Kızlar moralim çok bozuk yaadoktora gittim 7+5 olması gerekirken 6+4 gibi gözüküyo dedi kalp atışını da gördük ama duyamadık (( moralim çok bozuldu duyabilmem gerkiyordu hem karından hem de vajinal ultrason ile baktı ama yok duyamadı haftaya gel duyarız dedi (( ya moralim bozulmasın diye çok uğraştı ama 6+4 te kalp atışının duyulması gerkirdi
Cicek simdi okudum seni bir cok kisi söylemiş gec dollenme olabilir , sakin kendini ve bebeği uzme bir hafta daha sabret duyarsin Allah'ın izniyle , bebeklerimiz Rabb'ime emanet
canımmm gec dollenme olmustur yaa korkmaaaaa kalp atısını gorduyse dr sorun yok beklıcen mecbur bende 2 hafta beklıcemm
canım sende sorun olmadan hamıle kaldysan bakmaması normal bazı dr bakıo ben bır cok dr gttm banada 1 dr rahım agzında kucuk kızarıklık var ama ısleeme gerek yok demıstı kendı suankı dr solemedım bıle
benım tek derdım suan kızamık gecırmemıs olmam takmıs durumdayım ona
mantar vs varsa zaten kendını cok bellı eder beyaz beyaz olur ben cok cektıgım ıcın ama uzulme onların hepsının cozumu var yani
Bir daha kizamik deme sakin , olumsuz düşünüp olumsuzu cagirma , kiziyorum artik sana , Allah'ın izniyle bir sey olmayacak artik ileride bebisinle beraber geçirirsiniz kızamigi
Selam kızlarrrrr
Saçlarını boyamak isteyip de benim gibi boyayamayan var mı? ilk 3 ay riskliymiş hatta 9 ay boyunca boyamasan daha iyi diyolar, beyazlarım var biraz napsam bilemedim, doğal boyalar var mı bildiğiniz, yada kınanın içine ceviz yapragımı koysam siyah renk versin diye, aynı dertten muzdarip olan var mı
Benim beyazlarimda cok fena cikti , yasımdan dolayıda cok var doktorum 28 haftalik olana kadar kesinlikle boya yok dedi , bitkisel olmazmı dedim asla dedi , eşimde kimyacı bitkiselle normalin arasında fark yok diyor , bir ara arastirdim ecz. Satılan bir marka var son aylarda kullanılabilir belki :)))
Herkeze merhabaaaa cumaniz mubarek olsun hanimlar ve yavrulari.
Teyzeleri ben dün fasulyemi gördüm, doktor teyzesi annesi bak kalbi neguzel atiyor, bak bunlar bacaklari bunlar da kollari annesi diye diye gösterdi. Gayet iyiymişiz kalp atimida güzel kesede iyi suyunda iyi problem yok dedi. Sesini duymadim çünki cihazda o özellik yok ama baska bir yerde ses ozellikli cihazda duyabilirsin yada ayrintili ultrasyona kadar sabredersen ozaman duyarsin annesi dedi. Önemli olan kalbin atmasi bizim icin dedi.
Birde artik tam haftamizi öğrendik bugün itibari ile 7+2 yiz geç döllenme ve kayitli olan sat tarihimi 6 şubat olarak değiştirdi, hic bir sıkıntı yaratmaz bir problem olmaz bulundugu haftanin gidishattina göre gelişimi dedi doktor teyzemiz.
Allah hapimizinkini korusun hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin inşallah
Canim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin
Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum ama keseden çok az bir ayrılma görüyorum dedi ve progestan verdi ama benim çok moralim bozuldu içimi korku sardı dokunsalar ağlayacak vaziyetteyimdoktoru bu şekilde belirten varmı aranızda yani bu bir ciddi düşük tehlikesi midir bilemedim Dua ediyorum meleğim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın beni diye...
Canim kesin istirahat et asla cok dolaşma , sicak suyla uzun sure duş yapma , kabiz olma ve ıkinma , mutlaka bol su iç
Ozellikle moralini yuksek tut , ben 10 gun oldu kanama geçirdim doktorum ilk once stres yok olumlu düşüneceksin , bebege iyi sinyaller göndereceksin, kasilmayacak rahat olacak , tutunması icin ortam yarat dei
Buyuk gecmis olsun
22 mayısda canım evlılık yıldonumu :))
merhaba annecikler.biz kontrole gittik kesemizi gördük bebiş yerleşmiş yerine :)) nokta gibi birşey daha. şimdi babayı ziyarete geldik akşam ultrason görüntüsünü de paylaşırız :))) RABBİM bebeklerimizi bize bağışlasın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip atsin inşallah cümlemize
Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları ve mercimeklerini çok öpüyorum.
Sevgiler.
Kotu haber yok azalıyorum sna kotu haber demeyi
Bak ne guzel kalp atıyor , buyumus , dahada büyüyecek , olumlu olacaksın biraz once yazdim sen stres oldugun zaman bebek kasiliyormus ve strese giriyormuş , doktorum sen rahat oldumu oda kendini güvende hissediyor
Kanama icin zaten ilac kullanıyorsun dikkat etmen gereken
Kan sulandirici kullanma yada kan sulandirici besinlerden uzak dur
Asla sicak banyo yok ( ben basımı yıkıyorum sonra ilik suyla azıcık vücudumu )
Cok sicak ortamlara girme
Evde is yapma arada kalk koridorda bir iki tur at kan dolaşımı olsun , pihtilasma olmasın
Bol bol bol su iç