2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım endişelenme geç döllenme olabilir. benim 5 haftalıkken kese bile gözükmedi. içini ferah tut. duyulmamış olabilir benimde 7 hafta dolunca duyuldu

bana hiç öle bişi diyen olmadı ama :44:

canım normalde zaten her yıl smear testı yaptımak ve rutın kontrol ıcın gıdılmesı lazım kı evlendıkten sonra mutlaka gdilmesi gerekiyor.Bende cok erteldım en son bı rahatsızlıgım ıcın gıttım gıtmısken kadın hepsıne baktı.Yanı normalede bebk dusunenler gıdıp bı gorunutlae hanı hersey normalmı dıye ole olması lazım suprıs hamıllelık olmadıycsa

canımmm gec dollenme olmustur yaa korkmaaaaa kalp atısını gorduyse dr sorun yok beklıcen mecbur bende 2 hafta beklıcemm

bana hiç öle bişi diyen olmadı ama :44:
canım sende sorun olmadan hamıle kaldysan bakmaması normal bazı dr bakıo ben bır cok dr gttm banada 1 dr rahım agzında kucuk kızarıklık var ama ısleeme gerek yok demıstı kendı suankı dr solemedım bıle
benım tek derdım suan kızamık gecırmemıs olmam takmıs durumdayım ona
mantar vs varsa zaten kendını cok bellı eder beyaz beyaz olur ben cok cektıgım ıcın ama uzulme onların hepsının cozumu var yani

ınsallah bıde yasmazsın canım ALLAH kımseye yasatmasın bole acı seylerı.benımde 19 şubat son bat ya ben korkuyorum ısde bı ance gıtmek ıstıyorum ama 5 haftyı doldurduk bana doktor arkadasım kese gorunur artık dedı gıdıp bı baktırmak en ıysı.Benım teyzem yasadfı dıs gebelık ıgne vurdular evde anıden bayıldı patlamak uzerumıs tansıyon anıden dusmus nerdeyse kaybedıyordu hayatını ALLAH korudu valla Rabbım hepımız korusun ve beıslerımızı

benım de tedavı oldugu ıcın gıtmıstım smear vs yapıldı ama mantar cok oluodu bende sımdılık ıdrarda sorun yok ama ılerdede olmaz ıns. aslında cokta arastırmamak lazım ınan dahada streste gırıyorsun bak bana dr ıstemedıgı halde gıttım kızamık cıkardımmı baktım dr gosterdım moralım bozuldu yanii keşke gostermeseydım dıyorum
banada rahımde ufak kızarıklık var demıstı bi dr ama docent kadına asılama ıcın gıttım hıcbır sorun yok dedi
cok dr degıstırmıstm bıara

En iyisini yaparsın canım ben aynı durumu yaşadım cunku... Bebişlerimizin doğum tarihleri aynı olacak sanırım:)

Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.

canım yaaa burda zaman gecırcess ıste hepbırlıktee napalımm bende 2 hafta beklıcemmmm sabırsızlanıyorum ama yapıcak bişee yok kalp atısı gorulduyse korkmaaaaa

yanı canım cok bos bırakmamak lazım cokda kafaya takmamak lazım

yanı canım cok bos bırakmamak lazım cokda kafaya takmamak lazım

valla dıyorum ya ne kadar arastırırsak okadar cok sorun cıkıyor ben bunu 2 bucuk senede ogrendımmm vallahi omrumden omur gıtmısti onu halledıyorduk baska sey cıkıyordu genede rabbıme sukur olsun bınlerce aşılmayacak hastalıklarımız yok allaha sukur
ama kızamık cıkaaydım ıyıydı

hmm bizim süpriz oldu canım. duymadımda zaten öyle gidilmesi gerekiyor diye. neyse iyi oldu bebeişten sonra giderim artık bende.

canım yaaa burda zaman gecırcess ıste hepbırlıktee napalımm bende 2 hafta beklıcemmmm sabırsızlanıyorum ama yapıcak bişee yok kalp atısı gorulduyse korkmaaaaa

ya işe veremiyorum kendimi moralim acayip bozuluyo böle bi terslik olunca düşün düşün... doktor saolsun çok ilgiliydi konuştuk ama ben o karnında bebeği ölen anneyi görünce koptum zaten o ağladı ben de oturdum ağladım eşimde yoktu yanımda zaten yalnızdım çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…