2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar anladığım kadarıyla kimsenin adet gününden hesaba ultrasyonlar tutmuyor hep 1 hafta oynuyor benimde öyle neden acaba benim yumurtlamam reglimin 16.günü oldu bu şimdi geç döllenmemi

tatlımm aman da büyümüş abi olmuş diyesim geldi niyeyseteyzesi öper o fıstığı annesibenim randevu da haftaya cuma canımm yani tam da senin gibi 7+4 olucam inşallahkese boyu demedi mi bu sefer annesi?

öle vallaa bıyerde ıyı oldu zaten wc gelmesede uyukluyorum bazen pc basında
bugun meryem suresını okudum cok ıyıymısss 9 ay boyunca okumak elımden geldıgınce okuycamm dua edıcemm

meryem suresini bolca okuyanların kızı ibrahim suresini okuyanların da oglu oluyormus diye duydum bir arkadastan..[/I]

kızlar anladığım kadarıyla kimsenin adet gününden hesaba ultrasyonlar tutmuyor hep 1 hafta oynuyor benimde öyle neden acaba benim yumurtlamam reglimin 16.günü oldu bu şimdi geç döllenmemi
canım benım asılama oldu ve drla aynı tutuyor yanı bırebır gıdıyormuş
meryem suresini bolca okuyanların kızı ibrahim suresini okuyanların da oglu oluyormus diye duydum bir arkadastan..[/I]

aa ben bunu hic duymadım tatlımm ölemıymıss

evet canım ben 2 subatta hastalandım 13 subatta asılama oldum asılamada tutmus dr ekranında 7+3 gozuktuk
hesaplarıma gorede 7+3 düü

bakalım busefer gittiğimde nasıl olucak :44::44:ben gittiğimde daha çok küçüktü 4 hafta gözüktü a-ultrasyonda ama keseyide bebeğide gördüm:44:

bakalım busefer gittiğimde nasıl olucak :44::44:ben gittiğimde daha çok küçüktü 4 hafta gözüktü a-ultrasyonda ama keseyide bebeğide gördüm:44:

son adet tarıhınle hesaplıyorum ben :)
zaten bende erken oldum asılama normalde 14 ggununde olunur
gorduysen sorun yok canım benımde mınıcıktı ılk gordugumde

Kizlar ben bugün cok fenayim hiç birşey yiyemiyorum karnım zir aç ama midem almiyor. Yemeği ocağa koydum, mutfaktaki tv yi açtım haber izliyordum, aman Allahim yemeğin kokusu gelmeye başladı midem resmen ağzıma feldi, balkonun kapisini acip odaya kacmakta buld çareyi.
Midesi bulanan arkadaslar nasil yapiyorsunuz yemeginizi nadil yemekler yiyorsunuz yardim nolur

tatlımm aman da büyümüş abi olmuş diyesim geldi niyeyseteyzesi öper o fıstığı annesibenim randevu da haftaya cuma canımm yani tam da senin gibi 7+4 olucam inşallahkese boyu demedi mi bu sefer annesi?

kızzzz benim de bugün içime erkek doğmaya başladııı hadi bakalı8m cumaya birlikte gitcez desene

nesleecigimmmm, nasilsin guzel anne adayi?:)))))
sazan gibi olaya daliyorum ve diyorum ki bence boyama, bitkisel de olsa boya boyadir, icinde mutlaka artifical madde vardir.....
Anne adaylari bembeyaz sacli bile olsa, en guzel donemleridir:)))))

arkadaşlar benim miniğimde tahminimce adetimin 23yada 24.günü yerleşti buna göre normalden daha geç olur dimi bebeğimin gelişimleri?

ben hıcbırsey anlamadım kız 7+3 de secemedım bebegı yanii keseme cok yakındı bıdAkı gıtmemde eklerım resmıde
cok mınıkk vallaa bazılarının 7+3 de baya buyuk gozukuyor ama ultrasyon makınesıyle alakalıymıs zooom yapınca daha buyuk gozuktu dr sordugumda
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…