2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Merak ettik seni de miniğini de. Ben de bugün aynı şekilde 7+5 beklerken 6 +4 olduğunu öğrendim canım. olsun sağlıklı olsunlar da. İlacını kullan ve iyice dinlen uzat ayaklarını... sakın kımıldama canım dikkat et kendine. Rabbim bebeğini sana bağışlasın...

tebrikler bitanem :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımmm :))

ben hıc tutamıyorum kı zaten ama bugun daha 500ml su ıcemedım hıc canm ıstemıyor ne yemek ne bısey
hesaplayıcıdan hesapla ben ole yapmıstm:)

:) ben enaz 2 lt içiyorum. bazen 3lt ama o kadar sık lavaboya gidiyorum ki :) nerdeyse yarım saatte bir tuvalete gidesim geliyo :)))

haklısın tatlım ama kafam karıştı işte :)

Bu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış

çok şükür tatlım :)

:) ben enaz 2 lt içiyorum. bazen 3lt ama o kadar sık lavaboya gidiyorum ki :) nerdeyse yarım saatte bir tuvalete gidesim geliyo :)))

bende 2 2 bucuk ıcıyordum ama bugun hıc ıcemedım canım hıcbırsey ıstemıyorr
valla sorma her namazda abdest alıyorum onceden hıc gelmıodu:))

Aynı durum bende de var,haberlerde izlemiştim ışın tedavisi varmış çok ihmal ettip yıllarca çekiyorum ama hamileyken daha zor bebeğe bişey olcak diye korkuyorum, dualarımız onlarla Rabbim korusun.

Hayırlı olsun canım, kalp atışlarını duymak kucagına almak da nasip olur inşallah

Maşallah inş kanama durur canım, bak benim 15 gündür dr.un dediği gibi kahve telvesi şeklinde akıntım var çok şükür bebek iyi , aynen benim dr.umda kırmızı olursa gel dedi. Kahverengi olması demek kanamanın çok az olması demekmiş sızıntı şeklinde oldugu için kan çıkana kadar mikroplar tarafından rengi değişiyor kahverengi oluyormuş, inş senin hiç olmaz hemen geçer, bol su tüketmek kanama için mi iyiymiş? bide ben bebe aspirini kullanıyordum böyle olunca dr. bebe aspirini kes dedi kanama yapabilir kanı cıvıtır dedi.

canım çok sevindimm yaaaa rabbim bebişini korusun sen içini ferah tut doktorunun tavsiyelerine uy allahımın izniyle hiç bişey olmaz

haklısın tatlım ama kafam karıştı işte :)

çok şükür tatlım :)

Canlarımmm Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

bende 2 2 bucuk ıcıyordum ama bugun hıc ıcemedım canım hıcbırsey ıstemıyorr
valla sorma her namazda abdest alıyorum onceden hıc gelmıodu:))

Namazlarını oturarak mı kılıyosun normal mi? ben artık oturarak kılıyorum, hatta wc olarak da artık klozeti kullansak iyi olcak

Canlarım doktorumun iki lafından biri BOL SU...Bel ağrısına, kasık ağrısına ve kanamalara faydalıymış

Vahşihatun teyzoşş seni ve minnakı da öptük çok çok

canım dualarımız seninle hiç bişi olmaz Allahın izniyle.

Namazlarını oturarak mı kılıyosun normal mi? ben artık oturarak kılıyorum, hatta wc olarak da artık klozeti kullansak iyi olcak

arkadaşlar ben çıkıyorum bebişleri ve sizleri çok öpüyorum kendinize ve bebeişinize dikkat edin evde net olmadığı için giremicem sizi özlicim anacım p.tesi güzel haberlerle gelirim inşallah yarın doktorum beni ellicek

ben de kaçar :) evde nete girmiyorum pazartesi görüşürüz :)

kıyamamm bak bu vesileyle her vakit taze abdestle kılıyosun namazını :)

öle vallaa bıyerde ıyı oldu zaten wc gelmesede uyukluyorum bazen pc basında
bugun meryem suresını okudum cok ıyıymısss 9 ay boyunca okumak elımden geldıgınce okuycamm dua edıcemm

selam kızlar ben yenı ogrendım hamıle oldugumu ama sevınsemmı uzulsemmı bılemedım cunku henuz 6 aylık bır bebegım var ve ben sezeryanla dogum yaptım korkutucu bı durum sok oldum korundugumuz halde bu nasıl oldu bılemıyorum:s
Benım sat 20 subat buna gore kasım annesı oluyorum buyuk bır sokla aranıza katılıyorum ....

Canlarım doktorumun iki lafından biri BOL SU...Bel ağrısına, kasık ağrısına ve kanamalara faydalıymış

Vahşihatun teyzoşş seni ve minnakı da öptük çok çok

Bizde sizi öptük Bu su olayını öğrendiğimde iyi oldu kanamaya iyi geliyo demek damacanayı dikerim kafama artık:130:

Ptesi güzel haberlerlerini bekliyoruz hoşçakal

öle vallaa bıyerde ıyı oldu zaten wc gelmesede uyukluyorum bazen pc basında
bugun meryem suresını okudum cok ıyıymısss 9 ay boyunca okumak elımden geldıgınce okuycamm dua edıcemm

Birde enbiya suresini oku diyorlar 70 kere dediler hamilelik boyunca salih bir evlat olması içinmiş. Ben de tam bu konuyu açıcaktım.

Hayırlı olsun hoşgeldinn

AYAkta kılıyorum canım kanamam kesıldı benım yaa bende zaten klozet var :))

Benimkide kesildi ama eli kulağında gibi sanki her an korku içindeyim,klozetten nefret ediyorum

Hamilelik boyunca okuyacagınız okudugunuz sureler dualar var mı? neler?

meryem suresi ve enbiya suresini duydum ben, herbir tarafı tamamlansın eksiksiz diye subhanallah çekiyorum....

birde düşük olmasından korkanlar için birazdan birşey paylaşcam

salıh bır evlat ıcın yusuf suresı dedıler banada canımmm
ya arapca bılıyromusun sen? ben 2 sene once ogrendım yasını 45 dk okuyorum
ama bılgısayardanda takıp yapabılırsın dedi arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…