmişti.bende 7+4 e kadar sabrettim öyle gittim duydum çok şükür.en kısa sürede sizde göreceksiniz insallah.
canımmm gec dollenme olmustur yaa korkmaaaaa kalp atısını gorduyse dr sorun yok beklıcen mecbur bende 2 hafta beklıcemmKızlar moralim çok bozuk yaadoktora gittim 7+5 olması gerekirken 6+4 gibi gözüküyo dedi kalp atışını da gördük ama duyamadık (( moralim çok bozuldu duyabilmem gerkiyordu hem karından hem de vajinal ultrason ile baktı ama yok duyamadı haftaya gel duyarız dedi (( ya moralim bozulmasın diye çok uğraştı ama 6+4 te kalp atışının duyulması gerkirdi
canım sende sorun olmadan hamıle kaldysan bakmaması normal bazı dr bakıo ben bır cok dr gttm banada 1 dr rahım agzında kucuk kızarıklık var ama ısleeme gerek yok demıstı kendı suankı dr solemedım bılebana hiç öle bişi diyen olmadı ama :44:
bakması gerekebılır canım rahım agzına duvarına tuplerıne bakacaktır.yara varmı mantar varmı ıltahap varmı onemlı seyler bunlar
Hayırlısı olur inşallah.Benim son adet tarihim 21 şubat muhtemelen dr gitsem ne kese görücek ne bebek hatta dış gbelik olabilir falan diyerek insanı bunalıma sokacak.Daha önce böyle bir deneyimim varDr için biraz beklemeyi düşünüyorum.
galiba onlara bakcak bebişin kalkp atışını falan duyduk zaten
canım normalde zaten her yıl smear testı yaptımak ve rutın kontrol ıcın gıdılmesı lazım kı evlendıkten sonra mutlaka gdilmesi gerekiyor.Bende cok erteldım en son bı rahatsızlıgım ıcın gıttım gıtmısken kadın hepsıne baktı.Yanı normalede bebk dusunenler gıdıp bı gorunutlae hanı hersey normalmı dıye ole olması lazım suprıs hamıllelık olmadıycsa
görülmemesi problem miben görmedim daha ama geç döllenme galiba benim
senin tahmini doğum tarihin çiçeek ten daha geç deyilmi canım.olabiliyor geç döllenme, bende keseyi görmeye gittiğimde 5+3 düm daha küçük dedi hatta bide üstüne vaginal usg yaptı neden bebek oluşmamış deyip moralimi altüst etmişti.bende 7+4 e kadar sabrettim öyle gittim duydum çok şükür.en kısa sürede sizde göreceksiniz insallah.
ya doktor 7+4 olması gerekiyordu ama 6 haftalık bu bebek dedi. moralini bozmamak için çok uğraştı doktor, geç yumurtlamışsındır dedi :/ vajinal de baktı belki böyle duyarız diye ama yok duyamadık minicik bi göz kırpması vardı sadece o da kalbi dedi.
yine de içim içimi yiyo nasıl beklicem 1 hafta
Hayırlısı olur inşallah.Benim son adet tarihim 21 şubat muhtemelen dr gitsem ne kese görücek ne bebek hatta dış gbelik olabilir falan diyerek insanı bunalıma sokacak.Daha önce böyle bir deneyimim varDr için biraz beklemeyi düşünüyorum.
canım yaaa burda zaman gecırcess ıste hepbırlıktee napalımm bende 2 hafta beklıcemmmm sabırsızlanıyorum ama yapıcak bişee yok kalp atısı gorulduyse korkmaaaaaya doktor 7+4 olması gerekiyordu ama 6 haftalık bu bebek dedi. moralini bozmamak için çok uğraştı doktor, geç yumurtlamışsındır dedi :/ vajinal de baktı belki böyle duyarız diye ama yok duyamadık minicik bi göz kırpması vardı sadece o da kalbi dedi.
benım de tedavı oldugu ıcın gıtmıstım smear vs yapıldı ama mantar cok oluodu bende sımdılık ıdrarda sorun yok ama ılerdede olmaz ıns. aslında cokta arastırmamak lazım ınan dahada streste gırıyorsun bak bana dr ıstemedıgı halde gıttım kızamık cıkardımmı baktım dr gosterdım moralım bozuldu yanii keşke gostermeseydım dıyorum
banada rahımde ufak kızarıklık var demıstı bi dr ama docent kadına asılama ıcın gıttım hıcbır sorun yok dedi
cok dr degıstırmıstm bıara
ya doktor 7+4 olması gerekiyordu ama 6 haftalık bu bebek dedi. moralini bozmamak için çok uğraştı doktor, geç yumurtlamışsındır dedi :/ vajinal de baktı belki böyle duyarız diye ama yok duyamadık minicik bi göz kırpması vardı sadece o da kalbi dedi.
sonucta ultrasonda göz kırpması gibi gozuktu dmii kalp atısı bnce bı sorun yoktur sdece duyulmamıs olabılır bnce korkma
yanı canım cok bos bırakmamak lazım cokda kafaya takmamak lazım
canım normalde zaten her yıl smear testı yaptımak ve rutın kontrol ıcın gıdılmesı lazım kı evlendıkten sonra mutlaka gdilmesi gerekiyor.Bende cok erteldım en son bı rahatsızlıgım ıcın gıttım gıtmısken kadın hepsıne baktı.Yanı normalede bebk dusunenler gıdıp bı gorunutlae hanı hersey normalmı dıye ole olması lazım suprıs hamıllelık olmadıycsa
canım yaaa burda zaman gecırcess ıste hepbırlıktee napalımm bende 2 hafta beklıcemmmm sabırsızlanıyorum ama yapıcak bişee yok kalp atısı gorulduyse korkmaaaaa
ooohhhhh ne guselll yalnız daha yenı evlıymıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?