haftaya duyarımm inşallah yaçok kötü oldum ya moralim çok bozuldu
ya işe veremiyorum kendimimoralim acayip bozuluyo böle bi terslik olunca düşün düşün... doktor saolsun çok ilgiliydi konuştuk ama ben o karnında bebeği ölen anneyi görünce koptum zaten o ağladı ben de oturdum ağladım eşimde yoktu yanımda zaten yalnızdım çok kötü oldum
ya işe veremiyorum kendimimoralim acayip bozuluyo böle bi terslik olunca düşün düşün... doktor saolsun çok ilgiliydi konuştuk ama ben o karnında bebeği ölen anneyi görünce koptum zaten o ağladı ben de oturdum ağladım eşimde yoktu yanımda zaten yalnızdım çok kötü oldum
valla dıyorum ya ne kadar arastırırsak okadar cok sorun cıkıyor ben bunu 2 bucuk senede ogrendımmm vallahi omrumden omur gıtmısti onu halledıyorduk baska sey cıkıyordu genede rabbıme sukur olsun bınlerce aşılmayacak hastalıklarımız yok allaha sukur
ama kızamık cıkaaydım ıyıydı
aynen ben ilaç kullandım ilk ay ama ilaç benim bünyeye dokanınca eşim korunmaya başladı oda pek korunamamış anlaşılan allahım verdi işte
sıkma canını belkı bebek ken olmussundur asın vardır cok hafıf gecırmıssındır benım yuzumde ole kabarcıklar hıc hatırlmaıyorum hatta kaba kulak dısında hıcbı hastalıgımı hatırlamıyorum annem gecırdın dıyor ama demmekı bebektım
cıcekcım hıc takma kafana.daha erken canım.kesenın boyu bebegın boyu ne olmus unları soyledı mı.normal zamanında ılerlıyor mu?stres yapma hersey yolunda gıdecek canım
kıyamam bıtanem yaa uzulmee bak gorunmeseydı kalp atısları ya ozaman daha kotu olucaktın gene sukur bence.
dr ılgılenmıs ne guzell benım adetımle esıt gıdıyor drlada aynı ama ılla aynı gıdıcek dıye bırsey yok kımısı erken yumurtlar kımısıde gec yumurtlar benım asılama oldu dıye duydum belkıde 6+3 de.
sen sabret hayatımmm elbette duyucaksın ama genede 1 hafta beklemessen 2 gun sora gıt baska dr bak bırde
aaaaa kötü şeyleri çıkarırmısın lütfen aklından bebişimizi üzme annesi o daha çok minnak ters bişey olsa doktorun fark eder bişey söylerdi mutlaka sana sıkma canını ooooo daha ilk günden su koyverdiniz 9 ay nasıl bekliceniz
Selam kızlarrrrr
Saçlarını boyamak isteyip de benim gibi boyayamayan var mı? ilk 3 ay riskliymiş hatta 9 ay boyunca boyamasan daha iyi diyolar, beyazlarım var biraz napsam bilemedim, doğal boyalar var mı bildiğiniz, yada kınanın içine ceviz yapragımı koysam siyah renk versin diye, aynı dertten muzdarip olan var mı
ya keseyi içinde de minicik bişey işte bide küçücük yanın sönen bişey. kalbiymiş :) boy pos bilmiyom yani
ya 1 hafta daha beklicemşimdi 2 gün sonra duyarım diye giderim yine duyamam iyice kötü olurum
dimi canım ya haklısınız valla ya nolur çok dua edin sizin dualarınız kabul olur..
var olmazmı benm sarı sacım bıde nasıl olcak bılmıyorum dıplerım cıktı bıle
3 ay sonrasında bıtkıselle boya dedı dr ama annem bosver dıyor
var olmazmı benm sarı sacım bıde nasıl olcak bılmıyorum dıplerım cıktı bıle
3 ay sonrasında bıtkıselle boya dedı dr ama annem bosver dıyor
benimde var beyazlarım ama ben boyatmayı düşünmüyorum herşeyi yiyip içemezken istediğimiz kremi ilacı kullanamazken boyayı nasıl kullanayımmm :26:
Evet dr.un biri 3 aydan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi, diğer bir dr. bitkisel boyalarda aynı en iyisi boyama dedi, piyasadaki int kınaları da aynı boya gibiymiş normal kınayla boyasak kıpkırmızı olur beyazlar çirkin durur ama içine rengi siyahlatıcı ceviz yaprağı gibimesela bişeyler konulabilir.
beyazlar çok çirkin duruyor, filize de yazdıgım gibi doğal biçare bulmak lazım yoksa boyayamam bebeğe zararını bile bile.
aynen canımmm bende zor bulmusken zatenn gıdıpte kıyamam boyatamam benım beyaz yok daha yasımda 27 ama dıplerı ıgrenc cıktıyapıcak bısey yok kınayı hıc duymadım ama kırmızı olur kız:)) ıcıne bırsey koyucaksan onlarıda arastır oyle koy
benım ablamın ark var makyöz ona bır sorarım olmadı o boyaları kendı alıo
Herkeze merhabaaaa cumaniz mubarek olsun hanimlar ve yavrulari.
Teyzeleri ben dün fasulyemi gördüm, doktor teyzesi annesi bak kalbi neguzel atiyor, bak bunlar bacaklari bunlar da kollari annesi diye diye gösterdi. Gayet iyiymişiz kalp atimida güzel kesede iyi suyunda iyi problem yok dedi. Sesini duymadim çünki cihazda o özellik yok ama baska bir yerde ses ozellikli cihazda duyabilirsin yada ayrintili ultrasyona kadar sabredersen ozaman duyarsin annesi dedi. Önemli olan kalbin atmasi bizim icin dedi.
Birde artik tam haftamizi öğrendik bugün itibari ile 7+2 yiz geç döllenme ve kayitli olan sat tarihimi 6 şubat olarak değiştirdi, hic bir sıkıntı yaratmaz bir problem olmaz bulundugu haftanin gidishattina göre gelişimi dedi doktor teyzemiz.
Allah hapimizinkini korusun hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin inşallah
Herkeze merhabaaaa cumaniz mubarek olsun hanimlar ve yavrulari.
Teyzeleri ben dün fasulyemi gördüm, doktor teyzesi annesi bak kalbi neguzel atiyor, bak bunlar bacaklari bunlar da kollari annesi diye diye gösterdi. Gayet iyiymişiz kalp atimida güzel kesede iyi suyunda iyi problem yok dedi. Sesini duymadim çünki cihazda o özellik yok ama baska bir yerde ses ozellikli cihazda duyabilirsin yada ayrintili ultrasyona kadar sabredersen ozaman duyarsin annesi dedi. Önemli olan kalbin atmasi bizim icin dedi.
Birde artik tam haftamizi öğrendik bugün itibari ile 7+2 yiz geç döllenme ve kayitli olan sat tarihimi 6 şubat olarak değiştirdi, hic bir sıkıntı yaratmaz bir problem olmaz bulundugu haftanin gidishattina göre gelişimi dedi doktor teyzemiz.
Allah hapimizinkini korusun hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun maşallahAllah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Allah sağlıklı shatli kucağına almayı nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?