Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.
merhaba annecikler.biz kontrole gittik kesemizi gördük bebiş yerleşmiş yerine :)) nokta gibi birşey daha. şimdi babayı ziyarete geldik akşam ultrason görüntüsünü de paylaşırız :))) RABBİM bebeklerimizi bize bağışlasın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip atsin inşallah cümlemize
ben hıc tutamıyorum kı zaten ama bugun daha 500ml su ıcemedım hıc canm ıstemıyor ne yemek ne bısey
hesaplayıcıdan hesapla ben ole yapmıstm:)
geçenlerde nerde okuduğumu hatırlamıorum bizim gruptada okumuş olabilirim gaz olduğu için bebeğin kalp atışını duyamadıklarını yazmıştı biri ....gününde doğurabilen kaç kişi var acabakimisi erken kimisi geç gelir zaten cnm benim kız 7 mayıstı 26 nisanda geldi bu hesaplar son güne kadar değişir
Bu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış
:) ben enaz 2 lt içiyorum. bazen 3lt ama o kadar sık lavaboya gidiyorum ki :) nerdeyse yarım saatte bir tuvalete gidesim geliyo :)))
içim tuhaf oldu sen anlatırken.alıcılarımızın fena açık olması lazım.çok haklısın bende öyleyim.benimki seninkinin yanında çok basit bir örnek olacak ama,arkadaşım olan Dr.a gittim muayeneye boğaz enfeksiyonu,geçmeyen atılamayn sekresyon şikayetiyle.bişey olmaz bişeyin yok dedi bende çok sevmediğim için dr.a gitmeyi bidaha gitmedim, benim umursamazlığım şimdi alerjik astımdan şüpeleniliyor.şuan yurtdışındayım Tr ye dönünce bikaçtane Dr.a gideceğim.
merhaba annecikler.biz kontrole gittik kesemizi gördük bebiş yerleşmiş yerine :)) nokta gibi birşey daha. şimdi babayı ziyarete geldik akşam ultrason görüntüsünü de paylaşırız :))) RABBİM bebeklerimizi bize bağışlasın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip atsin inşallah cümlemize
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.
canım çok sevindimm yaaaa rabbim bebişini korusun sen içini ferah tut doktorunun tavsiyelerine uy allahımın izniyle hiç bişey olmaz
hadı hayırlı olsunnn canımmm yat dınlen bencede kalkma.bende kanama durdugu halde bende pek ıs yapmıyorumm
desene kaynanan daha sızde durucakk
oh maşallah baya kan almıslarr benden 3 tüp aldılar ıns testlerınde guzel cıkarr
Merak ettik seni de miniğini de. Ben de bugün aynı şekilde 7+5 beklerken 6 +4 olduğunu öğrendim canım. olsun sağlıklı olsunlar da. İlacını kullan ve iyice dinlen uzat ayaklarını... sakın kımıldama canım dikkat et kendine. Rabbim bebeğini sana bağışlasın...
haklısın tatlım ama kafam karıştı işte :)
çok şükür tatlım :)
bende 2 2 bucuk ıcıyordum ama bugun hıc ıcemedım canım hıcbırsey ıstemıyorr
valla sorma her namazda abdest alıyorum onceden hıc gelmıodu:))
bende 2 2 bucuk ıcıyordum ama bugun hıc ıcemedım canım hıcbırsey ıstemıyorr
valla sorma her namazda abdest alıyorum onceden hıc gelmıodu:))
Sevgiler.
Namazlarını oturarak mı kılıyosun normal mi? ben artık oturarak kılıyorum, hatta wc olarak da artık klozeti kullansak iyi olcak
arkadaşlar ben çıkıyorum bebişleri ve sizleri çok öpüyorum kendinize ve bebeişinize dikkat edin evde net olmadığı için giremicem sizi özlicim anacım p.tesi güzel haberlerle gelirim inşallah yarın doktorum beni ellicek
kıyamamm bak bu vesileyle her vakit taze abdestle kılıyosun namazını :)
canım dualarımız seninlehiç bişi olmaz Allahın izniyle.
arkadaşlar ben çıkıyorum bebişleri ve sizleri çok öpüyorum kendinize ve bebeişinize dikkat edin evde net olmadığı için giremicem sizi özlicim anacım p.tesi güzel haberlerle gelirim inşallah yarın doktorum beni ellicek
Namazlarını oturarak mı kılıyosun normal mi? ben artık oturarak kılıyorum, hatta wc olarak da artık klozeti kullansak iyi olcak
Canlarım doktorumun iki lafından biri BOL SU...Bel ağrısına, kasık ağrısına ve kanamalara faydalıymış
Vahşihatun teyzoşş seni ve minnakı da öptük çok çok
öle vallaa bıyerde ıyı oldu zaten wc gelmesede uyukluyorum bazen pc basında
bugun meryem suresını okudum cok ıyıymısss 9 ay boyunca okumak elımden geldıgınce okuycamm dua edıcemm
selam kızlar ben yenı ogrendım hamıle oldugumu ama sevınsemmı uzulsemmı bılemedım cunku henuz 6 aylık bır bebegım var ve ben sezeryanla dogum yaptım korkutucu bı durum sok oldum korundugumuz halde bu nasıl oldu bılemıyorum:s
Benım sat 20 subat buna gore kasım annesı oluyorum buyuk bır sokla aranıza katılıyorum ....
AYAkta kılıyorum canım kanamam kesıldı benım yaa bende zaten klozet var :))
Hamilelik boyunca okuyacagınız okudugunuz sureler dualar var mı? neler?
meryem suresi ve enbiya suresini duydum ben, herbir tarafı tamamlansın eksiksiz diye subhanallah çekiyorum....
birde düşük olmasından korkanlar için birazdan birşey paylaşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?