canim gelir insallah bizim diger dusuk yapanlar topigine de yazmamis :/
kuzum yaa kıyamam0.48 cm yanii 4.8 mm olmuş teyzesi ağlarsıınnn eşim de ben de ağladıkkk senin randevu ne zamandı
şükret kuzummm. Biz hasta değiliz, içimizde mucize büyüyor. Bunu 2 yıldır bekledim ben. Ve daha daha daha uzun yıllar bekleyenler var. O yüzden o bize bahşedilmiş bir lütuf.Sana her kendini hissettirdiğinde kafanı kaldır şükret. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsinnn
öle vallaa bıyerde ıyı oldu zaten wc gelmesede uyukluyorum bazen pc basında
bugun meryem suresını okudum cok ıyıymısss 9 ay boyunca okumak elımden geldıgınce okuycamm dua edıcemm
canım benım asılama oldu ve drla aynı tutuyor yanı bırebır gıdıyormuşkızlar anladığım kadarıyla kimsenin adet gününden hesaba ultrasyonlar tutmuyor hep 1 hafta oynuyor benimde öyle neden acaba benim yumurtlamam reglimin 16.günü oldu bu şimdi geç döllenmemi
meryem suresini bolca okuyanların kızı ibrahim suresini okuyanların da oglu oluyormus diye duydum bir arkadastan..[/I]
canım benım asılama oldu ve drla aynı tutuyor yanı bırebır gıdıyormuş
aa ben bunu hic duymadım tatlımm ölemıymıss
yani adet gününden hesapladığınla bebek aynımı haftası:44::44:
yani adet gününden hesapladığınla bebek aynımı haftası:44::44:
evet canım ben 2 subatta hastalandım 13 subatta asılama oldum asılamada tutmus dr ekranında 7+3 gozuktuk
hesaplarıma gorede 7+3 düü
bakalım busefer gittiğimde nasıl olucak :44::44:ben gittiğimde daha çok küçüktü 4 hafta gözüktü a-ultrasyonda ama keseyide bebeğide gördüm:44:
son adet tarıhınle hesaplıyorum ben :)
zaten bende erken oldum asılama normalde 14 ggununde olunur
gorduysen sorun yok canım benımde mınıcıktı ılk gordugumde
bakalım busefer gittiğimde nasıl olucak :44::44:ben gittiğimde daha çok küçüktü 4 hafta gözüktü a-ultrasyonda ama keseyide bebeğide gördüm:44:
canım o kdr küçükken bebek değil anca yolksaç görünür.bebek görünmesi mümkün değil
tatlımm aman da büyümüş abi olmuş diyesim geldi niyeyseteyzesi öper o fıstığı annesi benim randevu da haftaya cuma canımm yani tam da senin gibi 7+4 olucam inşallah kese boyu demedi mi bu sefer annesi?
yok canım calısıodur yaa ısı vardır benceee ondan gelmemıstırr emınım hersey yolundadırr ınssallahhhgurbet ablama dua edelim kızlar galiba bişeyler yolunda değil
bılmem kı canım resım kucuktu zatenn benım hıcbısey anlasılmıodusen neden koymadan fotonu meleğinin
canim valla benim sacim baya beyaz, cikti hepsi oyle dolaniyorum. 3. ayi doldurunca doguma kadar 1-2 kez bitkiselle cok tutmadan kafamda boyayayim diyorum. ben ilk hamileligimde Turkiye'deyken eczaneden bitkisel bir boya almistim ismini hatirlamiyorum ama. kanser hastalari falan bile kullanabiliyormus. cok arastirmistim ve o bitkisel boyada karar kilmistim, 35-40 liraydi kutusu. Phyto idi sanirim ismi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?