2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ilacını kullan ama bol bolda dinlen fazla yorma kendini sırt üstü yatmaya bak inşallah allahın izniyle hiç bişey olmaz korkma üzülme rabbim ikinizide korusun yanınızda olsun

kızlarr evlılık yıldonumune AZ kaldı ınsallah ozamana kadar cınsıyetını ogrenırım

arkadaş haklı Dr.lar olumsuz bişey olduğunda dan dan dan söylerler...ilk gebeliğimden biliyorum bizzat.sağlıksız bir embriyoyu sağlıklı vücudun atacak dedi.aynen dediği gibi oldu....

Canım bana neler neler dediler ah bi bilsen daha ilk kan testlerinde düşer bu bebek durmaz sen kendi sağlığına bak dediler 2 ayrı dr. üstelik düzelmezmi diye kaç kez sordum düzelmez dua et düşsün de kürtaj olmak zorunda kalma dediler, ben düşcek diye bekliyodum ağır şeyler kaldırdım ilacı bıraktım, sonra aynı dr bebek gayet iyi dedi, ohoo anlatmakla bitmez, bundan öncesinde de pişmiş tavugun başına gelmeyen benim başıma geldi şükürler olsun yine hamdolsun geçti gitti inş , o yüzden dr.lara güvenemiyorum 3-4 dr.a gidiyorum napıyım

içim tuhaf oldu sen anlatırken.alıcılarımızın fena açık olması lazım.çok haklısın bende öyleyim.benimki seninkinin yanında çok basit bir örnek olacak ama,arkadaşım olan Dr.a gittim muayeneye boğaz enfeksiyonu,geçmeyen atılamayn sekresyon şikayetiyle.bişey olmaz bişeyin yok dedi bende çok sevmediğim için dr.a gitmeyi bidaha gitmedim, benim umursamazlığım şimdi alerjik astımdan şüpeleniliyor.şuan yurtdışındayım Tr ye dönünce bikaçtane Dr.a gideceğim.

kızlar gurbetguzelı ablada yok yaa oda kayboldu dr randevusu vardı cok merak edıyorumm msj attım bakalım ıns duyar bizi sabah 06:50 cıkmıs

ay öğrenirsin ozamana kadar ya varmış daha tabi öğrenip de dayanamayıp söylersen yıldönümünde once orasını bielemicimm

ogrenırmıyım bılmıyorum ıns ogrenırım yaaa :)) ben dr esımle gıttıgım ıcın herseyı oda duyuyor saklamak mumkun deıl canım

Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah :)

Merak etme tatlım sorun çıkmayacak kalp atışı var ilacını düzenli al dualarım seninle bebeğim :)

ya sen bi gerizekalının lafını neden önemsiyorsun ki. Ağzına geleni söyleyen insanlar böyle saçmaalıyorlar. sen dr una güven. hiiç sıkma canını :)

ya yanıp sönen kalbini gördüm de ses duyulmadı işte ondan canım sıkıldı çok hazırlamıştım kendimi duyarım diye. 7+5 olduğumu düşündüğüm için meger benim mercimek daha mercimek bile değilmiş şimdi kafam karıştı doğum ne zaman olcak o zaman?

canım onu dr hesaplamadımı :26: gorulduyse hıc sıkma canını uzme bebısıde 1 hafta gerıye alıcaksın sanırım tarıhı ama genede dr bılır herseyı

canım onu dr hesaplamadımı :26: gorulduyse hıc sıkma canını uzme bebısıde 1 hafta gerıye alıcaksın sanırım tarıhı ama genede dr bılır herseyı

o zaman 18 kasım mı olcak yaw sormadım o kadar sinirim bozuldu ki bide dedi ki tuvaletini tutma sık sık git idrar yoluna zarar veriyormuş iltihap olabilir dedi tutarsan .. haberiniz olsun kızlar

o zaman 18 kasım mı olcak yaw sormadım o kadar sinirim bozuldu ki bide dedi ki tuvaletini tutma sık sık git idrar yoluna zarar veriyormuş iltihap olabilir dedi tutarsan .. haberiniz olsun kızlar

ben hıc tutamıyorum kı zaten ama bugun daha 500ml su ıcemedım hıc canm ıstemıyor ne yemek ne bısey
hesaplayıcıdan hesapla ben ole yapmıstm:)

merhaba annecikler.biz kontrole gittik kesemizi gördük bebiş yerleşmiş yerine :)) nokta gibi birşey daha. şimdi babayı ziyarete geldik akşam ultrason görüntüsünü de paylaşırız :))) RABBİM bebeklerimizi bize bağışlasın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip atsin inşallah cümlemize

Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.

İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz doldu Duyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş

Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.

Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.

canım o doktorların adı nedir ki gitmeyelim bali

geçenlerde nerde okuduğumu hatırlamıorum bizim gruptada okumuş olabilirim gaz olduğu için bebeğin kalp atışını duyamadıklarını yazmıştı biri ....gününde doğurabilen kaç kişi var acaba kimisi erken kimisi geç gelir zaten cnm benim kız 7 mayıstı 26 nisanda geldi bu hesaplar son güne kadar değişir

canım çok sevindimm yaaaa rabbim bebişini korusun sen içini ferah tut doktorunun tavsiyelerine uy allahımın izniyle hiç bişey olmaz

hadı hayırlı olsunnn canımmm yat dınlen bencede kalkma.bende kanama durdugu halde bende pek ıs yapmıyorumm
desene kaynanan daha sızde durucakk
oh maşallah baya kan almıslarr benden 3 tüp aldılar ıns testlerınde guzel cıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…