İnşallah olmaz dua ediyorum sürekli yani o an kötü birşey mi ya da çok tehlikeli mi dedim şimdilik değil ama sağlıksız bir emriyo olursa zaten düşer dedibu akşam başlıyorum ilacı kullanmaya 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah keseciğine güzelce yerleşmiş olur bebeğim..
arkadaş haklı Dr.lar olumsuz bişey olduğunda dan dan dan söylerler...ilk gebeliğimden biliyorum bizzat.sağlıksız bir embriyoyu sağlıklı vücudun atacak dedi.aynen dediği gibi oldu....
nezamanki canım
Canım bana neler neler dediler ah bi bilsen daha ilk kan testlerinde düşer bu bebek durmaz sen kendi sağlığına bak dediler 2 ayrı dr. üstelik düzelmezmi diye kaç kez sordum düzelmez dua et düşsün de kürtaj olmak zorunda kalma dediler, ben düşcek diye bekliyodum ağır şeyler kaldırdım ilacı bıraktım, sonra aynı dr bebek gayet iyi dedi, ohoo anlatmakla bitmez, bundan öncesinde de pişmiş tavugun başına gelmeyen benim başıma geldi şükürler olsun yine hamdolsun geçti gitti inş , o yüzden dr.lara güvenemiyorum 3-4 dr.a gidiyorum napıyım
22 mayısda canım evlılık yıldonumu :))
ay öğrenirsin ozamana kadar ya varmış dahatabi öğrenip de dayanamayıp söylersen yıldönümünde once orasını bielemicimm
yapma annesi minicik olcak zaten daha fıstık kadar yok, canım benim bak üzüntü bu aylarda bizim için hiç iyi değil hatta hamileliğimiz boyunca... sürekli dua ediyorum hepimiz için sende dua et hem kendin hem bizim için
Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum ama keseden çok az bir ayrılma görüyorum dedi ve progestan verdi ama benim çok moralim bozuldu içimi korku sardı dokunsalar ağlayacak vaziyetteyimdoktoru bu şekilde belirten varmı aranızda yani bu bir ciddi düşük tehlikesi midir bilemedim Dua ediyorum meleğim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın beni diye...
kızlar merhaba bışey sorcam saglık ocagına gıtmıştım ebe doktor dış yada boş gebelık falan dedımı dıye sordu ya kafam karıştı bende 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gel dedı dedım tamam ozamn dedı böyle bışey olsaydı doktor söylerdı dımı bellı olurdu çok korkuyorum ya
drun pek güvenilir gelmedi cnm eğer ışık gibi pıt pıt yanan kalbi gördüysen bu kalbin attığını gösterir birde drların kesenin kenarlarından aldığı ölçüye bağlı olarak haftası değişiyor eğer kesenin iç kısmından işaret koymuşsa düşük haftada çıkması normal sen başka bi dra görün istersen
canım onu dr hesaplamadımı :26: gorulduyse hıc sıkma canını uzme bebısıde 1 hafta gerıye alıcaksın sanırım tarıhı ama genede dr bılır herseyıya yanıp sönen kalbini gördüm de ses duyulmadı işte ondan canım sıkıldı çok hazırlamıştım kendimi duyarım diye. 7+5 olduğumu düşündüğüm içinmeger benim mercimek daha mercimek bile değilmiş şimdi kafam karıştı doğum ne zaman olcak o zaman?
canım onu dr hesaplamadımı :26: gorulduyse hıc sıkma canını uzme bebısıde 1 hafta gerıye alıcaksın sanırım tarıhı ama genede dr bılır herseyı
o zaman 18 kasım mı olcak yaw sormadım o kadar sinirim bozuldu kibide dedi ki tuvaletini tutma sık sık git idrar yoluna zarar veriyormuş iltihap olabilir dedi tutarsan .. haberiniz olsun kızlar
Canım bana neler neler dediler ah bi bilsen daha ilk kan testlerinde düşer bu bebek durmaz sen kendi sağlığına bak dediler 2 ayrı dr. üstelik düzelmezmi diye kaç kez sordum düzelmez dua et düşsün de kürtaj olmak zorunda kalma dediler, ben düşcek diye bekliyodum ağır şeyler kaldırdım ilacı bıraktım, sonra aynı dr bebek gayet iyi dedi, ohoo anlatmakla bitmez, bundan öncesinde de pişmiş tavugun başına gelmeyen benim başıma geldi şükürler olsun yine hamdolsun geçti gitti inş , o yüzden dr.lara güvenemiyorum 3-4 dr.a gidiyorum napıyım
o zaman 18 kasım mı olcak yaw sormadım o kadar sinirim bozuldu kibide dedi ki tuvaletini tutma sık sık git idrar yoluna zarar veriyormuş iltihap olabilir dedi tutarsan .. haberiniz olsun kızlar
Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.
hadı hayırlı olsunnn canımmm yat dınlen bencede kalkma.bende kanama durdugu halde bende pek ıs yapmıyorummMerhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?