2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bırde unutmadan dıyeyım bulgur cok yıyın bu ılk aylar dogal folık asıt oluyor

ay ıns darısı bana hızlanabılsem ıyı olucakk

Kekeleyerek zorlanarak okumak daha sevaptır :) napalım hergün düzenli okursak düzgün telaffuz edebiliriz herhalde.Şu sıralar çoğalttım günde 1 cüz yani 20 sayfa okumaya çalışıyorum , ne var ki sanki ayda bir hatim ediyor süper birşey ya, neye vakit ayırmıyoruz ki, sabah öğle akşam parçalıyorum 20 sayfa okunuyo valla

Çok teşekkürler hemen araştırcam , ben de öyle yaparım 3. ayını doldurunca eğer zararsız olduguna kanat getirirsem boyarım o boyayla

İkinizde boyle olumlu , mutlu , huzurlu olacaksınız hep neseli olun cok gulen bebekleriniz olsun insallah

Bu duaları kaydedeceğim sagol
Boyanın ismi PHYTO COLOR internette 32 tl galiba ben eczanede baktım 41 tl dei
Tamam canım çok sağol :)

Kızlar biliyosunuz kayınvalidem bizde, bana bakıyo. Bugün eğer doktor risk bitti deseydi o da gidecekti memleketine. Neyse biz heyecanla eve geldik, kapıda "Anneeee kalbini gördük pıt pıt,harikaydı" diye heyecan çığlıkları atıyoruz ama o riskin devam ettiğini ve bi süre daha kalması gerektiğini duyunca surat 5 karış evde dolaşıyo, konuşmuyo, ulturason resmine bakmaya tenezzül bile etmedi. Bugün de eşim nöbetçi, şu an tek kelime etmeden ekşi suratıyla oturuyor.
Bi de;Ben dedimki doktor bol su iç dedi . Bu doktorlar da sular satılmıyor diye öyle söylüyolar diyo eşim sürekli su alıp geliyo battı buna heralde

Ben bu kadına uçarım

ben yutdisindayim, mecburen o adama gitmek zorunda kaldim. devamli gelmeyecegimi duyunca ilgilenmedi bir sürüde para aldi. haram olmustur artik..... yaa benim yakin arkadasim yeni dogum yapti cok begeniyor. medikal de Figen hanim. ama soyadini bilmyiorum bir ara soraraim...

Hahaha alemsin uç o zaman

canımmmmmmm 6+1 mişiz biz meğer ha duymak ha görmek hiç farketmez. İnşAllahhh seninde güzel haberlerini alcaz merak etme bebişi de üzme canımmmmmm dualarım seninle kuzummm

inşallahhhh canım benimmm inşallahh valla dr görsün de ben duymasam da olur:)))çok sağol canımm ya bi görsem minik kalbini sanırım tutamayıp sevinçten ağlayıcamkese kaç mm olmuş dedi mi hayatım ya valla çok sevindim

Ya kızlar dayanamıyorum gardımı düşürüyor bu mide bulantısı bır ara iyi gibi oldum 3 gündür şiddetlendi yne psıkolojım iyice bozuldu. Normal insan olmak şstiyorum 12. Hafda da kesilşr dedi doktor ama bu kanun da değil ki ya daha uzun sürerse diye ödüm patlıyor. Hamilelik bir anlamda hastalık bence kafayı yıyeceğim !

insan bi sevinir yahu nasıl bi babaanneyse bu ilginççç kadınnnaman hiç takma canım boşver bakma bile ekşi suratına

kuzum yaa kıyamam 0.48 cm yanii 4.8 mm olmuş teyzesi ağlarsıınnn eşim de ben de ağladıkkk senin randevu ne zamandı

şükret kuzummm. Biz hasta değiliz, içimizde mucize büyüyor. Bunu 2 yıldır bekledim ben. Ve daha daha daha uzun yıllar bekleyenler var. O yüzden o bize bahşedilmiş bir lütuf.Sana her kendini hissettirdiğinde kafanı kaldır şükret. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsinnn

walla ayni durumdayiz. cok daraldim bende... agzimin tadi yok aylardir. bezdim walla... azicik normal olmak istiyorum bendee:))

sükrediyoruz elbette sükretmezmiyiz. isyan degil bu ama gercekten bunaldikk...insalllah gececekkk

figen demir heralde canım onu da çok beğenenler var gerçekten..senin de şanssızlık olmuş canım ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…