2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum ama keseden çok az bir ayrılma görüyorum dedi ve progestan verdi ama benim çok moralim bozuldu içimi korku sardı dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim doktoru bu şekilde belirten varmı aranızda yani bu bir ciddi düşük tehlikesi midir bilemedim Dua ediyorum meleğim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın beni diye...

kızlar merhaba bışey sorcam saglık ocagına gıtmıştım ebe doktor dış yada boş gebelık falan dedımı dıye sordu ya kafam karıştı bende 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gel dedı dedım tamam ozamn dedı böyle bışey olsaydı doktor söylerdı dımı bellı olurdu çok korkuyorum ya

Son düzenleme:

ALLAH korusun canımmmmmm

yersiz bir soru olmuş,taa en sondan soru sormuş arkadaş.kafana takma, tabiki usg de belli olurdu.keseyi gördünüz sanırım ki kalp atışı için çağırdı,diye dşünüyorum.

yersiz bir soru olmuş,taa en sondan soru sormuş arkadaş.kafana takma, tabiki usg de belli olurdu.keseyi gördünüz sanırım ki kalp atışı için çağırdı,diye dşünüyorum.

evet canım keseyı görduk kan tahlıllerımde guzel çıkmıştı doktorum bı sorun yok dedı haftayada kalp atışı için çagırdı zaten zor geldı bebegım şimdide korkuyorum

Dr.a sorsaydın keşke ama o an insan hiçbişey diyemiyo eve gidince aklımız başımıza geliyo kelimeler uçuşuyo kafamızda.Çok az demiş dr. demek ki çok değil düşük tehlikesi hemen hemen hepimiz geçirdik dua et, progestan kullan, inş bi sorun olmaz.

Ya dr. un dediği dururken sağlık ocağındakilerin lafına ne bakıyosun öyle bişey olsa dr söylerdi zaten, herşey normal demek ki.

drun pek güvenilir gelmedi cnm eğer ışık gibi pıt pıt yanan kalbi gördüysen bu kalbin attığını gösterir birde drların kesenin kenarlarından aldığı ölçüye bağlı olarak haftası değişiyor eğer kesenin iç kısmından işaret koymuşsa düşük haftada çıkması normal sen başka bi dra görün istersen

evet canım keseyı görduk kan tahlıllerımde guzel çıkmıştı doktorum bı sorun yok dedı haftayada kalp atışı için çagırdı zaten zor geldı bebegım şimdide korkuyorum

bende hemşireyim ama çok sinirlendim,bana böyle bir soru sorsa kim olursa olur orda çok fena ağzının payını verirdim"saçma sapan konuşma" diye.böyle boş,gereksiz konuşanlara hasta oluyorum. yok canım değecek bişey değil takma kafanı sen.

doktoruma guvenıyorum zaten aylardır tedavı göruyodum ebe böyle sorunca canım sıkıldı işte

ya olsa söylerdı herhalde doktor bıde ultrasonn kagıdınıda verdım bakmadan dırek sordu oda benım canımı sıktı kese gözukuyo işte dedım bende kalp atışı için agırdıysa tamam ozamn dedı zaten korkuyorum kalp atışını duymadım daha ebede böyle soyleyınce canım sıkıldı işte ama olsa doktor söylerdı dımı bellı olurdu

İnşallah olmaz dua ediyorum sürekli yani o an kötü birşey mi ya da çok tehlikeli mi dedim şimdilik değil ama sağlıksız bir emriyo olursa zaten düşer dedi bu akşam başlıyorum ilacı kullanmaya 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah keseciğine güzelce yerleşmiş olur bebeğim..

oyyy canım ya ,bu tamamem onun gaflet anına denk gelmiş.ilk önce usg ne bakması lazım sonra birsonraki randevun ne zaman diye sorması lazım sen olumsuz bişey söylesen Allah koruusn ondan sonrada o ilk sorusunu sorması lazım.burda tamamen alakasız bir diyalog bütünlüğü-bütünsüzlüğü:) var.tabiki söyler ultrason a bakan dr.o arkadaş müneccim değilki nerden bilebilir.boş anına gelmiş saçmalamış,okadar.

anladım canım cok teşekkur ederım benden daha önce tahlıl kagıtlarını istemıştı bende onları göstermek için gitmiştim böyle canımın sıkılacagını bılseydım gıtmezdım

Amin canım inşallah, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

doktoruma guvenıyorum zaten aylardır tedavı göruyodum ebe böyle sorunca canım sıkıldı işte

tabiki dr söylerdi sorun görseydi, zaten ufacık bi sorunda hemen söylüyor dr.lar , bak kendinde diyosun hemşire bakmadan etmeden müneccim mi söylesin hem sen herşey normal deyince tamam o zaman sorun yok demiş. hemşire ne bilsin sağlık ocağındaki dr.lar bile anlamıyor da. sağlık ocaklarında ultrason bile yok

gözün aydın canım bize de dua et oldu mu:)))
gerçek yani normal adet başlangıcın ne zamandı cnm?

sorma canım ya cok sınır oldum canım sıkıldı nerden bıleyım böyle sacma sapan konuşacagını gıtmezdım bılseydım

arkadaş haklı Dr.lar olumsuz bişey olduğunda dan dan dan söylerler...ilk gebeliğimden biliyorum bizzat.sağlıksız bir embriyoyu sağlıklı vücudun atacak dedi.aynen dediği gibi oldu....

arkadaş haklı Dr.lar olumsuz bişey olduğunda dan dan dan söylerler...ilk gebeliğimden biliyorum bizzat.sağlıksız bir embriyoyu sağlıklı vücudun atacak dedi.aynen dediği gibi oldu....

anladım canım sagolun içimi rahatlattınız çok endışelenmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…