Kızlarrr elinizi karnınıza koyun ve bol boooll Ayetel Kürsi okuyun
salavatı unutmayın ama:)))))))
ay ıns darısı bana hızlanabılsem ıyı olucakk
Çok teşekkürler hemen araştırcam , ben de öyle yaparım 3. ayını doldurunca eğer zararsız olduguna kanat getirirsem boyarım o boyaylacanim valla benim sacim baya beyaz, cikti hepsi oyle dolaniyorum. 3. ayi doldurunca doguma kadar 1-2 kez bitkiselle cok tutmadan kafamda boyayayim diyorum. ben ilk hamileligimde Turkiye'deyken eczaneden bitkisel bir boya almistim ismini hatirlamiyorum ama. kanser hastalari falan bile kullanabiliyormus. cok arastirmistim ve o bitkisel boyada karar kilmistim, 35-40 liraydi kutusu. Phyto idi sanirim ismi..
Tamam canım çok sağol :)İkinizde boyle olumlu , mutlu , huzurlu olacaksınız hep neseli olun cok gulen bebekleriniz olsun insallah
Bu duaları kaydedeceğim sagol
Boyanın ismi PHYTO COLOR internette 32 tl galiba ben eczanede baktım 41 tl dei
bana da kalp atışı için benzer şeyler dedi canım ama güldüm vallahi dediğine:)))seni üzmesine de üzüldüm tabi.ilgilenmemesi de ayrı olay.aslında zeki salardan randevu aldım daha önce de gitmiştim yine ona gideceğim galiba canım çok sağol ne demek demen çok iyi oldu.senin şimdiki doktorun kim canım memnun musun ?
Kızlar biliyosunuz kayınvalidem bizde, bana bakıyo. Bugün eğer doktor risk bitti deseydi o da gidecekti memleketine. Neyse biz heyecanla eve geldik, kapıda "Anneeee kalbini gördük pıt pıt,harikaydı" diye heyecan çığlıkları atıyoruz ama o riskin devam ettiğini ve bi süre daha kalması gerektiğini duyunca surat 5 karış evde dolaşıyo, konuşmuyo, ulturason resmine bakmaya tenezzül bile etmedi. Bugün de eşim nöbetçi, şu an tek kelime etmeden ekşi suratıyla oturuyor.
Bi de;Ben dedimki doktor bol su iç dedi . Bu doktorlar da sular satılmıyor diye öyle söylüyolar diyoeşim sürekli su alıp geliyo battı buna heralde
Ben bu kadına uçarım
Hahaha alemsin uç o zaman
canımmmmmmm 6+1 mişiz biz meğerha duymak ha görmek hiç farketmez. İnşAllahhh seninde güzel haberlerini alcaz merak etme bebişi de üzme canımmmmmm dualarım seninle kuzummm
Karnımdaki bebeme yazık kızzzz
Kızlar biliyosunuz kayınvalidem bizde, bana bakıyo. Bugün eğer doktor risk bitti deseydi o da gidecekti memleketine. Neyse biz heyecanla eve geldik, kapıda "Anneeee kalbini gördük pıt pıt,harikaydı" diye heyecan çığlıkları atıyoruz ama o riskin devam ettiğini ve bi süre daha kalması gerektiğini duyunca surat 5 karış evde dolaşıyo, konuşmuyo, ulturason resmine bakmaya tenezzül bile etmedi. Bugün de eşim nöbetçi, şu an tek kelime etmeden ekşi suratıyla oturuyor.
Bi de;Ben dedimki doktor bol su iç dedi . Bu doktorlar da sular satılmıyor diye öyle söylüyolar diyoeşim sürekli su alıp geliyo battı buna heralde
Ben bu kadına uçarım
Kizlar gurbet güzelinden haber alan varmı , dun doktora gidecekti , merak ettim(
inşallahhhh canım benimmm inşallahh valla dr görsün de ben duymasam da olur:)))çok sağol canımm ya bi görsem minik kalbini sanırım tutamayıp sevinçten ağlayıcamkese kaç mm olmuş dedi mi hayatım ya valla çok sevindim
Ya kızlar dayanamıyorum gardımı düşürüyor bu mide bulantısı bır ara iyi gibi oldum 3 gündür şiddetlendi yne psıkolojım iyice bozuldu. Normal insan olmak şstiyorum 12. Hafda da kesilşr dedi doktor ama bu kanun da değil ki ya daha uzun sürerse diye ödüm patlıyor. Hamilelik bir anlamda hastalık bence kafayı yıyeceğim !
Ya kızlar dayanamıyorum gardımı düşürüyor bu mide bulantısı bır ara iyi gibi oldum 3 gündür şiddetlendi yne psıkolojım iyice bozuldu. Normal insan olmak şstiyorum 12. Hafda da kesilşr dedi doktor ama bu kanun da değil ki ya daha uzun sürerse diye ödüm patlıyor. Hamilelik bir anlamda hastalık bence kafayı yıyeceğim !
canım ya sabah bende sordum msj attım bakalım ıns gelır ayy bırınız gelıonus bırınız kayboluonuzz
kuzum yaa kıyamam0.48 cm yanii 4.8 mm olmuş teyzesi ağlarsıınnn eşim de ben de ağladıkkk senin randevu ne zamandı
şükret kuzummm. Biz hasta değiliz, içimizde mucize büyüyor. Bunu 2 yıldır bekledim ben. Ve daha daha daha uzun yıllar bekleyenler var. O yüzden o bize bahşedilmiş bir lütuf.Sana her kendini hissettirdiğinde kafanı kaldır şükret. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsinnn
ben yutdisindayim, mecburen o adama gitmek zorunda kaldim. devamli gelmeyecegimi duyunca ilgilenmedi bir sürüde para aldi. haram olmustur artik..... yaa benim yakin arkadasim yeni dogum yapti cok begeniyor. medikal de Figen hanim. ama soyadini bilmyiorum bir ara soraraim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?