2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cicek simdi okudum seni bir cok kisi söylemiş gec dollenme olabilir , sakin kendini ve bebeği uzme bir hafta daha sabret duyarsin Allah'ın izniyle , bebeklerimiz Rabb'ime emanet

Bir daha kizamik deme sakin , olumsuz düşünüp olumsuzu cagirma , kiziyorum artik sana , Allah'ın izniyle bir sey olmayacak artik ileride bebisinle beraber geçirirsiniz kızamigi

Benim beyazlarimda cok fena cikti , yasımdan dolayıda cok var doktorum 28 haftalik olana kadar kesinlikle boya yok dedi , bitkisel olmazmı dedim asla dedi , eşimde kimyacı bitkiselle normalin arasında fark yok diyor , bir ara arastirdim ecz. Satılan bir marka var son aylarda kullanılabilir belki :)))

Canim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin

Canim kesin istirahat et asla cok dolaşma , sicak suyla uzun sure duş yapma , kabiz olma ve ıkinma , mutlaka bol su iç
Ozellikle moralini yuksek tut , ben 10 gun oldu kanama geçirdim doktorum ilk once stres yok olumlu düşüneceksin , bebege iyi sinyaller göndereceksin, kasilmayacak rahat olacak , tutunması icin ortam yarat dei
Buyuk gecmis olsun

22 mayısda canım evlılık yıldonumu :))

Kotu haber yok azalıyorum sna kotu haber demeyi
Bak ne guzel kalp atıyor , buyumus , dahada büyüyecek , olumlu olacaksın biraz once yazdim sen stres oldugun zaman bebek kasiliyormus ve strese giriyormuş , doktorum sen rahat oldumu oda kendini güvende hissediyor
Kanama icin zaten ilac kullanıyorsun dikkat etmen gereken
Kan sulandirici kullanma yada kan sulandirici besinlerden uzak dur
Asla sicak banyo yok ( ben basımı yıkıyorum sonra ilik suyla azıcık vücudumu )
Cok sicak ortamlara girme
Evde is yapma arada kalk koridorda bir iki tur at kan dolaşımı olsun , pihtilasma olmasın
Bol bol bol su iç

salıh bır evlat ıcın yusuf suresı dedıler banada canımmm
ya arapca bılıyromusun sen? ben 2 sene once ogrendım yasını 45 dk okuyorum
ama bılgısayardanda takıp yapabılırsın dedi arkadas

Ben yasin suresini 6 dk da falan okuyorum ama okudukça hızlanıyo zaten , bilmediğim sureleri kekeleye kekeleye çoook yavaş okuyorum.

Bir daha kizamik deme sakin , olumsuz düşünüp olumsuzu cagirma , kiziyorum artik sana , Allah'ın izniyle bir sey olmayacak artik ileride bebisinle beraber geçirirsiniz kızamigi

ayy valla abla ya baya takıldım moralım bozuldu ama yapıcakk ne varkı zaten ne ası olabılırmısım ne bısey ınsallah 7 ay boyuncada olmam kızamık mızamık

canım doktor ne demek istemiş anlamadım gittiğin doktorun iyi olduğunu düşünüyorsan bi şey diyemem ama ben olsam bi doktora daha giderdim

Kizlar ne yazismisiniz yaaaa maasallah yarisini okuyabildim nasilsiniz annecikler bizimde gec dollenme sanirim 1 hafta gec geliyoruz bursadan kimse yokmu emelden baska yaaaaa

Ben yasin suresini 6 dk da falan okuyorum ama okudukça hızlanıyo zaten , bilmediğim sureleri kekeleye kekeleye çoook yavaş okuyorum.

6 dk mı?
kız ne o okadrda hızlı okunurmu
bızım hoca bıle 15 dk okuyor
arapcamı okuyorsun

Çoookkk şüküüürrrr olumlu düşüncez olumlu olcak. Ben biliyorum evladım benimle kalacak içim rahat

''El-Mubdi'' Celle Celaluhu
Her kimin hanımı hamile olsa çocugunu düşürmekten korkarsa bu ismi on kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa, muhakkak Allah'u Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.

''El-Mütekebbir'' Celle Celaluhu
Her kim bu ismi şerifi yatağına geldiği vakitte on kere okursa, Allahu Teala onu salih bir evlatla rıızklandırır.

Esma-ül Hüsna diye bi kitapçık var onda yazıyordu bu bilgiler.Çok basit ben hergün yapmaya çalışıyorum.

Puffy canım hangi markaymış o hemen araştıralım beyazlar çok fena

Ben meryemi tedası basından bu yana okuyorum faydasına inanıyorum birde asagida bildiklerim var

Bunu gurbet güzeli vermişti daha once

Hamile .iken salava
Bu salavatin hurmetine bebegimi buyut Allahim
Sageli kariniza koyun surekli okuyun insAllah

""Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin nebiyyil ümmiyyi
el habîbil âlil kadri, el azîmil câhi, ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim"" .

Bunda yine baska bir topikte gormuştum

hem hamiş olan arkadaşlara hemde hamiş olacak arkadaşlara...yarın mubarek cuma o yuzden paylaşmak istedim...100 kere allahümme ya evvelü 100 kere allahümme ya semiü 100 kere allahümme ya mucib çekin.allah izin versin yeter...

6 dk mı?
kız ne o okadrda hızlı okunurmu
bızım hoca bıle 15 dk okuyor
arapcamı okuyorsun

Ya sen öyle deyince içime şüphe düştü bugün mesela cuma günü ya; sela ile ezan arasında yetiştireyim diye 26 dk zamanım vardı, şunları okudum; yasin, vakıa, cuma,mülk,nebe ve kısa sureler
sanarsın arkamdan atlı kovalıyor

burda hem meme hem de alttan oyle muayene yapiyorlar canim hem de hic sana sormuyor yapabilir miyim diye :) emzirme icin bakiliyor dedigin gibi,merak etme :)

ay canım benimmmmm seni bekliyordum yazdım hatta çok sevi,ndim çokıkk
sıra bende bana da dua et olur m pıtpıtlarımı duyabileyim:))bu arada geçen salı gittiğimd benim de kanamalı alan vardı biliyoısun benim doktorum da kahve telvesi şeklinde geleek dedi ama o gün yoğunca kırmızı geldikten sonra gün sonunda durdu şükür.bana da annem bakıyo bende isterahat edecekmişim ve bol sıvı.vallahi çok sevindim ama ya demekki 7.haftayı beklemek gerekiyo ben dün ağlamaktan helak olmuştum umudum oldun:13:

şakamısın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz maşallahh atlımı kovalıyoo cıdden olmaz duaları yavas yavas ve agır agır okuycaksın :))
bana bak 45 dk bır yasın off
napım anca ogrendım 1 senede
sen turkcemı arapcamı okuosn ?

Kizlar ne yazismisiniz yaaaa maasallah yarisini okuyabildim nasilsiniz annecikler bizimde gec dollenme sanirim 1 hafta gec geliyoruz bursadan kimse yokmu emelden baska yaaaaa
Bizde varız ya

Teşekkürler paylaşım için , bişey daha ekliyim bir yerde okumuştum aklımda kaldı mesela meyvemi yiyceksiniz bildiğiniz surelerden mesela ben ayetel kürsi okuyorum dua ediyorum şifa niyetine deyip öyle yiyorum elmayı

Arapça okuyorum evet yavaş okumak tabi daha iyi ama ben ezana yetiştircem diye böyle yaptım zaten diğer sureleri kekeme kekeme okuyorum istesem de hızlı okuyamam zaten , ben öğreneli çok oldu ama hala kekeliyorum

Arapça okuyorum evet yavaş okumak tabi daha iyi ama ben ezana yetiştircem diye böyle yaptım zaten diğer sureleri kekeme kekeme okuyorum istesem de hızlı okuyamam zaten , ben öğreneli çok oldu ama hala kekeliyorum
ay ıns darısı bana hızlanabılsem ıyı olucakk

canim valla benim sacim baya beyaz, cikti hepsi oyle dolaniyorum. 3. ayi doldurunca doguma kadar 1-2 kez bitkiselle cok tutmadan kafamda boyayayim diyorum. ben ilk hamileligimde Turkiye'deyken eczaneden bitkisel bir boya almistim ismini hatirlamiyorum ama. kanser hastalari falan bile kullanabiliyormus. cok arastirmistim ve o bitkisel boyada karar kilmistim, 35-40 liraydi kutusu. Phyto idi sanirim ismi..

canim tabii ki dua ederiz. nolur uzulme ya bak bebisini de uzeceksin. bol bol su ic, dinlen, guzel beslen. insallah duyacaksin pitpitlarini haftaya.

ayy valla abla ya baya takıldım moralım bozuldu ama yapıcakk ne varkı zaten ne ası olabılırmısım ne bısey ınsallah 7 ay boyuncada olmam kızamık mızamık

Çoookkk şüküüürrrr olumlu düşüncez olumlu olcak. Ben biliyorum evladım benimle kalacak içim rahat

İkinizde boyle olumlu , mutlu , huzurlu olacaksınız hep neseli olun cok gulen bebekleriniz olsun insallah

Bu duaları kaydedeceğim sagol
Boyanın ismi PHYTO COLOR internette 32 tl galiba ben eczanede baktım 41 tl dei

canımmmmmmm 6+1 mişiz biz meğer ha duymak ha görmek hiç farketmez. İnşAllahhh seninde güzel haberlerini alcaz merak etme bebişi de üzme canımmmmmm dualarım seninle kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…